![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spot PiSu
Wyrak, serio nie dostrzegasz paskudnego postępowania Jarosława? Doskonale wie,że niektórzy żyją sprawą smoleńską. Niechby sobie zrobił spot o tym, ale w granicach dobrego smaku. On zrobił ze spotu istnego Titanica, już nie mówiąc o wyniosłych zdaniach w nim padających. Przyznaj,że ten spot można by było zrobić w znacznie smaczniejszy sposób. Tymczasem wyszło tak,że (tylko) para prezydencka zginęła w obronie kraju, bohatersko, poświęcili swoje życie i do końca byli razem.
I skoro tak nam tutaj wypominasz,że nie dostrzegamy błędów innych i ciągle winny tylko Kaczyński to powiedz mi jedno: czy Ty widzisz jego chore zachowania? Bo z tego co widzę, zawsze starasz się go jakoś wybielić. Pytam serio, bez złośliwości. Czy Ty uważasz,że tego człowieka da się lubić?
![]() |
#122 |
lokalna gwiazda
|
Jarosław stracił namiastkę władzy. którą sprawował przez swego brata i to go boli najbardziej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, pewnie, ze widze Kaczynskiego takim jaki jest,np. kilkukrotnie juz pisalem na tym forum, ze rzady PiSu oceniam na trojczyne ![]() ![]() ![]() Czy uwazam, ze go da sie lubic? Mysle, ze jest z nim podobnie jak z Lechem - dopoki zyl, to byl obrzydzany, wyszydzany i wysmiewany. Dopiero po jego smierci okazalo sie, jaka byli fajna para z prezydentowa, wyszlo jak byl lubiany przez swoich studentow itd. itp. Daleki jestem od szafowania tekstami o zmanipulowaniu itd., ale niektorzy sa juz chyba naprawde wytresowani jak te psy Pawlowa, ze na haslo "Kaczynski" leci im piana z pyszczkow ![]() ![]() Koniec koncow, to dla mnie politycy nie sa do lubienia, tylko do efektywnego rzadzenia. No i porowanujac dwie alternatywy, wychodzi, ze PO jest duzo gorsza, chyba najgorsza na polskiej scenie politycznej. Dziwi mnie, dlaczego ludzie egzaltuja sie spotami, zamiast sprawami, ktore ich faktycznie dotycza... Nie mowiac juz o absurdalnych reakcjach - o jakis glupawych tekstach o krzyzowcach, czy przekrecaniu tego co napisalem, ze jak sie dziwie, ze nikt nie dyskutuje o sprawach waznych, to oznacza, ze chce to innym nakazac. Jak to nieraz na forach bywa, tylko na takie teksty cala mase osob stac.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Mówcie co chcecie, ale Jarek tą grą na sentymentach i atmosferą związaną z katastrofą swoje ugrał i ma apetyt na więcej. I to ciągłe podszczypywanie Rosji
![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
A mnie najbardziej rozwaliła ostatnia część spotu.
"Jesteśmy im winni prawdę..." czy jakoś tak. Jarek ma swoją własną prawdę, razem z innymi pisowcami. Nieważne jaki byłby wynik śledztwa, prawda Jarka jest jedyna i niepodważalna. A kto myśli inaczej - lewak, komunista albo rusek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wyszydzanie jedynej słusznej partii też można by wykorzystać w nowym spocie. Taka martyrologia PiS-u... ![]() Muszynianka, to jak? Nada się ![]()
![]() |
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tabelka cen z zeszłego roku : ![]() Również ciągłe zamykanie/otwieranie rynku dla polskich przedsiębiorców wedle li tylko widzimisię Rosji to wielka zasługa podejścia lizypopów . Tych właśnie , co to wszem ogłaszają "o doskonałych stosunkach z Rosją osiągniętym dzięki ich polityce miłości " ![]() * inaczej mówiąc , włażącym w pupę - efekt? Rosja właśnie w pupie nas ma . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to akurat Lech jest ;o)
![]() |
![]() |
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Naprawde super myslenie u niektorych - rezim Putina moze bez mydla obracac polski rzad w tylek i to jest ok, dbanie o wlasne interesy to "podszczypywanie Rosji". Mentalnosc rabow psia mac. * W sprawie bezpieczenstwa energetycznego Polski i cen gazu, to trzeba jeszcze dodac "wklad" rzadu Millera, ktory storpedowal kontrakt z Norwegami ![]() No ale oczywiscie - najwazniejszy jest spot, a nie to co sie dzieje ![]() Takie drobnostki jak fakty sa zupelnie nieistotne, najwazniejsze zeby przykopac ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę wierzysz w to, że Jarek przyjąłby na klatę wiadomość, że prawda jest inna niż ta, w którą on wierzy? Ja z kolei nie rozumiem sensu takich spotów.