|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nowy, wakacyjny wątek XS - L ;)
cos u mnie za sukienke Floral z dokladki?
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- a podeslesz fotke z bliska tych kwiatków?
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
Śliczna letnia sukienka floral S/M - za coś z wish (bez paska!) |
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
cos za sukienke w kawiaty>
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Szerokość 33cm
Długość od ramiączka (ale bez ramiączek ) 38cmBluzeczka jest rozciągliwa. Chodzi mi o tą różową arafatkę.
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
za bluzke albo nietoperza bym sie wymieniła
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- w sensie nietoperza? :P Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2010-07-29 o 11:17 |
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1278351550 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1280160005
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
dl calkowita to 58cm a szerokosc pod pachami ok 42/4 jakos tak ;p jego rekawki to motylki. A zrobilabys tez foto na sobie i podała wymiary?
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
cos za floral ?
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
ze sweterkow moge Ci pokazac :
granatowy nietoperz z duza kokarda (super jest) wciagany przez glowe w paseczki niebiesko zielone fioletowy H&M tez dosc duze guziki i dwa sa u mnei w watku , jeden w czarno-czerowne paski i drugi mietowy/pistacjowy <?> rozpinany ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- i jeszcze mam tuniek taka sweterkowata :P szara w czarne i biale paseczki |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę na tą sukienkę wymienić np. tą bluzkę z zielonym, ona jest zupełnie nowa, nie miałam jej nigdy ubranej, nie była nigdy prana, leży sobie tylko u mnie w szafie. Jak się zdecydujesz to daj znać.
|
|
|
|
#136 |
|
:)
|
podoba mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1278350839
ile mają w pasie? ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- ja mam 42 x 2
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
Wymiary topu to;
szerokość w biuście - 40 cm długość licząc od tych zielonych sznurków- 54 cm, a licząc bez sznurków to 39 cm. Zdjęcie mogę dodać jutro, ale nie będzie ono zbyt korzystne bo ja noszę rozmiar M/L i ledwo się wciskam w ten top
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam dla siebie
Pozdrawiam
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Jest to rozmiar S
|
|
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() obiecałam na dziś zdjęcia siebie w topie, ale wyszły takie śmieszne, że nie nadają się do publikacji heh muszę poczekać aż ktoś będzie w domu żeby pstryknąć lepsze fotki.
|
|
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za sukieneczkę floral?
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
paczkę wysłałam wczoraj bodajże, ponieważ cały poprzedni tydzień byłam poza domem. przepraszam za utrudnienia.
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
nic
"Nie licząc miłości, aktem największego optymizmu jest kupowanie butów. [...] Chcemy doczekać jutra, ale jeśli kupujemy nowe buty albo jeśli się zakochujemy, znaczy to, że zamierzamy tu jutro być." Jonathan Carroll Muzeum psów WYMIANKA |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

ja mam 42 x 2