![]() |
#121 | |
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Mam Sponsora
Cytat:
Jasne, nie trzeba się spowiadać z przeszłości. Ale prawda jest taka, że przeszłość ma znaczenie. Przynajmniej dla wielu osób. I celowe zatejenie jej z obawy, że partner jej nie zaakceptuje, to już w jakimś sensie oszustwo.
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#123 | |
astro-loszka
|
Cytat:
Nie oceniam. Jesteś dużą dziewczyną i sama będziesz ponosić konsekwencje swoich wyborów. Te emocjonalne i te materialne. A propos wysokości gaży hmmm...specjalistki ds. erotyczno-emocjonalnych - sądzę, że 5.000 to nie jest tak znowu dużo. Choć z drugiej strony znalazłam takie ogłoszenie: http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-b...AdIdZ247095709 może te 5 tysi to taki standard w tej branży?
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
wie dokladnie pare zaufanych osob, ani jedna z nich tego nie potepila. Jedynie moja przyjaciolka stwierdzila "na kazda laske bym sie za to skrzywila...ale jak Ty to robisz, to jakos tak dziwnie...nie umiem, bo to TY" czy cos w tym kontekscie
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takiego, który był utrzymankiem jakiejś kobity i świadczył jej usługi seksualne itd. No ja bym nie chciała i jestem niewarta takiego faceta ![]() Sorki, ale dziewczyny, naprawdę w tym pocieszaniu koleżanki poszłyście tak daleko, że zdrowy rozsadek was znaleźć nie może. Cytat:
A dodatkowo facet boi się chorób i tego, że bron boże mógłby swoją żonę zarazić a on jakby na to nie patrzeć, ją kocha. I są razem szczęśliwi i ona go rozumie i całkiem cud mniód i jakas wstydliwa choroba moglaby to zepsuć czego on sie panicznie boi. Cytat:
Albo okaże sie, że on jest np wujkiem jej narzeczonego.
![]() |
![]() |
#126 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
jako źródło dochodu uważam pracę, więc tak to nazwałam ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Zabrzmiało to nieco jak pytanie psychologa na pierwszym spotkaniu
![]() Przyjmując, że Twoja historia jest prawdziwa, życzę Ci, abyś już tego typu dylematów nie miała i żebyś mogła kiedyś życ spokojnie jak reszta większośc społeczeństwa, nie ukrywając się z prawdą o sobie, bo tojest trochę jak życie w tajemnicy i oddaleniu... Chyba, że nie chcesz.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
o święta naiwności
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Płatne morderstwa to też źródło dochodu przecież, czy kradzieże...
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
astro-loszka
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepsze auto - lepsze samopoczucie, jak miał dobre - wybacz kolokwializm - bzykanko, również się tym pochwali. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a tak dyskutujecie na temat jego żony - kto wie, może ona jest świadoma sytuacji [w końcu to już trwa od 7 lat], ale pasuje jej dostatnie życie? kto wie czy i ona nie ma kogoś na boku? nie wiemy nic, autorka może coś wie, ale jak nie chce, to nie musi opisywać życia osób trzecich. Edytowane przez 201803080934 Czas edycji: 2010-12-08 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
ma zielone pojęcie
|
Przeszłość też potrafi krzywdzić prawdziwego(!) partnera- dobrze, że już to widzisz.
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że wybór miałaś, gdy podejmowałaś decyzję przed rozpoczęciem Twojej przygody ze sponsoringiem. Niby ludzie starają się innych nie oceniac, ale raczej jest to zapisane w naturze ludzkiej. Szczerze, to Ci wspólczuję.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie chciała, tak samo jak jakos by mnie uwierało, gdyby facet był kiedys złodziejem (bez porównań). No taka jestem niedobra. Cytat:
![]() |
![]() |
#142 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja bym się bała i cały czas czekała na to, że on się znowu potknie. I ja sobie z nim będę, dam mu drugą szansę ale cały czas, nawet poświadomie, bede czekac kiedyż on tę szanse zmarnuje i tym samym zmarnuje moje życie, moze i życie moich dzieci... trzeba sie będzie rozstać itd. to nie na moje nerwy.
