![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Dot.: W³ochy - wiza¿anki z W³och cz.II
Dziewczynki od wczoraj zaczela sie u mnie Festa Europea
![]() ![]() ![]() a jutro do Rzymu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez jest festa europea ale we wrzesniu
![]() My dzisiaj wychodzimy do pubu bo gra fajny zespol a jutro chyba na spacer do miasteczka i na kebaba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 72
|
Silvyetta, domyslam sie, ze duzo kaski wydalas, ja na poczatku poswiecilabym cala wyplate
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Co za wysoki mandat, co wyscie przeskrobali? Jacy gorliwi Ci Szwajcarzy, ze zadali sobie tyle trudu, by wyslac mandat. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Sjoanna, dzieki za informacje. Tutaj u mnie tez sie dowiadywalam i okazuje sie ze od 7 do 10 euro za godzine. Ktos potrzebowal do dwojga dzieci i nie wiedzialam jaka stawke podac. Niestety juz do mnie wiecej nie zadzwonila ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() Zycze wszystkim milego wieczoru i udanej niedzieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 468
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Ciao bellissime!
![]() Wybaczcie, ze mnie tyle nie bylo ale jak wiecie - matura na mnie czeka ![]() Mam bardzo malo czasu na cokolwiek i juz nie moge sie doczekac kiedy skonczy sie ten koszmar i beda wakacje ![]() Staram sie mniej wiecej nadrobic to co naskrobalyscie, choc to trudne ![]() Mam nadzieje, ze uda mi sie czesciej do was wpadac, buziam was mocnooooo! ![]() Principessa - sliczny brzuszio ![]() ![]()
#126 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
Witam Was Misiaczki, jak tam mija niedziela?
![]() ![]() NoLQa myslalam, ze przepadlas, a Ty zakuwasz kujonku ![]() silvyetta ta matilda to jest nowa kolakcja, bo zrobili i matilde nowa i ta kate teraz, jest tez takie bauletto matilda wlasnie z takiej samej skorki jak ta kate co wrzucilas, tylko ze ta skora taka mieciutka strasznie sie rysuje, raczej na taka sie nie zdecyduje...no a jakie ladne sukieneczki wczoraj widzialam, w nic sie nie mieszcze ![]() ![]() ![]()
#127 |
Rozeznanie
|
Witam i ja
![]() ![]() ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Principessina - oj juz praktycznie zdecydowalam - postanowilam rzucic sie na gleboka wode, to znaczy znalezc sobie prace i sprobowac studiowac wieczorowo na Università Cattolica (niestety nie moge sobie pozwolic na dzienne bo placi sie tam ok 8000€ no a po za tym warto od razu zdobyc jakies doswiadczenie w pracy). Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po mojej mysli i mi sie to uda
![]() Ty kochana na kiedy masz termin? ![]() ![]() Dziewczynki moje jaki sklep mi mozecie polecic zeby wlasnie torebke kupic? Cos nie zbyt drogiego ale fajnego ![]() Podobaja mi sie bardzo torebki z firmy aldo ale niestety nie sa dostepne we Wloszech ![]() Buziam was cieplo ![]()
#129 |
Zakorzenienie
|
NoLQa a jaki kierunek wybralas?? a to jest uniwerek prywatny, ze takie ceny? chyba za panstwowy to sie placi w zaleznosci od tego jaki ma sie przychod,w tym wypadku Twoi rodzice, przynajmniej tak bylo jak studiowalam w Rzymie...
co do torebek to moze cos z firmy Cromie albo Gaudì?? w silseyu tez fajna niebieska widzialam ![]() no moj maz dzis pol ranka smigal wozkiem po mieszkaniu, jacy Ci faceci sa dziecinni ![]()
#130 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to pokazesz nam ten wozek princi ![]() NoLQa hej,wpadaj do nas czesciej,oczywiscie jestesmy z Toba i trzymamy ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
U mnie niedziela spokojna za to sobota sie udala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bylam na dlugim spacerze przed poludniem, bo pozniej rozpadalo sie. Troszke poczytalam, poogladalam polska telewizje, a pozniej zrobilismy sobie wspolna kapiel w pianie, napalilam z stufie i rozkoszowalam sie niedziela, bo w niedziele zmywa moj Tz i przygotowuje rowniez kolacje, tak wiec pelen luz. Wieczorkiem ogladalam X Faktor w Polsce ( i byl kolo z mojego osiedla, znajomy brata ). Powiem Wam, ze chyba nam rosnie nowe pokolenie gwiazd. Niektorzy maja naprawde piekne glosy i ktos ich zauwazy. Milego dnia, sloneczko wychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Hej!
