|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2006
Mskladaczek, TeresaZ - my tez będziemy ślubować 26 sierpnia 2006!!!!
Piękna data, prawda? ![]() Mamy już zaklepaną najpiękniejszą salę pod słońcem, dziś jedziemy podpisać umowę i wpłacić zaliczkę. Zaraz bierzmy się za poszukiwania dobrego zespołu. A pozostałe rzeczy mogą poczekać jeszcze miesiąc, aż się obronię. Jejkuuuuuu dziewczęta, czy Wy też jesteście takie szczęśliwe jak ja? |
|
|
|
|
#122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet 'tesciowej' sie podoba ![]() ( bo wychodza trzy osemki a ona chyba jakas 'czary mary' jest )Cytat:
![]() Anitko, a wiec zawitalysmy na slubnym.... w koncu ![]() Cytat:
i oprocz pracy musi chodzic na intesnsywny kurs wloskiego i jakiegos tam projektowania i oprocz spraw 'zawodowych' na nic innego nie ma czasu zycie...
|
|||
|
|
|
|
#123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Powodzenia zyczę i łatwiejszego wyboru niż w moim przypadku, bo w wiekszości sukni czulam sie przebrana w damę a nie ubrana do ślubu. |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
hej. Ja z moim misiaczkiem też 12 sierpnia 2006!!!! Też czekam na tę datę z niecierpliwością, chociaż przyznam się szczerze, że boję się trochę tych przygotowań... ;-) Pozdrowionka dla wszystkich szczęśliwych kobitek, które wychodzą za mąż w sierpniu 2006!!!! No i dla pozostałych oczywiście również;-*
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
My wybraliśmy datę 17 czerwca, mamy już zarezerwowaną salę, orkiestrę i kucharki. Dziewczyny kiedy najlepiej kupować suknię ślubną i kiedy zabieracie się za załatwoianie różnych spraw? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=mskladaczek]nasza data to 26 sierpien 2006
QUOTE]ooo..moi rodzice brali ślub 26 sierpnia tyle, że w '89...no to życze wspaniałego wesela i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( juz nawet mam namiary do super krawcowej od jeden wizazanki z gotowych mi zadna odpowiadac nie bedzie.na nowe kolekcje bede polowac, zeby cos ewentualnie podpatrzec a sukienki przymiezac, zeby wiedziec w jakim fasonie bedzie mi najlepiej.paula007 dziekuje
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
a my powiemy sobie "tak" 24 czerwca. mialo byc 3, ale zespol mial wolne tylko 24, a jak zmienilismy date okazalo sie, ze jednak 24 tez ma zajete, ale data juz zostala. no i dobrze bo przynajmniej wszystko pozostale udalo sie na 24 zalatwic, no i brakuje tylko grajkow. teraz to nie mozemy sie zdecydowac czy lepszy zespol czy DJ.
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
a ja z moim TŻ pobieramy się 26 sierpnia 2006 po 9 latach "bycia razem "
termin wyznaczylismy w maju tzn. właścieciel sali nam wyznaczył na 26 bo tylko wtedy był wolny termin w lokalu który nam sie baaaaardzo podobał zespół wybraliśmy w czerwcu.... został nam kamerzysta, fotograf.... i musimy to załatwic we wrzesniu. Świadkowie wybrani.... hmmmm juz nie moge sie doczekac ![]() pozdrawiam wszystkie panny młode 2006 a szczególnie te z 26 sierpnia |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
ładna data!bardzo!!!to w moje urodziny!!!
|
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Misia, Mskladaczek, TeresaZ, nio to chyba jesteśmy zobowiązane do założenia oddzielnego wątku "Panny Młode 26 sierpnia 2006"
Co Wy na to? Może to dobry sposób, żeby wzajemnie opowiadać sobie o tym, na jakim etapie przygotowań jesteśmy i wzajemnie przypominać sobie, co jeszcze trzeba zrobić?
