![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dopalacze ?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
hyhyhyhyhy pomijając już co jest w tanich winach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
myślę, że takie kwiatki wyszłyby przy przebadaniu większości produktów spożywczych, kosmetyków itp. niestety
Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2010-10-04 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Ja raz paliłam gówno z dopalaczy. Więcej nigdy.
![]() Wolę typową maryśkę.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Mnie tam się wydaje, że te dopalacze są więcej szkodliwe, niż np. zioło.
Ja paliłam z dopalaczy rastę - więcej tego nie ruszę. Czułam, że serce mi zaraz siądzie, prawie brak oddechu. W ogóle masakra. Nie chciałabym przeżywać tego po raz kolejny. ![]() ![]()
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do dopalaczy - ja nie rozumiem tych ludzi. Na opakowaniu jest napisane jak byk "Produkt trujący, nie do spożycia" - to na jaką cholerę oni to biorą/palą (nie wiem co z tym mozna robic)?! Jakby ktos powiedział, że po "Krecie" do czyszczenia rur jest "odlot" to tez by polecieli do sklepu i kupili? Mimo, że jest napisane, że produkt trujący? No ja pier... A działania policji tez nie bardzo rozumiem.. Na opakowaniu napisane, że nie wolno spożywać. Ich wina, że jakis małolat chce się otruć? Następnym krokiem będzie wycofanie farb, bo gówniarz jeden z drugim będą chcieli się nawdychac? (btw jakos na papierosach są ostrzeżenia, że powodują choroby, ludzie umierają na raka płuc, a papierosów nie wycofują ze sklepów ![]() ![]() Powinni zamknąć, oczywiscie, ale te sklepy z dopalaczami, gdzie nie ma ostrzeżenia, że są niebezpieczne. To tak z prawnego punktu widzenia ![]()
![]() |
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiadomo, ze to co jemy( przynajmniej w większości) jest szkodliwe, niezdrowe, szkodzi zdrowiu,ale to jemy i co najlepsze "nam to smakuje" ![]() poza tym teraz zatem skoro wszystkie sklepy dopalaczy został uyzamknięte "przemysł"zostanie przeniesiony do podziemi<czyli nic nowego się nie zmieni, bedzie jak keidyś. ludzie bedą brac, tylko ze nie ebdzie sie tyle mówić gdy któryś zejdzie.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wy myslicie, że jakby nie zblizające sie wybory samorządowe, to rząd by tak zabrał sie do likwidacji? Po wyborach sprawa ucichnie. A moze nie - własciciel pozwie do sądu tych, co mu sklepy pozamykali. I bedzie się działo ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
czytałyście oświadczenie na www.dopalacze.com ?
![]() |
#131 | |
psy-chopatka
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Dopalacze to syf, ale mlodzi i tak po to siegac beda taka moda nic nie poradzimy.
Czy wiecie jakie piwo poddali badaniu bo co jak co ale piwko to czasem strzelic sobie lubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
dopalacze to syf straszny. właśnie słyszałam w tv,że po tym weekendzie do szpitala trafiło 60 osób po zatruciu nimi.
z piwem,to ja bym chyba wolała nie wiedzieć,że takie rzeczy w mogą w nim być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Własnie na tvn wypowiadał się właściciel dopalaczy ( tak, ten chłoptas jest teraz milionerem i nie ma nawet 30 lat) że dopalacze biorą tylko debile.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
ta wiem
btw fajny licznik maja na stronie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
może mnie tu wychłoszczecie, ale ja chętnie bym skorzystała z oferty dopalaczy, i oczywiście w formie zażycia specyfiku a nie kolekcjonowania co jest formą ominięcia przepisów... a dlaczego? by zobaczyć jak to jest...
chodziłam do szkoły gdzie bardzo dużo osób brało narkotyki, samo to słowo było dla mnie przerażające przedstawiające wizję totalnego dna... a teraz widzę to trochę inaczej, zioło wypalone dla relaksu nie zaszkodzi... bo wiadomo jeśli przesadzamy z czymkolwiek zawsze może się to skończyć źle.. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Ja cię nie potępiam, chcesz to bierz, tylko uważaj bo to się może źle skończyć. Imo w samej chęci relaksu ziołem nie ma nic złego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-10-05 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Xenia To jest Twoje życie i bierzesz za nie odpowiedzialnosć. tylko potem nie miej TY ani nikt z Twoich bliskich do nikogo pretensji, bo pamietac należy o tym, ze bierzesz to z własnej nieprzymuszonej woli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
On miał pomysł na biznes i w tym momencie może leże d*** bo podejrzewam, że już jest ustawiony. Ja osobiście jestem przeciwna dopalaczom jeśli są sprzedawane dzieciom ale w sytuacji kiedy kupują dorośli? No sorry ale każdy ma swój rozum. Jeśli pójdę i wypije ACE to Tusk zamknie wszystkie drogerie w Polsce? Wiem, że napis w stylu "nie do spożycia" "środek kolekcjonerski" czy jeszcze coś innego to tylko sprytne ominięcie przepisów ale czasem na prawdę wystarczy troszkę wyobraźni żeby uniknąć tragedii takiej jak te, o których co chwilę słyszymy w TV.
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest jakaś firma, która zajmuje się badaniami wszystkich produktów spożywczych i można wykupić (!) wyniki badań. Artykuł o nich też był w Angorze. Były podane przykłady, pamiętam tylko, że przyprawy Kamis wypadły bardzo marnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
a ja powiem tak :
jestem człowiekiem niestety bardzo ciekawskim i powiem że próbowałam dopalaczy ( teraz posypią się gromy na mnie ![]() i powiem tak : to gówno.. dwa pierwsze razy ok ale trzeci to była masakra...
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Ja powiem na przykładzie znajomych :P
jak coś jarali, to niektórych siekło aż do przesady, innym nic nie było. Ale tak czy siak opinia każdej osoby jaką znam która tego spróbowala; przepłacone g... nic fajnego ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Wyszczekana Sara May Cytat:
taaaaaaaaaaaaa co do NIESZKODLIWOŚCI ALKOHOLU - bo izby wytrzeźwień to tak same z siebie powstały, nie było żadnych przesłanek by je stworzyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
tak dla sprostowania on ma 23 lata
![]() i podobno pomysł wział z Anglii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.