|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na śluby w 2012 tu sobie czekamy i rozmów bez eeendu dosyć nie mamy :D
Pierscionek sie pochwale dopiero w przyszlym tyg bo moj facet wzial na wyczyszczenie bo troszkie go zabrudzilam
poznalismy sie 11,02 2008 a juz w lipcu bylam narzeczona...slub mial byc za 3 lata ale jednak chcemy przyspieszyc teraz czekaja mnie zmowiny(boje sie o mame i tesciowa jesli chodzi o gosci bo chcemy maly slub szczegolnie jesli chodzi o sprawy finansowe) Ale przde mna jeszcze fajne chwile jak np szukanie sukni ale jeszcze najgorszy jest ksiadz (zlodziej;p)pozdrowionka dziewczyny
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
)Dopiero co wstałam. Po maratonie w pracach ( złapałam jeszcze na tydzień drugą ) dopiero co odespałam... ![]() Co za pogoda... zimno, brzydko, pada... Chcę słoneczka Nakrylam sie kocem i nie mam ochoty nic robic, a sprzatanie mieszkania czeka, ech... Poszłabym dalej spać najlepiej;p Czy u Was też tak zimno?
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
Chatko, my myśleliśmy o Bukowinie Tatrzańskiej, żeby skorzystać z term itp. A co do Bieszczad, to mogę polecić jako zakwaterowanie Dom Wchodzącego Słońca w Bóbrce: http://www.esolina.pl/subdomeny/zglenicki/, byliśmy tam w 2008 roku, piękne otoczenie, chyba ze 3 km od Soliny, ekstra widoki z balkonu, spokój, cisza, bardzo mili i pomocni właściciele, jest huśtawka dla par w ogrodzie...
A jedziecie samochodem?
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie dokładnie tak samo, paskudnie. A miałam dziś wyjść w parę miejsc, a aż się wzdragam na samą myśl, żeby opuścić mieszkanie... Włączyłam sobie klimatorek i wieje na mnie ciepełko ![]() Ale też mi się kompletnie nic nie chce.... po prostu masakra pogodowa. tenebrosa, ooo, super, czegoś takiego właśnie szukamy, dzięki bardzo Tak, już w ten weekend w końcu odbieramy Czarnego Pegaza i frruuu, w góry
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2010-09-01 o 13:26 |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Już nigdzie nie pracuję
Uczę się do kampanii wrześniowych- już jedna za mną i myślę, że będzie ok I jeszcze Chatko, musimy jakoś po 10tym wcielić nasz plan w życie
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Boże jak ja zmokłam... szkołę mam na osiedlu moim dosłownie 2 minuty drogi, do mamy ok 5 min i tam się przeprowadzam więc co spakuję to chciałam zanieść. Przeszłam tylko raz i następne wyjście z domu będzie do przedszkola po dzieciaki po tak leje że mimo kurtki przeciwdeszczowej zmokłam jak chol.... pakowanie więc odkładam
może jutro będzie ładniej![]() Madziuniusia.... znam ten ból.... nie mam kontaktu z ojcem od 4lat i tęsknie jak cholera ale wiem że to nie ma sensu... nie chcę Cię zniechęcać czy coś ale myślę że wiesz, że z tym nie wygrasz.... ani Ty ani ja... alkoholik jak nie sięgnie dna to się nie odbije, taka jest prawda. Mój ojciec dna sięgnał już dawno ale został tam i nie chce wracać.... Szkoda bo ma mnie i 3 cudownych wnuków z których tylko 1 widział w ogóle na oczy. Ja w dużym stopniu traktuję go jakby umarł po prostu... Musisz wytrzymać i dać radę. Z TŻtem najlepiej.... może jakoś się uda...
|
#127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratuluję pierwszego sukcesu. Teraz już z górki A ja tylko do napisania zaliczeniówkę jeszcze i też będzie spokój... Normalnie chyba się zaraz za to wezmę, żeby szybciej mieć z głowy ![]() tenebroso, TŻtowi się spodobało, co nam zaproponowałaś i już zarezerwował nam tam pokój Super, bo potem mamy stamtąd blisko do Tomaszowa, a o to nam chodziło, żeby też strasznie dużo nie jeździć grejt normalnie, dziękujemy![]() ![]() moniczka, nie chcę Cię martwić, ale jutro też podobno ma padać
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem że ma padać.... Ale może choć trochę mniej niż dziś
. A jak nie to niech spada ta pogoda i w sobotę będę robić wszystko na raz... Chociaż wolałabym przed weekendem większość drobnych rzeczy mieć przeniesioną... W ogóle planuję w sobotę przenieść się już a w tygodniu dopiero przewieźć meble.... Ale nie wiem co i jak mi wyjdzie...
