![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka: szminki, ale nie tylko :-)
NIEAKTUALNE!!!!
====== wymienione: --- Clarins e3p – mgiełka, 100ml, nowa bez kilku psików --- justysd --- Yankee Candle - Orchaid Pear – nowa --- justysd --- Clinique Color Surge Eye Shadow Soft Shimmer – tester 4x cienie, używana z pacynkami --- SweetButterfly --- Estee Lauder Pure Color – szminka, 183 Sugar Honey, nowa w wersji tester --- miszona --- Lumene Blackberry Curl Mascara – tusz do rzęs, ciemny brąz – 2x, używane --- miszona --- róż/rozświetlacz kanadyjskiej firmy Cargo z serii blue_ray - brzoskwiniowy ze złotymi drobinkami, nowy --- beata_1988 --- Smashbox Shockwave Fusion Eye & Cheek Palette – paletka czterech cieni i dwóch odcieni różu, nowa === buzichocho --- Helena Rubinstein Wanted Eyes Palette – cztery cienie z lusterkiem, nowe --- buzichocho --- Lancaster Infinite Bronze Blush Variations, kolor Natural, seria Sunlight Makeup, 8g, ubytek znikomy --- abar18 --- Smashbox Muse Eyeshadow Palette – duża paletka z 10 cieniami, używana, ubytek znikomy, nie ma pędzelka --- kolciag --- Smashbox Fusion Eye & Cheek Palette – Endless – paletka 4x cienie i 4x odcienie różu – nowa --- lady_poison --- Yankee Candle - Autumn Leaves – ubytek ok. 10% --- lady_poison --- Estee Lauder Platinum Iluminator – nowy z pudełkiem, bez gąbeczki --- becca --- Clinique - trzykolorowy rozświetlający róż, 01 peony, tester z pędzelkiem - nowy === annamonica --- Estee Lauder Pure Color – szminka 118 Bois de Rose, nowy złoty tester === Leonie21 --- Elizabeth Arden Shimmer Powder – rozświetlacz z minimalnym ubytkiem, 4,5 g, === Leonie21 --- Lumene Skin Couture Long-lasting Cream – kolor 1 angel skin, waga 8g, nieużywany, kasetka porysowana === Leonie21 --- Estee Lauder Signature Hydra Lustre – szminka Black Cherry, tester z korkiem, próbowana === Moniq_c --- La Colline Rouge Success Hydro Cream – szminka 06 Rhododendron, nowa === Moniq_c --- Sebastian Trucco Identity Lipstick - szminka w rudym kolorze, nowa w pudełku === virtual_reality --- Elizabeth Arden Green Tea Skincare - lotion 50ml w szklanym dozowniku, nowy, ubytek 3 kropelki === virtual_reality --- Slava Zaitsev Maroussia - zostało ok. 14 ml w buteleczce 15 ml, zatem prawie cała === rypka85 --- Smashbox Highlighter Quad Smashing Reel – zestaw 4 kremowych korektorów, nowy --- rypka85 --- Elizabeth Arden 5th Avenue Nights - tester bez korka, zostało ok. 70ml --- Solciuchna --- Lancome zestaw 5x pędzelków w etui – nowy nieużywany --- Solciuchna --- minerałki z Joelle Cosmetics – używane w różnym stopniu --- Solciuchna --- Estee Lauder Pure Color - kolor Ivory Box w kasetce [porysowana] z lusterkiem i pacynką, nowy --- solciuchna --- EDM Try Me pudełko 1g – nowy z folią zabezpieczającą, kolor Balet Slippers = niema --- Elizabeth Arden Green Tea - tester bez korka 100ml, bez kilku testowych psików = nie ma --- Elizabeth Arden Sunflower Tranquilities - mgiełka do ciała 250ml, bez kilku testowych psików = nie ma --- Guerlain Divinora kolor Nuit Des Temps – z wymiany z Buzichocho – ubytek minimalny - nie ma --- Shiseido Vocalise - ok. 10ml - nie ma --- Iceberg Effusion - z wymiany, 75 ml, bez kilku testowych psików - nie ma --- Davidoff Cool Water - końcówka ze 100ml, jak na zdjęciu, jest ok. 15 ml - nie ma --- La Colline Rouge Success Star Gloss – szminka-błyszczyk 71 Nefle, nowa - moniq_c --- Helena Rubinstein - Color Clone Pressed Powder - 05 sand; ubytek jakieś 5%, bez gąbeczki i pudełka --- moniq_c --- Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect – kolor 05 Perfect Sungold, próbowana --- moniq_c --- 30ml Donna Karan Gold [bez kartonika, psiknięte ze 3x] - Leonie21 --- Estee Lauder - pudrowo-kremowy shimmering Rose Quartz z wymiany - MagdaK7 --- próbki 2x Estee Lauder Advanced Night Repair - MagdaK7 --- błyszczyk Vipera - dorzucę do większej wymianki - nie ma --- Dsquared2 She Wood Velvet Forest [tester z ubytkiem bez korka, 25ml] - etnografka [+ Fendi miniatura + EL i Bourjois - szminki] --- Karl Lagerfeld SUN MOON STARS - zostało ok. 12 ml w oryginalnej buteleczce [było 30ml] --- nisia1908 --- 30ml Esprit Dynamic Life [z wymianki, z kartonikiem, niewielki ubytek] --- nisia1908 --- próbki 2x Lancome Sensation totale --- nisia1908 --- 50ml Bvlgari Jasmin Noir Edp [jest kartonik - ciut pogięty, 1x psiknęłam z ciekawości] --- asinka547 --- 50ml Vera Wang Sheer Veil [bez kartonika, z niewielkim ubytkiem jak na foto] --- magdulenka --- Estee Lauder Travel Exclusive Chic to Cheek - Shades of Pink Powder - ubytek minimalny, mam do niego pudełko --- peonies --- Estee Lauder Shimmering Jewel Powder - 20-gramowa złota kasetka z lusterkiem i ze złotymi drobinkami puderkiem --- peonies --- 30ml Celine Oriental Summer - bardzo trwały, nowy w kartoniku, tylko sprawdzony zapach [TU opis] --- rezerwacja dla manilia --- Estee Lauder - złota paletka 7x cieni, z minimalnym ubytkiem, bez pędzelka --- rezerwacja dla manilia --- 30ml Rochas Absolu [z kartonikiem, niewielki ubytek] --- dla ladyDIOR --- 50ml Halston - wersja Couture EDP natural spray --- nie ma --- Estee Lauder - paletka cieni Graphic Design [kartonik, pacynki, z niewielkim ubytkiem] --- dla nafiyqa --- Clinique - zestaw 4 cieni w kasetce z lekkim ubytkiem -- dla nafiyqa --- 3 różne paletki Lancome --- dla nafiyqa --- Christian Lacroix Eau Floral 75ml - mam z wymiany, bez pudełka, z niewielkim ubytkiem - nie ma --- szminka Smashbox w kolorze Deep Red - nowa w kartoniku - nie ma --- nowy krem Avon do stóp: 1x z lawędą --- nie ma Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2010-10-10 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kolorówka: szminki, ale nie tylko :-)