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie osobiscie spot srednio podoba - jest taki troche harlekinowaty. No nie czuje sie zruszona ani gram. Z tym, ze ewidetnie jest kierowany do okreslonej grupy spolecznej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rząd chce szybciutko uciszyć tą sprawę, zamieść swoje błędy pod dywan, a PiSowcy mają swoją własną prawdę, w którą święcie wierzą i nic ich nie przekona, że mogło być inaczej. Btw, czy te pielgrzymki comiesięczne pod pałac prezydencki nadal trwają, czy dali już sobie spokój? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
No nie wierze xD Czytając ten wątek odrazu przypominają mi się obrońcy krzyża ludzie jak dla mnie psychicznie chorzy i nie będe tego za bardzo komentowac bo nie można używać to tego typu słów ;PCo do spotu no po prostu żal xD Niedługo spot będzie na DvD albo w 3D xD
![]() |
#137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
z polityka jest jak z religia, zawsze będą drobne sprzeczki
We wszystkim trzeba umieć uchwycić odpowiedni moment. http://mi-mundo-subterraneo.blogspot.com/ Edytowane przez Sloneczko19_ Czas edycji: 2011-07-31 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zadziwiające, że ludziom łatwiej przychodzi wiara w mgły, zamachy i Bóg wie co jeszcze niż pogodzenie z faktem, że pilot mógł zawinić i być niedostatecznie kompetentnym. Ankasz, o spojrzenie chodziło, jestem pewna że Jaro ma w swoim repertuarze podobne, równie groźne ![]()
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2011-07-31 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie, 3 oddechy
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() moge zagrac kota, w ramach poswiecenia zapuszcze wasy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim wypadku jestem zacofana, bo dla mnie wszyscy rządzący mają coś z głową ![]()
![]() |
![]() |
#146 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Robienie z siebie posmiewiska, to to co robi teraz Sikorski - skladanie jakis donosow na wlasnych obywateli do panstw osciennych, bo ktos cos powiedzial, co zabolalo PO ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
Tez kiedys myslalam, ze maja cos nierowno pod sufitem. Ale teraz wiem, ze dzieki kampanii PiSu oni sie naprawde boja wojny z Rosja, bo wierza, ze juz sie dzieje, wierza ze juz tu jada czolgi. A juz to raz widzieli. Moj dziadek co chwile dzwoni i pyta czy ja wiem, ze nas Rosja zaatakowala bo tak wyczytal w swoim Naszym Dzienniku albo obejrzal na TV Trwam. A mi go tak szkoda ;/ Jedyne co moge zrobic to postarac mu sie wyjasnic, ze wcale nas nie atakuja, ze jestesmy w NATO, ze jak cos by sie stalo to wsiadamy w samochod i jestesmy w Niemczech za 20 min. I tak sie boi. I tak na starosc bedzie sie bal. I ci ludzie spod krzyza tez. Czasem jak tak siadzie paru 'weteranow' i zacznie gadac to tez tylko ze wojna wojna, juz jutro. Teraz jeszcze maja 'dowody' w reku, ze Tusk to czlowiek Putina. Im trzeba wspolczuc takiego zycia w strachu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wcale nie chodzi o to przeciez, ze Putin robi to co chce z Tuskiem, tylko wizje takie wizje jak pogrubiona ![]() PS. Rezim Putina jak cos przykreci kurki z gazem, nie musi wlazic z wojskiem jak do Gruzji ostatnio.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taki zbiór ciekawostek przytoczę (skrótowo , nie boitsa ) bo może w tym zalewie sukcesów polskich politykierów gdzieś te informacje umykają : po rozmowach Polski z USA w sprawie tarczy antyrakietowej Rosja postanowiła przegrupować swoje niektóre siły militarne do obwodu kaliningradzkiego , w tymże obwodzie ruszyła budowa punktu pomiarowego sterującego satelitami oraz radaru o zasięgu 4500km , w 2008 roku "potestowała " sobie pocisk Topol ( z dedykacją dla planów tarczowych ), zawarła z Białorusią umowę o utworzeniu wspólnych oddziałów obrony powietrznej na granicy z Polską ( wraz z zamiarem zaopatrzenia tych oddziałów w rakiety Iskander ) , domagała się ( i nasza sikorka się na to zgodziła ![]() ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.