![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Cytat:
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Zapomnialam o fotach:
- balkon - moze sie nie podobac tak duzo ogrodzenie, ale z uwagi na olbrzymi kurz z ulicy to jedyne wyjscie, pozniej pojawia sie tam kwiatki pnace - pochwale sie naszym kwiatem, z rodziny kaktusowatych, przepieknie kwitnie, kwiaty wielkosci glowki dziecka, niestety kwait zakwita tylko wieczorem i rano rpzekwita ![]() - rybojad |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Anisia no może pamięta tamten ból
ale jak ja dawałam czopki to nawet jeden raz wystarczył no ale ty chyba przy każdej gorączce dajesz czopki i jak by to był powód to chyba byś to już wyczaiła marticia w rzeczywistości to na pewno o wiele lepiej wygląda //to nie znaczy że mi się nie podoba // nie będziecie tam mieć za ciemno jak jeszcze chcesz pnące kwiatki dać?? a na podłodze macie deski //dobrze widzę Mario wygląda na strasznie dużego chłopca zapomniałam się wam pochwalić Karolek dziś sam zawołał że chce eee i zaczął się rozbierać do tego wczoraj położyłam spać bez smoczka i zasnął bez problemu choć obudził się o 5 bo mu się pić chciało i zobaczył smoczek na półce to go zaraz porwał chwile potrzymał w ręce potem włożył do buzi i dalej spał a po południu też położyłam spać bez smoczka oczywiście upomniał się o niego ale nie dałam powiedziałam że muszę go poszukać bo nie wiem gdzie jest i wyszłam z pokoju //zasnął bez żadnego miauczenia mam nadzieję że już tak zostanie |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
trampoline mamy taką, wydaje mi sie do takiej o jakiej Ty mówisz dzieciaki jeszcze mała, tam jest metalowa konstrukcja. Ta jest dmuchana, pierwsze lepsze zdjęcie
#126 |
Zakorzenienie
|
posta mi skasowało i sie wkurzyłam
Anisia ucałuj Piterka od Wiki, moze ta szczepionka rzeczywiscie cos da ![]() nie wiem co jeszcze pisałam a w ogóle to dzis bym zeszła z tego świata w pracy ![]() ![]() ![]() ![]()
#127 |
Zakorzenienie
|
w końcu siedzę przy chłodnym winie, ufff
Iga usypia - jak widać brak drzemki nie wpływa i niej jakoś na wcześniejszy sen ![]() zabraliśmy ją jeszcze do P-nia nad jezioro Malta (żeby dała kaćkom kolaćję ![]() odebrałam z poczty używkę Organzy Givenchy za całe 38zł i teraz, wykąpana, siedzę i pachnę ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Taka sobie nieźle, ciekawe z jakiego powodu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Melduję, że Mati odsmoczkowana
![]() ![]() ![]() ![]() Leonka, Kristi, ale się zgrałyśmy w czasie ![]() ![]() Wczoraj wieczorem poszła jeszcze spać ze smokiem. Przed pójściem spać poszłam do niej jak zwykle zgasić lampkę nocną i znalazłam "przyjaciela" na podłodze. Niewiele się zastanawiając - schowałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się strasznie ![]() Z nocnikiem też pierwszy sukces... nie parzy już w ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- O kurczę, Jowiszowa... Organza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
no i zapomniałam zożyc zyczenia Mikołajkowi
![]() ![]() ![]()
#130 |
Zakorzenienie
|
nie jest tego wiele ale dobre i to
![]() http://allegro.pl/item1093331066_giv...ml_ubytek.html do tego dostałam naprawdę sporą próbkę Coco M. Chanel ![]() gratuluję odsmoczkowania ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-07-02 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Eeeee... fajna ilość za fajną cenę moim zdaniem
![]() ![]() ![]() Takuśna, ale miałaś przygodę ![]() ![]() ![]() Marti, balkonik fajny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
takuśna ale ci się porobiło //może to jakiś wirus bo po pieczarkch to by cię najpierw żołądek rozbolał
mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie ja jeszcze nigdy nie zemdlałam ale pamiętam raz jak Krystianek był malutki nie wiem ile miał miesiąc góra dwa m-ce zrobiło mi się strasznie słabo nie miałam czym oddychać w głowie mi się zakręciło a byłam wtedy w łazience kąpałam a raczej wycierałam po kąpieli Krystianka który leżał na automacie nie miałam siły nawet wołać tz do tego on właśnie musiał iść do piwnicy a łazienka na piętrze zledwością dałam młodego na podłogę by mi nie spadł a sama wyszłam na klatkę by nabrać powietrza pamiętam jak się sama tego wystraszyłam cestia gratuluję odsmoczkowania Ja Karolka dałam spać bez smoka upomniał się o niego ale nie dałam powiedziałam że idę poszukać i wyszłam a on spokojnie sobie zasnął myślicie że zrobię wielką zbrodnię jak za kilka dni zacznie się bardziej domagać a ja zmięknę i wyciągnę smoczek |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
hello
Sto lat Wikula, niech słońce świeci dziś specjalnie dla Ciebie , dużo zdrówka i beztroskiej dziecięcej radości, ![]() ps. dziś i mi stuknęła pewna liczba urodzinowa jedynie Mała i Kristi mnie rozumieją w tym wieku , ale nie gadaj Kristi , ja się staro nie czuję , w końcu mam dopiero małego dwuletniego bobasa na karku ![]() ![]() ale miałaś Takuśna niemiła przygodę, mam nadzieję, że wszysto już ok ja jako dziecko non stop mdlałam ![]() ![]() teraz czasem robi mi się słabo jak za szybko wstanę z łóżka Kristi nie daj się , musisz być twarda, Karolek już pewnie zapomniał o przyjacielu, więc może sprawa zamknięta Dziewczyny co odpieluchowywania, to jest nadzieja wczoraj spotkałam znajomą, jej mały jest z lutego, okazało się, jak skończył 2,2 latka to sam zakumał o co chodzi z sikaniem do nocnika, z dnia na dzień , bez biegania z mopem, ot tak siadł na nocniku i było to dla niego potem już takie naturalne myśle że znajoma nie koloryzuje, musi nadejść ten odpowiedni czas i tyle ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-07-03 o 06:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze zyczenia urodzinowe dla Wikusi!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() A my spylamy nad morze na 2 miesiace..bede operowac stamtad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak w ogóle to cześć ![]() Tz pojechał robić z autem do siebie do domu by przed wyjazdem wszystko działało jak trzeba, ja w piżamie... dzisiaj jedziemy do psióły na ogród, dzieciaki poszaleją w basenie ![]() Aha zapomniałabym Wszystkiego najlepszego dla Wiki!!! ![]() I Gratuluję odsmoczkowania!! ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
witam!
\Wszystkiego dobrego dla Wiki ![]() Taka sobie ale mialas przejscia...Nie zazdroszcze ![]() W zyciu nie mialam takiej sytuacji.... Dobrze ze nic ci sie nie stało U nas odmoczkowywania cd.... Tzn Lila nie widzxiala od 2 dnoi smoka...od dwóch dni sie dopomina do spania ale ja nie miekne.Kwestia 15 min i śpi.... Takze jestem zadowolona ![]() Teraz sie bede brała za pieluchy.....Narazie ciezkooo.....ale mysle ze damy rade. A i nie wiem co dzisiaj robic...........:rolleyes : |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniu najlepszego!!! ![]() Wszystkiego naj naj naj dla Wikusi. Spełnienia marzeń maleńka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim
wszystkiego najlepszego Wikusiu sto lat ![]() ![]() ![]() anka dla ciebie też sto lat młoda kobito żyj nam jak najdłużej w szczęściu i zdrowiu ![]() ![]() ![]() a wypadało by co postawić ![]() Cytat:
czy coś sugerujesz ![]() ![]() to że ja mam wielkiego syna to nie znaczy że czuję się staro teraz dopiero zacznę żyć ![]() ![]() leonko super że Lili się już nie upomina o smoczek mi Karolek jeszcze się pyta zaraz jak położę ale udaje mu sie zasnąć po ok 2 min jak tylko wyjdę z pokoju aaaa i lubię oglądać twoje pazurki bo czasem coś próbuję sama odgapić ale nie przejmuj się ja tam talentu nie mam i mało kiedy mi coś wyjdzie właśnie dumam jak ozdobić pazurki na czerwono pomalowane może mi coś podpowiesz ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
dziekuje w imiieniu Wikusi
![]() ![]() ![]() jutro powtórka z rozrywki bo w koncu główna impreza. Bedzie jej kuzynka o 3 miesiące starsza wiec znowu szalenstwo. Tamta duzo spokojniejsza ale mysle ze sie i tak rozkręci. A Wiki jest taka cudowna dla innych dzieci ![]() ![]() a ja juz sie dobrze czuje czyli to było ewidentnie zatrucie, wstałam rano i od rana zapierdziel i daje radę. ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Anka 100 lat staruszko ![]()
#141 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za życzenia
