Czy faceci nie powinny wycierać penisów po sikaniu ? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-01, 11:15   #121
Imperfecta
Zakorzenienie

Dot.: Czy faceci nie powinny wycierać penisów po sikaniu ?

Cytat:
Napisane przez euphoria29 Pokaż wiadomość
o ja wydawało mi się, ze każdy facet wyciera, ale....jak widac myliłam sie.

wybaczcie, ale rozkazywanie w jakiej pozycji facet ma sikać, to już zakrawa na chorobe paranoidalną. masakra... żyć z takimi laskami to koszmar.

Podpisuję się każdą częścią ciała
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 11:17   #122
SOCKI
Zakorzenienie

Cytat:

wybaczcie, ale rozkazywanie w jakiej pozycji facet ma sikać, to już zakrawa na chorobe paranoidalną. masakra... żyć z takimi laskami to koszmar.
To już w sumie zależy od tego kto myje ubikację. Ale co do tego wątku to chyba nikt nikogo nie zmuszał do tego w jakiej pozycji ma oddawać mocz...dziewczyny niektóre mówiły tylko o tym, że za ich sprawą mężczyźni zaczęli się wycierać.

Ja uważam, że każdy mężczyzna powinien dbać o to, wycieranie się po oddawaniu moczu jest dla mnie podstawą higieny. Ale krucjaty prowadzić nie muszę. Całe szczęście

I nie bierzcie tak wszystkiego do siebie.Imperfecta skoro wiesz, że Twój parter mimo tego, że się nie podciera nie śmierdzi, nie ma infekcji z tego tytułu to ciesz się, a nie reaguj na zasadzie "uderz w stół a nożyce się odezwą". Nie warto przecież tu wojen toczyć, bo Ty najlepiej znasz prawdę.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363

Edytowane przez SOCKI
Czas edycji: 2011-05-01 o 11:18
SOCKI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 11:37   #123
cerveza
Zakorzenienie

Cytat:
o ja wydawało mi się, ze każdy facet wyciera, ale....jak widac myliłam sie.

No przykre, jeśli ktoś musi rozkazywać, bo to by oznaczało, że ma nierozgarniętego faceta.

Tak jeszcze w temacie, to dostaję białej gorączki w pracy (gdzie toalety mamy koedukacyjne kto to wymyślił), jak za każdym razem gdy wejdę za potrzebą, klapa sedesu jest podniesiona Nie ma to jak nas*ać, nasz*ać i spłukać z otwartym kiblem, żeby wszystko wybiło i się 'rozpryskało' po podłodze i ścianach. Taki kibel to istna bomba biologiczna.
cerveza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 11:51   #124
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SOCKI Pokaż wiadomość
To już w sumie zależy od tego kto myje ubikację. Ale co do tego wątku to chyba nikt nikogo nie zmuszał do tego w jakiej pozycji ma oddawać mocz...dziewczyny niektóre mówiły tylko o tym, że za ich sprawą mężczyźni zaczęli się wycierać.

Ja uważam, że każdy mężczyzna powinien dbać o to, wycieranie się po oddawaniu moczu jest dla mnie podstawą higieny. Ale krucjaty prowadzić nie muszę. Całe szczęście

I nie bierzcie tak wszystkiego do siebie.Imperfecta skoro wiesz, że Twój parter mimo tego, że się nie podciera nie śmierdzi, nie ma infekcji z tego tytułu to ciesz się, a nie reaguj na zasadzie "uderz w stół a nożyce się odezwą". Nie warto przecież tu wojen toczyć, bo Ty najlepiej znasz prawdę.
Wiesz mi chodzi tylko o to, że skoro ktoś ma swoje racje to ja mam swoje, bo jak ktoś mi powie, że "mój facet robi tak a Twój robi inaczej i pewnie śmierdzi a łazienkę masz całą obsikaną" no to przepraszam ale cholera mnie bierze bo skąd może ktoś wiedzieć czy jest tak czy inaczej.
Dla kogoś tragiczne jest nie wycieranie się przez faceta bo to ble a dla mnie komedią jest sikanie faceta na siedząco. No i co ja poradzę, każdy ma swoje zdanie i tyle.
Stary 2011-05-01, 11:53   #125
euphoria29
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cerveza Pokaż wiadomość
No przykre, jeśli ktoś musi rozkazywać, bo to by oznaczało, że ma nierozgarniętego faceta.

