|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***E.L.F.,MF, Vichy,GloMIneral's,Auriga , SVR i inne..***
Niestety ale nic dla siebie nie znalazłam chyba że masz coś poza wątkami
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Jestem zainteresowana czekam na foto i rezerwuje dla Ciebie
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś za:
VICHY -AERA TEINT PURE PODKŁAD JEDWABISTY, ? ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- kurcze szkoda wiele rzeczy jest dość uniwersalnych, miedzy s-m małą różnica, wiec jakby Cię coś zainteresowało, mogę sprawdzić wymiary, ale nie nalegam oczywiście, tylko jeśli chcesz ![]() może napisz czego szukasz, poszukam poza wątkiem
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2011-02-01 o 20:34 |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Hej poszperałam trochę i znalazłam jakieś tuniczki.
1. miętowa tuniczka Denim&Co dla mnei torchę za duża, myślę że m, 2. Nowa ciemnozielona tuniczka Amisu, rozmiar 34, ale jest bardzo rozciągliwa i luźna w talii ![]() 3. Tuniczka/sukienka C&A, wycięte metki nie pamiętam rozmiaru, w każdym razie na mnie trochę za duża, więc myślę że koło większej S, małej M 4. Różowa tuniczka z wymiany, rozmiar uniwersalny 5. Tuniczka-bluzeczka Orsay, niby S-ka ale na m również, moja mam która jest typową M-ką mierzyła i było ok jeśli coś Ci się spodoba, daj znać w razie czego mogę pomierzyć
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2011-02-03 o 20:53 |
|
|
|
|
#125 |
|
BAN stały
|
coś u mnie za:
=AURIGA Flavo-C Forte serum przeciwzmarszczkowe z aktywną 8% wit. C 15 ml, nowe w kartoniku!Data 09.2011. ? zapraszam do obu watków. odpisz proszę u mnie. |
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() dawno nie widziała Cię na targowisku ![]() szkoda, że tym razem nic nie wyszukałam... ![]() pozdrawiam!
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Modyfikowaną skrobię kukurydzianą lub glinkę zieloną? zajrzyj do obu wątków
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana ja pisałam w sprawie kamizelki z tygyskiem
![]() Jestem na nia chętna a może masz jakieś ciuszki dla dziewuszki bo ja mam córeczke
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam tunik różnych, raczej bez ozdób/pasków, itp. oraz jeansów z prostymi nogawkami rozm. M...... a z kosmetyków, to na Iszej stronie są moje chciejstwa
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tylko to wypatrzyłam
=VICHY -AERA TEINT PURE PODKŁAD JEDWABISTY, nowość. odcień 35 Sand -30 ml, bez kartonika-uzyty 3x
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
VICHY -AERA TEINT PURE PODKŁAD JEDWABISTY
AURIGA Flavo-C Forte Sanoflore Kwiatowa pianka oczyszczająca poza watkiem mam gry/ksiazki i kilka ciuchów dla dzieci . |
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi sie lumiere mineralny i vichy aera teint cos z tego?
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
VICHY -AERA TEINT PURE PODKŁAD JEDWABISTY
ew. AURIGA Flavo-C Forte Sanoflore Kwiatowa pianka oczyszczająca co do wyceny to ksiązki i gry mozna sprawdzić cenę w necie ,sprawdziłam na szybko i swoje rzeczy wyceniam tak : brzechwa stan idealny 20 zł magiczna ksiega ciala ,fajna bo rozkładana 10 zł nauka o czasie 5 zl elementarz 10 zł atlas zwierząt obtarte brzegi ale sa sztywne5 zł gry :karta rowerowa 30 zł -ponieważ jest otwarta 20 zl o czasie 17 zł -10 zł literki na magnes 15 zl lalki licząc po 10 zł = 50 sweterek i sukienka -30 zł razem z 170 zł . ![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-02-09 o 21:44 |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A mogłabyś dorzucić za tą sukienkę odsypkę glinki zielonej?
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
halo nie odpisalas mi
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- napisz mi co jestes w stanie oddac za nie, tzn z czego moge wybierac- bo interesuje mnie jakis kosmetyk, ubranka- nie moj rozmar |
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisz śmiało, co jeszcze -innego widzisz u mnie Przepraszam...tutaj odpisuję(masz w podpisie nieaktualny wątek) ![]() ps. I bardzo prosiłabym o wymiarki bluzek bez naciągania. |
|
|
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
oki zaraz zmierze i patre dalej
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, będę pózniej i dam znać
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
a cienie lancome/
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, jak by co to daj znać
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Ech...no też nie za bardzo Pisałas,że oddasz za "drobiazg" Vichy, Lancome, Lumiere...to nie są dla mnie drobiazgi![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Bardzo dziękuję, ale nic |
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
w sumie masz racje, ale n ie widze nic dla siebie
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, glinki mogłoby być 20g
Wymiary sukienki podam Ci do juta rano, ok? Sama miałam to zaproponować - tak jak wspominałam w wątku ona jest dosyć krótka, więc nie wiadomo czy Ci w ogóle podpasuje...
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze-jakby było jeszcze u Ciebie dotępne i ja bym była pewna na 100%- to na pewno sie odezwę
Nie ma sprawy,może nadarzy się jeszcze okazja |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Wybacz, nie zdążyłam przed pracą zmierzyć. Oto wymiary. Długość max. 77-78cm Szerokość w pasie (tam gdzie materiał czarny przechodzi w ten w paski)– ok. 35 cm W biodrach 41-42cm Biust ok. 37 cm ![]() Za Shimmerka chyba nic nie widzę - szukam czegoś podobnego, rozświetlacza/pudru brązującego. ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Tak, przyznaję, że jest bardzo krótka - ja mam 175 cm wzrostu i nie dam rady jej nosić. To zastanów się spokojnie, a ja czekam na znak
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

wiele rzeczy jest dość uniwersalnych, miedzy s-m małą różnica, wiec jakby Cię coś zainteresowało, mogę sprawdzić wymiary, ale nie nalegam oczywiście, tylko jeśli chcesz 

Pisałas,że oddasz za "drobiazg"