|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Nuruś wszystkiego najlepszego
Dużo zdrówka, szczęścia, miłości, pieniążków oraz spełnienia najskrytszych marzeń ![]() A że jestem po ostrej kłótni z TŻ to nalałam sobie winka i wypije za Twoje zdrowie
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I teraz gdy czuję to dziwne uczucie, boje sie, że to może nie wina niedoboru magnezu ?? no i jeszcze w międzyczasie dowiedziałam się ( a raczej potwierdziło sie to co myślałam) że mam astmę.
|
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla własnego spokoju Ja nie lubię wizyt u lekarzy więc przeważnie wiele spraw bagatelizuję.
z okazji urodzin życzę Wszystkiego Najlepszego. Spełnienia marzeń, tych małych i dużych. Furę pieniędzy, kochającego i grzecznego TŻta. Duuużo szczęścia i bezbolesnego zakończenia sesji ![]() ![]() ![]()
|
|
#125 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- ja w sumie już z rok nie miałam ataku żadnego, nawet nie czułam, ze się zbliża. Mimo, ze kiedyś przy każdym wyjeżdzie miałam ataki duszności . ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
sto lat ![]()
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
No, to już po mnie.
![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Nurku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Spełnienia marzeń, pociechy z TŻ, uśmiechy na co dzień oraz portfela zawsze grubego. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Copyraptor
|
Ijaa - logo to nie moja działka, więc spokojnie
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki kobiety, wiem, że jak wrócę do pracy będzie lepiej, ale czasem mnie tak najdzie na marudzenie heh
![]() po prostu takie życie na styk jest czasem denerwujące ja jeszcze nie śpię, mała zresztą tez , ale dam jej butlę i może uśnie![]() dziś na Skype rozmawiałam z przyjaciółką z dzieciństwa i nam się zagadało jest w ciąży
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Nurek
Dziś są twoje urodzinki, znów się zjedzie pół rodzinki, więc Ci życzę ma kochana, full zabawy aż do rana. Życzę Tobie dużo szczęścia i szybkiego za mąż wyjścia. łoooooooo... spać nie mogę, uczyć mi się nie chce...
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Całą noc przez to wszystko nie spałam. Nie mam nawet sił się położyc i spać Julia się obudziła i przyszła do mnie do drugiego pokoju. Idę ją położę. Może zaśnieIjaa kolejna kłótnia z serii "bo nie liczysz się z moim zdaniem"
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa koniecznie próbuj swoich sił w konkursie i tż też
nie macie nic do stracenia a my będziemy wam dzielnie kibicować![]() Snow ![]() Haniula garnitur podoba mi się i bielizna którą sobie wybrałaś też Sikoreczka do lekarza marsz bo ja nie to inaczej sobie porozmawiamy ![]() zakończyłam sesje teraz laby dwa tygodnie i czekanie na wyniki dwa tygodnie ![]() dziś umówiłam się z kolegą z którym dawno sie nie widziałam na kawkę a wieczorem tż z okazji urodzin zaprosił mnie do kina i do restauracji ![]() Wszystkim SPD dziękuje z całego serduszka za życzenia |
|
|
|
#133 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hania bielizna sexi ![]() Nurku życze Ci tego, o czym sobie zamarzysz.
Ale przede wszystkim to na pewno spokoju w sobie i pasji, która będzie Cię pozytywnie nakręcać przez długie lata oraz uczucia nadającego wszystkiemu sens. Życzę Ci ciągłego odkrywania i radości z tego, tej odrobiny szaleństwa, pozytywnej adrenaliny. I także spełnienia. Ale tak naprawdę to najważniejszym życzeniem powinno być życie w zgodzie z samym sobą i akceptacja tego faktu, wtedy wszystko będzie proste ![]() A z okazji dietkowania wirtualny tort |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Ale naprodukowałyscie wczoraj. Ale już nadrobiałam
![]() Nurku z okazji Urodzin dużo zdrówia, szczęścia, radości, spełnienia marzeń i zadowolenia z siebie!!!
