|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje rupiecie
Super komlecik
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobitki dziękuję za odwiedziny
.Stojaczki jeszcze się lakierują, ale pokazuję póki mam czas
Edytowane przez rosier Czas edycji: 2010-12-05 o 19:50 |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
odważne zestawienie motywów
a jak tam meble o których wspominałaś na zlocie?
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Super jest to pudełko hawańskie w paseczki
choć nie wątpię, że klejenie pasków może zniechęcić.
|
|
|
|
|
#125 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Rewelacyjny ten kubański motyw
Tylko może na butelce szyjkę zrobiłabym też czarną, żeby nie dodawać nowego motywu ... ale tak też jest ok Pasiaczkowe pudełko świetnie zrobione technicznie, super nakleiłaś paski ![]() Z biżutkowych stojaków najbardziej podoba mi się ten z czerwonymi różami |
|
|
|
|
#126 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, nie mogę się zdecydować co z nimi zrobić, więc zabrałam się za innego grata .Cytat:
Cytat:
. I to nie jest nowy motyw, tylko ja głupia ![]() W każdym razie bardzo sobie cenię każdą uwagę na tym forum. Dziękuję |
|||
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Twój komplet jest rewelacyjny
podoba mi się również piesiorek Wszystko takie pracochłonne i dokładnie wykonane ![]() Bardzo ciekawy efekt tych wieszaczków-stojaczków. Mimo to wciąż wzdycham do cieniowań przy różach... powiedz jak je zrobiłaś prrroszę
|
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Taka sobie butelka anemonowa, miała już szkło żłobione "wzorkiem" i wyszła jak wyszła..., trochę za bardzo popaćkana
.Edytowane przez rosier Czas edycji: 2010-12-05 o 19:59 |
|
|
|
|
#129 |
|
|
Za jedno i drugie należy Ci się +6
Butelka anemonowa jest cudnie popaćkana, uwielbiam takie klimaty Wielkie
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Butelki podobają mi się bardzo. Anemonowa ma bardzo ładne tło, a żłobienia na butelce robią wrażenie kropel rosy. Natomiast butelka z motywem "iryskowym" ma super dopasowane cienie, tło, wszystko kolorystycznie gra, włącznie z ozdobami
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zawsze z przyjemnością oglądam twoje prace Martusiu, są takie przemyślane i takie subtelne - takie jak ty
jak subtelny i śpiewny jest francuski po porostu sama przyjemność oglądać twój wątek
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia tez widze dzielnie pracuje..a ja tu nie mam nawet pedzla
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko tydzień nie oglądałam Waszych prac, a tu tyle nowości
![]() Skarbonka bardzo fajna, zwierzaki takie słodkie, ale to zestawienie z paseczkami nadaje im innego charakteru - nigdy bym nie pomyślała, że klejenie pasków jest tak mozolne, mam kilka serwetek zakupionych właśnie z myślą że kiedyś zrobię taki melanż z paseczkami, zobaczymy jak mi pojdzie. Kubański komplet też mi się podoba, bardzo zgrabnie połączyłaś tak różne motywy, stojaczki na biżuterie bardzo efektowne, ale najpiękniejsze dla mnie są: butelka ze słoiczkiem, po prostu cudne. ![]() (i to szmatką na dodatek n i e d o w i a r y))
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Ale rewelacyjny ten słoiczek Martuś... jak się to robi hmmm?
cudeńko ! a co do buteleczki,to nie wiem gdzie popaćkana... dla mnie bombowa !!!!
|
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobitki kochane , bardzo dziękuję za miłe wpisy. Jak się czyta takie komentarze, to się chce zabierać do pracy
Pupilku Dzianga Cycolku Jola ![]() Grażynko ![]() Madziu |
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje rupiecie- szafka