![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Imprezy, rauty, coś innego publicznego? On z Tobą? To tak jak Ty idąc na imprezę założyłabyś naszyjnik. Jako dodatek - przedmiot żeby ładniej wyglądać. I prawdopodobnie tak jesteś postrzegana. Im więcej osób Cię tak widzi, tym gorzej. Dla Twojego przyszłego życia. Moim zdaniem. Przedmioty mają to do siebie, że szybko nudzą i rzuca się je w kąt, nie patrząc czy boli. Ja momentami odnoszę wrażenie, że Ty się dowartościowujesz i chcesz nam uświadomić, jak to bardzo on Cię docenia i promuje. Mecenas. Wiemy już, że jesteś ładną, zaradną byznesłomen i pewnie jeszcze parę innych superlatywów. Tylko generalnie... my w zasadzie mamy to gdzieś. W momencie wyłączenia komputera. To Ty będziesz musiała żyć i mierzyć się ze swoją przeszłością. Jeżeli nie masz sobie nic do zarzucenia, działaj, tylko... po co ten wątek? Celem przekonania Cię, że się zakocha? Że robi to wszystko poza seksem, bo mu zależy? Szczerze? Wątpię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
Moj problem polega na tym, ze mam to co chcialam- sponsora = pieniadze za seks, a nawet wiecej bo w jakims stopniu on o mnie dba. Z tym, ze cos mnie gryzie i juz sama nie wiem co to jest. Przestaje mu chyba ufac. Od samego poczatku wiedzialam, ze mezczyznie, ktoremu zdradza zone ufac nie mozna, ale jednak zaufalam... a od pewnego czasu dostrzegam detale na podst ktorych stwierdzam, ze on jednak nie chce dobrze dla mnie/nas, lecz dla samego siebie. Pytanie czy to ma jakiekolwiek znaczenie, skoro to tylko uklad i dlaczego coraz czesciej mysle "klamiesz, klamiesz..." gdy go slucham Edytowane przez k_ga Czas edycji: 2010-12-08 o 22:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wchodząc w ten układ wiedziałaś, jakie ma facet wobec Ciebie oczekiwania, a Ty obowiązki. Prawdopodobieństwo, że zacznie Cię traktowac jak kogoś wyjątkowego, jest niskie i też wątpie, by jego ostatnie zachowanie, jak je opisałaś, było przejawem głębszych uczuc wobec Ciebie. A facet pewnie sprzedał Ci kilka ubarwiających opowieści
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2010-12-08 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ogarnijcie się, każda sytuacja jest inna i każdy moment dobry na zmianę swojego życia. Gadacie tak jakby to co robi przekreśliło jej szanse na normalne życie.. kiedyś. Owszem nie raz padnie w jej strone przykre słowo i nie raz facet uświadomiony zagra nie fair atakując ją jej przeszłością. Każdy ma prawo popełnić błąd, zrobić coś niepochlebnego czy złego, ale to go nie skreśla jako wartościowego człowieka. Zakładanie z góry że np. "dziwka" nie może w pewnym momencie powiedzieć stop! i zrezygnować z tego co robiła, bo to nie ma sensu bo całe życie będzię tą właśnie "dziwką", jest płytkie. Ludzie trzeba sobie dawać drugą szanse, laska nie ma łatwo i nigdy nie miała z tego co mówi. Ma 23 lata i co najmniej dwa razy tyle przed sobą. I nie wmawiajcie ani jej ani sobie że nie znajdzie faceta który ją zrozumie. Co nie znaczy że w kłótni jej tego nie wypomni. Ale będzie z nią mimo to!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
na czyms mu wlasnie zalezy, ale nie wiedzialam na czym- na podbudowie wlasnego ego, zaimponowaniu znajomym, ze mnie "przelecial", pewnie tak, bo ze zalezy mu na mnie to ja wiem, ze nie...ale udaje ze tak jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.