|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!
Cytat:
Miałam w te wakacje wyrzeźbić ciało, ale minął czerwiec, lipiec, prawie sierpień i nic No to może jak się zapisałam tu na forum do wątku, to będzie łatwiej wytrwać w postanowieniu
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wam podam sposób na ćwiczenie brzuszka na siedzaco. Podałą nam to wykładowczyni na zajęciach , bo podają nam ciekawostki na fizjoterapii ta więc trzeba się wyprostowac wciągnąć brzuch i oddychać ale go nie wypuszczać. ja tak neiraz chodza i wueirzccie nie jest łatwo-a wzmacnia mięsnie brzucha
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Generlanie nabial jest dobry w odchudzaniu - bialko sprawia ze szybciej spalamy tluszcz. Podobno dobra jest dieta proteinowa, jednak nie sprobuje bo za bardzo zakwasza organizm, a efekty sa b.dobre. Trudno, dam rade swoimi sposobami.
|
|
|
|
#124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie to moja przyjaciółka ma tyle wzrostu co ja i Ty, a waży też koło 53 kg, a gdyby przytyła wyglądałaby gorzej, kwestia budowy. Ja nie chce przesadzać, bo nie chce żeby za dużo spadło mi z biustu, tylko najlepiej z ud Co do biegania to skorzystam z rady, niech będzie 3 razy. Ćwiczeń żadnych innych nie zamierzam robić, bo zależy mi tylko na spalaniu tłuszczu, przyśpieszeniu metabolizmu, a nie wyrobieniu sobie mięśni. Przynajmniej na razie
|
|
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
Ja do 15 w ogóle mogę nie jeść
, bo zdarza mi się spać do tej godziny . Co do celulitu itp. to moim zdaniem najlepsze są kremy z serii eveline slim extreme 3D, mi pomagał, jednak przez lenistwo przestałam, ale wrócę do smarowania.Żylaki można usuwać chirurgicznie.. Niestety żadne kremy w dużej mierze na to nie pomogą. Trzeba zrezygnować z obcasów, zakładania nogi na nogę (tak wiem, powtarzam się : P ) itp. Osobiście mnie to urabia, bo martwię się o swoje nogi, a ze względu na wzrost kocham obcasy i chcę w nich chodzić. Na szczęście u mnie to dopiero maleńki początek i nie widać. Właśnie zrobiłam 20 brzuszków, rowerek 100 okrążeń na jedną nogę + 10 minut na maszynie. Zaraz idę poskakać na pseudo skakance i następne 10 minut .
Edytowane przez Tosa Czas edycji: 2010-08-22 o 21:37 |
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór wszystkim
![]() Ja również chciałabym się dołączyć do Was. Moja obecna waga to 68kg przy wzroście 169. Mam nadzieję że chociaż do 60 kg uda mi się zrzucić. ![]() Czyli zaczynamy od jutra?
|
|
|
|
#127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zostane zlinczowana ale powiem co myślę. Nie ma diety cud. Wszystko wymaga efektu. Żadne diety kopenhaskie czy cos. Owszem na poczatku się chudnie ale co cchecie wpieprzac całe życie samą kapuste, albo białko?? organizm jest zbudowany z białek, tłuszczy, węglowodanów, wody więc potrzebuje wszystkiego!! a jesli zaczniemy jeść same wazywa a nie dostarczać białka np to organizm chudnie bo bierze zapasy z ciałka ale potem jemy takie białko organizm nie wie co to jest bo zapomniał, skoro go tym nie karmiliśmy i włala-jojo wraca. ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
witam ![]() Tos zgadzam się ale ja w szpilach i obcasach chodza tylko na wielkie balangi więc.. a u mnie żylaki sa genetyczne bo obie strony dziadków i rodzice maja mega zylaki-nic nie poradze... czeka mnie kiedys operacja.
|
||
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde widze ze żylaki to masowy problem u nas.. ech pewnie tez przez za duża wage. to jutro dziewuszki sie wazymy i wstawiamy zdjęcia
|
|
#129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Witaj margrit
Damy rade i zaczynamy od jutra. Ja juz sobie nawet zrobiłam tygodniową rospiske posiłków i muszę się tego trzymać. Pocieszam się tym, że jak już raz dałam radę schudnąć to drugi raz też dam.bloody_hamster kurcze no właśnie uda są moim największym kompleksem i nie wiem jak najefektowniej przyspieszyć spalanie tkani tłuszczowej tam... Myślałam, że bieg będzie najlepszy, bo to w końcu ćwiczenia aerobowe. Edytowane przez Efrene Czas edycji: 2010-08-22 o 21:44 |
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie dajemy zdjęcia?? tutaj czy jakaś poczta czy gdzie? ja się ważyłam w piątek a wagi nie mam w domu więc aktualna jest w podpisie
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- razem damy rade-kto jak nie my ![]()
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Malenka, tak jest
Edytowane przez bloody_hamster Czas edycji: 2010-08-22 o 21:47 |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie wiecie jakie to motywujące widzieć tyle osób tutaj... Ize nie tylko ja mam te problemy.. Ze nie jestem sama.