ja stosowna jubilatka stawiam dziś co sobie życzycie ![]() ![]() ![]() Wiki nie bierz na razie ze mnie przykładu ewentualnie mlekiem toasty możesz wznosić, tak do 18 roku życia zmachałam się troszkę stopy mi odpadają, bo prawie cały dzień na nogach zrobiałam sałatke z paluszków surimi, Jowiszku dziękuję za inspirację przyznam że testowałam paluszki , z 10 lat temu, ale obecnie wytwarzane są przyjemne w smaku , tamto jak pamiętam to było bez smakowe ![]() a dodałam jeszcze parę marynowanych pieczarek i kukurydzę z puszki, ale baza paluszkowo-koperkowa została ps. pliss ![]() ![]() Kristi nic z tych rzeczy, nic nie sugerowałam co do wieku, wydawało mi się tylko że kiedyś tam zajęczałaś że masz już tyle wiosen na karku, teraz jest nas już 3 więc raźniej w grupie ![]() czy też tak czasem macie, że jak coś robicie od niechcenia to wychodzi wyśmienicie, a jak przygotowujecie na jakąś okazję to czasem klapa ? no ja tak dziś miałam, ciasto mi się lepiło , karpatka wyrosła jak himalaje , nie wiedziałam ja ją poprzekładać, budyń za rzadki itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
najlepsze życzenia dla Wiki i Ani
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja ledwo mam siłę pisać ![]() ![]() ale cały dzień tam była grzeczna, super bawiła się sama i z koleżanką lat 6. Do jeziora wchodzić nie chciała i siedziałe murem przy brzegu przelewając to piasek,to wodę z wiadra do foremki. generalnie nie trzeba jej było wcale pilnować bo nie ruszyła się z miejsca,w którym ją posadziłam przez pół godziny,i to tak dwa razy ![]() na szczęście ochlapałam ją przed wyjazdem robiąc prowizorkę kąpieli więc bez zbędnych ceregieli trafiła do łóżka po powrocie, ledwie patrząc na oczy ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny no co wy...
![]() ![]() ![]() ![]() Młody też padł w momencie jak go położyłam do łożka, tak się wybawił w basenie że nie miał sił w lóżku na dyskusje jak co wieczór ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
ale ja sie ciesze ze ma jedno
![]() ![]() ![]() ![]()
#145 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() ja tylko sie przywitam i wpadne moze poznym wieczorkiem, mam tyle do zrobienia a TZ śpi po zawodach wędkarskich ![]() ![]() miłego dnia i pieknego słonka
#146 |
Zakorzenienie
|
ja w domu siedzę, nosa nie wyściubiłam
![]() nie wiem jeszcze gdzie po południu pojedziemy połazić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
I Lila odmoczkowana....
![]() alez sie ciesze...Nawet nie myslalam ze bedzie tak łatwo.... Kristi co do twojego pytania wg mnie zrobisz duzy blad jak mu po kilku dni dasz smoczka.Z reszta duzym błedem tez jest trzymanie smoczka tak aby dziecko go widzialo.W taki sposób o nim nie zapomni.... A co paznokci to do czerwonego hmmm nie wiem co...Mi sie podoba czysty ale jak juz bys chciała to połóż cos swicacego na srodek i biale linie..... Tak jak np tutaj http://pu.i.wp.pl/k,NDQyMTU1MTQsNDY1...f,P1080296.JPG U nas pogoda dupnaaa....pada i grzmi....a ja jeszcze na wyborach nie byłam ![]() Mam jeszcze 2 godz Mam mi kupiła bilet...Lece 23 ![]() ![]() I co tam jeszcze.Niedziela pod znakiem Nudyyyy i tyle....Chociaz sobie stopy zażelowałam.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Z Piterem lepiej, dalej na lekach, powoli mu wraca apetyt, wiec jest OK. Na spacerek jutro z nim pojde, bo dzis za duszno bylo. Poza tym dalej dlubiemy cos w mieszkaniu, bo zostało nam duzo takich wykonczeniowek: nowe klamki, nowe kontakty, rolety, karnisze ![]() Generalnie jakaś taka zmeczona chodze... ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- odpieluchowywuje młodego, łazi w majteczkach samych, ktore kilka razy piorę ![]() no i luzne kasztany w majtach to nie jest to OK ![]() dzisiaj mielismy awarie hehehe, chwile wczesniej siedizal na nocniku ![]() po czym poszedl do drugiego pokoju i spokojnie zalatwil se potrzeby
#149 |
Zakorzenienie
|
Aniu niech Piotruś wydobrzeje do urodzin
![]() gdzie wy baby ? przecież tylko Mała na urlopie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to ostatnie choróbsko w tym roku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.