![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Kilka zapaszków...
Nerolu nic mi nie dodawaj z zapachów, to ja dołożę ci dezodorant i podkład a zabiorę żel i czy mógłby być zamiast Colgate Plax ten drugi płyn? Bo Colgate chyba poleci do innej Wizażanki.
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Dziękuję za zrozumienie, właśnie o to mi chodziło ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Sicily miałam napisane chyba na wątku próbkowym, ale to nic
![]() ![]() chętnie oddam te próbki; Cinemy jeszcze u siebie nie mam, ale mam odlewkę ok. 3,5ml mogłabym ewentualnie oddać ale przeglądnę Twój wątek zaraz to zobaczę ![]() ![]() Paco Rabanne Lady Milion-do 2 ml. Guerlain AA Cherry-3 ml. jeszcze coś z tego mnie zainteresowało ![]() mam jeszcze peny plastikowe, to najwyżej Ci je wyślę w mojej paczce ![]()
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2010-11-16 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Napisz proszę co Ci się u mnie spodobało.
![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() mam chyba jeszcze jakies puste flakoniki po perfumach w razie czego ![]() moje kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23328846
wymiana Edytowane przez ida999 Czas edycji: 2010-11-20 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Wybrałam:
Nowa roletka Avon Incandesience *Niacynamid-10 g. (jaka data przydatności?) *Spirulina-4 g. (jaka data przydatności?) *hydrolat oczarowy-50 ml. (jaka data przydatności?) *Bibułki matujące-zostało mi kilka sztuk (ile sztuk i jaka firma ![]() Powiedz mi czy jeśli zaoferuję z tego co wybrałaś: *Multi Intensive 1g (mogę dać nieco więcej, trochę ponad 1,5g) *2g witaminy E z Mazideł *Kolagen z elastyną (mam bodajże 15 bądź 20 ml) *JAN NIEZBĘDNY Ściereczka z mikrofibry, ta zielona, super do peelingu twarzy, bądź demakijażu. O sposobie i rewelacyjnych efektach można poczytać w internecie. Mam ściereczkę 40x40, podzielę ją na 4 części czyli mogę wymienić 2 szt 20x20. Będziesz zadowolona czy nie? ![]() Pędzla nie wymienię, bo szukam za niego najchętniej innego pędzla, a kostki się negocjują z Biedronką, finishing dust jest obecnie na aukcji internet. Oczywiście dorzucę coś w gratisie, jak przeglądnę swoje zbiory. ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2010-11-20 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
na pewno mam po kenzo jungle 30 ml (o ile dobrze pamietam) i gdzieś powinnam mieć po versace red jeans (nie pamietam jaka pojemność) i D&G feminine 30 ml, ale tych pewna nie jestem pewna bo mogłam je po prostu wyrzucić w trakcie przeprowadzki... :/
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- mam tylko nadzieję, ze te pozostałe flakony się znajdą bo w 100% jestem pewna tylko tego po kenzo ![]() a co do ilości to wiadomo - jak najwięcej możesz ![]() ![]() postaram się dać Ci znać do wieczora co z tymi flakonami. ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- super ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
nie wiem, jakiś drobiazg żeby mi opłacało się wysyłać flakoniki) może biovaxa lub peeling pharmaceris? może jeszcze coś u mnie Tobie się podoba?
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się zapaszki ale niestety nie mam już atomizerów( no i, wiadomo, meteorki też się podobają ale chyba Ci się nie opłaca
![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
w razie czego wygrzebałam jeszcze w szafce saszetkę maseczki biowaxa dla włosów ciemnych oraz serum, antirouger z YR zostało z 15 ml i będę mogła zrobić odlewkę maseczki z YR dla skóry wrażliwej
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze resztki kremu Avene Diroseal, próbkę płynu micelarnego La Roche Posay(15 ml) i Waxa na ciemne włosy ale z rainforest z 3/4 opakowania i pewnie dorzucę jako gratis resztki balsamu z tej samej serii z YR(na 2-3 mycia starczy), jeszcze mogę zobaczyć co mam
![]() pewnie szukasz kosmetyków bez silikonów więc jedwab w płynie nie proponuję ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- a, i skarpetki mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- heh, no to jeszcze mam choinkę-bombkę do kąpieli o zapachu cynamonowym, płatki pod oczy na sińce oraz drobne zmarszczki, żel pod przyrznic isana perlen extrakt (z 75%) oraz próbkę neutrogeny - mleczko do ciała dla skóry wrażliwej ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- i z wątku jeszcze olejek JB ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- no też już się boję to wysyłać ![]() Z zapaszków mnie interesuję coś z tego: T.Mugler Innocent-5 ml. Paco Rabanne Lady Milion-do 2 ml. Les Nuits D'hadrien A.Goutal-5 ml. Lalique Encre Noire-3 ml. Guerlain AA Cherry-3 ml. Pure Poison Elixir Dior-3 ml. a co do meteorków to muszę policzyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- a ok) tylko coś nie mogę znaleźć flakonika po true glow=\ bardzo na nim zależy? i mogę prosić żebyś napisałaś mi całą listę bo boje się coś zapomnieć ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- ok ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- jasne że owinę ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2010-11-22 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy widziałaś, ale odpisałam u siebie.