Tak jeszcze w temacie, to dostaję białej gorączki w pracy (gdzie toalety mamy koedukacyjne kto to wymyślił), jak za każdym razem gdy wejdę za potrzebą, klapa sedesu jest podniesiona Nie ma to jak nas*ać, nasz*ać i spłukać z otwartym kiblem, żeby wszystko wybiło i się 'rozpryskało' po podłodze i ścianach. Taki kibel to istna bomba biologiczna.

po to sa pisuary męskie, żeby faceci sikali na stojąco, mylę się czy jak?? skoro w chacie go nie mam, to facet sika tak jak mu jest wygodnie i wsio w temacie. najlepiej zamontować tylko zwykły kibelek i rozkazywać, żeby było po mojemu.

poza tym mieszkanie sprzątamy na zmianę, jakoś obsikanego kibla i ścian nie zauważyłam. widocznie moj tż nie ma problemów ze wzrokiem i sika do celu nie robiąc szlaczków na ścianie.....

co do wycierania juz mówiłam, myślałam ze to jest naturalne zarówno u kobiet jak i u męzczyn.
euphoria29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 12:02   #126
cerveza
Zakorzenienie

Cytat:
po to sa pisuary męskie, żeby faceci sikali na stojąco, mylę się czy jak??
Nie mylisz się. Pisuary służą do sikania w pozycji stojącej. I tu jest sedno sprawy. Muszle klozetowe służą do załatwiania potrzeb fizjologicznych w pozycji siedzącej, na co wskazuje ich konstrukcja. Dla mnie w tym miejscu jest koniec tematu.
Waszych sedesów/pisuarów w waszym domu używajcie sobie jak chcecie, ba, facet sobie może do umywalki nawet robić (co za różnica czy muszla czy umywalka, nie skoro komuś wygodnie w umywalce się załatwiać, to czemu jakaś paranoidalna psychopatka ma mu zabraniać ) dla mnie to będzie zawsze odrzucające, no ale na szczęście do waszych łazienek wchodzić nie muszę
Stary 2011-05-01, 14:37   #127
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mylisz się. Pisuary służą do sikania w pozycji stojącej. I tu jest sedno sprawy. Muszle klozetowe służą do załatwiania potrzeb fizjologicznych w pozycji siedzącej, na co wskazuje ich konstrukcja. Dla mnie w tym miejscu jest koniec tematu.
Waszych sedesów/pisuarów w waszym domu używajcie sobie jak chcecie, ba, facet sobie może do umywalki nawet robić (co za różnica czy muszla czy umywalka, nie skoro komuś wygodnie w umywalce się załatwiać, to czemu jakaś paranoidalna psychopatka ma mu zabraniać ) dla mnie to będzie zawsze odrzucające, no ale na szczęście do waszych łazienek wchodzić nie muszę
ale nie każdy ma taką możliwość, by zamontować zarówno pisuar jak i muszlę klozetową i wtedy co, za okno? a 'siadanie' to wg mnie główne przeznaczenie do wiadomo czego, nie tylko do oddawania moczu no, bo na stojąco to chyba nie bardzo :}

niech każdy załatwia się tak, jak mu wygodnie. Nigdy nie widziałam faceta pod krzaczkiem, który musiałby kucnąć jak babeczka, by oddać mocz najwidoczniej na stojąco im najlepiej i tyle w temacie. Nie chciałabym będąc facetem mieć laski, która monitorowałaby oddawanie moczu i nakazywanie odpowiedniej pozycji (nie mówię o ekstremalnych sytuacjach w stylu kałuże moczu wokół kibelka i plamy na płytkach ale każdy w miarę ogarnięty człowiek wie, że tak się nie robi i współczuję tym, których łazienki w ten sposób wyglądają po wizycie faceta).

a jeśli ktoś nie widzi różnicy pomiędzy kibelkiem a umywalką, wanną czy brodzikiem pod prysznicem, to ja nie mam pytań

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2011-05-01 o 14:42
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 15:15   #128
Sadek
Zadomowienie

[QUOTE]
Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ale nie każdy ma taką możliwość, by zamontować zarówno pisuar jak i muszlę klozetową i wtedy co, za okno? a 'siadanie' to wg mnie główne przeznaczenie do wiadomo czego, nie tylko do oddawania moczu no, bo na stojąco to chyba nie bardzo :}

niech każdy załatwia się tak, jak mu wygodnie. Nigdy nie widziałam faceta pod krzaczkiem, który musiałby kucnąć jak babeczka, by oddać mocz najwidoczniej na stojąco im najlepiej i tyle w temacie. Nie chciałabym będąc facetem mieć laski, która monitorowałaby oddawanie moczu i nakazywanie odpowiedniej pozycji (nie mówię o ekstremalnych sytuacjach w stylu kałuże moczu wokół kibelka i plamy na płytkach ale każdy w miarę ogarnięty człowiek wie, że tak się nie robi i współczuję tym, których łazienki w ten sposób wyglądają po wizycie faceta).
Ja sobie też nie mogę wyobrazic aby jakas kobieta sugerowała mi sposób oddawania moczu Bardzo dbam o higienę i spotykam się tylko z bardzo zadbanymi kobietami ale nie nakazuje im aby korzystały z tamponów zamiast podpasek itp. To jakiś absurd.
Sadek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 16:04   #129
psyhe666
Zakorzenienie

Haha, aż z ciekawości zapytałam mojego TŻta
Odpowiedź brzmi: Sika na stojąco, ale się muska papierem
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 20:56   #130
cerveza
Zakorzenienie

Cytat:

a jeśli ktoś nie widzi różnicy pomiędzy kibelkiem a umywalką, wanną czy brodzikiem pod prysznicem, to ja nie mam pytań
Przecież to jest normalne, że idąc pod krzaczek facet sika na stojąco- po co miałby kucać? Tu chodzi o domową toaletę i o uniknięcie 'rozpryskiwania się' moczu na boki. Tak, to brzmi śmiesznie, ale to się dzieje, mimo, że tego nie widać na pierwszy rzut oka bo to nie są kałuże tak samo nie widać, że bakterie kałowe osadzają się po całej łazience, jeśli ktoś spłukuje wodę bez opuszczania klapy a jednak to się dzieje. Na szczęście nie u mnie - uf

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

[QUOTE=Sadek;26642905]
Cytat:

Ja sobie też nie mogę wyobrazic aby jakas kobieta sugerowała mi sposób oddawania moczu Bardzo dbam o higienę i spotykam się tylko z bardzo zadbanymi kobietami ale nie nakazuje im aby korzystały z tamponów zamiast podpasek itp. To jakiś absurd.
Nie widzę żadnej analogii.

Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja nikomu niczego nie nakazuję jak zapraszam znajomych do siebie, to nie mówię nikomu w jaki sposób ma się załatwiać. Z góry zakładam, że sikają na stojąco i po prostu na drugi dzień jest ekstra szorowanie wychodka i tyle.
Stary 2011-05-01, 22:59   #131
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież to jest normalne, że idąc pod krzaczek facet sika na stojąco- po co miałby kucać? Tu chodzi o domową toaletę i o uniknięcie 'rozpryskiwania się' moczu na boki. Tak, to brzmi śmiesznie, ale to się dzieje, mimo, że tego nie widać na pierwszy rzut oka bo to nie są kałuże tak samo nie widać, że bakterie kałowe osadzają się po całej łazience, jeśli ktoś spłukuje wodę bez opuszczania klapy a jednak to się dzieje. Na szczęście nie u mnie - uf

Nie widzę żadnej analogii.

Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja nikomu niczego nie nakazuję jak zapraszam znajomych do siebie, to nie mówię nikomu w jaki sposób ma się załatwiać. Z góry zakładam, że sikają na stojąco i po prostu na drugi dzień jest ekstra szorowanie wychodka i tyle.
Masz jakieś urojenia z tymi bakteriami czy jak? Boże...