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wi tam w ten piękny dzień jaki jest piątek jeszcze tylko 7 godzin i 40 minuut i do domku Nuruś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, furę kasy, kochającego tż i udanego życia A przedewszystkim szczęścia szczęśćia i szczęśćia ![]() Punto a czemu mnie to tak denerwuje ?? Dlatego, iż muszę mu przy wszystkim pomagać przy tych akwariach a on mi zabardzo nie pomoże w sprzątaniu co jeszcze na brudzi mi i mam dodatkową robotę albo podówjną. Np. chiał jeże ale w ogóle się nimi nie interesuje ja się nimi od dwóch lat zajmuję karmię sprzątam gówienka w klatach kąpie je obcinam paznokcie bawie bo trzeba. Już skończyłam gadać bo szkoda moich nerwów i gadania nieraz mówie że je sprzedam ale żal mi jest sprzedać więc to moje takie gadanie. Rybki też muszę karmić robakami bo on to tylko pamięta o suchej karmie ;/ Ja bym nic nie miała przeciwko gdybym nie musiała przykładać do tego ani palca, ale zawsze muszę w czymś pomóc i nie ma zaraz bo trzeba szyby od awarium na sucho wytrzec albo nachlapało mu się na podłogę to szybko z paneli trzeba zebrać no normaline małe dzieckoA do tego mamy psa którego wyprowadzić ewentualnie posprzątać po nim jak narobi muszę ja nakarmić ja no to sorry ile można już wolę żeby kupował sobie helikoptery i nimi latał po tym przynajmniej sprzątać nie trzeba. Idę nadrabiać was ostatnie 10 stron z poprzedniego wątku bo ten nadczytałam
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Nurek wszystkiego najlepszego!! Dużo zdrowia i pieniędzy, a reszta przyjdzie sama ![]() Ja tylko się witam i uciekam. Dzisiaj muszę wreszcie porobić rzeczy, które codziennie sobie obiecuję, że zrobię, po czym brakuje dnia
|
|
|
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nuruś, z okazji Urodzin życzę cudowności, radości, miłości. Poczucia bezpieczeństwa w ramionach kogoś bliskiego. Chwil zapomnienia. Złapania oddechu. Pasji, której się poświęcisz. Spełnienia marzeń. Zdrowia i szczęścia. Szerokich dróg. Samych pięknych dni. Czterolistnej koniczynki. Duuużo pieniążków. Pełnego konta. I żeby chciało Ci się chcieć! Sto lat!! ![]() Cytat:
). I TŻ ma działkę budowlaną, 1100m2. Także przy budowie domu też już mamy jakieś 100tys w kieszeni dzięki ziemi. Ale przeraża nas budowa. Jak się orientowaliśmy, to SSZ domu, który chcemy, wynosi ok. 350tys. A gdzie wyposażenie Kredyt na 30 lat i rata 2200zł. Zatem nie wybudujemy się, póki nie zostanę jakąś mega szefową z 10tys miesięcznie Czyli nigdy Ale pomarzyć można ![]() Cytat:
Eee, nie martw się. Z mojej strony nic Ci nie grozi Zwłaszcza, że ja nawet z Paintem nie żyję w zgodzie ![]() Dzień dobry! ...no, to koniec optymizmu na dziś
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
witam moje kochane
![]() zaraz wstaje i zbieram się na egzamin, mam nadzieję ze w szkole mi się uda to wszystko powtórzyć bo w domu nie mam motywacji;/ na dodatek @ przyszła i boli mnie brzuch;/ ale jak to mawiają- HistoriaLiteratury nie wybiera, trzeba to wząść na klatę:P miłego dnia Wam życzę
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nurku - spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze My mieszkamy w mieszkaniu mego męża, więc opłaty mamy tylko eksploatacyjne, ale planujemy w ciągu najbliższych pięciu lat zmienić mieszkanie bo mój mąż nie lubi tego osiedla. Dziwne bo i tak mało czasu tu spędza, bardzo często wyjeżdża w delegacje no i teraz w poniedziałek znowu wyjeżdża na dwa tygodnie
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, już w 7 części
Nurek sto lat!!!! Wczoraj byłam z małym u dermatologa i ma zakaz jedzenia czekolady, kolorowych jogurtów i soczków, żelków, czyli wszystkiego co tylko jadł. Masakra, musze go przestawic na białe jogurty i jakies suche wafelki. Ma lekkie atopowe zapalenie skóry, lekarka pow, że jak zmienie mu diete i kosmetyki to mu całkowicie przejdzie. Póki co kupiłam mu waniliowe serki bo chyba maja najmniej barwnika. Potem byłam w biedro i 80 zł poszło nawet nie wiem na co. Po za tym maśc dla małego i mydełko hypoalergiczne- 20 zł. Dzisiaj w planach: - sprzatanie ( odkurzanie i mopowanie, bo wczoraj kibelek wyszorowałam) - pranie czarne i białe - obiad ( dla Tz kotlety, dla małego kotlet z piersi, dla mnie pierś z folii) - rowerkowanie przez dwie buffy ![]() Lece zrobić śniadanko i brać się za robotę.
