|
|
#121 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wymianka! Firmowe ciuszki! Różne rozmiary!
nie, nie - wymieniłam te rzeczy za tshirt, koszulowa tunika sporo mnie kosztowała (bodajże 79zł) także za nią oczekuję czegoś więcej, a u Ciebie podobają mi się tylko papucie i ewentualnie ta w paski (gdyby miała byc za np tshirt bo nie podoba mi sie az tak bardzo)
![]() także niech zostanie worek za dwa paski
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
o szmizjerce nie było mowy
więc jej nie oddam, bo kosztowała ponad 100zł.pasek jest taki kremowy lekko. moge oddac ten pasek i koszulę cocomore za papcie
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli papcie kosztowały 39 zł to mogę Ci za nie oddać ten beżowy pasek, bo kosztował 30 zł i nigdy go na sobie nie miałam i jeszcze dorzucić coś z kosmetyków czy biżuterii.
|
|
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
tak, to są cekiny - http://img9.imageshack.us/img9/49/dscf9378.jpg
ja ją nosiłam rzadko, bo jest zbyt przylegająca jak dla mnie, miałam ją na sobie może 5-6 razy. ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- no niestety, nie mam ubrań w takich rozmiarach, jedynie kilka tych uniwersalnych w wątku. |
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
aż tyle nie dam za grę, niestety
|
|
|
|
|
#129 |
|
BAN stały
|
chętnie pozbędę się tej zcarnej, ale masz może coś jeszce w szafie? wygrzebałam u siebie podobną w paski, więc tylko papice mnie teraz interesuja;p
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
za tą sukienke lub bluzke chciałam coś z wish, a u cibeie tego nie widze więc niestety nic z tego ...
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1282135700 |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
13. Cudne szpilki całe z cekinów. Idealne na jakąś impreze. Rozmiar 37. Nowe nie noszone. 42. Piękna koszula nocna (przywiozła mi ją ciocia z Australii) |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Na M napewno będzie dobry
Dł. 67cm.A mogłabyś pokazać się w tym swterku, bo chciałabym zobaczyć jak dekolt się układa ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Myślę, że możemy się wymienić ![]() Podałabyś mi jeszcze jego długość? |
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
"za dwie godziny jade zesrac sie z radosci na widok dziecka szwagierki, jak nie zapluje sie z radosci i nie zrobie minimum 10 slodkich dziubkow to powiedza ze dziwna jestem i mam depresje... ale tym razem zamierzam nie odstapic dziecka na krok, zesram sie z radosci juz od progu" |
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Coś za 4. Biała bluzeczka w srebrne paski RIVER ISLAND. Fajny i delikatny materiał, roz. 12, jak dla mnie to M/L.Wymiarki: od paszki do paszki - 46 cm (ale jest rozciągliwa) a długość - 62 cm ??
|
|
#139 |
|
BAN stały
|
kochana nic, mówiłam, że jestem wybredna
ale nie będzie trudno, bo mi tylko w szafie zalega. Może masz jakieś nowe żele pod prysznic, płyny do higieny intymnej, kosmetyki the body shop, sprawdź wish ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- przydałby mi się jedynie żel, ale jak to 50ml to bez sensu. No cóż, jeśli chcesz to mogłabyś mi kupić jakieś żele pod prysznic i np płyn do hig. int ziaji jeśli Ci się to widzi no bo nic nie wynajde
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Sweterek: dlugość całkowita: 61cm od pachy do pachy: 43cm szerokość w biuście: 41cm Bluzka: długość całkowita: 58cm od pachy do pachy: 42cm szerokość w biuście: 38cm Spódnica: długość całkowita: 50cm szerokość w pasie: 37cm szerokość w biodrach: 45cm Jeżeli masz więcej pytań na temat tych rzeczy, to śmiało ![]()
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Trochę inspiruje mnie ten sweter w brązowo łososiowe paski ale nie mam 100% przekonania... Zawsze ciężko mi wybierać bluzki bo zwykle wszystkie źle na mnie leżą
![]() Ja też jeszcze czekam na odpowiedź którą dostanę po weekendzie (wszyscy są na wakacjach) i jeśli ta osoba nie wybierze sweterka i bluzki - to mogę ci je oddać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi o to, że ja zaproponowałam jednej dziewczynie cały wątek.
Teraz ona wróci po weekendzie do domu by się upewnić, że ma dla mnie upatrzone bluzki z jej wątku. I wtedy zapewne będzie sobie wybierać rzeczy u mnie. A co wybierze - nie mam pojęcia ![]() Hmm, tobie zależy na trzech rzeczach, mnie na białej bluzce. I jak to pogodzić?
|
|
#145 |
|
BAN stały
|
o wygrałaś właśnie sukieneczkę
to+papucie i kiecunia do ciebie leci. Miałam ci coś jeszcze sprawdzić?---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- ok, wygrzebie ją i wyśle wymairy. Papucie + te antycellulity i moze świeczke jedną tą dorzucisz z długoscią na pewno będzie ok
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że w poniedziałek. Sama już się nie mogę doczekać!
Podoba, podoba, tyle że mam już dwa a i tak żadnego nie noszę... ![]() Wszystko ze Stradivariusa lubię, tyle że jak i tak nie będę nosić to lepiej by komuś innemu służył No dobra, to wstępnie spódnica i sweterek, a ja pomyślę nad tym twoim pasiastym. Muszę mieć coś na jesień, nadchodzi nieuchronnie
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
przykro mi, ale nic
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

więc jej nie oddam, bo kosztowała ponad 100zł.

z długoscią na pewno będzie ok