Edytowane przez Imperfecta
Czas edycji: 2011-05-01 o 22:58
Stary 2011-05-01, 23:03   #132
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

.
w takim razie jeśli ktoś ma pisuar w domu, to powinien od razu jechać na ostry dyżur, bo bakterie kałowe go prędzej czy później pochłoną?
Stary 2011-05-01, 23:04   #133
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Masz jakieś urojenia z tymi bakteriami czy jak? Boże...
A to jak ktoś nie chce mieć porozbryzgiwanego moczu wokół toalety i bakterii kałowych, to ma urojenia?
Stary 2011-05-01, 23:15   #134
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
A to jak ktoś nie chce mieć porozbryzgiwanego moczu wokół toalety i bakterii kałowych, to ma urojenia?
W takim układzie niech wychodzi z domu w skafandrze i rękawiczkach, bo one są wszędzie!
Może mam codziennie szorować toaletę bo one tam są i mnie zeżrą w całości ?
Stary 2011-05-02, 00:20   #135
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
po co od razu popadać w skrajności? ja również nie toleruję porozbryzgiwanego moczu, ale jeśli nie ma takiego problemu? Serio, dopóki nie zauważę wokół toalety strużek moczu to naprawdę, nie widzę powodów dla których miałabym wpływać na faceta i twierdzić, że nie powinien sikać na stojąco. No kurrrna, niech sobie oddaje mocz jak mu wygodnie, czyż nie? ;] dopóki mi to nie przeszkadza (czytaj: nie widzę plam z moczu na kafelkach i wokół kibelka, które dodatkowo ja miałabym sprzątać, bo królewiczowi się nie chce), to niech sobie załatwia potrzeby fizjologiczne jak mu się żywnie podoba. Ma chyba do tego prawo?
dawniej ludzie masowo korzystali z wychodków (takie nasze współczesne wersje toi-toiów ) i potrafili dożyć nawet setki, teraz człowiek od byle bakterii dostaje wysypki i umiera
i podkreślam ponownie, że nie chodzi mi o sytuacje w których mocz trafia wszędzie ale nie tam, gdzie powinien , a o najnormalniejsze trafianie do celu
a poza tym : bakterii kałowych gołym okiem nie jesteśmy w stanie zauważyć, więc tak naprawdę żadna z nas nie stwierdzi, że łazienka jest zupełnie od nich wolna, nawet cerveza no chyba, że codziennie pod mikroskopem analizuje przestrzeń wokół kibelka, wtedy zwracam honor

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2011-05-02 o 00:22
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 00:26   #136
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
W takim układzie niech wychodzi z domu w skafandrze i rękawiczkach, bo one są wszędzie!
Może mam codziennie szorować toaletę bo one tam są i mnie zeżrą w całości ?
Zeżreć Cię pewnie nie zeżrą (chociaż kto wie?), ale niekażdy chce być ich współlokatorem i dlatego robi wszystko żeby ich tam jednak nie było.

Cytat:
po co od razu popadać w skrajności? ja również nie toleruję porozbryzgiwanego moczu, ale jeśli nie ma takiego problemu? Serio, dopóki nie zauważę wokół toalety strużek moczu to naprawdę, nie widzę powodów dla których miałabym wpływać na faceta i twierdzić, że nie powinien sikać na stojąco. No kurrrna, niech sobie oddaje mocz jak mu wygodnie, czyż nie? ;] dopóki mi to nie przeszkadza (czytaj: nie widzę plam z moczu na kafelkach i wokół kibelka, które dodatkowo ja miałabym sprzątać, bo królewiczowi się nie chce), to niech sobie załatwia potrzeby fizjologiczne jak mu się żywnie podoba. Ma chyba do tego prawo?
dawniej ludzie masowo korzystali z wychodków (takie nasze współczesne wersje toi-toiów ) i potrafili dożyć nawet setki, teraz człowiek od byle bakterii dostaje wysypki i umiera
i podkreślam ponownie, że nie chodzi mi o sytuacje w których mocz trafia wszędzie ale nie tam, gdzie powinien , a o najnormalniejsze trafianie do celu
a poza tym : bakterii kałowych gołym okiem nie jesteśmy w stanie zauważyć, więc tak naprawdę żadna z nas nie stwierdzi, że łazienka jest zupełnie od nich wolna, nawet cerveza no chyba, że codziennie pod mikroskopem analizuje przestrzeń wokół kibelka, wtedy zwracam honor
Ale ja nie mówię, że nie ma prawa. Niech se każdy sika jak chce, tylko rozumiem też cervezę i jej zdanie na ten temat.
Stary 2011-05-02, 00:35   #137
SOCKI
Zakorzenienie

Kobiety drogie zlitujcie się z tym sikaniem na siedząco/stojąco/bakteriami/wychodkami!

Każda ma swoje zdanie, tej drugiej nie przekonacie, honory są na swoich miejscach, a off top ma już zdecydowanie za dużo stron. Uszanujcie drugą stronę, każdy ma inny próg "obrzydliwości", a każdy użytkownik/użytkowniczka wypowiada się w swoim imieniu i nie prowadzi krucjaty na rzecz swojego poglądu.

Przypominam temat wątku to "wycieranie penisów po sikaniu" a nie "najlepsze pozycje do sikania dla facetów". Jeśli potrzebujecie dalej o tym dyskutować otwórzcie proszę wątek i tam dyskutujcie o tym czyja racja jest "twojsza niż mojsza". Bo póki nie ma żadna ze stron jakichś badań, zdjęć, próbek jako dowodów to spór ten jest jałowy.

Dziękuję, dobranoc!

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363
SOCKI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 10:14   #138
sam1988
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=m8YQQ...eature=related

sam1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 17:37   #139
cerveza
Zakorzenienie

Cytat:
w takim razie jeśli ktoś ma pisuar w domu, to powinien od razu jechać na ostry dyżur, bo bakterie kałowe go prędzej czy później pochłoną?
Przecież pisuar został stworzony właśnie do tego, by faceci mogli się załatwiać stojąc i jak ktoś ma pisuar w domu, to właśnie w ten sposób powinien z niego korzystać, losie, ile można tłumaczyć

Pisuar : zawieszony wyżej, przeznaczony do stania podczas
Muszla klozetowa : postawiona niżej, przeznaczona do siadania podczas
Nocnik : kładziony na podłodze, przeznaczony do siadania podczas

Naszemu społeczeństwu jednak daleko jeszcze do krajów cywilizowanych, gdzie dla ludzi higiena w toalecie to norma np. w Japonii. Fajne są ich samo-myjące się muszle.

Ja kończę off top.
Stary 2011-05-02, 22:33   #140
_stardust
Rozeznanie

moim zdaniem powinni

ale mój nie wyciera... choć mimo to uważam go za mega zadbanego, jakoś nigdy nie widziałam mokrych gaci, nie czułam też żeby śmierdział sikami
_stardust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 14:54   #141
blackamor
Zakorzenienie

Cytat:
dawniej ludzie masowo korzystali z wychodków (takie nasze współczesne wersje toi-toiów )
Na prawdę żyjemy w takim społeczeństwie, któremu trzeba tłumaczyć co to jest wychodek? Katasrofa
Cytat:
Muszla klozetowa : postawiona niżej, przeznaczona do siadania [I]podczas
Dla mnie to wygląda trochę inaczej:
muszla klozetowa - na stojąco
muszla klozetowa z sedesem - na siedząco
Stary 2011-05-03, 15:11   #142
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackamor Pokaż wiadomość
Na prawdę żyjemy w takim społeczeństwie, któremu trzeba tłumaczyć co to jest wychodek? Katasrofa
nie, ale zgodnie z definicją co poniektórych, w takim toi toi też należałoby usiąść, bo w końcu to nie pisuar ...
Stary 2011-05-03, 15:48   #143
Terrence
Raczkowanie

GG do Terrence

No zeby facet mial sikac na siedzaco... ha ha dobre, nigdy o czyms takim nie slyszalam!
Terrence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 16:23   #144
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
O tak, bo z niego się leje jak z węża strażackiego i po każdej jego wizycie w toalecie zamawiam ekipę sprzątającą...
Niech Twój facet sika i z lotu ptaka powiedziałam skoro mu tak wygodnie, ale to nie znaczy że każdy inny to brudas i flejtuch.
Padłam

Cytat:
Jak przeczytałam pogrubione to pierwsze co pomyślałam (przepraszam za wyrażenie) ciota nie facet...
Jaki facet do jasnej cholery sika na siedząco?
Komedia jakaś.
Reakcji mojego mężczyzny nie będę powtarzać...

