![]() |
#121 | |
Przyczajenie
|
Dot.: 1 października- najwyższy czas na dietę! zapraszam!
Cytat:
nie czuję głodu, cały dzień zabiegana byłam, więc nawet nie było kiedy jeść, oby przed spaniem żołądek nie domagał się jedzenia.... ![]() a co do suszonych, przepadam za żurawinką, te dietetyczne batony z zurawiną są pyszne! mniiaaaam
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
ja dziś jestem na omlecie porannym i waflach ryżowych, jakoś nie miałam apetytu na nic w południe i po południu, a potem zwyczajnie zapomniałam o jedzeniu:P tyle się działo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj baaardzo zgrzeszyłam
![]() ![]() śniadanie: jogurt z musli II śniadanie: bułka z serem, sałatą, ogórkiem i kukurydzą. obiad: mała miseczka łazanek wczesna kolacja: MacRoyal ![]() Wszystko przez to, ze miałam dzisiaj małą stłuczkę i byłam w podłym nastroju, więc tak właśnie się chciałam głupio pocieszyć (nie powiem pomogło ![]() ![]() Trzymajcie się Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
a co powiecie o mnie?
ś: 2 jajka na miekko II ś: jogurt naturalny 200 g i 2 lyzki otrebow obiad: zupa brokulowa (a z dwie michy, ale zupa bardzo light) piers z kurczaka upieczona k: 250 g jogurtu (40 kcal/100g), mala garsc orzeszkow ziemnych, i troche makaronu z mlekiem grr Z obliczeń to jakieś 1200 kcal. Czy te 'potrawy' są dobre na dietę? W ogole, jak widzę po was, to stwierdzam, że mało jecie ![]()
![]() |
#125 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
brawo ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja postanowiłam zastąpić słodycze właśnie suszonymi owocami ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]() Ważne, żeby było ich jednak jak najmniej no i żeby nie były bardzo ,,grzeszne" ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=nadida;22486393]uważam, że bardzo dobry jadłospis: dietetyczny ale zdrowy (bo nie zawsze 'dietetyczny' znaczy zdrowy)
brawo ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- dzieki dzieki ![]()
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
zjadłam dziś 4 kawałki czekolady T___T
![]() mam okres, wybaczcie. na szczęście dalej twardo trzymam się zasad: 1. nie jem po 19 2. śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, 3. gdy jem obiad, najpierw jem sałatę, potem mięso, a na końcu makaron/chleb/ziemniaki (o ile w ogóle mam to na talerzu) - najdłużej rozkładają się w żołądku 4. nie piję podczas posiłków. pozdrawiam !
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Ja mimo tych kilku dni nic na czuje, żebym schudła.. Ciekawe co będzie po wejściu na wagę
![]() Na kolacje zjadłam paprykę maczaną w serku wiejskim. Wczoraj były ćwiczenia anaerobowe, więc dziś przyszła kolej na aerobowe ![]() ![]() Dziś jeden grzech ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
[1=78366539b4b6f6153fe83f7 4bc8dfd6d5935c0ba_5ec707f 2bba47;22444365]Ja się odchudzam od dwóch tygodni
![]() -świetnie się czuc w swoim ciel- nie jestem teraz gruba.. raczej "zapuszczona"- w sesnie moje ciało nie wygląda na wysportowane. Che móc pochwalić się swoim ciałem- żeby wyglądało zdrowo i apetycznie - nosić spódnice z wysokim stanem świetnie podkreślające talię ![]() - nie wyglądać misiowato w grubych zimowych kurtkach - lubie figury chłopięce a la Twiggy ![]() ![]() - w zdrowym ciele zdrowy duch!! - nie chcę mieć podbródków - traktuję to jako kształtowanie charakteru- wytrwałość, mobilizacja, silna wola[/QUOTE] castano, widzę że mamy podobne cele, praktycznie identyczne ![]() ![]() damy radę, powodzonka ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
grrrrrr grrrrrrrrrrr grrrrrrrrrr
właśnie w moim żołądku wylądowała bułka i kilka kostek czekolay.uhhh Podobnie jak jedna z Wizażanek jutro planuję się ukarać, wytnę jeden posiłek. Normalnie MASAKRA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jestem taka zła na siebie, że szok. Jutro będzie lepiej, OBIECUJĘ!! ![]() Dobranoc Dziewczyny ;* (mam nadzieję, ze w niedzielę zauważę spadek wagi, bo jak nie...to się bardzo zdernerwuję ![]()
