![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna tuż tuż, a wraz z nią BB creamy, Lush, The Body Shop, minerałki i inne c
...ale mam wrazenie,ze juz nie dostanę odpowiedzi.
Mam pytanko: czy moglabys zrobic zdjecie tego podkladu na reku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wiosna tuż tuż, a wraz z nią BB creamy, Lush, The Body Shop, minerałki i inne c
Super! W takim razie paczkę wyślę dopiero w poniedziałek bo mój chłop już pozabierał to co miałam do wysłania.
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Tak wszystko się zgadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
witaj,
interesowaloby Cie jagodowe masełko do ciała TBS?kupiłam w zeszłą niedziele i ubytek ok 10ml z 200ml mnie interesuje pedzel TBS
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
niestety, jagódka mi nie przypadła do gustu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() interesuje mnie Lush ![]() a dokladnie Snow Fairy i truskawkowa kostka do masazu ![]() moge zaoferowac to co w watku , odlewki np. AoD, Idylle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Kici kici miau miau
|
Idylle edp, natomiast AoD mam le secret i moglabym wyslac we flakonie poniewaz jest juz malutko ok. 8 ml, nie wiem nie umiem dobrze ocenic.
mam tez AoD edt ![]() mam tez ok. 3 ml chanel Chance edt, cristobal balenciaga ok. 8-9 ml, moge zrobic odlewki Guerlain Insolence edt z wersji wiosennej cherry bloom, lancome poeme, Serge Lutens Chypre Rouge, S.Lutens Fleurs d'Orange, Celine Oriental Summer, JPG 2 ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2011-03-12 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() AoD edt to wersja tendre? To też byłabym chętna, ale niekoniecznie, bo jeszcze trochę mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Kici kici miau miau
|
tak to tendre
![]() ja wlasnie wole tendre od le secret bo tendre jest taka bardziej hymm.. orientalna ![]() to co dostane za odlewki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Wolałabym zapytać w drugą stronę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Kici kici miau miau
|
nie no calej sie nie spodziewalam
![]() jestem elastyczna ![]() z LUSHa moge zaoferowac odłamkę kostki do masazu 8:30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
no to może le secret, chance i maluteńki kawałek czekoladki lusha na próbę?
![]() jak duży kawałek truskawki chciałabyś otrzymać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Kici kici miau miau
|
zgoda
![]() kawalek nieduzy ![]() tak na wyprobowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
oki, nie ma problemu
![]() jeszcze zapytam - ten le secret to jaką ma pierwotną pojemność? bo nie ukrywam, że łatwiej by mi się psikało z 30tki lub 50tki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Kici kici miau miau
|
50, moze byc problem faktycznie - a fotki, jasne, wlasnie mialam ci to proponowac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Kici kici miau miau
|
dodaje zdjecie, niestety Chanelki jest chyba ok. 2 ml..
w kazdym badz razie moge dolaczyc Idylle - ona nie jest mocna wbrew mniemaniu, jest taka w sam raz. aha z LUSHa moge dac tez Sympathy for skin - moge troszku dac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A idylle edp mocno różni się od edt? no to może jakąś malutką ilość na testy bym poprosiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
moj kochany sloniku! przyszlam pasc na kolana i zebrac o snow fairy!!! powiedz co bys za niego chciala i gdzie ja to moge zdobyc, popedze i kupie i wysle do ciebie
![]()
![]() |
#141 |
Kici kici miau miau
|
Idylle edt znam tylko z probki ale wg mne nie roznia sie - moglabym dac troszke Idylle w atomizerku malutkim i oczywiscie Sympathy tez
![]() to jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Moderatoreska
|
Witam i przypominam się
![]() Czy nadal jesteś zainteresowana rzeczami u mnie czy jednak nie, pytam bo nie dostałam odpowiedzi, a mam w razie czego inne chętne. Pozdrawiam. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=514193 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Słoniku,
co do C2 to jest lipa - wycofali ten odcień, także nie mam jak go sprawdzić i raczej za niego podziękuję, bo jakby mi się spodobał, to potem bym ubolewała,że nie mogę go nigdzie dostać ![]() Wciąż mnie dręczy podkład Oriflame - wziełąbym,ale boje się,że się będzie świecił, bo z tego co widzę na KWC to ma mice w składzie, więc może być różnie. Z opinii wynika,że do matujących nie należy. Szkooda. Podsumowując: wiem,że zależy Ci na olejku, mi natomiast podobają się te Twoje kolczyki, także myślę,że możemy tak to rozegrać. ![]() Ja jeszcze upatrzyłam sobie u Ciebie: Bourjois - kredka do powiek Khol&Contour, czarna, potrzebuje ostrzenia Clinique superfit - 05 neutral x 2 (chciałabym jedną) No i oczywiście: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1299514640 i tu pytanie: czy nie udało by się zmienić bigli na srebrne? Albo: czy obecne mają nikiel, orientujesz się? Jestem uczulona, dlatego pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie podoba mi się: Givenchy - AoD EDP - odlewka i Hugo Boss Femme, ja dołożyłam jeszcze przed chwilą jedwab CHI.
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Oj, zwiesiłam się,że odp u Ciebie
![]() To co robimy? ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- aha u mnie chęć próbek nieaktualna,bo dziś byłam w Douglasie i zdobyłam dwie próbki na których mi zależy (swoją drogą oznacza to że chyba kupię podkład Clarins za 150zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.