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z naszym wsparciem dasz rady ![]() Chatka - zazdroszczę Wam tego urlopu, w dodatku w Bieszczadach (nigdy nie byłam a słyszałam, że są piękne).My z TŻtem tez myśleliśmy żeby się wybrać w któryś weekend września do jego domku letniskowego. A słyszałam, że druga połowa września ma być ładna ![]() Co do pogody - to aż wczoraj się dziwnie poczułam jak musiałam założyć oprócz długich spodni - sweter i skarpetki, bo okropnie zimno mi jest ... |
|
|
|
|
#130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pierwszy tydzień października jeszcze żeby był suchy to już by była bajeczka ![]() Ja w Bieszczadach już strasznie dawno nie byłam, a uwielbiam te góry Polecam gorąco się kiedyś wybrać ![]() Co do ubioru, to ja już też w swetrze, kurtce chodzę... masakra totalna. miejmy nadzieję, że to tylko kolejna pogodowa wariacja i normalna pogoda jeszcze wróci
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pogody - moja znajoma miała wczoraj ślub. Straszne, bo wczoraj CAŁY dzień lało i było 10*C. Od rana do wieczora. Nawet nie było "suchego" momentu. No ale pewnie nic im nie było w stanie zepsuć tego dnia ![]() Człowiek sobie myśli, że bierze ślub w sierpniu i bolerko z krótkim rękawem wystarczy, a tu taki psikus. |
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Chatko, to się bardzo cieszę, że mogłam pomóc
Dobrze, że jedziecie autem, to będziecie mieć wszędzie blisko. I jeśli jeszcze nie próbowaliście, to koniecznie polecam zjeść np. w Wetlinie naleśnika-giganta! Pyyycha! ![]() kasia_kuku, 3mam kciuki za kolejne wygrane bitwy wrześniowe ![]() U nas wg prognoz jeszcze jutro ma tylko padać, a w piątek już bez deszczu. Oby się sprawdziło
|
#133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tenebrosa, no właśnie oby się sprawdziło, bo już w piątek będziemy pewnie przeprowadzać próbną jazdę a szkoda by było pierwszy raz w deszczu jechać... Naleśnika na pewno spróbujemy Ach, jak się cieszę na te góry Już nie pamiętam, kiedy chodziłam po górach, ostatnimi laty góry miałam tylko w zimie, narciarsko... A tak na połażenie to uhuu, ponad 7 lat już na pewno.
|
|
#134 |
|
BAN stały
|
normalnie pierwszy raz cos wygralam!! http://spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-09-02 o 07:09 Powód: spam = ban |
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-09-02 o 07:09 |
|
|
|
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny a o co kaman z tym blogiem bo widze na nim swój nick ale za bardzo nic nei wiem ;D jaki formularz trzeba wypełnić?;>
że nie opuszczę Cię..." --> 30 czerwca 2012 )Edytowane przez paulinka009 Czas edycji: 2010-09-01 o 18:23 |
|
|
|
|
#137 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że właśnie naszły mnie myśli takie czy jest sens robić wesele na około 120 osób, a zamiast tego zrobić skromny obiad z najbliższymi. Wiadome, że chciała bym się ubrać w piękną suknię ślubną i wyglądać jak księżniczka, ale jakoś nie kręcą mnie te tradycje wszystkie związane z weselem. Poza tym koszty są wysokie, a sami sobie opłacamy wszystko. Mój Tż nie odrzucał takiego pomysłu na obiadek. Jedyne co mnie przekonywało do wesela to było to, że chrzestny Tż-ta ma Nam dać naprawdę spory prezent i chce zorganizować na weselu barek z alkoholami (na czym mu bardzo zależy bo się bardzo cieszy z Naszego ślubu i już się doczekać nie może).
