|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności II: wakacyjna :)
Hi za baze płaciłam nie całe 80 zł, więc proszę określ proszę Swoją propozycję za Wodę Estee + baze
![]() A herbatkę dołoże( tak na 2 tygodniowe użycie ok. ?) --tylko z tego co pamietam to wysyłka w lipcu --tak? to muszę Ci już odsypać i do lodówki odłożyć --bo rozchodzi się jak świeże bułeczki ![]() Ania
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Jestem zainteresowana:
3. Kerastase - Volumactive - pianka / NOWA! |
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek aktualny jeszcze tylko przez 100 dni. Zapraszam.
![]() Osoby, u których nic nie znalazłam, a które miały dokładki - proszę się przypomnieć.
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, niczego nie znalazłam, szukam za niego innego podkładu mineralnego (biga).
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Protko woreczek - 20x 20 cm pasek - mierzony od zapięcia do pierwszej dziurki - 75 cm (ostatnia dziurka - 85 cm Nowa bluzeczka z łezką szerokość pod pachami 43 cm długość całk 60 cm długość mierzona od pachy41 cm Bluzeczkę dostałam w prezencie, ale noszę xs/s więc nie bardzo udany dla mnie prezent. Jest nowiutka i tylko przymierzona. Tak jak napisałam metkę ma przyczepioną tasiemce z agrafką, ale widać po niej że jest nowa i nie używana. W sumie chciałam za nią pomarudzić bo jest ładna Tu strona firmy http://www.euroad.hu/collections.php Jeśli chodzi o pasek - to jeśli wymiar pasowałby Ci , mogę go oddać za coś małego lub dorzucę gratis, bo nie mam go do czego ubierać. Też jest nowy i ma naklejkę od strony wewętrznej. Pochodzi z Londyńskiego Primarku. U Ciebie w ciuszkowym nic nie znalazłam. Za to w kosmetycznym dostałam zawrotu głowy ![]() Najbardziej potrzebuję aktualnie czegoś do mycia i podoba mi się:
W sumie możesz negocjować ![]() Więc czekam na Twoją odpowiedź czy wymiary są ok i jak to ewentualnie widzisz Edytowane przez zioła Czas edycji: 2011-04-12 o 22:05 |
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za
. Kerastase - Volumactive - pianka / NOWA! Pianka nie była otwierana, bo to mój zapas (łatwo nie oddam) Clinique - Fresh Bloom Allover Colour Clinique - Superbalm 04 Rootbeer PUPA - Turkusowa, nr 15 z gumką do rozcierania konturu prawie bez ubytku: 3 testy, raz lekko zatemperowana |
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze, szkoda że to płyny a nie żele po prysznic
![]() Ale i tak jestem zainteresowana (bardziej tym magnoliowym - bo chyba zapach bardziej dla mnie ok...)
|
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
dzięki nic nie znalazłam
właśnie uczestnicze w "rozbieraniu" maori
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Z tych rzeczy które podałaś nic nie ma wad, dziur czy jakiś plam. Jasne jutro podam Tobie wymiary. Spodnie to są biodrówki, ale nie aż takie niskie.
Mam jeszcze taki biały sweterek w sam raz na cieplejsze dni. Rękaw to tak 3/4 zapinany na kilka guzików. Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2011-04-14 o 00:19 |
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Protko, ja na początku w przypływie zachłanności chciałam wyłudzić od Ciebie 2 płyny Wiem jaka jest jego wartość, ale nie chciałabym abyś poczuła się stratna i ze względu na wagę płynu pomyślałam, że właśnie za niego mogę oddać Ci bluzeczkę z łezką. (Aha , zapomniałabym- ważość jest ok?) Za woreczek chciałabym buteleczkę Biosilku i może dorzuciłabyś mi ten ciemny malutki lakier Max Factora. A pasek masz gratis ![]() (albo jak wolisz : woreczek za biosilk, pasek za lakier )
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
hej, podoba mi się u ciebie sporo drobniejszych rzeczy, ty pytałaś u mnie o perfumy Burberry i DKNY. Wymienię co mi wpadło w oko:
EDM Photo Album, Edm mini pędzelek do powiek, Bare zestaw eyelinerów (wystarczy jeden, czy ten black gold wpada w brąz?), szczotka termiczna, odlewka She Wood, Sally Hansen biała kredka Ciężko mi ocenić wartość tych rzeczy, czy coś z tego zmontujemy? |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Tak oczywiście doczytałam, nie przeszkadza mi to zupełnie
![]() Zaraz podam wymiarki wszystkiego co Cię interesowało. Mam tylko takie pytanie mieszkasz za granicą czy w PL? ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Akurat spodnie RI mam wyprane, to chyba nie ma sensu podawać wymiarów jak są mokre. ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- podaje wymiary białej bluzki Bershka długość: 72cm od pachy do pachy: 50cm wymiary sweterka kremowego(co wkleiłam zdjęcie u Ciebie w wątku) długość: 54cm od pachy do pachy: 41cm wymiary bolerka: długośc:50cm od pachy do pachy: 39cm skład: |
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to jeśli data jest w porządku zapraszam Cię na PW
i poproszę o adres |
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
wyceny to trudne zadanie, ale mniej więcej tak to wygląda, biorąc pod uwagę ceny w perfumeriach internetowych, bo w stacjonarnych będzie drożej:
Burberry Summer 130-170zł za 50ml, jest jakieś 35ml? czyli 105zł DKNY 120zł za 30ml, jest 15-17ml (pół butelki, gdy leży, pod korek nie była napełniona) czyli 60zł Oceń swoim okiem objętość, zrobiłam dokładne zdjęcia, w różnych pozycjach butelek. Ja chętnie wymieniłabym jedną z tych flaszek. Jeśli chodzi o eyelinery wystarczyłby mi jeden. Czekam na Twoją wycenę. Powiedz mi czy róż EDM Photo album to taki baby róż do jasnych karnacji czy raczej trochę ciemniejszy, bo ciężko mi znaleźć sensowne swatche. |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę prosić o jakąkolwiek odpowiedź? Wszystko Tobie pasuje?