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
Malenka321- dokładnie... masz rację. Musi się nam udać
![]() Dziewczyny, pijecie może zieloną herbatę? Bo słyszałam, że pomaga w odchudzaniu...Ponadto jest bardzo zdrowa, dobrze wpływa na cerę. Edytowane przez margrit Czas edycji: 2010-08-22 o 21:53 |
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiscie mozna biegac, ale bieganie to cwiczenie bardziej na wzmocnienie kondycji i miesni a nie na odchudzanie...
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko powiedz
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Malenka321 Jasne, że wiemy! : D Każda z nas się lepiej tu czuje. Ja się poczułam pewniej i przestaję myśleć o idiotycznych dietach. Postawię na lekką dietkę ze zdrowym odżywianiem + ćwiczenia. Strasznie mi zależy na poprawieniu wyglądu swoich ud. (Gdyby tak jeszcze istniało coś na powiększenie piersi
Efrene ja myślałam o rowerku, ale skutki będą podobne do biegania :/. Razem coś znajdziemy .A zdjęcia to tutaj dajemy czy jak? |
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pilam ale przestałam i zaczynam od początku-bo znów mam wzdęcia problemy z wypróżnianiem a tak to brzuszek chociaz optycznie jest bardziej płaski a nie jak piłka połknięta. Chociaz słyszałam, że lepsza czerwona?? wie ktoś coś o tym?? |
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do zielonej herbaty do ja pije tylko ją i jeszcze pokrzywę. Hm... nie zauważyłam jakiś szczególnych zmian, może troszkę poprawia metabolizm. Ale jak dla mnie jest po prostu dobra i wierze w jej błogosławiony wpływ na zdrowie, a wiadomo, że wiara to podstawa. Edytowane przez Efrene Czas edycji: 2010-08-22 o 22:01 |
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
a własnie jak wasz biust?? proporcjonalny do wagi?? bo wszyscy mówią, że chudnie się z wszystkiego ale mi z 12 kg z biustu ubyło może z centymetr nie więcej
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
aaa o to chodziło:P:P myslałam, że chodzi ci o to, że tłuszcz nie zniknął |
|
|
|
|
#145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak krótko brałam hormony, to już w ogóle był piękny margrit proszę bardzo i jak coś służę pomocą Właśnie tak doceniłam moich rodziców, jak czytałam, że nie wszystkie dziewczyny tutaj mają tak fajnie.
Edytowane przez Efrene Czas edycji: 2010-08-22 o 22:08 |
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też tak słyszałam właśnie... ale czy to prawda to nie wiem, okaże się.
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Malenka321;21550124]a własnie jak wasz biust?? proporcjonalny do wagi?? bo wszyscy mówią, że chudnie się z wszystkiego ale mi z 12 kg z biustu ubyło może z centymetr nie więcej
Ja mam tak, ze jak tyje to wszedzie, nawet w biuscie, jak chude, w biuscie rowniez widac roznice, niestety... ;( |
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
a podobno sa ćwicenia na cycki ujedrnienie nie??:P
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Ja jak tyję to wszędzie, a w biuście maleńko. Nastomiast jak chudnę to schodzi więcej. Niestety nie tyję ani nie chudnę równomiernie.
Mam 65C |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

Miałam w te wakacje wyrzeźbić ciało, ale minął czerwiec, lipiec, prawie sierpień i nic
No to może jak się zapisałam tu na forum do wątku, to będzie łatwiej wytrwać w postanowieniu 
ale na bank opłaca się te ćwiczenia robić
ta więc trzeba się wyprostowac wciągnąć brzuch i oddychać ale go nie wypuszczać. ja tak neiraz chodza i wueirzccie nie jest łatwo-a wzmacnia mięsnie brzucha
<3
Co do biegania to skorzystam z rady, niech będzie 3 razy. Ćwiczeń żadnych innych nie zamierzam robić, bo zależy mi tylko na spalaniu tłuszczu, przyśpieszeniu metabolizmu, a nie wyrobieniu sobie mięśni. Przynajmniej na razie

Też tak słyszałam właśnie... ale czy to prawda to nie wiem, okaże się.