![]() ![]() Jako ten dodatek mogę zaproponować np dryflo, moim zdaniem matuje jeszcze lepiej niż bambusek. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Mogę zrobić odlewkę kocanki. ![]() Mogę zaoferować, ale niewielkie próbki korektora multi intensive lub sunlight innych niestety nie mam. ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- To podsumowując: Nowa roletka Avon Incandesience *Niacynamid-10 g. *Spirulina-4 g. *hydrolat oczarowy-50 ml. *Bibułki matujące-zostało mi kilka sztuk *Multi Intensive 1g (mogę dać nieco więcej, trochę ponad 1,5g) *2g witaminy E z Mazideł *Kolagen z elastyną (mam bodajże 15 bądź 20 ml) *JAN NIEZBĘDNY Ściereczka z mikrofibry, ta zielona, super do peelingu twarzy, bądź demakijażu. O sposobie i rewelacyjnych efektach można poczytać w internecie. Mam ściereczkę 40x40, podzielę ją na 4 części czyli mogę wymienić 2 szt 20x20 *próbka sunlight - niewielka próbka *próbka intensive fair - niewielka próbka *maska z aloesem duża łyżeczka Ojej, właśnie widzę, że pomyliłam korektory. Multi intensive miałam dać Ci już wcześniej. Teraz miałam na myśli intensive fair. ![]() A możemy umówić się że bez kocanki? Bo mam chętną na całą kocankę, więc nie chciałabym jej otwierać aby robić odlewkę. Dam Ci więcej maski algowej, ok? ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Kurczę, no, niestety. Jest zamknięta, więc skoro jest chętna to wymienię ją w całości. ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Ok. ![]() To spójrz proszę na naszą wymianę kilka linijek wyżej. Jeśli wszystko pasuje zapraszam na PW w celu wymiany adresów. ![]() Dorzucę Ci jakąś próbkę cienia mineralnego albo dwóch. ![]() Pozdrawiam.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2010-11-22 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
za ten portfelik wolałabym jednak coś większego niż odsypkę, bo nie był tani jak to samsonite.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
masz jeszcze jakieś zapaszki do oddania?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
ojeju niestety takowej nie posiadam
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- hippy fizz, the one i DKNY one przypadły mi do gustu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Nerola, odpisałam ci w moim wątku, że byłabym chętna, a czy wybierzesz coś u mnie? Mam też do oddania pustą flachę po Kenneth Cole New York Women
![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
odpisane
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- odpisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
hej
![]() to ja się decyduję ![]() czyli obie odżywki Boots i balsam do ust yves rocher za odsypkę (15kulek) meteorytów guerlain? ![]() jeśli się zgadza, poproszę pw z adresem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Witaj Nerola
![]() ![]() Lista moich zapachów , które chciałabym poznać , pojawi się w podpisie . Ale oczywiście interesuje mnie wszystko . Jedyne których nie lubie - to zapachy jadalne , wszystkie te czekolady ... Widze że ci się dużo podoba ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Na razie w klejam po kolei twoje listy zapachowe i będe wytluszczać co bym chciała najbardziej