Jak milo ze NoLQa sie odezwala. ![]() Ja mialam fajny weekend a najlepsza byla sobota. Pojechalismy pocagiem do centrum Rzymu i tam polazilismy pol dnia - ja troche po sklepach a w poludnie poszlismy do Hard Rock Cafe na amerykanskie wielkie danie. ![]() Jak to wygladalo opowiem wam jutro bo dzis juz nie mam czasu. Zaraz lece sie przebrac w wyjsciowe ciuchy i ide do szkoly. ![]() Pomaluje sie moim nowym nabytkiem - Mascara Kiko ktora ma przedluzyc mi rzesy w 30 dni. Zobaczymy. ![]() A dzisiaj chmury od rana ale jeszcze nie pada. Oby nie lalo jak bede szla. ![]()
#134 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Kochane! Dzis sobie z synkiem dluzej pospalismy, bo po wczorajszym lazeniu boli mnie caly kregoslup, garbie sie jak malpa jakas
![]() silvyetta chwale sie wozkiem, aco pozasmiecam troche wloski watek dzidziusiowym gadzetem ![]() ![]() alicja38 a nie ogladalam tego polskiego X Factora, chociaz mialam ochote, ale maz ogladal akurat program w telewizorze, do ktorego mamy podlaczony dekoder, zreszta i tak wczesnie usnelam ![]()
#135 |
Zakorzenienie
|
Fajny ten twoj wozek - ja tez bym sobie pojezdzila jak twoj maz. To nawyk kierowcy - wyprobowac jak sie nowy woz sprawuje.
![]() To taki plytki wozek - jak pierwszy raz taki zobaczylam to sie przeleklam ze dziecko moze wypasc z niego. ![]() Akurat na watku kielczanki po tez jest temet wozkowy - co to za firma i ile kosztowal?
#136 |
Zakorzenienie
|
sjoanna dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szkrab mojej kolezanki wlasnie zaczal chodzic a ma dopiero 10 miesiecy, powiedziala mi, ze po domu jakby tornado przelecialo, wszystko sciaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Princi pochwal sie co to za pyszne zdjecie wkleilas na fb?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
cuciola czekam na meza i bedziemy probowac
![]() ![]()
#140 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ta kapiel... ![]() no to czekamy na relacje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() minelam sie z Tz ja wrocilam a on poszedl do pracy ![]()
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Silvyetta, to Ty pewnie biedactwo w niedziele pracujesz? Bo coz Ci szkodzi, by spedzic tak niedziele? Fajniutko jest.. A jak przyjda cieplejsze dni, to robimy sobie pikniki na swiezym powietrzu, gdzies w plenerze. W tym roku dojdzie kolejna atrakcja. Zamierzamy wyruszac juz w sobote z namiotem i wracac w niedziele (mam nadzieje, ze bedzie przyjemnie) W planach mamy jechac w gory, do zrodla rzeki Po ( juz mi powiedziano, ze nawet latem bywa tam zimno), ale podobno warto. Jak przystalo na stara harcerke, uwielbiam nature i tak spedzam wolny czas, gdy pogoda dopisuje. Wczoraj okolo 18 wpadla do mnie kolezanka na godzinke (i wyszla o 2 w nocy), ale sie nagadalysmy.. Milego dnia Laseczki.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() Sobota udana podjedlismy polskiej kielbaski z grila z frytkami ![]() ![]() ![]() A niedziela w Rzymie bylismy na Bambini in Fiera ,przywiozlam kupe probek ,ulotek,gazetek itp.Sprezentowali nam butelke i smoka nowej amerykanskiej firmy Nuby(swietna jakosciowo),organizowali wyscigi kobiet w ciazy z wozkiem ,nagroda byl nowy wozeczek marki PegPerego ![]() ![]() ![]() Pogoda tez nam sie udala ,tylko dzisiaj raz slonko a raz pada ![]() ciekawe gdzie sie podziewa maleSloneczko?? sjoannaa Wy tez byliscie w Rzymie?? w sobote?? alicja38to Twoj psiak??sliczny
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2011-03-29 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie prawda oczywiscie ale wiesz - czasami trudno sie przyzwyczaic do nowego. ![]() To firma Jane ? - bo zamiast ostatniej literki wyszly znaczki ![]() Cytat:
