![]() |
#121 | |
BAN stały
|
Dot.: ☆❀☆ Huhuha, nie taka zima zła! Hatka zaprasza, perfumy do wzięcia. I inne fajn
Cytat:
![]() ![]() Zegarek mam w biurku w pracy . Jutro go obfocę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
Dot.: ☆❀☆ Huhuha, nie taka zima zła! Hatka zaprasza, perfumy do wzięcia. I inne fajn
Jakby to London było to ja bym się nie rozstawała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli natomiast nadal jesteś chętna na wymiankę tych "nieperfumowych" rzeczy to ja jestem na tak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ![]() szampony: Cattier, Szampon z ekstraktem z bambusa do włosów suchych 250ml - ok polowy Lush, Big (Szampon do włosów nabłyszczający i zwiększający objętość) Lush, Gentle lentil (Łagodny szampon w kostce) - pol kostki Lush, Karma Comba (Szampon w kostce przeciwłupieżowy) - pol kostki Lush, Seanik Solid Shampoo (Szampon z solą morską w kostce - zmiękcza, dodaje objętości i nabłyszcza) - pol kostki maski: Babyliss, Pro Relax, Beurre De Karite (Krem intensywnie regenerujący włosy z masłem shea) 250ml Malwa, Studio Gloria, Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych 240ml Sther, Lorys Professional, Mousse de Chocolate (Odżywka do włosów farbowanych i zniszczonych) - odlewka ok 100ml Sther, Lorys, Snake Oil (Odżywka do włosów zniszczonych i farbowanych z olejkiem z węża) 1000ml Venita, Naturel, Venita Mask (Maska regenerująca do włosów) 250ml olejki: Kosmed, Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym 150ml w zastepczym opakowaniu Himalaya Herbals, Revitalizing Hair Oil (Rewitalizujący olejek do włosów) 200ml Dabur, Amla, Hair Oil (Olejek do włosów z wyciągiem z owoców amla) 200ml w zastepczym opakowaniu odżywki bez spłukiwania: Joanna, Z Apteczki Babuni, Balsam nawilżająco-regenerujący bez spłukiwania 200g Farouk, Biosilk, Silk Therapy Treatment (Naturalny jedwab - odżywka regenerująca bez spłukiwania) kiolka malych buteleczek 15ml ochronne: Oriflame, HairX, Summer Care, Odżywka w sprayu na lato 150ml 01.2012 Oriflame, Summer Solutions, Leave - in Spray (Odżywka na lato w sprayu) 150ml 06.2011 stylizacja: L'Oreal, Studio Hot Curl, Spray do lokow 150ml Yves Rocher, Phytum Actif Energie, Demelage Express (Nabłyszczający spray ułatwiający rozczesywanie włosów) 150ml
![]() |
![]() |
#125 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
BAN stały
|
Proszę oto Swatch . Jest oczywiście używany . Za jakiś czas należałoby zmienić mu pasek , ten od wewnątrz już się trochę przetarł .
Po południu do wątku dorzucę jeszcze trochę biżuterii / w tym srebrnej /dwa biustonosze i narzutkę H&M . Może coś Ci wpadnie w oko ![]() Edytowane przez drtdart Czas edycji: 2011-01-24 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jakbyś w razie czego znalazła coś w moich "skarbach" za Magic to ja jestem bardzo na tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Złoty cień L'oreal Color Appeal, kilka razy maźnięty, dorzucę do większej wymianki.
Pędzel kabuki Deborah, nowy. Włosie syntetyczne. Barbie SPRINGTIME SKIPPER coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Bardzo podoba mi się również Tygrysiątko... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
oj nie nie oddam całego tygryska
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() miałabym ochotę na niektóre odleweczki, ale najpierw zajrzy do mnie zanim ja puszczę wodze fantazji ![]()
![]() |
#134 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ewentualnie atomizery masz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
atomki dokupię jeśli będzie trzeba, bo w domku mam chyba tylko jedną nówkę
![]() YSL BELLE D'OPIUM edp 5-10ml Guerlain L'Instant Magic 5ml Guerlain Aqua Allegoria Tiare Mimosa 10ml i jak zapatrujesz się na moje skromne pragnienia? ![]()
![]() |
#136 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
a teraz punkt kulminacyjny naszej dyskusji...
![]() co chciałabyś ode mnie w zamian?
![]() |
#138 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
escale mam już w atomku 27-28ml
![]() co do spodni to za odlewki faktycznie nie bardzo ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- za spodnie (kupiłam je za ok. 250zł) wzięłabym chętnie coco, ale pisałaś, że oddasz tylko za wisha ![]()
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2011-01-27 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
perfumove love
|
Cytat:
annamonica, dwa dni dumałam nad Twoim wątkiem, nad Escale też i baaaaardzo cię przepraszam za zwodzenie, ale chyba na tą odlewkę się nie zdecyduję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
rozumiem - czasem trzeba odrobinę podumać
![]() pozdrawiam PS- a za spodnie co byłabyś w stanie oddać? pytam teoretycznie (niezobowiązująco) ![]()
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2011-01-29 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
BAN stały
|
witaj,
czy wypatrzysz cos u mnie za: Juicy Couture, 49/50ml, kartonik Pędzel kabuki Deborah, nowy. Włosie syntetyczne. ? Zapraszam do obu watkow, w miare mozliwosci odpisz proszę u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
heh.. levisa zawsze biorę w ciemno, bo rozmiarówka zawsze się zgadza ( to nie ich wina, że mnie się przytyło
![]() gdybyś przy okazji była na zakupach i był mój model (629 bootcut rozm: W27L32) to przymierz, bo mogę ich prędko nie wymienić ![]() PS- jestem wierną fanką levisa od lat - tyłeczek zawsze wygląda w nich super ![]()
![]() |
#145 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() dobrze, postaram się jak najszybciej przymierzyć te jeansy. najwcześniej pewnie w następny weekend dopiero, ale dam znać jak już coś będę wiedziała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
spokojnie, mnie się nie spieszy
![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o rurki, to są dość rozciągliwe, bo w sumie ja sama noszę spodnie 36 a w te bez problemu wchodzę i są po prostu fajnie przylegające. w pasie 37cm, w biodrach 44cm
![]() co do sweterka ze stradivariusa, to jego stan jest bez zastrzeżeń, byłam w nim może 2 razy, a do ewentualnych "wad" można zaliczyć to iż ma wyprute metki (wszystkie) bo niestety ale przez taki ażur to prześwitywało i niestety nie wyglądało to dobrze... ![]() jak widziałabyś naszą wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
spodobało mi się u Ciebie jak zwykle wiele
![]() *Juicy Ciuture *Michael Kors ![]() *Liberte & *Vera Wang ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
hatko a czy Ty kiedyś chciałąś ode mnie Dune? czy mi się coś pokręciło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
tak, rezygnuję z podkładu już na pewno
![]() i powiem Ci że kolekcjonuję teraz zapachy, a Ty masz ich sporo, więc chętnie przygarnęłabym 2-3 (w zależności od ich wartości) za moje 3 rzeczy, tylko nie wiem czy Ty chciałabyś się w ten sposób wymienić? ja i tak najpierw muszę odwiedzić sephorę, żeby je obwąchać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.