|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Chętnie wymienię Calvin Klein ,E.Arden ,B.Spears
szkoda że trampki poszły bo byly bardzo ciekawe
butami zawsze jestem zainteresowana, wiec jesli masz coś do wydania...i mi się spodoba to jakoś się dogadamy w takim układzie czekam do soboty...jak juz wkleisz jakies fotki to daj cynk
|
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Muszę się dopytać ; )) Jaki mają kolorek ?
|
|
#124 |
|
BAN stały
|
Hmmm...........szczerze przyznam że nie przepadam za odlewkami . A co w takim razie przyjęłabyś za korektor Vichy i rajstopki w sprayu ? Moze jednak oprócz perfum coś Cię zainteresuje
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
widziałam baletki bossa, powiedz jaki one maja rozmiar i jeśli możesz to podaj dł. wkładki wew. one z boku maja jakąś aplikacje czy co to jest?
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- mówisz że to typowe 38? to może być troche problem bo ja mam rozmiar 38 1/2 ale zwykle nosze i kupuje małe 39, bo połowki są rzadko dostepne także nie wiem...to moze poczekam do soboty... moze masz inne buty na wydaniu? |
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
korektor Guerlain Issima Precious Light Beige Naturel 20 :1ml/1,5ml nr.7110 brak koreczka
gdzieś się Oryginalny ? ile używany ?
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie Kosmetyki,Ciuszki i Zapachy za Be Delicious i nie konecznie:)
jestem chętna na taką wymianę
ile chciałabyś tej soli? na ile kąpieli?
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm, a mogłabym Ci trochę odlać? bo chyba sobie chcę zostawić ten rozświetlacz, ale całego i tak nie zużyję :P
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- może tak być, coś Tobie podokładam
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Zaproponuj mi cos
![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Jaki jest rozm.bucikow?:} |
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam o rajstopach w sprayu, ale Bronze to dla mnie za ciemny odcień
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
mnie interesuje Korektor Vichy Dermablend 5ml w formie musu tylko testowany odcień 030
*oriflame body elixire(ok. 3/4)- co to dokladniej? ![]() *odżywka syoss połowa nawet ponad- do jakich wlosow odzywka?
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Nisiu za tusz moze zgodzisz sie oddac pędzel do torebki?
i z checia to co wymienilam wyzej, na probce vichy bardzo by mi zalezalo ![]() Chodzi Ci o te rozowe ozdoby do paznokci, tak? + puder i tusz ![]() Ew. wezme ten issime guerlaina i moge dorzucic Ci troche gwiazdek zlotych i srebrnych do paznokci nie mam ich sporo-gdzies 1/4 opakowania ale zawsze cos innego moge dosypac do tych rozowych.Z takich rzeczy to nie a tego srebrnego lakieru do zdobien nie chcesz, jesli ozdobki lubisz?![]() Zostanmy moze przy wersji puder+tusz+ozdobki rozowe za *oriflame body elixire(ok. 3/4)- co to dokladniej? ![]() *odżywka syoss połowa nawet ponad- do jakich wlosow odzywka? i pedzelek issime guerlaina tak bardzo nie potrzebuje i jest go mało bardziej zalezało mi na vichy ![]() Pasuje? Wiec te 3 rzeczy za 3?
Ćwiczę Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2010-07-04 o 22:42 |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam.
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Próbki zapachów chciałabym oddać za inne probki zapachów lub odlewkę czegoś konkretnego, więc na razie podziękuję.
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() podoba mi się u Ciebie krem po depilacji soraya i korektor vichy. niestety przez kilka najbliższych dni nie będę miala dostepu do internetu. Odezwę się w przyszłym tygodniu i mam nadzieje, ze sie dogadamy
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam, że długo nie odpisywałam. Niestety muszę zrezygnować, bo obecnie nie mam czasu na wymianki. Dziękuję za propozycję ; )) Będę zaglądać jak wrócę
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za żel do włosów ?
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
tydzień temu dostałam dkny fioletowe.
wstępnie byłysmy umówione na ck ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- to ck jest edt? jakbym za ck się wymieniła to na pewno nie chciałabym całego i tez nie oddałabym całego jabłuszka. chcę więcej różnych zapachów dostać
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie
*soraya krem po depilacji(3/4) jaka data ważności? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-07-18 o 15:45 |
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
to może dorzucisz mi krem do stóp?
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- w takim razie zapraszam na pw i poproszę o adres. |
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
jako, że moje to edp a ck to edt to mogłabym ci oddać 10ml mojego za 20 ml twojego.
a którą masz wersję: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-Women-EDT.htm https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...2U-POP-EDT.htm ? p.s 10 za 10 odpada. zwracam uwagę nie na trwałość, lecz wartość. ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- napisałam ci, że interesuje mnie 20 ml. najpierw było 30, ale pokręciły mi się cyferki ![]() poza tym, tak jak napisałam, chodzi mi o cenę, nie o trwalość. Edytowane przez antoninne0216 Czas edycji: 2010-07-18 o 16:13 |
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
jak wygladaja bransoletki ?
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- mmmm...bransoletki chętnie przyjmę z żelu zrezygnuję gdyż właśnie dzisiaj zamówiłam sobie 3 na lakier też się skuszę o ile go znajdziesz i może masz coś z mojej wish listy ??? ja z chęcią oddam ci: 1)muchy (nawet ich nie przymierzałam, po prostu nie lubię tych całych much ;/) 2)piankę 3)wsuwki 4)próbki perfum Nie mogę jedynie oddać lamparta gdyż pluszaki należą do siostry i to ona sobie wybiera co chce w zamian...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm...okej. W takim razie co u mnie za bransoletki i lakier ?
(odpadają wsuwki,bo właśnie sprzedałam je na innym portalu) tak więc zostają dostępne: -okulary -próbki -pianka hę ?
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

butami zawsze jestem zainteresowana, wiec jesli masz coś do wydania...i mi się spodoba to jakoś się dogadamy
w takim układzie czekam do soboty...

także nie wiem...
gdzieś się 

a tego srebrnego lakieru do zdobien nie chcesz, jesli ozdobki lubisz?