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
no hej piękne panie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Mogę się do Was przyłączyć? Z małym opóźnieniem niestety. Moim celem jest zrzucenie 8kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
witam kolejna kolezanke
![]() ![]() ![]() ![]() MUSZE WIERZYC ZE SIE UDA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Również sie przyłączę ![]() obecnie ważę 48, 5 kg. Wzrost-158. Chcę schudnąć ok 2-3 kg. Zaczęlam jakieś 2 dni temu. W sumie to nie mam i nie miałam nigdy problemów z wagą, najwięcej to było 55 kg, ale wyglądałam w miarę normalnie... "zdrowo". Potem, tak bez niczego, bez zadnej diety schudłam w 3- 4 msc 10 kg nie mysląc o tym nawet, nie zauważając tego... teraz przybrałam przez ostatni rok t 2 kg. i chce zrzucić to teraz... bez drastycznych diet ![]() To ,co moge polecić- rano pożywne śniadanko. Musli i batonik czekoldowy plus czarna kawa. Cos słodkiego rano nie zaszkodzi. Na drugie śniadanie jakieś owoce i kawa zbożowa. Na obiad może być mięso, ale nigdy z ziemniakami. Kolacja- owoc i chertbatka zielona lub czerwona. Poza tym- zero białego pieczywa. Nic smażonego. Zadnych słodzonych soków i napojów. Zadnych słodyczy w ciągu dnia (tylko rano) , ostatni posiłek przed 18- nastą. Owoce i warzywa w dowolnych ilościach. Duzo kawy zbozowej i zielonej cherbaty. ![]() Co może wspomódz? Trem line 2. Naprawę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
DOBRANOC KOCHANIUTKE
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
dzien doberek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Witajcie....
![]() ![]() ![]() ![]() Ważę 60 kg. a chcę 51/52... to przecież możliwe........ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Hej!
Wczoraj byłam nieco zabiegana, więc zjadłam tylko o 10 rano to leczo, a pozniej dopiero o 14:20 zjadłam berlinkę, pół bułki(mój TŻ kupuje takie pyszne bułki, że musiałam, ale to też w końcu odrzucę ![]() Później, tzn. o 17(już głodna byłam) zjadłam kawałek banana poduszonego w jogurcie naturalnym + troszkę musli do tego. Po 19, żeby już później nie jeść, zjadłam pół kostki twarogu chudego poduszonego z odrobiną jogurtu naturalnego i cebulki ![]() Grzechów większych nie było, słodkiego zero, więc jestem z siebie dumna ![]() Dziś jak na razie trochę musli z mlekiem 2% plus troszkę rogala z dżemem domowej roboty, bo wzięło mnie na słodkie ![]() Małe potyczki, ale nie od razu Rzym zbudowano. Najważniejszy jest cel! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Witam!
spróbuję i ja z Wami ![]() zaczęło się od niedzieli-dawno się nie ważyłam-więc przy okazji rodzinnego obiadu zważyłam się u mamusi-i załamka ![]() od jakiegoś czasu trzymałam 68,a teraz było 73,3!! ![]() depresja i żal-jak to się stało?? mój plan jest taki-60kg przy wzroście 170cm Posiłki wczorajsze: ś-(ok.7:30) 2 kromki chleba-1 z serkiem pleśniowym, 1/2 z miodem, 1/2 z nutellą + herbata z mlekiem i 1 łyżeczką cukru IIś-(10:30)po weekendzie został kawałek sernika, (12:00)2 kromki ciemnego chleba z ziarnami cienko posmarowane margaryną- 1 z serem żółtym, druga z wędlinką o: (18:00) polędwiczki pieczone z pomidorkami i cebulką z ok.50g ryżu białego (porcja mini-zjadłam i mnie zsało), k: (20:00) placuszki z jabłkami + herbatka słodzona syropem malinowym Posiłki dzisiejsze: ś-2 kromki chleba-1 z serkiem pleśniowym, 1/2 z miodem, 1/2 z nutellą + herbata z mlekiem i 1 łyżeczką cukru IIś- kawałeczek ciasta a'la babka z jabłkami (sama piekłam i kawalątek został), banan na obiad będzie: kotlecik (sznycelek z indyka) z pieczarkami i kaszą gryszaną 20:00-pilates ![]() kolacji nie będzie w pracy piję wodę i niesłodzoną herbatkę owocową 73 -> 68 -> 65 -> 60 do Sylwestra ![]() ![]() Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-10-05 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Ja póki co:
