![]() |
#121 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Chętnie wymienię Calvin Klein ,E.Arden ,B.Spears
szkoda że trampki poszły bo byly bardzo ciekawe
![]() ![]() jak juz wkleisz jakies fotki to daj cynk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
Muszę się dopytać ; )) Jaki mają kolorek ?
![]()
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Hmmm...........szczerze przyznam że nie przepadam za odlewkami . A co w takim razie przyjęłabyś za korektor Vichy i rajstopki w sprayu ? Moze jednak oprócz perfum coś Cię zainteresuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
widziałam baletki bossa, powiedz jaki one maja rozmiar i jeśli możesz to podaj dł. wkładki wew. one z boku maja jakąś aplikacje czy co to jest?
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- mówisz że to typowe 38? to może być troche problem bo ja mam rozmiar 38 1/2 ale zwykle nosze i kupuje małe 39, bo połowki są rzadko dostepne ![]() to moze poczekam do soboty... moze masz inne buty na wydaniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
korektor Guerlain Issima Precious Light Beige Naturel 20 :1ml/1,5ml nr.7110 brak koreczka
![]() Oryginalny ? ile używany ?
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie Kosmetyki,Ciuszki i Zapachy za Be Delicious i nie konecznie:)
jestem chętna na taką wymianę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
hmmm, a mogłabym Ci trochę odlać? bo chyba sobie chcę zostawić ten rozświetlacz, ale całego i tak nie zużyję :P
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- może tak być, coś Tobie podokładam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Zaproponuj mi cos
![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Jaki jest rozm.bucikow?:} |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Myślałam o rajstopach w sprayu, ale Bronze to dla mnie za ciemny odcień
![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
mnie interesuje Korektor Vichy Dermablend 5ml w formie musu tylko testowany odcień 030
*oriflame body elixire(ok. 3/4)- co to dokladniej? ![]() *odżywka syoss połowa nawet ponad- do jakich wlosow odzywka?
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Nisiu za tusz moze zgodzisz sie oddac pędzel do torebki?
![]() ![]() Chodzi Ci o te rozowe ozdoby do paznokci, tak? + puder i tusz ![]() Ew. wezme ten issime guerlaina i moge dorzucic Ci troche gwiazdek zlotych i srebrnych do paznokci ![]() ![]() Z takich rzeczy to nie ![]() ![]() Zostanmy moze przy wersji puder+tusz+ozdobki rozowe za *oriflame body elixire(ok. 3/4)- co to dokladniej? ![]() *odżywka syoss połowa nawet ponad- do jakich wlosow odzywka? i pedzelek ![]() issime guerlaina tak bardzo nie potrzebuje i jest go mało bardziej zalezało mi na vichy ![]() Pasuje? Wiec te 3 rzeczy za 3? ![]()
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2010-07-04 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Próbki zapachów chciałabym oddać za inne probki zapachów lub odlewkę czegoś konkretnego, więc na razie podziękuję.
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
witam
![]() podoba mi się u Ciebie krem po depilacji soraya i korektor vichy. niestety przez kilka najbliższych dni nie będę miala dostepu do internetu. Odezwę się w przyszłym tygodniu i mam nadzieje, ze sie dogadamy ![]()
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, że długo nie odpisywałam. Niestety muszę zrezygnować, bo obecnie nie mam czasu na wymianki. Dziękuję za propozycję ; )) Będę zaglądać jak wrócę
![]()
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za żel do włosów ?
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
tydzień temu dostałam dkny fioletowe.
wstępnie byłysmy umówione na ck ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- to ck jest edt? jakbym za ck się wymieniła to na pewno nie chciałabym całego i tez nie oddałabym całego jabłuszka. chcę więcej różnych zapachów dostać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie
*soraya krem po depilacji(3/4) jaka data ważności? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
to może dorzucisz mi krem do stóp?
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- w takim razie zapraszam na pw i poproszę o adres. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
jako, że moje to edp a ck to edt to mogłabym ci oddać 10ml mojego za 20 ml twojego.
a którą masz wersję: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-Women-EDT.htm https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...2U-POP-EDT.htm ? p.s 10 za 10 odpada. zwracam uwagę nie na trwałość, lecz wartość. ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- napisałam ci, że interesuje mnie 20 ml. najpierw było 30, ale pokręciły mi się cyferki ![]() poza tym, tak jak napisałam, chodzi mi o cenę, nie o trwalość. Edytowane przez antoninne0216 Czas edycji: 2010-07-18 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
jak wygladaja bransoletki ?
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- mmmm...bransoletki chętnie przyjmę ![]() z żelu zrezygnuję gdyż właśnie dzisiaj zamówiłam sobie 3 ![]() na lakier też się skuszę o ile go znajdziesz i może masz coś z mojej wish listy ??? ja z chęcią oddam ci: 1)muchy (nawet ich nie przymierzałam, po prostu nie lubię tych całych much ;/) 2)piankę 3)wsuwki 4)próbki perfum Nie mogę jedynie oddać lamparta gdyż pluszaki należą do siostry i to ona sobie wybiera co chce w zamian...
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Hmmm...okej. W takim razie co u mnie za bransoletki i lakier ?
(odpadają wsuwki,bo właśnie sprzedałam je na innym portalu) tak więc zostają dostępne: -okulary -próbki -pianka hę ? ![]()
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.