![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zapraszam na wymiankę :) (Benefit, Clarins, Lancome itp)
WĄTEK ZAMKNIĘTY
Serdecznie zapraszam na wiosenną wymianę! Wszystkie moje kosmetyki są oryginalne (kupowane w znanych sklepach internetowych lub drogeriach) i najczęściej krótko testowane, jeśli jest inaczej to zaznaczam. Oczywiście wcześniej nie pomyślałam, żeby zarezerwować sobie pierwsze posty na zdjęcia, dlatego druga część zdjęć na stronie 2, post 93 Interesują mnie tylko kosmetyki. Na czarno zaznaczam produkty dostępne szare - brak granatowe - rezerwacja zielone - moje wishy Pudry, kompakty, róże, podkłady itp: Benefit - Rozświetlający puder prasowany - Dallas Face Luminizing Powder - raz testowany, 7E01 Clinique - Podkład w kompakcie Superpowder - No. 01 Matte Ivory - tylko testowanie koloru A59, - zdjęcie s. 2, post 93 Givenchy - Prisme Foundation ( Shaping Powder Makeup ) - # 1 Shaping Ivory, nowy nieużywany, z zapasów (exp. 2012), 9Z02 Clinique -Korektor w pędzelku - Airbrush Concealer - No. 01 Fair, nowy nieużywany, z zapasów (exp. 01.2013), A20 Lancome - podkład Teint Miracle, kolor ivoire 1N (niedostępny w PL, kolor najjaśniejszy, odcień neutralny), testowany kilka razy, otwarty mc temu, 18G904 Korres - Krem tonujący spf 30- Tinted moisturiser LIGHT SAND 01, raz testowany (otwarty mc temu), 189 10 - Hexxana Eyelinery, cienie: Elizabeth Arden, Color Intrigue, żelowy eyliner z pędzelkiem, brown - nowy, w opakowaniu z folią - zdjęcie post 93, s. 2 YSL - Paleta czterech cieni do powiek Ombres Quadrilumieres (4 Colour Harmony for Eyes) - #04 Nude, raz testowana, 8GA Shiseido, The Makeup, Accentuating Cream Eyeliner (Kremowy eyeliner), odcień 02 brązowy, krótko używany, DNCP - zdjęcie post 93, s. 2 - Hot Summer Pielęgnacja: Clarins - Olejek do twarzy do skóry mieszanej - Face Treatment Oil-Lotus, otwarty w lutym, odlałam sobie część do pojemnika z pompką, jest kartonik, 912006 Clarins, Gelee Auto-Bronzante Express, samoopalacz, użyty raz na twarz i szyję (przełom lipca/sierpnia ub. roku, ważny 12 mcy), 001070 Eisenberg, Exfoliant Lissant Express - peeling do twarzy, nowy, nieużywany, z rozpędu otworzyłam pudełko, ale samego produktu nie - misiek412 Clarins Instant Eye Make-Up Remover - dwufaza do demakijażu oczu 125ml, otwarty w styczniu, jest kartonik, 007921 - Solciuchna Avene, Cleanance, tonik matujący, exp01/13 - LikeTheChocolate Włosy: Catwalk, Curls Rock 5, Curl Amplifier, użyty raz Toni&Guy, Finishing Shine Spray, for sparkling shine - użyty dwa razy - Hot Summer, Wishy ![]() - puder sypki - smashbox halo yellow, tarte - kremy regulujące sebum - payot, galenic i inne apteczne - naturalna pielęgnacja - cienie - np. bobbi brown, stila, dior - paletki wymienione: Clinique pore mminimizer - Kochana1989, Shiseido - Suncare, Sun Block Compact SPF 35 odcień SP10 - Uzunia, Guerlain - Rozświetlający puder prasowany Meteorites Poudre De Perles Illuminating Perfecting Pressed Powder - #01 Mythic Parfait - Jamestown, Guerlain - Puder prasowany Les Voilettes Pressed Powder For The Face - 01 Transparente - Soso, clinique Perfectly Real Compact MakeUp - Annamonica, Dior - Diorskin Nude, Natural Glow Sculpting Powder (kompakt), 020 beige praline - Annabel89, Dior - Diorskin Forever Compact - lena44, Caudalie spf 50 - mhm0808; Edytowane przez Belunia Czas edycji: 2011-04-11 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Pierwsza wymiana u Beluni! (Dior, Guerlain, Shiseido, Eisenberg, Filtry)
podoba mi się kilka rzeczy, może znalazłabyś coś u mnie?
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Clinique - Podkład w kompakcie Superpowder - No. 01 Matte Ivory - tylko testowanie koloru Guerlain - Puder prasowany Les Voilettes Pressed Powder For The Face - 01 Transparente - używany przez jakiś czas, ale ubytek niewielki, noszony przez jakiś czas w torebce Dior - Diorskin Forever Compact, 010, używany przez jakiś czas, ubytek jednak niewielki, + welurek Interesuje mnie nawet 1 rzecz, poszukam nawet poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Clinique - Podkład w kompakcie Superpowder - No. 01 Matte Ivory
- tylko testowanie koloru Clinique - Podkład w kompakcie Perfectly Real Compact MakeUp, 108 (g) - tylko testowanie koloru Clinique - Blended face powder (sypki) - cos u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za cos z tych
clinique pore mminimizer Clinique - Podkład w kompakcie Superpowder - No. 01 Matte Ivory - tylko testowanie koloru Clinique - Podkład w kompakcie Perfectly Real Compact MakeUp, 108 (g) - tylko testowanie koloru Clinique - Blended face powder (sypki) - No. 03 Transparency - użyty kilka razy Guerlain - Puder prasowany Les Voilettes Pressed Powder For The Face - 01 Transparente odpisz prosze u mnie
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
hej,może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czesc.. czy znajdziesz cos u mnie za meteoryty Guerlain
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Interesuja mnie meteorki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hey, coś u mnie za kompakt clinique lub prasowańca guerlain?