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko, watek zalozony! Dziewczyny zapraszam
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Panny Młode, szczególnie 2006!!!
właśnie dołączyłam do Waszego grona od dziś będę szczegółowo wertować forum ślubne !!! jestem świeżo po zaręczynach, a ślub planujemy prawdopodobnie w czerwcu !!!
|
|
|
#134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdawaj relację z przygotowań ja kwiecień 2006r. i chętnie słucham jak idą przygotowania innym szykującym sie do ślubu ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzanka, gratuluje
![]() |
|
|
|
|
#136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, a czerwiec to swietny miesiac na zamaz pojscie
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
My mamy slub juz w tym miesiacu: wrzesniu 2005, zaczelismy go planowac pod koniec maja 2005. Uwazam iz to wystarczajaco czasu aby solidnie przygotowac slub. Dziwi mnie zamawianie sali na rok wczesniej i takie tam temu podobne. Ja najpierw szukalam wszystkiego przez internet, wysylalam maile a pozniej odwiedzalam juz po wstepnej selekcji. Wszystkiego dobrego.
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziękuję
nie planujemy wielkiego weselicha tylko małe przyjęcie dla najbliższych, odpada więc zamawianie sal, orkiestry itp. no ale i tak masa do załatwienia i ustalenia
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
My chyba jednak postawimy na 9. września 2006 r. Trzeba ten termin tylko ustalić z rodzicami i oczywiście sprawdzić czy sala jest wolna. Ale przyjęcie nie będzie chyba za duże, raczej najbliższa rodzina, chrzestni.
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwiec 2006 - ślub konkordatowy, a potem obiad dla rodziny. Na wesele nas nie stać, ale nawet nie żałujemy
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie będziemy orginalni... bo my bierzemy ślub w połowie września 2006
![]() Przygotowań jeszcze nie robimy. A niiedługo spotkają się nasze mamusie, żeby ustalić czy chcą dużą imprę, czy kameralny obiadek
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wasze mamusie będą decydowac a nie Wy??? u nas to my jesteśmy centrum dowodzenia i podejmowania decyzji i ma być tak jak my chcemy
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
witam, ja dąłączę do grona mężatek prawdopodobnie we wrzesniu 2006. Na razie szukamy sali, dlatego mam ogromną prośbę do wizażanek - mężatek z Łodzi, czy mogą polecić jakiś dobry lokal z pysznym jedzonkiem na terenie Łodzi i okolic. Byłabym wdzięczna również za podanie namiarów na sprawdzonego i dobrego fotografa oraz orkiestrę (ewentualnie DJ'a).
|
|
|
|
|
#144 |
|
BAN stały
|
my jestesmy juz po 6 latach znajomosci (od 13 roku zycia!! :P) i planujemy dopiero na kwiecień 2007!!
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Przyczajenie
|
My wybraliśmy datę 3 czerwca 2006 roku, chcieliśmy w maju ale podobno są jakieś głupie przesądy
których ja nawet nie znam. Mamy już wszystko zarezerwowane...teraz pozostaje tylko czekać.
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A swoją drogą to mieliście szczęście, że znaleźliście salę, która wam odpowiadała. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
No to za okrągły rok ja będę obchodziła swoją pierwszą rocznice ślubu podczas gdy Ty będzie dopiero ślubować...
Mało brakowało My też byśmy się pobierali w sierpniu 2006 dnia jeśli dobrze pamiętam 6, jednak stwierdziliśmy że nie chcemy już dłużej czekać i w marcu 2005 zaczęliśmy przygotowania na wesele w tym roku. Udało się, nasz ślub i wesle mimo iż 'z zaskoku' to jednak był dopracowany w szczegółach i odbył się 13.08.2005 r. Było pięknie, szkoda że już po wszystkim... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#149 |
|
Przyczajenie
|
Witam tu syja- nowo zalogowanaJak czytam Wasze wypowiedzi to ciepło się robi na sercu że tyle par jest szczęśliwych. Ja ten cudowny i upragniony dzień będe mieć 7 10 2006 -dwa dni przed urodzinami.
|
|
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
Napiszcie jak poznałyście swych mężczyzn oraz dobre i złe sytuacje jakie wam się trafiły w budowaniu związku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

a ona chyba jakas 'czary mary' jest
zycie...