![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja wymianka :)
Szukam perfum Lacome Miracles albo torebki pikowanej w stylu chanel. Niestety nic u ciebie nie wypatrzyłam dla siebie
![]()
Kosmetyki wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post28409117 Ciuszki i akcesoria wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ghlight=czapki Książki wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=548197 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
ok,
rezerwuje lakier i pedzel, przed wysylka przypomnij mi na prv, ![]() pozdrawiam
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
coś za
5.AVON PUR BLANCA perfum, zużyta (na oko) połowa 6. AVON kremowy peeling do twarzy z biała herbatą. Użyty 2 razy. 11.AVON mgiełka do ciała jeżyna i wanilia-zużycie na zdjęciu 12.AVON mgiełka do ciała truskawka i guawa-zużycie na zdjęciu 13.FOR YOUR BEAUTY pędzel do różu, wyprany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie teraz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
a więc mój perfum rare gold oraz połowa mgiełki jeżynowo waniliowej, za twój pędzel junior kabuki edm, duo fibre z sil naturals i lakier essie. Zgadzasz się? Jeśli tak to zapraszam na PW
![]() potwierdzam wymiane, wysłam adres n prv
żegnaj Herko ![]() Edytowane przez braworka Czas edycji: 2011-08-09 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Yasinisi podoba mi się u Ciebie:
- pusta paletka 5 Inglot - turkusowy wkład Inglot (widoczny na zdjęciu) jednak to troszkę mało, jak na cały zestaw. Szukam tego co w wish, i dodatkowo jeszcze palety 120 cieni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że na twojej wish widnieją pędzle..
Mogłabym się rozstać z pędzlem Bare Minerals gdybyś była zainteresowana.. Wrzuciłam jego fotkę w moim wątku (ten większy z dwóch) Jest w bardzo dobrym stanie. Mało używany ![]() Ps. Mogłabyś zrobić zdjęcia zestawu lub ewentualnie dokładnie opisać co wchodzi w jego skład? ![]() Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2011-08-19 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Hej..
To znów ja ![]() Zerknęłam właśnie na spód cienia.. Ma datę ważności 5.2011 ![]() Co prawda wszystko z nim ok, pachnie normalnie, wygląda cały czas tak samo ale jednak jest po dacie.. Gdybyś nim nie była zainteresowana to mam sporo pigmentów mineralnych.. W tym śliczny turkus Marmaid (z wymianki - wg poprzedniej właścicielki firma to Coastal Scents). Poza tym inne kolory w tej tonacji.. Jeżeli będziesz zainteresowana to wypiszę dokładnie.. Poza tym mam raz testowany podkład NYX kolor Pale, 2 g różu Adorned with Grace w strunie - kolor oznaczony jako MB2 O taki: ![]() Będę szukać bo bardzo mi zależy żebyśmy się dogadały ![]() Daj proszę znać.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() blaszki drugei od prawej nie ma ![]() Edytowane przez Rico22 Czas edycji: 2011-08-20 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
A wchodzą w grę np minerały (mam mnóstwo cieni, pigmentów, podkładów, róży)?
Albo druga pusta paletka Inglot 5 (mam 2), ewentualnie pusta trójka, albo te 2 pozostałe wkłady widoczne obok turkusu (nie wpisałam ich w wątku ale za KONAD chętnie oddam ![]() Poza tym znalazłam np nowy cień Sephora kolor Coffee Brown (mały) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
chyba jednak podziękuję, bo za Konada chciałabym coś fajnego jak parę pędzli hakuro, maestro, kozłowski czy sigma, albo jakieś paletki albo róże sleek, albo paleta 120 cieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Szkoda
![]() Na szczęście kupiłam wczoraj zestaw do stempelków Essence więc na początek wystarczy.. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
No właśnie niedawno ją oddałam..
Niestety pozostałych palet nie planuję się pozbywać.. Napisz mi proszę jakiego rodzaju kolorówki szukasz (nie dałaś znać czy interesują Cię minerały) to jak będę coś dokładać to na pewno dam znać.. Nakręciłam się na ten zestaw strasznie.. ![]() Do tego stopnia, że szukam już stron gdzie można dorwać w rozsądnych cenach Konad lub Bundle Monster.. Zdaje się, że Amazon ma fajne zestawy.. No nic.. Zobaczymy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Za minerały dziękuję, nie używam ich, poza tym nie wiem jak
![]() no, ja za ten mój zestaw dałam ze 100 złotych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Oj to szkoda bo u mnie dominują właśnie minerałki
![]() No nic.. Jak coś będe miała to się odezwę.. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.