|
#141 |
|
Konto usunięte
|
no własnie, właśnie wiedzialam,że o czymś zapomniałam
trzeba powitać PIĄĄĄTEK! Piątek piątek weekendu początek! ![]() módlmy się żeby Panowie skończyli dzisiaj remont u mnie i bym mogła w weekend spokojnie posprzątać, zrobić pranie i raczyć się urokiem prysznica z góry dziękuję Ssnow
|
|
|
|
#142 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że szybko się porozumiecieA jak nie to dan nam tu tego Twojego Tżta ![]() Cytat:
Mnie tż jutro zabiera do restauracji, również śpiewał coś nt kina ![]() a ja nawet nie wiem co aktualnie puszczają w kinach i na co warto iść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja porowerkuję jak tż pójdzie do pracy, w trakcie Pierwszej Miłości ![]() Kawa, kawa, kawa. Zatłukę kiedyś tych robotników równo 8:30 docierają na nasze piętro i skrobią pod drzwiami![]() Zasnęłam przed 4 ![]() Zapomniałam dodać że pracę zaczynają o 6
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-01-28 o 09:25 |
||||
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nurku wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo pieniażków i wiele radości w zyciu
|
|
#144 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Jury wybiera, nie publiczność ![]() Cytat:
każdy czasem musi pomarudzić ![]() Cytat:
Urok akwarystów, pieszczą swoje szkiełka a o reszcie nie myślą ![]() Powiem Ci, że u mnie było podobnie dopóki nie nauczyłam TŻa, że sam musi to zrobić. Szyb mu nigdy nie czyszczę bo on sam pedantyczny pod tym względem ale na panele nie uważa Ale wiesz, podmiany robi tylko raz w tygodniu więc nie jest źle. A jak pójdziemy (może kiedyś) na swoje to rozplanujemy wszystko tak, że w okolicach szkieł nie będzie paneli. Da się to ładnie zrobić Pomyśl jaką akcję mięliśmy jak nam szkło pękło Zmęczona wróciłam z pracy i za restart trzeba się było brać I przenoszenie piachu, wyławianie ryb - to ja musiałam całkowicie bo jestem miszczem Zabawa była..Wezmę się za robotę i za niedługo do Was zajrzę Nurku! Spełnienia marzeń przede wszystkim Ci dziś życzę
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-01-28 o 09:27 |
|||
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Męczę wniosek, nie mam siły, łeb mi pęka, jakieś proszki już wzięłam
chyba choróbsko mnie dopada, ale nie dam się !A zapomniałam napisać,że ja dziś w domu sasa Ma przyjść pan do piecyka bo nam sie gwarancja kończy i musi ładnie wszystko sprawdzić i gwarancje przedłużyć, miał być po 9.00 a jeszcze go nie ma A to już drugi raz się z nim umawialismy. Za pierwszym razem miał dwie godziny spóźnienia, ale to było po południu ciekawe ile tym razem się spóźni.
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mimo, że wstałam o 4, przed 6 napisałam krótkiego posta to potem położyłam się, żeby jeszcze małą uśpić budzę się, patrzę a tam 9.50 ![]() Dzisiaj znowu będę siedzieć do 2 w nocy bo spać nie będę mogła Dziewczyny u mnie w nocy było -20 stopni Teraz z rana świeci pięknie słoneczko ale otworzyłam na chwilkę okno i tak jest zimno, że masakra Ja rozumiem, że blisko Suwałk może być tak zimno ale ja myślałam, że już wiosna idzie
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
ja wstałam, wypiłam kawę i czekam na tel czy się pakować, bo nie wiem czy paczka od cioci na 100% poszła, bo jak nie to za tydzień pojedziemy, takze teraz tkwię w zawieszeniu
![]() małej butlę zapodam zaraz. chciałabym dziś jechać ![]() Nurku wszystkiego najlepsiejszego ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
(smsy od wiesz kogo i połączenia)
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim przypadku oczywiście.No bo 5 dni w domu siedziałam, a teraz trzeba dupsko ruszyć - dzisiaj służbowe spotkanie, a jutro szkoła. ![]() Apropo spotkania, to mam ochotę Szefa ukatrupić. Jest idiotą, po prostu idiotą. Zważywszy na fakt, że to ja będę główną rozmawiającą, bo on nie wiem o czym mówić, to mógłby mi chociaż dać szanse zrobienia tego jak należy. Wiem, monotematyczna jestem, wczoraj też o tym marudziłam, ale na prawdę wyprowadził mnie z równowagi. Jak można iść na spotkanie negocjacyjne, nie będąc pewnym na 100% co się mówi i być nieprzygotowanym przygotowanym. A ja tak właśnie się czuję, bo nie dał mi szansy na to przygotowanie. Żeby to zrobić muszę mieć dostąp do służbowego kompa i korespondencji z drugą stroną sporu. ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa Wrrrrrrrrrrrrrrrr ![]() Chyba mu krzywdę w aucie zrobię, jak bumcyk kucyk! ![]() Cholerny nadgorliwiec. ![]() Idę się ubierać, bo zaraz będzie.
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

, ale dam jej butlę i może uśnie
Julia się obudziła i przyszła do mnie do drugiego pokoju. Idę ją położę. Może zaśnie

módlmy się żeby Panowie skończyli dzisiaj remont u mnie i bym mogła w weekend spokojnie posprzątać, zrobić pranie i raczyć się urokiem prysznica
I przenoszenie piachu, wyławianie ryb - to ja musiałam całkowicie bo jestem miszczem