|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki przeróżne, zapraszam :)
mam raczej ograniczony wybór jeśli chodzi o dvd, nie sądzisz? jeden film mogę wymienić za żel pod prysznic YR i dziurkacz - tylko czy mogłabyś mi podać do niego jakieś zdjęcie na necie? bo ciężko się zorientować jak wygląda z tego zdjęcia.
|
|
#122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Loreal Casting Creme Gloss, odżywka ochrona i blask z mleczkiem królewskim, 40ml - miniaturka dołączona do farby do włosów (nowa, nieużywana) Acerin, płyn do usuwania odcisków i zgrubiałej skóry, 8g, data ważności: kwiecień 2011 (nowy, nieużywany) ? |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic. Pozdrawiam
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
niestety w wątku nic
może masz coś poza?---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- no to muszę niestety podziękować wolę większe wymiany
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u Ciebie podoba mi się: Acerin, płyn do usuwania odcisków i zgrubiałej skóry, 8g, data ważności: kwiecień 2011 (nowy, nieużywany) i dwie odżywki pantene |
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
czekam jeszcze na odpowiedź innej dziewczyny co do filmu... nic nie jest jeszcze pewne ale czy interesowałby Cię film Opowiesci z ziemiomorza za żel i dziurkacz?
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
kod z tuby:
y081009 |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
podałam Ci kod widoczny na zgrzewie tuby. gdzie mam szukać daty produkcji (myślałam, że to to
)?
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spotkałam się nigdy z kodowaniem (jedynie z datą produkcji) na opakowaniach kosmetyków Avon i nie potrafię odczytać tego kodu. W datecalculator również nie ma informacji co do kodowania Avonu. Niestety, rezygnuję z wymiany.. __________________
oczywiście rozumiem. jednak: przejrzałam rzeczy jakie mam z Avon (tubowe, w słoikach nie kupuję) i tak mam je oznaczone (oczywiście zmieniają się cyferki i literka z przodu). więc nie do końca zgodzę się z tym, że Avon oznacza swoje kosmetyki datą produkcji a nie koduje. dodam, że te kosmetyki kupuję, co prawda sporadycznie, ale u konsultantki a nie na allegro. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety przygarnelabym tylko 2 próbeczki więc wymianka sie nie opłaca
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje, ale nic nie znalazlam
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
1.Eveline, Bioenergetyzujący krem pod oczy, Magia Orchidei, SPF 15, 15 ml (raz testowany, ubytek znikomy, mam kartonik)
2.Pantene PRO-V, odżywka do włosów farbowanych lub rozjaśnianych, 400ml (nowa, nieużywana) 3.Loreal Casting Creme Gloss, odżywka ochrona i blask z mleczkiem królewskim, 40ml - miniaturka dołączona do farby do włosów (nowa, nieużywana) + ew. Vichy Normaderm, krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry, 1,5 ml x 4 Vichy, Normaderm, nawilżający krem na dzień do skóry z niedoskonałościami tri-activ (globalne zwalczanie niedoskonałości, aktywne działanie matujące, 24-godzinne nawilżenie), 1,5 ml Na ile tubek max fresh'ów wyceniasz? ![]()
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
_amaja_ jeśli jesteś dalej zainteresowana, to wymienię się na 1, 2, 3 - bez próbek. Chciałabym sfinalizować dogadanie przed 31.X., bo zmieniam operatora netu i przez kilka (?) dni nowego miesiąca nie będę miała dostępu. Wysyłam pierwsza, podaj adres na pw.
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
hej, nic dla siebie nie znalazlam
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic,pozdrawiam
|
|
#142 |
|
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1286973815
Obie rzeczy, + odżywka lśniący kolor |
|
|
|
|
#143 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się u Ciebie:
*Head & shoulders, szampon 2w1, mentol naturalna świeżość, 75ml - miniaturka (nowy, nieużywany) * Infinity Style&Fashion, puszek do pudru (nowy, nieużywany, zafoliowany) * NIVEA for Men Silver protect 24h - antyperspirant z jonami srebra dla mężczyzn, w sprayu, 250ml (nowy, nieużywany) * Lactacyd femina, 20 chusteczek do higieny intymnej (nowe, nieotwierane) |
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
Przesyłka byłabym w Polsce. Tylko nie bardzo mi się opłaca taka wymiana. Ja za sam żel Yves Rocher w promocji dałam około 20 zł.
A co byś powiedziała na taką wymianę? * Olay Skin Adapt tonik oczyszczający - cera mieszana i tłusta 200ml zostało 50% * Shiseido The Skincare Odżywczo nawilżający tonik - skóra normalna i mieszana 2 x 7 ml * Avon mgiełka do ciała karmelizowane jabłko z orzechami 125ml NOWY w zamian za: * NIVEA for Men Silver protect 24h - antyperspirant z jonami srebra dla mężczyzn, w sprayu, 250ml (nowy, nieużywany) * Lactacyd femina, 20 chusteczek do higieny intymnej (nowe, nieotwierane) Oczywiście dorzucę próbki kosmetyków bo mam ich sporo. |
|
|
|
|
#146 |
|
BAN stały
|
2 rzeczy za 2 rzeczy, jak rozumiem ? ;]
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- data waznosci masla to 03.2012 ale zamiast tego serum planet spa wolalabym Mgiełka do twarzy Aloes & awokado, Avon, 125 ml (zostało około 90%) co Ty na to? ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- \Ok, w takim razie czekam na wiadomość z adresem, |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
cos za:
Pantene PRO-V, odżywka do włosów pozbawionych gęstości, cienkich lub słabych, 400ml (nowa, nieużywana) Head & shoulders, szampon 2w1, mentol naturalna świeżość, 75ml - miniaturka (nowy, nieużywany) |
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam;(
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

może masz coś poza?
wolę większe wymiany

)?
.