![]()
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2011-01-13 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie ?
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka
moze znajdziesz cos u mnie za Clinique, Pore Minimizer, instant perfector, 01 invisible light, prawie cały Shiseido, The Makeup, Accentuating Cream Eyeliner (Kremowy eyeliner), odcień 02 brązowy, użyty parę razy \ Elizabeth Arden, Color Intrigue, żelowy eyliner z pędzelkiem, brown - nowy, w opakowaniu z folią Guerlain - Rozświetlający puder prasowany Meteorites Poudre De Perles Illuminating Perfecting Pressed Powder - #01 Mythic Parfait - użyty kilka razy, + pudełko Dior - Diorskin Nude, Natural Glow Sculpting Powder (kompakt), 020 beige praline, + pudełko, pędzelek i welurek, użyty ze trzy razy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-01-13 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
cos u mnie za kompakt diorskin forever?
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie Shiseido - Suncare, Sun Block Compact SPF 35 (Puder w kamieniu), odcień SP10 - kupiony na truskawie i jest to połączenie pustej kasetki z refillem (kupiony już jako całość), użyty tylko raz dla spr koloru + pudełko
moze znajdziesz coś za niego ![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Hej, coś u mnie za
![]() Clinique - Blended face powder (sypki) - No. 03 Transparency - użyty kilka razy Catwalk, Curls Rock 5, Curl Amplifier, użyty raz oraz Toni&Guy? Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-01-13 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie,cos za
Guerlain - Rozświetlający puder prasowany?? w watku mam np. puder w kompakcie Givenchy prisme Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2011-01-13 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za pudry guerlain? mogłabym prosić o odpowiedz u mnie?
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
🦄
|
Może coś u mnie za prasowane meteorki? Poza wątkiem mam cień Bobbi Brown w kolorze Rock.
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Elizabeth Arden, Color Intrigue, żelowy eyliner z pędzelkiem, brown - nowy, w opakowaniu z folią Clinique, Pore Minimizer, instant perfector, 01 invisible light, prawie cały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie:
Shiseido, The Makeup, Accentuating Cream Eyeliner (Kremowy eyeliner), odcień 02 brązowy, użyty parę razy Poza watkiem mam cien prasowany Mac Era i szukalabym dalej czegos na dokladke jakbys byla zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie za ktorys z nich:
shiseido, The Makeup, Accentuating Cream Eyeliner (Kremowy eyeliner), odcień 02 brązowy, użyty parę razy Elizabeth Arden, Color Intrigue, żelowy eyliner z pędzelkiem, brown - nowy, w opakowaniu z folią
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Guerlain - Rozświetlający puder prasowany Meteorites Poudre De Perles Illuminating Perfecting Pressed Powder - #01 Mythic Parfait - użyty kilka razy, + pudełko? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() U Ciebie interesują mnie przede wszystkim jaśniutkie podkłady i pudry, bo sama mam b. jasną karnację. Czy znalazłabyś cokolwiek u mnie w zamian za któryś z poniższych produktów? Clinique - Podkład w kompakcie Superpowder - No. 01 Matte Ivory - tylko testowanie koloru Clinique - Podkład w kompakcie Perfectly Real Compact MakeUp, 108 (g) - tylko testowanie koloru Clinique - Blended face powder (sypki) - No. 03 Transparency - użyty kilka razy Guerlain - Puder prasowany Les Voilettes Pressed Powder For The Face - 01 Transparente - używany przez jakiś czas, ale ubytek niewielki, noszony przez jakiś czas w torebce Guerlain - Rozświetlający puder prasowany Meteorites Poudre De Perles Illuminating Perfecting Pressed Powder - #01 Mythic Parfait - użyty kilka razy, + pudełko Elizabeth Arden, Color Intrigue, żelowy eyliner z pędzelkiem, brown - nowy, w opakowaniu z folią Pozdrowienia ![]()
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
Guerlain - Rozświetlający puder prasowany Meteorites Poudre De Perles Illuminating Perfecting Pressed Powder - #01 Mythic Parfait - użyty kilka razy, + pudełko Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz cos u mnie za:
Guerlain - Puder prasowany Les Voilettes Pressed Powder For The Face - 01 Transparente
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja tu na siwym końcu z tym wpisem, ale może wyparzysz cos u mnie za kompakt Diora i/lub Shiseido ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie w zamian za Guerlain - Puder prasowany Les Voilettes Pressed Powder For The Face - 01 Transparente?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Hej, dziękuję za tak szybką odpowiedź! rzeczywiście podobają mi się Twoje cienie ysl. A co widzisz u mnie za nie?
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Dziewczyny bardzo dziękuję za tak liczne odwiedziny! Właśnie zabrałam się za przeglądanie Waszych rzeczy ![]() pozdrawiam serdecznie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Chyba nic juz nie widze. Mam bardzo jasna skore i wszystkie podklady beda za ciemne. Chetnie bym przygarnela jakis liner, ale nie lubie brazu. Chetnie kazdy inny kolor, ale nie braz.
Moze bedziesz dokladac jakies roze lub cienie? Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-01-14 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.