![]() Ja mam meza dla ktorego jedyna atrakcja sa spacery w centrum handlowym, niestety. Wyciagam go czasami na spacerki ale na poczatku na zapytanie o pojscie na spacer reagowal - no to jedzmy ![]() ![]() Do centrum miasta ma 5 min piechotka a woli jechac samochodem 10 min - bo swiatla, korki, miejsce do parkowania itp. Dlatego ja kiedy moge to chodze . silvyetta - lacze sie w bolu - ale mandacisko! Dziewczyny - co to ta Festa Europea? ![]() Musze poszukac informacji - moze i w Latinie bedzie. ![]() A dzisiaj piekna pogoda - wczoraj chmurki, w nocy padalo a dzis pieknie i cieplo, chmurki biale, niegrozne. ![]() ![]() A teraz relacja z Rzymu. Wybralismy sie pociagiem po 9 do Rzymu. Potem metrem na Schody Hiszpanskie oczywiscie i przechadzka Via del Corso do Piazza del Popolo. Potem na wzgorze Pincio i spacerkiem podziwiajac panorame Rzymu spowrotem do Schodow Hiszpanskich - tym razem z gory. Potem poszlismy do fontanny di Trevi. Od niej w kierunku stacji metra Barberini i nieco dalej jest Hard Rock Cafe. Warto zajrzec na strone bo mozna zobaczyc wnetrze - a warto. http://www.hardrock.com/locations/ca...50&MIBenumID=3 Pod restauracja bylismy o 12 kiedy to otwieraja ja na obiad - i stanelismy w kolejce. ![]() Potem wzielismy przystawke - jumbo - mix wszystkich przystawek, a potem danie glowne czyli dla mnie kurczak wedzony z sosem barbaque w bulce do tego sa frytki i mala porcyjka fasolki - jak po bretonsku. Za duzo! ![]() Nastepnym razem - planuje wziasc tam brata - wezme przystawke i deser. ![]() Potem do metra - podjechalismy spowrotem do Schodow by przejsc sie via del Corso w druga strone. Weszlam do Kiko. Pani mi pomalowala oczy fajnym cieniem - ktory kupilam i wzielam jeszcze maskare. Bo mam taka stara, ze pewnie az niezdrowo sie nia malowac. ![]() Potem pociag do domu - i leczenie zakwasow w miesniach. Ale fajnie bylo - pogoda swietna, wiosenna i ludzi duzo. A w niedziele mimo zmiany godziny wybralismy sie rano na polska msze a potem dluzsza droga do domu - spacerek na zakwasy. ![]() Wieczorem zrobilam nalesniki z dzemem, a jak go zabraklo polalam miodem i tez byly pyszne. ![]()
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
a i foteczka
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() stylowa ta knajpka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
A teraz co na zdjeciach - Gitara Bruca Springsteena, mundurek Eltona Johna, drzwi do lokalu z napisem nad nimi - Break on through to the other side The Doors, Koszula - ta biala Keitha Richardsa z Rollingstonsow, okulary Bono z U2.
Moja foteczka juz idzie - meza nie dam bo mi nie pozwala. ![]() Ostrzegam ze zdejme najpozniej jutro bo nieladnie wyszlam - te wory pod oczami. ![]() cucciola79 - my bylismy w sobote a ty gdzie smigalas po torze z wozkiem?
Przyk³adna ¿onka od 15 i 24 VII 2010 ![]() “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2011-04-02 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Dziewczynki
![]() ![]() sjoanna ale sie nazwiedzailiscie ![]() ![]() ![]()
#149 |
Zakorzenienie
|
W centrum Rzymu bylismy juz niezliczona ilosc razy.
![]() Kiedys zrobilam mojemu - wtedy narzeczonemu - wycieczke po zabytkach. Szedl i nie grymasil. Dluga trasa. Wiec o tym ze niezbyt to lubi dowiedzialam sie jak juz bylo za pozno - no ale od czasu do czasu poswieca sie dla mnie wiec jest ok. ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Za wczesnie pochwalilam dzisiejsza pogode - wlasnie sie szykuje do szkoly a tu szare ciemne chmury i chyba juz cos pokrapuje! ![]()
#150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszukuje dalej torebki jakiejs - cos to Milano schodzi na psy albo ja mam jakies wygorowane wymagania ![]() A co do mezulka to wcale mu sie nie dziwie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wlasnie wrocilam do domku i jestem zmeczona ![]() Byla dzisiaj promocja u mnie na kosmetyki vichy w aptece i zrobilam mamie prezent i kupilam jej krem (kosztowal 40€ ja zaplacilam tylko 20) i bardzo sie ucieszyla dopoki nie zobaczyla ze to na zmarszczki jest ![]() Dzisiaj mam w planach wielkiiii odpoczynek ![]() A wy jakie plany na wieczor? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.