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
mydełko bez chemii mnie interesuje (to jest do mycia włosów, tak?), balsam do ust też, a ten róż w kamieniu to jest czysto mineralny, czy takie pseudo-mineralny, mogłabyś zerknąc na skład?
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- już zdążyłąm zerknąć w necie, że chyba sklad jest OK, w takim razie na pewno byłabym zainteresowana tym różem zamiast EDM chyba niechcący odpowiedziałaś u mnie komuś innemu, ale przy okazji mam dla ciebie info, że posiadam na stanie eleganckie czarne spodnie Deni Cler, rozmiar chyba 42, byłabyś zainteresowana? |
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Skład bolerka to:
96% to akryl 5% to bawełna Sweterka naciąga się. ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Właśnie zauważyłam na spodniach małe przetarcie w kroku, więc wycofuje je z wymianki. biała bluzka BSH: 80zł bolerko: 60zł sweterek mam z wymianki. Może coś jeszcze wybierzesz? |
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety z ciuszkowego nic nie wypatrzyłam. Nie wiem czy będę jeszcze miała jakieś dokładki w razie czego dam znać
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
po dokładnym przejrzeniu twoich kosmetyków stwierdzam, że oddam te nowe spodnie vipera za:
- Gliss Kur nowa-zapieczętowana mini odżywka do włosów z jedwabiem 4. Jedwab CHI i Biosilk / małe buteleczki / ubytki po 2-3 kropelki 6. Sexy Hair - Soy Tri Wheat / ubytek: 3 psiknięcia Lekka odżywka w sprayu bez spłukiwania, nie obciąża włosów. Ładny, delikatny zapach. ubytek: 2-3 psiknięcia Oriflame - Swedish Spa / NOWA! mgiełka do twarzy, 100 ml ważna do: 09.12. Oriflame - Calming Toner / NOWY! tonik do twarzy z wyciągiem jagody i lawendy 150 ml, ważny do: 09.12. Co ty na to? Jakby ci pasowało daj znać, podam wymiary. Jak nie to czekam na dokładkę
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Ok, to zanim zacznę poszukiwania czegoś podaję wymiary:
pas - 40 cm x 2 długość nogawki od kroku (przy podwiniętych jak na zdj.) - 76cm długość nogawki od kroku przy niepodwiniętych - 87 cm Wiadomo, 40-stki są różne Jak wymiary nie te, mogę poszukać innych jeansów tylko podaj mi jakie mniej więcej mają być wymiarki
Expresowa wymiana wszystkowątek Emi My cel I (-5kg) pozostało 3,4 kg termin: 4.07 Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-04-17 o 21:50 |
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1300563111
cos za ten cień?
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Co Ty na wymianę wszystkiego czym jesteś u mnie zainteresowana na Gucci Envy II?
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Z całej reszty niestety nic... ale ustawiam się w kolejce jako druga po Envy
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
tak, tak , jestem zainteresowana, sorry miałam przerwe w życiorysie przez moje zdrowie, kiepsko sie czuję i nie miałam głowy do wymian, proszę wypisz mi co możesz mi dać, za jedna i za dwie flaszki
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
tak, spodnie również są aktualne, postaram się jak najszybciej zrobic te fotki i podać wymiary, rozm. 40, orientacyjnie podam, że nowe spodnie Deni Cler w sklepie kosztują ok. 700zł
|
|
|
|
#146 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#147 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
z książkami to jest właśnie taki problem, że mam dużo, ale raczej nie chcę się pozbywać
(na pewno rozumiesz :P) ale coś się na pewno znajdzie, poszperam jak będę w domku.idę na pw z adresem, zarezerwowałam Tobie she wooda i baby doll.
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Protko, najmocniej Cię przepraszam za późną odpowiedź. Miałam problemy z zdrowiem synka i nie wchodziłam na wizaż.
Doczytałam w trakcie dogadywania się z |Tobą o wysyłce w lipcu. Jeśli o mnie chodzi ok. jestem chętna na taką wymianę jak ustaliłyśmy. Powiedz tylko czy ja mam paczkę wysyłać szybciej na Twój adres polski? Czy też po prostu finalizujesz wszystkow lipcu i wysyłka z mojej i Twojej strony startuje później? |
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Super, w takim razie wymieńmy się
![]() Aha, jest jedna sprawa - mam jeden wolny atomek 10 ml (który napełnię do 5 ml jednym zapachem) i parę ml Innocenta do wypsikania z drugiego, 5 ml - żeby go zwolnić na drugi zapach. Zapach i tak mi się już nie podoba, więc wypsikam to co zostało tam na dnie i poczekam aż Innocent wywietrzeje nieco (2 dni?) żeby zapachy Ci się nie pomieszały. Ale wymiana jest jak najbardziej aktualna. Gdybym wiedziała gdzie kupię wolne atomizerki poza netem, w stacjonarnym sklepie, byłoby szybciej. I super, że nie muszę czekać do lipca... ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Spoko, to poszukam w takim razie.
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
hej Protko udało mi się w końcu wkleić zdjęcia i opis spodni, zajrzyj do postu #4, jeżeli byłyby dobre na Ciebie to daj znać, a ja pogrzebię w twoich wątkach, za spodnie pewnie zagarnęłabym dodatkowo jakieś perfumy, a ten róż mineralny w kamieniu proszę zarezerwuj dla mnie
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

szampon knottyboy i jedwabik chi.