Mój nie wyciera i jest czysty, nigdy nie ma plam z moczu ani nie śmierdzi. Zawsze jest czysty, zadbany i ślicznie pachnie.
Mój. I tak, jestem pewna, że to facet heteroseksualny

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Tak! Zmuśmy facetów do podmywania się od razu po sikaniu! Do stosowania wkładek!!! Do przymusowej depilacji!!! Bo my tak robimy, to muszą i faceci!!!

Kalincio jestem kobietą, więc nie mam prawa wypowiadać się za mężczyznę. Chyba to zrozumiałe. Mój post miał na celu pokazanie tego, że trochę zagalopowałyśmy się w kontroli nad facetami!!!

Jak miło, że mój post takie poruszenie wywoła!!!
Czemu nie?
Taaa i podpasek
Czemu nie?

Tak, kontroluję mojego faceta, bo chcę, aby wycierał się po sikaniu Wczepiłam mu też mikroczip w skórę, aby zawsze wiedzieć, gdzie jest

Ogólnie to mam głęboko w moim szanownym tyłku, czy facet się depiluje, szcza na siedząco, leżąco, stojąco, podwieszony u sufitu jak nietoperz, czy nosi szpilki, spódnice, peruki, czy koszule z żabotem. Nie moja sprawa. Ale już to, czy obsikuje mi ścianę, okna i podłogi to moja sprawa. Nie mówię, że każdy tak robi, ale jak nie umie trafić, to niech szcza na siedziąco, albo sprząta po sobie wc. Gdzieś mam jego urażoną męską dumę .

To orzekłam ja, Kobieta-Potwór
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 16:26   #145
Wisnia34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość

Ogólnie to mam głęboko w moim szanownym tyłku, czy facet się depiluje, szcza na siedząco, leżąco, stojąco, podwieszony u sufitu jak nietoperz, czy nosi szpilki, spódnice, peruki, czy koszule z żabotem. Nie moja sprawa. Ale już to, czy obsikuje mi ścianę, okna i podłogi to moja sprawa. Nie mówię, że każdy tak robi, ale jak nie umie trafić, to niech szcza na siedziąco, albo sprząta po sobie wc. Gdzieś mam jego urażoną męską dumę .

Wisnia34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 17:29   #146
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Padłam

Mój. I tak, jestem pewna, że to facet heteroseksualny

Czemu nie?
Taaa i podpasek
Czemu nie?

Tak, kontroluję mojego faceta, bo chcę, aby wycierał się po sikaniu Wczepiłam mu też mikroczip w skórę, aby zawsze wiedzieć, gdzie jest

Miło mi cholernie, że Cię rozbawiałam ah a i co do podkreślonego to masz rację i otóż to, jeśli nie umie trafić!
Mój nie ma z tym problemu więc niech sika jak mu wygodnie.
Stary 2011-05-03, 17:45   #147
blackamor
Zakorzenienie

Cytat:
nie, ale zgodnie z definicją co poniektórych, w takim toi toi też należałoby usiąść, bo w końcu to nie pisuar ...
fuj
Cytat:
Mój też
Nie ogarniam jak można nie trafiać Chyba tylko po pijanemu
Stary 2011-05-03, 19:38   #148
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Miło mi cholernie, że Cię rozbawiałam ah a i co do podkreślonego to masz rację i otóż to, jeśli nie umie trafić!
Tekst o firmie sprzątajacej mnie rozwalił
Jak już pisałam, jak mu wygodnie i nie brudzi niczego, to dla mnie może nawet z ogrodu sąsiada i przez okno . Nie mój problem

Cytat:
Mój też
Nie ogarniam jak można nie trafiać Chyba tylko po pijanemu
Też tego nie wiem
Mój biedak jest zastraszony przez własną matkę, która mu śmiercią groziła
Stary 2011-05-03, 20:20   #149
blackamor
Zakorzenienie

Cytat:
Mój biedak jest zastraszony przez własną matkę, która mu śmiercią groziła

coz za terror
Stary 2011-05-03, 20:38   #150
201607231707
Konto usunięte

Cytat:

coz za terror
Ja się jej nie dziwię, on ma taką celność, że masakra. Żeby trafić w lustro zawieszone DWA METRY nad toaletą, to jednak trzeba mieć pecha .
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości