Czy byś pozwoliła? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-09, 18:40   #121
201607231707
Konto usunięte

Dot.: Czy byś pozwoliła?

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
-Ma pani grzybicę w pochwie.
-To oburzające! Zraziłam się!

-Jak mógł mi to pan powiedzieć prosto w oczy!

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
No jak w czym? Ja chyba właśnie znalazłam niszę rynkową, będę organizować wieczory kawalerskie w przychodni ginekologicznej!!! ZAKLEPANE!
Panowie kasa na stół! Za chwilę wyjdzie pani Jadzia i jej dopiero co zdiagnozowana nadżerka! (a w tle - "Weź go do buzi" )
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-10, 00:52   #122
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dokrat Pokaż wiadomość
A skoro nie znacie ciekawych przypadkow z zycia lekarzy to poszukajcie znajomych dziewczyn w szpitalach niech opowiedza jak je lekarze wierca i vice versa, a przeciez oni patrza na kobiety jak na obiekty do badania. zreszta ostatio czytalem jak sobie lekarz badal kobiety, troche nadgroliwy byl i im wsztko badal a one sie rozbietraly bo glupie, pozniej zglosily do NFZ ale lekarz sie wypiol bo powiedzial ze moze badac jak chce w koncu to on o tym decyduje.
Poszukałam w pokoju obok. Mój ojciec i matka. Oboje sa po medycynie i co z tego... Mój ojciec ma taką profesje, że widzi codziennie w robocie zarówno facetów jak i kobiety na stole... Przez gabinet mamy też przewala się dziennie tłum facetów. I sa małżeństwem już 23 lata... Nie słyszałam nawet żeby gadali między sobą o jakiś seks aferach ze swoimi znajomymi lekarzami...

Cytat:
Napisane przez Brookit Pokaż wiadomość

Kurde uciekam pisać posta "mój facet właśnie mnie zdradza bo go puściłam na miasto ni nie podłączyłam mu podsłuchu... HELP!!!!"

A po dwóch minutach do założonego wątku dopiszę: Help, czemu mi nikt nie odpisuje? On mnie na bank właśnie zdradzaaaaa!!!! Pewnie z wami skoro mi nie odpisujecie...

Będe miała wesołe sny, juhuuu!

Cytat:
ja nie mowie ze nie pozwalam chodzic swojej kobiecie do ginekologa, masakra, chodzi mi o to zebyscie sie przyznaly ze to nie jest obojetne dla faceta i srednio fair (ale nie do rozwiazania) ale oczywiscie przez wieki uciskana duma kobiety nie moze przyznac sie do tego ze jawne rozkladanie nog jest jednoznaczne albo i gorsze od niejawnego i tyle. ja nie chce swiata zmieniac jak sie niektorym na tym forum wydaje
Właśnie, że próbujesz nam wmówić, że chodzenie do ginekologa faceta jest złe...

Cytat:
Ty chyba kolezanko nie rozumiesz co sie tu pisze. Tu nie chodzi o to co ty czujesz tylko o to jak powinnas sie czuc w stosunku do swojego faceta albo jak on sie czuje, ja tez nie mialbym oporow zeby rozebrac sie przed ladna dziewczyna ale wiem ze to bolalo by moja ukochana i nie zrobilbym tego. Chyba ze w ostatecznosci gdy zalezaloby od tego zdrowie a jak wiadomo w swiecie ginekologow sa tez kobiety.
Zaraz nam wmówisz, że to są pewnie lesbijki...

Cytat:
OOOOO i miss venflon moze tu zabrac decydujacy glos. Zgadzam sie z toba tylko ze myslenie kobiet sie rozni od meskiego i bardzo malo jest facetow, jak ty to trafnie nazwalas profesjonalistami. Skoro same dziewczyny mowia ze ginekolodzy nie raz wypowiadali sie na temat ich vagin az je to do nich zrazilo to o czym to swiadczy ?
Kurcze, jak moja przyjaciółka rodziła, to jej lekarz powiedział, że ma fajne biodra. Chciał poprostu rozluźnić atmosfere, co nie oznacza, że już sypał podtekstami... Była po porodzie tak rozwalona, że lekarz szył ją 3 godziny. I zrobił to znakomicie. Teraz chodzi do niego na kontrole. Uważa, że ten lekarz jest 100 razy lepszy, delikatniejszy. Ma do niego zaufanie, bo teraz dzieki niemu może normalnie funkcjonować. I ciągle żartują sobie podczas wizyt. Chcesz mi wmówić, że przegrała życie, bo zrezygnowała ze swojej pani ginekolog na rzecz ginekologa faceta?! To, że Ty masz z głową problem nie oznacza, że mają go inni faceci...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-04-10 o 00:54
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-12, 19:23   #123
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

pozwoliłabym, aczkolwiek w życiu o coś takiego by nie poprosił ;D
Stary 2011-04-14, 16:58   #124
niewazne.
Zadomowienie

dla mnie badanie ginekologiczne nigdy nie było przyjemnością. zwykle chodzę do mojej ulubionej pani doktor, ale gdy miałam problem po prostu poszłam do lekarza i miałam gdzieś, czy przyjmuje mężczyzna, czy kobieta. nawet przez myśl mi nie przeszło, że jeżeli to będzie lekarz to stanę się puszczalską, striptizerką, rozkładającą nogi przed obcym mężczyzną i dającą się mu obmacać przez wkładanie jego palców do mojej pochwy

psycha płata Ci figle
Stary 2011-04-14, 17:42   #125
nAtaL!a
Zakorzenienie

nAtaL!a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-15, 00:23   #126
Elfir
Zakorzenienie

Pozwoliłabym bez żadnych głupich obaw. Myślę, ze u kosmetyczki byłby tak zestresowany rwaniem włosów, że nie miałby głowy do flirtów
Przecież on spotyka atrakcyjne kobiety w pracy, na zakupach, ogląda w TV. Dlaczego kosmetyczka miałaby być kimś wyjątkowym? Dlatego, że obejrzała jego wacka? Na mnie widok męskiego przyrodzenia nie powoduje natychmiastowej chęci zdrady, nie wiem dlaczego kosmetyczka miałaby się rzucać na obcego faceta?

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-15, 11:15   #127
linaya
astro-loszka

Moim zdaniem to

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości