|
|
#121 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Moja mała wymianka...
proponuję
outspoken, make me smile, zel celebre, lakier cooper sheen. za żel i balsam in2u perfumetka light blue top coat essence 10 ml bvlgari co Ty na to? ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- moge dorzucic 4ml karmelowanilii w fioleczce. Co Ty na to? jak ok to czekam na adres na pw
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
[Witaj
A masz jakis nowy tusz? Może być z Avonu lub cos jeszcze z mojej listy ??? Vichy podkład- ten drugi odcień tez z gamy jasnych, ale jest w negocjacjach ... Wolę wieksze zamianki, daj znaka
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
hej podobały ci się u mnie kredki z H&M a mi wpadło w oczko to
Woda toaletowa simple elements avon , cień bourjois jest w negocjacji , czy tylko to u mnie widzisz bo jeszcze podoba mi się balsam marks & spencer
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
To tak w przybliżeniu ceny:
:=VICHY -podkład ok 70 zł =GloMinerals Cień do powiek GloEye Shadow 60 zł (bez przesyłki ze Strawberry) =SVR Xerial 5 Cereme Visage.-45 zł =nożyczki degażówki- 158 zł Vichy wolałabym zamienić na coś konkretnego Mogę oddać nożyczki profesojnalne + ?Wybierz, jeśli Ci pasuje
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-12-09 o 17:09 |
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
nic
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się tusz oriflame (nie jest zeschnięty?) i wygładzająca maseczka avon no i katalog moda na ślub - to taki gruby magazyn? A Ty co byś u mnie widziała?
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- to ja bym ostatecznie wzięła tusz oriflame (zapomniałam zapytać - on jest czarny?) i katalog,co proponujesz za to? ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- ale ja zrezygnowałam z maseczki, różnie reaguję na avon...chodzi mi o tusz oriflame, zatem za katalog i tusz mogę oddać green tea i kalendarz ? ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- acha, chodzi mi o tusz oriflame pogrubiający, ten w brązowym opakowaniu, może być tak jak proponujesz, tylko kalendarz jest srebrny lampa źle odbiła, nadal jestes zainteresowana? o kurcze nie zauważyłam ze masz kosmetyki w innych postach - bo podoba mi się żel chłodzący pod oczy i spray termoochrony avon ![]() podsumowując, ja bym chciała: - tusz oriflame pogrubiający - katalog - żel chłodzący - spray avon mogę oddać: - green tea - kalendarz - pasek
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
W tym momencie nic dla siebie nie widzę... chętnie wymieniłabym moje kosmetyki na jakąś wodę toaletową (poluję na kilka avonowskich/oriflamowskich ) Na razie dziękuję
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Podobają mi się u ciebie:
8)Rozgrzewający peeling do paznokci i skórek avon. (użyty raz ) 7) Wygładzająca maseczka "peel off" japońskie sake i ryż (nowa), co Ty na taką wymianę?
Edytowane przez Rosallie_Ann Czas edycji: 2010-12-16 o 20:00 |
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Nic potrzebnego dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Ojej, ciężko mi określić czego szukam. Zazwyczaj tego co wpadnie mi w oko
Jak masz cos jeszcze czym chciałabyś się wymienić to wklej w moim wątku.
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Szukam takich zapachów jak m.in. Rare Pearls, U by Ungaro, Incandessence - tyle mi teraz przychodzi do głowy
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej pisze sie na COCO a to oryginalne perfumki?
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie tak rozmylsam i chcialam sie Ciebie zapytac czy nie wpadlo Ci w oko cos wiecej ? Interesowala by mnie wieksza pojemnosc COCO
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2010-12-24 o 09:28 |
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
A moze chciala bys odlewke jakiegos innego zapachu wzamian za COCO.
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Moze uda mi sie wynegocjowac chociaz odrobine wiecej Coco pare ml
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
hej, widziałam, ze napisałaś, że nie wymieniasz się za ciuszki ale może jednak ci się coś spodoba..;p
interesuje mnie: Spray opalający satynowy połysk avon (nie znam daty przydatności) 5)Korektor do manicuru (termin minął we wrześniu ale jest cały tylko wypróbowany) i Balsam do ciała Mark&Spencer o zapachu orientalnym (zużycie widoczne)
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za peeling do ciała Avon Planet Spa ?
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj wiesz jakos nie moge sie zdecydowac na to odlewke COCO. Szkoda, ze nic wiecej nie wpadlo CI w oko
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
A co jeszcze wpadlo Ci u mnie w oko?
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie widze za ck
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

A masz jakis nowy tusz? Może być z Avonu lub cos jeszcze z mojej listy ??? Vichy podkład- ten drugi odcień tez z gamy jasnych, ale jest w negocjacjach ... Wolę wieksze zamianki, daj znaka
Mogę oddać nożyczki profesojnalne + ?Wybierz, jeśli Ci pasuje