Wy się nie zastanawiałyście nad takim uroczystym obiadem? Najlepiej to chciała bym, żeby wesele wyszło mi na max 70 osób bo nie lubię dużych, ale lista liczy Nam już prawie 130 osób i jeszcze dojdzie kilka. Wiem, że nie wszyscy się pojawią, ale nigdy nic nie wiadomo. Mam jeszcze takie pytanie Wasi Tż składali Wam jakieś obietnice odnośnie ślubu? Mój np. obiecał mi (jako, że chodzi regularnie na siłownię od 2 lat), że do ślubu przypakuje bo ja uwielbiam umięśnionych mężczyzn
Kallos Sthenos - Piękno i Siła Edytowane przez Nattiv Czas edycji: 2010-09-01 o 20:16 |
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny.. Niestety u TŻ nie ma warunków, żebym tam została. Ale wspominałam wam już o tym, że mam dwie siostrzyczki nio i u nich jestem... Planuje coś wynająć... Tylko czy ja sobie sama dam rade? Na pewno z TŻ byłoby łatwiej, we dwójke zawsze lepiej. Ale on raczej na to nie pójdzie...
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Madziuniusia no co się porobiło;(
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziuniusia a u sióstr nie możesz zostać i mieszkać z nimi? I czemu TŻ nie pójdzie na to żebyście razem mieszkali? Kurdę no samej ciężko Ci będzie.... Chyba, że jakiś pokój może a niemieszkanie....
Nattiv ja też się zastanawiam nad obiadem ale TŻ ma sporą rodzinę i kurdę zaprosić brata matki TŻta- chrzestnej TŻta a nie zaprosić siostry ojca to tak głupio.... A tym sposobem robi się 40 osób....Nie wiem co robić...
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam niestety liczną rodzinę właśnie i wychodzi mi dość duże to wesele
Madziuniusia Mam nadzieje, że Ci się ułoży jakoś wszystko
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dziewczyny, dziękuję za kciuki Witam nowe dziewczyny Madziuniusia zeby Ci się wszystko ułozyło
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
O rany... Madziuniusia, strasznie współczuję, ale jesteś silną dziewczyną i wierzę, że jakoś sobie to wszystko poukładasz i dasz radę. Trzymaj się!
Ja oglądałam Białą Masajkę niemal z otwartą buzią, taki piękny film. Muszę książki zdobyć i będę czytać .Bardzo polecam Wam trylogię Stiega Larssona, rewelacja. Ponad 600 stron czyta się jednym tchem. A mi jest źle, bo w tym roku nigdzie nie pojechałam, nawet nad ukochanym morzem nie byłam paru dni! Ale może jak sprawy biznesowe się unormują, wszystko stanie na nogi to się uda wyjechać. Ale to i tak w przyszłym roku .Na pewno kiedyś wybiorę się w Bieszczady, bo też nigdy nie byłam .Pogoda pod psem, zimno i przez to człowiekowi się nic nie chce. Szybko się ściemnia, do dupy... Ja o małym weselu, przyjęciu dla najbliższych myślałam, ale mam wielką rodzinę, która niestety jest trochę "zaściankowa" i na pewno część się poobraża. Ale klamka nie zapadła. Niedługo zobaczymy... Dobrej nocy!
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Basiek19 gratulacje
![]() Madziuniusia rozmawiałaś z Nim o tym? może jednak uda się zamieszkać razem, bo samemu wynajmować i jeszcze się utrzymać to strasznie ciężka sprawa niestety wierze, że wszystko będzie dobrze u mnie również nie da sie zrobić małego wesela, bo poza tym, ze mam dużą rodzinę to jeszcze wielu moich znajomych już jest po ślubie i ja u nich na weselu byłam więc wypada, żeby, ich do siebie zaprosiła. tym bardziej, że w moich stronach duże wesela ta tradycja. poza tym chcę, żeby w tym dniu byli z nami wszyscy mi bliscy, więc nie da się zrobić małego wesela dobrze, że mamy jeszcze trochę czasu i możemy zbierać kasę na takie mniejsze rzeczy, bo nie wiem czy wspominałam, ale stanęło na tym, że rodzice płacą nam za wesele, tylko mamy sobie wszystko wybrać jak chcemy aczkolwiek mamy zamiar za cześć rzeczy płacić sami, typu zespół, kamerzysta, zaproszenia, dodatki dekoracyjne.
