|
|
#121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 20 latki - o czym? o zyciu! o nas i wokol nas!
Cytat:
![]() a ja dziś byłam nad jeziorem, chcieliśmy z TŻtem wynająć rowerek wodny, ale trzeba było 4 godziny
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Ej, no to i tak super czas spędziłaś
A co najważniejsze i czego ci choler..e zazdroszczę byłaś ze swoim TŻ Mój TŻ był u mnie w piątek i sobotę (mieszkamy w różnych miastach) i na plażę niestety nie mieliśmy siły iść. Ale za tydzień wszystko nadrobimy (i to nie tylko plażę )
|
|
#123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Polakow zagranica to tez wole nie komentowac a przede wszystkim nie bede wrzucac wszystkich do jednego wora! Krakow to wg mnie najladniejsze miasto w Polsce (z tych, ktore zwiedzilam). Cytat:
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Tak racja Kraków jest piękny. Jest tu super. Przyjechałam rok temu na studia i mogła bym tu zostać na zawsze !
![]() Przepraszam ze tak się wciełam mam nadzieje że pozwolicie mi do siebie dołączyć
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczka co porabiacie? ja odpoczywam po wczorajszym dniu cały dzień nad jeziorem potem tż zaprosił wszystkich do nas na mecz i dzisiaj sprzatałam pełno puszek, czipsów itd
no i po meczu pojechaliśmy znowu nad jeziorko
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wstyd się przyznać, ale jeszcze nie byłam w Krakowie Chociaż jak dobrze pójdzie, będę miała okazję w sierpniu.Właśnie oglądam powtórkę finału MŚ. Hiszpanie są cudowni! Zaczęłam się denerwować rekrutacją na drugi kierunek |
|
|
|
|
#127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wlasnie biore sie za sprzatanie calego domu - jestem w trakcie podlizywania sie rodziom Cytat:
Torres
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
NoLQa, sprzątanie w taki upał?
Jestem z Mazur http://kwiartur.wrzuta.pl/audio/4pPg..._chlop_z_mazur ![]() Casillas pokazał klasę
|
|
|
|
|
#129 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cyrylka, ja też się denerwuję... Co studiujesz i na co startujesz?
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Studiuję systemy bezpieczeństwa publicznego, startuję na filologię rosyjską z językiem angielskim, nie wiem, czy to dobry wybór, ale nie przekonam się, jeśli nie spróbuję...
Kiedy masz wyniki rekrutacji na FiR? |
|
|
|
|
#131 |
|
maszyna, nie człowiek
|
W srodę... Ale z pierwszej rekrutacji mam nikłe szanse
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do sprzatania to wcale mi sie nie chce, ale jak juz mowilam musze sie podlizac rodzicom ![]() Troche optymizmu kobitkooo!!
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
ta piosenka kojarzy mi się z dziecinstwem całym w domu zawsze słuchali Boysów i ta kaseta zawsze byla w aucie hehe mile wspomnienia
|
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
U mnie moja mama miała chyba wszystkie kasety Boysów
I strasznie się denerwowałam jak setny raz włączała jakieś smuty z ich repertuaru Ale teraz sama czasami lubię ich posłuchać, tylko zdecydowanie bardziej wolę te nowsze kawałki. A mnie coś chyba dzisiaj napadło i sprzątnęłam łazienkę, kuchnię, salon i umyłam okna W sumie tylko dlatego, że już mama mi suszy głowę od dawna żebym się za to wzięła. A upał znowu jest bezlitosny...
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
tak strasznie gorąco... wczoraj się opalałam i powiem, że już jest nieźle
![]() a na dzisiaj nie mam planów, trochę sprzątałam i w ogóle a teraz leń mi się włączył ![]() NoLQa ile czasu już mieszkasz w Mediolanie?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Jejku, dziewczyny, że Wy dzisiaj dałyście radę sprzątać... Podziwiam Was szczerze.
nicRu, trzymamy kciuki! Trzeba wierzyć w siebie!
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Ja co prawda 20 lat będę miała co prawda dopiero za 3 miesiące, ale co tam, mam nadzieję, że można
.Kiedy wreszcie będzie chłodniej, marzę o burzy i ochłodzeniu, ale niestety na razie się na to nie zapowiada. Nie mam siły nigdzie wychodzić i nie mam po co nigdzie wychodzić, więc siedzę w domu i mnie to wkurza
|
|
|
|
|
#138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak 8 min i gotowe ![]() Aaaa mieszkam tu juz 5 czy 6 rok I tooo za duzo! ![]() Cytat:
Ale dzisiaj od nowa to samo Ja jade do sklepu bo w lodowce tylko echo i swiatelko Do uslyszenia pozniej moje dziewuchy!
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet nie mam siły poćwiczyć. Do tego boli mnie pół twarzy, bo rosną mi ósemki. Nie nadaję się dziś do niczego klaaa, a może coś o sobie? Czym się obecnie zajmujesz? Skąd jesteś?
|
