|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kolorówka: szminki, ale nie tylko :-)
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
innych zapachów nie znam,
nie znajdziesz cos tylko za te perfumki? ewentualnie czy inne jakies perfumki dorzucisz? czy to bedzie za dużo?
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Za Scherrera 2 chętnie przygarnę She Wood i może jeszcze jakiś drobiazg, ale to przejrzę jeszcze jutro dokładnie Twój wątek, bo dzisiaj już zasypiam
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej to mi się Jasmin podoba
![]()
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz coś u mnie za rozświetlacz Shimmering Jewel Powder EL? P.S. jaki daje efekt? jest drobinkowy czy raczej satynowy (efekt tafli)? tonacja ciepła czy chłodna? |
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Estee Lauder Travel Exclusive Chic to Cheek - Shades of Pink Powder - ubytek minimalny, mam do niego pudełko ? |
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam już tego linka wcześniej
![]() ale chodzi mi o Twoją opinię. czy daje delikatny subtelny efekt, że można używac na co dzień? czy raczej na wyjścia? może ja go sobie pomacam w perfumerii, orientujesz się czy jest w sprzedaży? PS piszmy tutaj ok?
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
chyba go już nie ma w oficjalnej sprzedaży - to limitowanka była
![]() na mój gust to zbyt "bombkowy" efekt jest - mnóstwo złotych mini-mini drobineczek; raczej na wielkie wyjście niż na co dzień
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, no właśnie tego się boję, że będzie dla mnie "początkującej z rozświetlaczami" zbyt mocny efekt.
no nic, pomyślę sobie jeszcze i w razie czego dam znać. dzięki |
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Cos u mnie za --- baza DAX?
![]()
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana coś u mnie za:
--- Estee Lauder Travel Exclusive Chic to Cheek - Shades of Pink Powder - ubytek minimalny, mam do niego pudełko --- Estee Lauder Shimmering Jewel Powder - wieeeeelka 20-gramowa złota puderniczka z lusterkiem i z nabłyszczającym złotymi drobinkami puderkiem - mam pudełko, wierzchnia warstwa złotka zeszła, ale puder jest nim wypełniony, zatem efekt na buzi czy dekolcie wciąż będzie ten sam To mój wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467337 Poza mam jeszcze puder Lancome brązujący ze słonikiem ![]() |
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Narazie dziekuje
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Za Scherrera 2 na pewno chciałabym nadal She Wood, a czy mogę zobaczyć te szminki "w kolorach złamanego rózu"? bo może któraś z nich by mi podpasowała?
Ewentualnie ładny jest też Estee Lauder Travel Exclusive Chic to Cheek - Shades of Pink Powder
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie wiellle mi sie u ciebie podoba
zapraszam ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- -- 50ml Bvlgari Jasmin Noir Edp [ baza wygładzająca pod podkład DAX - Clinique Pore Minimizer - kolor 02, 15ml z niewielkim ubytkiem, z wymiany i zlota ta dluga paletka moze znajdziesz cos u mnie za wszystko lub czesc ![]() zapraszam odp prosze u mniedziekuje
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
wypatrzylam to:
--- Estee Lauder Shimmering Jewel Powder - wieeeeelka 20-gramowa złota okrągła kasetka z lusterkiem i z nabłyszczającym złotymi drobinkami puderkiem - mam pudełko, wierzchnia warstwa złotka zeszła, ale puder jest nim wypełniony, zatem efekt na buzi czy dekolcie wciąż będzie ten sam tylko on ma zlote czy srebrne drobinki? ewentualnie jakies blyszczyki/szminki w naturalnych odcieniach
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
up!
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
sprawdzalam zapach i jakos nie bardzo....wiec bylabym chetna na EL....chic to cheek
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie szminek na wymianę.
Od lewej do prawej: -- Clarins Jolie Rouge - kolor 717 plum, w pudełku -- Clarins nr 19 [tę mogę dorzucić gratis do większej wymiany] -- Clarins z tegorocznej nowej serii Rouge Prodige - kolor 110 Litchi, w pudełku -- Artdeco - kolor 33, w pudełku -- Smashbox - kolor Deep Red, w pudełku -- Chanel Rouge Allure - testerek, kolor 10 |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
50ml Vera Wang Sheer Veil [bez kartonika, z niewielkim ubytkiem jak na foto] może być nawet odlewka złota paleta [bez pędzelka] Estee Lauder kasetka 4 cienie Lancome Estee Lauder Travel Exclusive Chic to Cheek - Shades of Pink Powder Estee Lauder Shimmering Jewel Powder Clinique Pore Minimizer - kolor 02, 15ml z niewielkim ubytkiem, z wymiany Moge za to naprawde dużo oddać. Mam tylko wątek z ciuchami może coś sobie wybierzesz
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.