![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Co się dzieje?
![]() Co do tego numeru co do mnie pisze, dziś rano napisał coś tam więc od razu zapytałam,czy możemy się spotkać,żeby wreszcie odpisał bo ciągle mnie zbywa i o dziwo odpisał, napisał,że ok możemy wieczorem się spotkać, mi szczęka opadła aallle wieczór nadchodził, nic zero odzewu z jego strony więc pisze gdzie się spotkamy a on po godzinie mi pisze,że zostaje dłużej w pracy ![]() ![]()
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-08-23 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Nie depcze krokusów
|
Ludzie są dziwni
![]() Nie płakać mi tu! ![]()
![]() |
#125 | ||
Raczkowanie
|
Co sie stalo?
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
Musimy!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
Mi sie wydaje ze to Twoj byly ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Nienawidze poranków!!!
![]() Człowiek nieświadomy, śni, blablabla, a tu nagle w śnie dzwonię do ex i pytam czy może mnie przytulic... On na to, że nie, bo ma inną i już go nie pociągam. Masakra. Obudziłam się ze łzami znowu... ![]() Zalozylam sobie konto na portalu randkowym zeby sie podniesc troche (jakis tydzien temu). Tylko kazdy, kto tam do mnie pisze wydaje mi sie przy ex jakiś... nieciekawy, nieładny i prymitywny. Mam dość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
..
Edytowane przez Kenusia Czas edycji: 2011-09-15 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Sorry dziewczyny.. Tak sobie wczoraj popłakałam troszkę.
Można powiedzieć, że zwyczajnie w świecie użalałam się nad sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
tuliiipanek, ale ściemnia ten "ktoś", można się nieźle wkurzyć, chyba, że ktoś ma świętą cierpliwość... Należysz do takich osób?
![]() Co tutaj zapanował taki marazm i smutek?? Same sny o eksach, płacze i narzekania, że każdy inny będzie gorszy... Gdzie tam! Wystarczy mieć oczy szeroko otwarte i czujne serce, a lepszy się znajdzie i to szybciej, niż myślicie ![]() Ale teraz wiem, żeby żyć tylko i wyłącznie tym, co jest tu i teraz. Nie rozpamiętujcie tych durnych eksów, bo oni i tak nie wrócą. Szkoda Waszego czasu (i nerwów). Pomyślcie, ile życia straciłyście na płacze po nich, a jak mogłyście to dobrze spożytkować. Mi żal serce ściska jak sobie o tym pomyślę. Bo nic to nie dało, a te dni minęły bezpowrotnie i je straciłam. A latka lecą ![]() Poza tym ubolewam okrutnie, bo jutro jadę do Wrocka i nie będzie mnie tutaj kilka dni, nie wiem, jak ja to przetrzymam, bo uzależniłam się od tego wątku ![]() ![]()
#132 |
Nie depcze krokusów
|
Sny, płacze, narzekania? U mnie dziś sen był wspólny, płacz ze śmiechu, a narzekanie co najwyżej na "co się tak odsuwasz, no przysuuuń się". Głowy do góry, dziewczyny!
![]()
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny.
To mój pierwszy post na forum. Mam nadzieję, że napisanie tu ułatwi mi pogodzenie się z sytuacją. Zostałam porzucona po prawie 3 latach związku. Mijają właśnie 4 tygodnie. Powiedział, że musi pobyć sam, że nasz związek stanął w miejscu, a on nie był gotów na zrobienie kroku do przodu. Pierwsze dwa tyg. były dla mnie bardzo łatwe, buzowała we mnie złość, ale rzuciłam się w wir życia towarzyskiego i nie użalałam się nad sobą. Nie myślałam o tym co się stało myślę, że wtedy to jeszcze do mnie nie dotarło. On szukał kontaktu a ja milczałam. Ale dwa tygodnie temu spotkałam go w klubie. Wiedział, że tam będę. Przyszedł sam, ale bawił się cały wieczór z "koleżanką" którą poznał w pracy. Od tamtej pory to ja szukałam kontaktu. Twierdzi, że ta kobieta nie była przyczyną rozstania, że myślał o tym od paru miesięcy bo forma naszego związku mu się nie podobała. Euforia i namiętność przeplatały się z kłótniami. Nigdy nic na ten temat nie mówił, zawsze podkreślał, że jest szczęśliwy. A ja mam teraz mętlik w głowie. Chciałabym móc przewinąć życie do przodu o jakiś czas żeby mieć ten najgorszy czas za sobą. Chcę zacząć robić masę nowych rzeczy żeby przestać myśleć: sport, nauka hiszpańskiego, fotografia. Teraz pewna jestem tylko jednego, że nie chcę się z nim kontaktować bo to tylko pogarsza moje samopoczucie. Porozstaniowe przykazanie 3 jest chyba najważniejsze z tych 5 wymienionych. Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
WITAM
![]() nie wytrzymałam napisaląm wczoraj do nowego po przeczytaniu miliona rzeczyw interncie porad itp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale to szczegol, odezwał się ex .... czy wpadne do niego na orgie ? ![]() ![]() jaki pajac nie wierze ![]() ![]() ![]() ![]()
#136 |
Nie depcze krokusów
|
enchilada - nie pójdziesz do przodu, póki się z nim kontaktujesz. On teraz może bawić się z każdą, ale to nie znaczy, że od razu weźmie z pierwszą lepszą ślub, to może być tylko taniec lub jedno spotkanie na kawie. Osobiście wolę amory przeplatane kłótniami niż spokój i obojętność, może jego informacja o nieodpowiedniej formie związku była tylko wymówką, może faktycznie szuka innego typu znajomości... To jest już nieważne i nie ma co się nad tym zastanawiać.
