![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alien i Angel
No oddajem, ale coś nam się urwało ostatnio
![]() To co, dasz mi za niego wkłady MAC'a ![]()
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
A podkładu jasnego szukam, a tak to chyba nic.. chyba, że jest coś o czym nie wiem i chcę to
![]() ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Tenderling i cubic i fuksję
![]() Dasz się skusić ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Oki, no to wszystko gra ![]() Zgadzam siem Pingwinku ![]()
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
A jaką neutrogenę masz?Jest to jasny odcień? Bo ja w sumie Neutrogene healthy skin to 10 używam
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Ok, to mi by pasowało ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Pingwinku, jak to nie masz
![]() ![]() To czas zacząć mieć ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
komu komu
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- :d
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
Podoba mi sie blyszczyk Chanela. On jest nowy?
Moze jakis maczek by Cie interesowal? Poza watkiem mam tez wklad Fresh Approach. Ewentualnie mam korektor EDM Mint, ktory mial pojsc "na prezent" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
Wzielabym i tak bo ladny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
odpisane
i komu komu, bo chcę zamykać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
zabierać resztki zabierać
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
mozesz u mnie
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Poniżej zapachy, które mogę zaproponowac:
Messe de Minuit Flakon 100ml, ubytek jak na focie; odlewki: Ubytki odlewek widac na fotach AA Herba Fresca w A-22/ widac na fotce Dior Pure Poison w A-22/ wydac na fotce Fraiche Passiflore w A-10/ ok.4ml Cristobal Balenciaga w A-5/ ok. 2-2,5ml Byredo M/Mink w A-10 / 5ml bez 1 psika Habanita w A-10/ ze 2 ml Winter Delice w A-22/ widac na fotce Bvlgari Petits et Mamans w A-10/ 10ml bez 3 psikow Może się dogadamy, jak nie to może innym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
no coś Ty mi sie tam wszystko podoba
![]() ile odlewek mogę sobie dobrać do flaszki bo ja jutro idę na pocztę to Chanel poleci do ciebie ![]() tylko adres daj ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2011-06-05 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
coś za odlewkę Aliena
![]() odp u mnie ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Napiszę Ci jak wrócę do domu ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Nie uaktualniłam wishy ;D cieni mi więcej jednak nie potrzeba, przywiązałam się do jednej paletki i nawet Kaskę oddaję, ale dziękuję za propozycję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Piszę co mam z zapaszków
![]() MDM, Etro - ok 10ml w atomku Comme des Garcons, Zagorsk - ok 4ml w atomku YSL, Opium - ok3ml w atomku Avon, Tomorrow - ok15ml w atomku Próbasy: Serge Lutens, Fille eu Aiguilles - niepełny 1ml Armani Prive Bois d'Encens - 1ml Paco Rabanne, Ultraviolet Woman - niepełny 1ml Olivier Durbano, Black Tourmaline - ok 0,2 ml (starczy na dzień testów)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.