śniadanko: pół rogala z makiem i z miodem + zielona herbata ![]() II śniadanie: owocowy posiłek Jogobelli ![]() obiad: mała porcja gulaszu z papryką, pół małej bułeczki razowej i kopa buraczków ![]() coś mi się wydaje, że nic mi ta waga nie spadnie... Ja i tak nie jem dużo (nawet, gdy się nie odchudzam, słodyczy jem bardzo małe ilości, gazowanych napoi nie piję wcale, soki rzadko, fast food raz na 3 miesiące), więc żeby schudnąć musiałabym chyba zacząc pić tylko wodę a przecież nie o to chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
A czy któraś z Was, Kochane, używała tej reklamowanej w tv kawy Coffee Slim (czy jakoś tak)? Daje jakieś efekty? Ile kosztuje? Ja jestem takim kawoszem, że to mogłaby być dobra pomoc do diety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
witam Was wszystkie
![]() Ja dziś miałam się ukarać, tak też będzie ![]() śniadanie: jajko gotowane 2. śniadanie: kromka chleba orzechowego z serkiem almette obiad: serek wiejski z połową pomidora i bazylią później zjem gruszkę i ewentualnie jabłko do tego oczywiście woda, oraz herbatka zielona ćwiczenia już były (partia, następna część wieczorkiem) Myślę, ze tragedii nie ma :P PS: Mam nadzieję, że wszystkie Nowe dołączyłam do listy. Jeśli kogoś tam nie ma to przepraszam i proszę o upomnienie ![]() Powodzenia ![]()
było 58, jest ok. 55/56, będzie 50 ![]() ![]() DATY WAŻENIA: 02.10 55,5kg 17.10 24.10 31.10 07.11 14.11 21.11 Jem, żeby żyć, a nie żyję, by jeść. 58-57-56-55-54-53-52-51-50 Edytowane przez nadida Czas edycji: 2010-10-05 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Hej Piękne!
Melduję się w drugim dniu ONZ. Operacja przebiega pomyślnie, nie odczuwam zbyt dużego głodu, a jeśli już to zapijam go wodą lub czerwoną herbatą, nie ulegam czekoladowym pokusom, choć jest cięęęężko, wczoraj po raz pierwszy wymasowałam strategiczne punkty bańką chińską i... jedziemy dalej. Zważę się dopiero pod koniec tygodnia. Muszę tylko pomyśleć, jak sobie urozmaicić menu, żeby zbyt monotonne posiłki mnie nie zniechęciły. Kolejny meldunek już wkrótce, ściskam Was! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
ja dziś trochę grze(sz/cz)niej...
![]() ś1. 2xwaza (jedna z serem grani, druga z szynką) ś2. jogurt biszkoptowy (ok.110-120kal.) cholerna przekąska! mini kawałek babeczki, musiałam spróbować przyjaciółki wypiek ![]() o.jajecznica z 2 jajek+waza 1szt z szynką+banan k. hmmm nie wiem jeszcze nie jadłam ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- A TAK NA MARGINESIE DROGIE PANNY.... CZY WAS TAK SAMO IRYTUJE TA REKLAMA W PRAWYM GÓRNYM ROGU?? SEZON NA MUFFINKI!!!!! ![]() ![]() ![]() ehhh nie ułatwiają życia.... ![]()
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! ja również chciałabym się do was przyłączyc. Jesli oczywiscie mozna? Ze mna niestety bedzie duzo gorzej niz z wami bo ważę az 80 kg przy wzroscie 163. Co mi radzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() myślę, że przede wszystkim trzeba zastosować dobrze ułożoną dietę, ale ja wolę nie radzić- dietetykiem nie jestem. Na peweno ograniczenie słodyczy, wyrzucenie fast foodów są wymagane. Ruch jest bardzo ważny! Na pewno uda Ci się zgubić kilogramy, trzeba mieć silną wolę. Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
oj dokładnie ! ta reklama jest okropna ;d dlatego zawsze szybko zjeżdżam kursorem w dół :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odstaw słodycze, pij wodę, duuuużo wody. Pij zieloną herbatę. Ruszaj się codziennie ćwiczenia anaerobowe i aerobowe (poczytaj o tym). Ogranicz jedzenie. Fast foody wywal do śmieci tak jak colę i inne słodkie napoje ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
Jezeli chodzi o mnie to ja diete stosuje juz od 3 miesiecy. Zrzucialam juz ok. 15 kg. Prosząc o rady mialam na mysli raczej jak zmotywowac sie do dalszego dzialania. Jeśli chodzi o ruch to cwicze codziennie- robie o.k 50 brzuszkow i jeszcze jakies cwiczenia gimnastyczne... Raz w tygodniu jestem na silowni... Jedyne co mnie martwi to fakt ze przy tych wszystkich cwiczeniach wysilkowych wyrabiaja sie miesnie a przeciez nie chce wygladac masywnie... Nie wiem co z tym faktem zrobic...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.