Byłabym chętna na Yankee candle i komplet z apartu
![]()
![]() |
#4 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
O matko
![]() ![]() A duszę byś za to przyjęła ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a nic innego byś nie znalazła ?? bo nie jestem pewna tej mgiełki a zapaszki chce wymienic albo za coś co mnie zachwyci bądź zapaszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Znajdziesz coś u mne za któraś z tych rzeczy?
Orchaid Pear – gruszka w koniaku z nutką jaśminu – nowa, nigdy nie palona Estee Lauder Pure Color – szminka, kolor 183 Sugar Honey, nowa w wersji tester https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=451886 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za swieczuszki ?
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Elizabeth Arden Green Tea – klasyczna wersja wody toaletowej, tester bez korka 100ml, nowa w kartoniku, bez kilku testowych psików
coś u mnie? Odpisz proszę u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za Estee Lauder Platinum Iluminator ? mam E.L time zone dla mieszanej ale tylko 5ml
![]() Edytowane przez MagdaK7 Czas edycji: 2010-08-07 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() --- Estee Lauder Platinum Iluminator ![]() ewentualnie --- YANKEE CANDLE – świece zapachowe w ozdobnych słoiczkach [wersja: małe – czas palenia 25-40 godzin]; mam trzy zapachy [naturalne olejki zapachowe i ekstrakty z owoców]: 1/ Orchaid Pear – gruszka w koniaku z nutką jaśminu – nowa, nigdy nie palona 2/ Autumn Leaves – kompozycja woni liści brzozy i klonu połączona z zapachami granatu, jałowca i kwiatu pomarańczy – ubytek ok. 10% 3/ Dune Grass – zapach łąki z nutami bambusa, bergamoty, lippii trójlistnej i białego storczyka – ubytek ok. 20% --- Elizabeth Arden Green Tea – klasyczna wersja wody toaletowej, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Smashbox Fusion Eye & Cheek Palette – Endless – piętrowa paletka czterech stonowanych cieni [brązy i beże] i czterech odcieni różu [beżowe z brzoskwinią i leciutkim różem] – nowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za:
--- Clarins e3p – mgiełka ochronna przeciw zanieczyszczeniom do twarzy, 100ml, nowa bez kilku psików |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1281200926 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1281200926 Elizabeth Arden Green Tea Smashbox Fusion Eye & Cheek Palette – Endless – piętrowa paletka czterech stonowanych cieni [brązy i beże] i czterech odcieni różu [beżowe z brzoskwinią i leciutkim różem] cos u mnie? w watku przekroj wszystkiego co mozliwe ![]() pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za Platinum Illuminator i ew. świeczki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1281200926 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1281200926 ta w środeczku ??
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
znajdzieszz cos u mnie za komplet z aparta?
![]() odpisz proszę u mnie, bo nie śledzę wątków ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Pomadki nie potrzebuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
bardzo podoba mi się rozświetlacz estee, ale to za dużo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby coś innego wpadło Ci w oko to krzycz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
ZAPACHY DO DOMU --- YANKEE CANDLE – świece zapachowe w ozdobnych słoiczkach [wersja: małe – czas palenia 25-40 godzin]; mam trzy zapachy [naturalne olejki zapachowe i ekstrakty z owoców]: 1/ Orchaid Pear – gruszka w koniaku z nutką jaśminu – nowa, nigdy nie palona 2/ Autumn Leaves – kompozycja woni liści brzozy i klonu połączona z zapachami granatu, jałowca i kwiatu pomarańczy – ubytek ok. 10% 3/ Dune Grass – zapach łąki z nutami bambusa, bergamoty, lippii trójlistnej i białego storczyka – ubytek ok. 20% PIELĘGNACJA --- Clarins e3p – mgiełka ochronna przeciw zanieczyszczeniom do twarzy, 100ml, nowa bez kilku psików
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- ta w zygzaczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś w moich wątkach za: Clinique Color Surge Eye Shadow Soft Shimmer ?
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
To czy wymiana książki na cienie byłaby dla ciebie odpowiednia?
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za paletke cieni Heleny?? mogłabym poprosić o kod z opakowania??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jednak trudno mi się rozstać z cieniami za kolorówkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.