Dzisiaj wstawiłam ją do sypialni, mimo że nie ma jeszcze uchwytów. Żeby nie zawadzała. Nie ukrywam, napracowałam się przy niej sporo
. Sąsiadka wypatrzyła ją na wsi i była przeznaczona do spalenia . Najpierw zatrułam jej mieszkańców, a następnie szpachlowałam wszystkie dziury i ubytki. Najtrudniej było wyrównać powierzchnie blatów I rezultat końcowy. Motyw jest ten sam co na pokazywanej już szafce na początku mojego wątku, którą robiłam w ubiegłe wakacje. I widzę, że chyba trzeba będzie ją troszkę poprawić... ![]() Edytowane przez rosier Czas edycji: 2010-12-05 o 20:13 |
|
|
|
|
#137 |
|
|
Martuś kochanie ale się napracowałaś
![]() Szafka jest odlotowa, pomijając jej cudny kształt to Twoja reanimacja dała jej absolutnie nowe, lepsze życie Cieniowania perfecyjne, śliczna szafka |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
rewelacyjna przemiana. bardzo mi się podoba Twoje dzieło. A sąsiadka niech zazdrości Tobie talentu
![]()
|
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurde! Szafka jest świetna. Normalnie teraz będe inaczej patrzeć na rzeczy wywalane na śmietnik
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Ślicznie to wykonałaś ,bardzo piękna szafeczka
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
MArtuś wiedziałam, że z ciebie zdolna bestia
jest normalnie szok co można zrobić ze starego rupcia wielkie
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
Niesamowite co wyczarowałaś z takiej masakrycznej szafki. Teraz jest piękna. A ten motyl...jakby tam naprawdę usiadł. Czy ja tak będę cieniować
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
A to jest dopiero skromnisia ta nasza Marta
![]() Super, super, super. Nie mam słów, jest naprawdę odlotowa ta szafka. Buziam |
|
|
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
Szafka - R-E-W-E-L-A-C-J-A!!!
![]() ![]() klask i:A te cieniowania... po prostu padłam z zachwytu. |
|
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewuniu
Domciatko Madziu Magcich Anuleczko 2 Sylwuś Aldonko Madziu Zielona Butelko Figamaga Dziękuję Wam Babeczki, za tyle miłych słów |
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
Sliczne nowosci
Szafeczka wyglada bajecznie |
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
WOW! Szafka bajeczna!
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Martusiu buteleczki subtelne i pełne uroku,kpl niebieski superowy.Pięknie połączone motywy.Podziw za paseczki.Raz mi się zachciało.. i nigdy wiecej!
Piękne kobiece podstawki.(Przy okazji znalazłam jeszcze 2 serwetki które zamawiałaś,odłożyłam aby sprawdzić dla kogo a potem o nich zapomniałamdaj mi adres na prv to Ci przyśle,chyba,że jakiś zlot sie szykuje,jak chcesz)No ale szafeczka...brak słów!Dobrze,że pokazałąś jąw formie rupiecia,dopiero w konfrontacji z nim można docenic ogrom pracy!Cieniowania są bajeczne!Jestes mistrzynią!Ja boję staram sie nie cieniować tej serwetki,jest taka delikatna,ma cieńkie gałązki....to wielka sztuka.Ta Twoja szmatka Jest chyba magiczna (W Twoich łapkach oczywiście)
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Martuś , cudna szafeczka, wczoraj wogóle nie chciały mi się te zdjęcia powiększać , widocznie tyle ludzi podziwialo wciąż to cudo
dziś poglądałam dokładnie i jestem pełna zachwytu, cieniowania super !!!![]() ![]() kl aski:
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
No i gdzie wizytówka-sprawczyni nieuwagi?
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

.
a jak tam meble o których wspominałaś na zlocie?

.

. Najpierw zatrułam jej mieszkańców, a następnie szpachlowałam wszystkie dziury i ubytki. Najtrudniej było wyrównać powierzchnie blatów 
jest normalnie szok co można zrobić ze starego rupcia
klask i: