![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Watek Zimowy - Chanel, Guerlain, Dior, Clarins, Collistar, Estee Lauder, N
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nowy Watek Zimowy - Chanel, Guerlain, Dior, Clarins, Collistar, Estee Lauder, N
Zgodnie z obietnica odzywam sie u Ciebie. Niestety musze podziekowac za wymiane. Wszystkie kolory z Twilight mam w oddzielnych paletach (granat w Navy DEsign, czern w Night Butterfly itp itd).
Nie odezwalam sie wczoraj bo czesc stron mi nie dzialala. Posty zatrzymaly sie jakby na godzinie 12 w poludnie i pomimo odswiezania nie moglam pisac. Przykro mi, ze zaistniala taka sytuacja. W ramach przeprosin chetnie zarezerwuje dla Ciebie zapach nawet na miesiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24329285]Zgodnie z obietnica odzywam sie u Ciebie. Niestety musze podziekowac za wymiane. Wszystkie kolory z Twilight mam w oddzielnych paletach (granat w Navy DEsign, czern w Night Butterfly itp itd).
Nie odezwalam sie wczoraj bo czesc stron mi nie dzialala. Posty zatrzymaly sie jakby na godzinie 12 w poludnie i pomimo odswiezania nie moglam pisac. Przykro mi, ze zaistniala taka sytuacja. W ramach przeprosin chetnie zarezerwuje dla Ciebie zapach nawet na miesiac ![]() ok, dzieki, nie ma potrzeby rezerwacji bo nic nie wybralas u mnie a ja nie wiem czy bede robila dokladki.... chetnie wymienie clarinsa za tusz jesli jestes zainteresowana. ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za Guerlain Terracotta Bronzing Powder ??
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2011-01-12 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
w watku nic nie znalazlam. ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
hej,
znajdziesz cos u mnie za paletke z blyszczykami Estee lub/i pedzel do rozu?
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie znalazlam, pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Vikusiu, masz takie śliczności, że na spokojnie sobie poszperam i odpowiem co mnie zainteresowało
![]()
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to czekam z niecierpliwoscia ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz u mnie coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1293975985 albo fioletowy eyeliner Collistar?
Zapraszam ![]()
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Vikusiu, przejrzałam zawartość Twojego wątku i tak prawdę powiedziawszy nic konkretnego nie wpadło mi w oko....A może masz zapachy do ew. wymianki poza wątkiem?
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic, pozdrawiam. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- moglabym tez oddac np. Alien edt (rozowy) jakies 29/30 ml. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Hej, podobają mi się Twoje piąteczki ysl, może znajdziesz coś u mnie? mam np. peeling do twarzy eisenberga
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a podasz mi linka do siebie? w podpisie nic nie masz i nie moge zajzec co tam masz na wymianke... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Jasne
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=498123 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbys miala cos poza watkiem, to daj znac prosze...chetna jestem zawsze na zapachy. ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za te cienie chanel?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1293975841 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic, pozdr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
robiłam niewielką dokładkę. jakby Ci się chciało to może zobacz coś za te 4 chanel.
pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.