![]() A z zapachów mam: Hot Couture Chanel 5 Chanel 19 Cacharel Liberte Banana Republic Jade Muglar Womanity Lovely Blossom The One Bruno Banani Not for Everybody JPG Madame CK Euphoria I Love Love Moschino Salvador Dali ale nie wiem co i już nie pamiętam co jeszcze. Wszystkie odleweczki do ok. 4 ml. bo robione z moich odlewek Black xs Van Cleef & Arpels-jesień Pure White Linen EL Wish Chopard Gieffeffe GF Still Brit Sheer Guerlaine Iddylle Donna Karan Irys YSL Paris Roses Des Vergers Lancome Miracle So Magic Celine Dion Sensual Escada Ocean Lounge Kenzo by Flower CK in 2 U La Perla T.Mugler Alien Sunessence Sandhir Soleil DKNY Delicious Night Winter Delice chyba wsio,choć nie sądzę ![]() Amor Amor Tentation AoD Givenchy Aod La Secret Max Mara Cashmina Touch Bright Crystal te wytluszczone mnie interesują i innych jeszcze nie znam , musze poczytać , może coś się zmieni . Prosze o troche czasu , tak do wieczora , najdalej do jutra , bo nie bede ukrywać że ktoś inny ma zapachy z mojej listy marzeń , czyli YSL NU , Lou Lou , Issey Miyake i pare innych . Ale na pewno Ania , nie weźmie wszystkiego , jej lista jest widoczna w moim wątku , więc reszta która cię interesuje jest Twoja , mam nadzieje , że jako miłośnik zapachów to rozumiesz ![]() ![]() A na razie może napiszesz mi , jakie pojemnosci cię interesują z moich rzeczy , te ktore chcesz. A jeszcze pytanie , wszystkie te zapachy ,które wymienilaś możesz oddać po 4ml ? jak inaczej to zaznacz pojemnosci do oddania . Odpisz u siebie , tak mi jest wygodniej ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2010-12-05 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za meteorki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
nic Pozdrawiam
Wymiana kosmetyczna https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489409 Wymiana Ciuchowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489510 Wymiana Książkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489607 Pomóżcie: http://szerlok.pl/nakarm_psa/ http://www.pustamiska.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
A ile proponujesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Troszku mało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Norolu wstępna lista twoich potrzeb
Vitasource - mazidła 04/2011 - 10 g. lub 15 ml Voluplus - mazidła 3/2011 - 10ml Tripeptide - Naturalis 10/2011 - 5ml. lub 12 ml Lipodermina - mazidła 02/2011 - 10g. Lifting Roślinny - ZSK 06/2011 - 9ml , chce oddać wcałości , tego nie oplaca mi się dzielić . Olejek Himalaja , na włosy i skóre 08/2011 - ok. 20ml. Glinka Multani - mazidła - próbka oleje : - z maliny czerwonej - mazidła 02/2011 - 5 ml. lub 10ml - sojowy - ZSK 05/2011 - 10ml - lanolinowy - mazidła 04/2011 - witamina E - mazidła 02/2011 - 5ml - kofeina - ZSK 12/2012 - 20g. - active- Aloe - mazidła 04/2011 - 1g - masło do ciała waniliowe - NP 06/2011 - 5ml , tak na testy , bo coś musze dzielić - emulgatory ZSK i mazideł -w stanie stałym - dodam gratis kompozycje zapachowe z Avicenna nowe : ylang ylang - jak by tak moglo być , to sprobuje dzisiaj w nocy zrobić moją liste zapachów , co bym za to chciała , taką do obgadania jeszcze . Przykro mi że z tym pantenolem , tak wyszło , ale troche mi się już to wszystko myli . To jest moje pierwsze targowisko i w takim młynie jeszcze nie byłam , to tego dochodzi jeszcze PW i mam tak ![]() To wkleje liste co bym chciała , od Ciebie ![]() Chanel 5-4 ml. to nie jest klasyczna piątka ? Chanel 19-3 ml. Muglar Womanity-4 ml. CK Euphoria-2,5 ml. Black xs-4 ml. Van Cleef & Arpels-jesień-8 ml. CK Eternity Moment-2 ml. DKNY Woman-2,5 ml. Donna Karan Irys-3 ml. Kenzo by Flower-2 ml. Amor Amor Tentation-7 ml. Winter Delice -3ml. AoD Givenchy-5 ml. Aod La Secret-2 ml. Max Mara Cashmina Touc- 4ml. Cinema -2ml I Love Love Moschino - 2 ml. Dune 4ml za Lolite - atomek podaj prosze , które będą w atomkach? na szybko odpisałam też u siebie ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2010-12-20 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.