|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: :(:(:(:( boje się...
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Współczuje
myśle że dobrze zrobiłas dzwoniąc na policje, bo koleś przegiąl na maxa ,ale też ci się nie dziwie że sie boisz, bo to jakiś wariat i można się po nimwszystkiego spodziewac. Mam nadzieje że ci się wszystko dobrze ułoży i że w końcu będziesz szczęsliwa, tego ci zycze z całego serca, a ten gnój niech siedzi w więzieniu i żałuje tego co ci zrobił i jak cie traktował!
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
przykre
dobrze,że tak postanowiłaś. trzymaj się tego,to będzie dobrze
"Uwierz mi na słowo: najgłupsza kobieta potrafi kierować mądrym mężczyzną, ale trzeba bardzo mądrej kobiety by kierować głupcem." Rudyart KIpiling ______________________ -będę lepsza -schudnę 56kg->50kg -uwierzę w siebie[I] [B][COLOR=Red] |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

myśle że dobrze zrobiłas dzwoniąc na policje, bo koleś przegiąl na maxa ,ale też ci się nie dziwie że sie boisz, bo to jakiś wariat i można się po nimwszystkiego spodziewac. Mam nadzieje że ci się wszystko dobrze ułoży i że w końcu będziesz szczęsliwa, tego ci zycze z całego serca, a ten gnój niech siedzi w więzieniu i żałuje tego co ci zrobił i jak cie traktował!
dobrze,że tak postanowiłaś. trzymaj się tego,to będzie dobrze