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Eh, dziewczyny, mam juz dosyć snów o eks. Chociaż dzisiejszy był tak realistyczny <3...
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | ||
Zakorzenienie
|
Widzę ,że dzisiejsza noc to noc pełna snów o eksach, u mnie to samo, miałam straszny sen, śniło mi się,że mój były nie żyję, pamiętam,że byłam na pogrzebie, płakałam jak głupia i obudziły mnie łzy, budzę się normalne zapłakana, w śnie już zaczęłam płakać, straszny był ten sen i taki prawdziwy się wydawał, przez pół godz potem jeszcze płakałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#139 |
Nie depcze krokusów
|
EwusLP - Po co to serduszko na końcu zdania?
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#142 |
Nie depcze krokusów
|
poradzisz, tylko nawet nie próbujesz, babrając się w tym bagnie
![]() |
#143 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj znać, czy spotkanie z "ktosiem" wypaliło. No, ale w końcu masz prawo żądać, żeby napisał, kim jest, bo leci w kulki... Albo napisz mu, że jak się nie przedstawi, to już mu nie odpiszesz nigdy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jedz,jedz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mój eks napisał. znowu. Poczuł się w obowiązku poinformować mnie o tym, że spotyka się z dziewczyną i ma wrażenie że mnie z nią zdradza i musiał mi powiedzieć, zanim się od kogoś innego bym dowiedziała. I że płacze po raz pierwszy od naszego rozstania jak mi to pisze. Nie mogę się uspokoić, płaczę już godzinę ponad, zaraz sobie coś zrobię, żeby sie uspokić, bo już nie mam siły ;(
Mam wizję go szczęśliwie z nią spiących. Nie dam rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Nie depcze krokusów
|
Aguś - no palant i tyle.
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
i jeszcze napisal, że jak go ktoś spyta o jego życiowy błąd to bez wahania powie że to to co zrobił mnie.
Malla, ja jej nie współczuje, ja jej zazdroszczę, bo teraz dla niej będzie taki jaki powinien byl być dla mnie. już chyba się na to zanosi.. Ale po co on takie wiadomości zostawia i takie rzeczy pisze? Żeby mi dopiec?? Ja naprawdę jestem słaba jeszcze i ledwie żyję teraz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Nie depcze krokusów
|
Nuśka - czego zazdrościć? Jest z nią, a myśli o Tobie, to jedno z najgorszych świństw...
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurde sie porobilo ![]() ![]() ![]() Ja sama nie wiem co zrobie jak moj ex mi takie cos zrobi ![]() Pomimo jednak wszystko,staraj sie o tym nie myslec. Zwykly kretyn i tyle,nie jest Ciebie wart.... Trzymaj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszczę, bo z tego co znajomi wspominali, to dosyć często wyjeżdzają razem, a ze mną raz raptem. Po prostu, zazdroszczę, bo na mnie się nauczył, a teraz dziewczyna będzie miała dobrze. Bo ja nie byłam warta starania, bo .. (tutaj wszystko co złe na mnie). Ale po co pisać w ogóle takie rzeczy? ![]() ![]() DarkChic - dzisiaj to nie był ciebie wart usłyszałam tyle razy, że wszystkie tego typu komentarze zaczęłam zbywać określeniem wymyślonym właśnie przeze mnie - pie.rdo.lenie na pocieszenie ![]() Edytowane przez Nuska87 Czas edycji: 2011-08-24 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.