|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
Treść usunięta
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy inaczej, coś w tym jest. Ona mogłaby tam być, gdyby z kimś rozmawiała (facet z ręcznikiem?) albo ktoś coś by jej robił, szarpał się z nią czy coś. Jak widać coś ich zaciekawiło ale postanowili to zlekceważyć. Tylko co to było? |
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
No niestety pogoda nie pomaga. Wiecie na tym nagraniu tak na prawdę każdy kto idzie w stronę Iwony czy patrzy jest podejrzany. Bo mógł widzieć,ale tego nie wiadomo. Poza tym po tym jak Iwona zniknęła z zasięgu kamer było tam sporo ludzi przed tymi chłopcami. wtedy ktoś by coś zauważył. Moim zdaniem sprawcą jest ktoś kogo nie ma na nagraniu ani przez chwile.
|
|
|
|
#124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że ci chłopacy zostali już przesłuchani...może coś widzieli/słyszeli? |
||
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to jakby ten facet co za nią idzie był niewinny to sam by się chyba zgłosił i powiedział że to nie on... Chyba że nie korzysta z żadnych źródeł informacji, albo się boi że mogą go oskarżyć niesłusznie.
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewam że ich nie znaleźli.
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
Mieszkam obecnie w UK, wiec nie wiem kiedy pada a kiedy nie.... Jakos tak pod gorke w tej sprawie!
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
moglby mi ktos dac link z mapkami z trasa ktora przemierzyla Iwona szukalam na necie i nie moge znalesc
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;21125530]Treść usunięta[/QUOTE]
Generalnie im dłużej trwa śledztwo, tym mniejsza szansa na odnalezienie Iwony żywej. Moim zdaniem oczywiście . Jeszcze ta pogoda |
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Ta kwestia byla juz tu poruszana przez kilka dni!
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie byłam nigdy w tym miejscu, ale z tego, co widzę na zumi, tej uliczki w lewo jest tylko kawałek i zaraz jest plaża, więc wydaje mi się, że od parasoli może być widać całą tą uliczkę az do plaży i wszystko, co się na niej dzieje. Na pewno ci ludzie zostali już przesłuchani, a skoro jest ich tak dużo w tej okolicy, to gdyby coś widzieli, wydaje mi się, że ktoś by o tym powiedział. |
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Hmm,ale dla mnie to trochę wygląda jakby po prostu spojrzeli w tamtą stronę jak to się zazwyczaj robi jak wychodzi się z zakrętu. Ale może.
Co do tego faceta. Nie koniecznie musi wiedzieć,że taka sytuacja miała miejsce. P prostu nie śledzi wiadomości na bieżąco. i Podobno ktoś widział Iwonę na plaży jak przed kimś uciekała. Edytowane przez kisia0912 Czas edycji: 2010-08-03 o 20:25 |
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze naprawde ciekawe czy Ci chlopcy cos wiedza, w sumie przed nimi mialam jeszcze wrazenie ,ze pan wozek jakby konsultowal sie z panem recznikiem,ale moze juz po tylko razach obejrzenia tego video widze troche"wiecej"/troche sobie dorabiam.
|
#134 |
|
BAN stały
|
od parasoli do plaży jest parę kroków ślepy by zauważył gdyby coś się działo na żywo to nie wygląda tak daleko jak na kamerze z
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja się zastanawiam czy policja ma pana wózka, czy to my mamy go identyfikować i szukać
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tego ,ze kazdy by cos widzial, widzial moze tak niekoniecznie zareagowal,napisalabym ,ze powinnismy siedziec spokojnie i czekac az policja to rozwiaze ale jak widze ile im to zjamuje to ...
Follow your dreams honey... http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/ http://instagram.com/gosiaduma Edytowane przez unrepeatable Czas edycji: 2010-08-03 o 20:29 |
|
|
|
|
#137 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
A może w gazetach różnych dać ogłoszenie,że są poszukiwane osoby, które były w tamtych terenach o tej godzinie. Nie wiem gazety nawet te darmowe mają jakiś tam czytelników.
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
prawda, brzmi to zabawnie
|
|
|
|
#140 |
|
BAN stały
|
Gazety akurat trąbią o tym na 1 stronie, więc chyba nie ma sensu nic ogłaszać.
|
|
|
|
#141 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Brzmi bynajmniej zabawnie
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się,że ona nie skręciła w lewo,bo popatrzyła się w lewo a potem normalnie odwróciła głowę prosto tak jakby tylko patrzyła w tamtym kierunku.A ci goście mogli patrzeć np co się dzieje na plaży ile jest ludzi itp.Moim zdaniem nic nie widzieli zresztą oni przechodzili jakieś 2 min po Iwonie
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Hmm prosto są tereny zalesione tak? jak skręciłaby to poszłaby na plaży, a tam było by sporo ludzi i tam by jej nikt nie zaatakował. Prosto nie było nikogo i pewnie tam poszła.
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Pozwolilam sobie skopiowac pewna wypowiedz
Niedaleko wejścia na plaże nr 57 lub dalej jest taki bunkier z okresu II wojny światowej, byłem tam niedawno na urlopie i takowy bunkier widziałem jak szedłem deptakiem ale do niego nie zaglądałem więc nie wiem czy da się wejść. Nie wiem jak wy ale mam dziwne przeczucie. Lepiej niech to sprawdzą. i tu znalazlam nastepna wypowiedz wcaLE nie glupia a może skręciła na plaże w to wejście 63??a ten koleś z ręcznikiem za nią? ta pani z pieskiem na 4:40 mogła wychodzić z plaży i ich widzieć.później jest przybliżenie na 5:38 jak rozmawia z jakimś mężczyzna.prosimy o pomoc.poza tym na 5:06 widac dwóch chlopaków wychodzących z plaży.może oni widzieli Iwone?najgorsza jest znieczulica.... Policja powinna sie wziasc za te wszystkie bunkry a nie tylko to co widac na zewnatrz ale im tak najlatwiej,pewnie spartaczyli wszystko na samym poczatku,potracili wszystkie slady i teraz kreca sie w kolko bo nie wiedza co dalej robic. Edytowane przez takaja13 Czas edycji: 2010-08-03 o 20:51 |
|
|
|
#146 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Może rzeczywiście sprawa zakończy się po przeszukaniu bunkrów... Najdziwniejsze jest to że minęło tyle czasu i nie ma żadnych śladów po niej, tak jakby zapadła się pod ziemię - może dosłownie
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Więc ryzykiem jest lasek. Hm,ale słyszałam,że prosto też są kamery, które już Iwony nie zarejestrowały.
ja też stawiam na bunkry. Nikt ich nie przeszukuję, a ślady się zacierają. Edytowane przez kisia0912 Czas edycji: 2010-08-03 o 20:55 |
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
a czy tam gdzie ona szła podjeżdżają samochody?
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, jak patrzę na to, jak ona idzie, to wydaje mi się, że lekko skręciła w lewo, patrząc tam, a potem normalnie poszła prosto. I na tym skrzyżowaniu jeszcze nic złego się nie stało. Moim zdaniem to musiało być trochę dalej, bo przecież dalej ta droga biegnie przez las, jakieś krzaki czy coś i nie ma już zabudowań, więc pewnie nie ma też ludzi I jeśli już, to bardziej podejrzanie wyglądają mi te następne wyjścia na plażę, przy których mogła przechodzić.A z tego, co widziałam na mapce w jakimś serwisie, kolejna kamera była dopiero przy molo, spory kawałek stamtąd... Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2010-08-03 o 21:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

. Jeszcze ta pogoda

prawda, brzmi to zabawnie