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uwielbiam okazje i przeceny No, a! i jak sie jest studentem to nie trzeba placic podatku Angielski znalam calkiem niezle jak pojechalam pierwszy raz do Anglii, i szczerze mowiac , ksiazki ,gramatyka itd w ogole sie nie rownaly dla mnie do jezyka uzywanego na co dzien I od kad przyjechalam w czerwcu tak co raz lepiej i lepiej Zrozumiec - zrozumie prawie wszystko ( gdy nie znam slow to z kontekstu kombinuje ) , wiadomo ze gorzej byc "mocnym w gebie"![]() Po czasie przestawilam sie tak, ze mysle automatycznie po ang, sni mi sie nawet po ang Polakow zadnych nie znam na zasadzie znajomosci - wiec rzadko uzywam jezyka ojczystego - dlatego wybaczcie bledy Zgadzam sie z tym,zeby nie wrzucac do jednego wora, na nieszczescie ja mialam stycznosc z typowymi prostakami bez kultury. I takze z reakcjami ludzi - raz mnie nawet lekarz troche zbesztal jak tylko uslyszal ze Polka - to od razu zdanie wyrobil i pierwsze co pytal w ktorym hotelu sprztam!![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- haha dziewczyny, nie bede oryginalna jak napisze, ze tez sprzatam Zabralam sie za lazienke, bo zepsulo sie dziadowskie elektryczne pudlo i blokuje mi wode I ma przyjsc facet naprawic Jak za zwykle ogarniecie wziac sie nie moge, jestem troche balaganiara, zmienic tego za cholere nie moge Nawyk jakis glupi, prostych rzeczy na miejsce nie moge odlozyc![]() U mnie duszno, ale nie ma upalu ani slonca. Na jakies wakacje moze sie nie dlugo wybiore, w odwiedziny gdzies czy cos, a blada jestem jak sciana. Wstyd sie pokazac na plazy i straszyc. Szafe tez zaczelam segregowac i zgadnijcie co? No nie mam sie w co ubrac! :-/ |
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rosnących ósemek współczuję, mi wyrosła tylko jedna, a może i to za dużo powiedziane, wyszła mi tylko jej połowa, a żeby było ciekawiej zaczęła mi rosnąć, przed samą maturą, to się śmiałam, że jak mi już zęby mądrości rosną, to nie będzie tak źle .W sumie niczym ciekawym poza studiowaniem się nie zajmuję, a studiuję informatykę i ekonometrię. Teraz jeszcze próbuję nauczyć się szyć, ale niestety z powodu braku materiałów i wielkiej niechęci w wyruszeniu poszukiwania ich spowodowanej pogodą , zostało to zawieszone. A mieszkam w okolicach Warszawy. |
|
|
|
|
|
#142 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też nie mam 20 jeszcze ale czuje, że to szybko zleci ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
wybierasz się do Polski na wakacje? czy coś?
|
||
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a moge jeszcze zapytac do kogo tam pojechalas? Czy po prostu zalatwilas te sprawy i pojechalas w ciemno? Mieszkasz w akademiku? Wybacz, ze tak Cie zasypuje pytaniami ale jak juz wiesz uwielbiam Anglie i sama rozmyslam nad tym by tam studiowac
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
szagadeli, taki wyjazd na studia do obcego kraju wymaga odwagi
Nawet jak się zna język czy poczytało się co nieco o kulturze.
|
|
|
|
|
#145 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W Polsce nie dawno bylam, przed rozpoczeciem roku, moze uda mi sie pojechac jak znajde tanie bilety bo w tym momencie to kosmos![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Po za tym, bardziej oczekuje wejscia na forum i sprawdzenia co u Was kobiety slychac, niz meila itd ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
Mialam paru znajomych, u ktorych sie moglam zatrzymac - oczywiscie za swoj pobyt tymczasowy sie dorzucilam Znalazlam prace, pozniej sie przeprowadzilam. Ale to jeszcze bylo w innej miejscowosci Bo czekalam i tak i tak odpowiedzi z uniwerkow. A pozniej wybralam uniwerek i sie przeprowadzilam do innego miejsca. I wtedy bylo w ciemno znalazlam wynajem, nie, nie w akademiku - tez mozna oczywiscie, ale drozej niz wynajem No, i jak poszlam na rozpoczecie roku, to trzeslam dupa jak nie wiem co. Od podstaw: gdzie recepcja, gdzie to , gdzie miejsce rozpoczecie To byl stres zycia Pytaj Jak mnie wkurzysz z 108 pytaniem na przyklad, to przeprosiny nie pomoga Od tego mamy forum |
|||
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie wróciłam ze spotkania z koleżankami i też pierwsze co zrobiłam to sprawdzenie tego wątku
![]() Dobrze, że ten dzień już minął. Może jutro coś ciekawszego się wydarzy. Bo tej codziennej bezczynności już nie mogę znieść
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak Ci zazdroszcze, ze chociaz z kolezankami moglas wyjsc U mnie tez sie nic ciekawego nie dzieje,i doluje mnie to strasznie. I tez sie nie zanosi na zadne atrakcje
|
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Rarita, taki jest chyba urok nadmiaru wolnego czasu. Ciężko się za cokolwiek zabrać.
Myślałam, że czasy, kiedy zdesperowani faceci szukali znajomości przez gadu gadu już minęły |
|
|
|
|
#150 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za wszystkie odpowiedzi Ja chyba jednak nie zaryzykuje az tyle by pojechac na studia do Anglii ale jak zawitam u Ciebie na uczelni na erasmusie to bedziesz musiala sie mna zajmowac ![]() Teraz tylko trzeba dokonac wyboru czy w Polsce czy we Wloszech studiowac.. ehh ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A no i dzien dobry kochane
Ti vorrei... condividere con il mondo e tenerti solo per me... Studentka! BLOG - zapraszam Edytowane przez NoLQa Czas edycji: 2010-07-13 o 09:00 |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

Poszłam sobie na plażę, posiedziałam, poopalałam się, poczytałam książkę i wróciłam. Prawie każdy był tam z kimś ale mnie to tak naprawdę nie obchodziło
Teraz tylko rower wieczorkiem.

A co najważniejsze i czego ci choler..e zazdroszczę byłaś ze swoim TŻ
) 
Chociaż jak dobrze pójdzie, będę miała okazję w sierpniu.

Od tego mamy forum