|
|
|
|
#146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje Co do wesela to sumie jeśli o mnie chodzi, nie musiałabym robić jakiegoś wielkiego przyjęcia, bo ogólnie mam niedużą rodzinę i nie jestem fanką wesel, ale rodzina TŻa jest bardzo rozrywkowa, więc nie ma opcji żeby odpuścili wesele jedynego syna tak więc będzie wesele na ok 80-100 osób.
|
||
|
|
|
#147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moniczka, a Ty będziesz chodzić do szkoły w trybie dziennym czy weekendowym? Czyżbyś miała jutro pierwszy dzień nauki? Jakby nie było pochwal się koniecznie wrażeniami po pierwszych lekcjach I powodzenia z przeprowadzką, oby deszcz Wam nie przeszkodził!Basiek19, gratuluję zdanego examu! Nattiv, mi TŻ nie składał żadnych obietnic związanych ze ślubem, ale robił to wcześniej, np. zapewniał mnie, że zanim zamieszkamy w naszym wspólnym domu to na pewno będziemy już zaręczeni A najpiękniejszą deklaracją były same oświadczyny i to co mówił potem mojej mamie na mój temat, gdy prosił ją z kwiatami o zgodę na nasz ślub ![]() ![]()
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
Basiek19 gratulacje!! pewnie jestes szczęśliwa jak nic
ja mam za sobą niedawno zdany egzamin![]() ojj dziewczyny ósemki mi dokuczają... Na poczatku z jednej strony na dole nic nie czułam teraz u góry i szczęki chwilami nie idzie otworzyc,, będe musiała je miec usuwane a jeszcze nigdy nie miałam wyrwanego zęba!!
|
|
|
|
#149 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z gwarancją że czegoś takiego na pewno nigdy nie jedliście ![]() jutro dodam wszystkie osoby które się ostatnio zgłosiły ![]() teraz zmykam spać
|
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Kochane
![]() Pisze już z nowego mieszkanka Wreszcie troszkę ogarnęliśmy się w nim z TŻ ale mimo wszystko jest jeszcze trochę rzeczy do zrobienia ![]() Madziuniusia: Trzymaj się kochana!!! Mam nadzieję, że mimo wszystko wszystko ułoży się pozytywnie i po Twojej myśli! Basiek19: Gratuluję!!! Nattiv: Osobiście zawsze pragnęłam mieć wesele gdzie wszyscy goście będą się wspaniale bawić, cieszyć razem z nami naszym szczęściem i przede wszystkim mieć wspaniałe wspomnienia, żeby ten najpiękniejszy dzień w życiu nie był zwykłym dniem tylko pozostał w pamięci na dłuuugi czas. Zresztą w moim przypadku jak bym wesele nie zrobiła to połowa rodziny zarówno mojej jak i TŻ by się po obrażała ![]() Jeśli chodzi o obietnice TŻ to nic takiego u mnie nie było... zresztą mój TŻ nie musi nic w sobie zmieniać ani poprawiać ![]() Falsify: Cudowne zaręczyny!!! Martita88, happywoman, kasiaczek89 : Witamy w naszym gronie ![]() Mam nadzieję, że poranek powita Was piękne słoneczko, tak jak i u mnie ![]() Lece uporządkować parę rzeczy tu na mieszkanku, bo do pracy dziś mam dopiero na 13 więc jakoś trzeba spożytkować ten wolny czas. Buziaki kochane
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

poznalismy sie 11,02 2008 a juz w lipcu bylam narzeczona...slub mial byc za 3 lata ale jednak chcemy przyspieszyc
Nakrylam sie kocem i nie mam ochoty nic robic, a sprzatanie mieszkania czeka, ech... Poszłabym dalej spać najlepiej;p 
Nasz najpiękniejszy dzień