![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień-druga połowa z irką-abercrombie,gucci,zara,st ravidarius,biżuteria...
.perfumy Lacoste poj. butelki95ml i LANVINpoj.butelki 75ml oxygene -ilość jak na zdjęciach-mało używane
3- lakier AVON -nowy 5-STILLA illuminating puder- wypróbowałam max 2 razy, są ze strawberrynet.com, nowe kosztują 28$ 7-perfumy paul smith woman - butelka 30ml-ilość jak na zdjęciu 8-cienie INGLOT cos u mnei za ktores?
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień-druga połowa z irką-abercrombie,gucci,zara,st ravidarius,biżuteria,per
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1314133350
i za kolczyki te u dołu po lewej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpień-druga połowa z irką-abercrombie,gucci,zara,st ravidarius,biżuteria,per
Dziekuje za Twoje zaangazowanie... Niestety nic mi nie wpadlo w oko... Trosze te Twoje ciuszki znoszone, ja bym chciala torbe wymjienic na cos rownowartosciowego... Jeszcze raz dziekuje. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Sierpień-druga połowa z irką-abercrombie,gucci,zara,st ravidarius,biżuteria...
dziękuję za zdjęcia - z nowych podoba mi się spódniczka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1314363154
![]() możesz mi podać szerokość na samej górze i długośc ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Irko jak znajdziesz czas to daj prosze znać konkretnie jak widziałabys nasza wymianę co za co
![]() Mam inną chętną osobę za bluzeczkę z zipem. Mam też dokładkę, zerknij. Post 55, strona 2. Pozdrawiam
![]() |
#128 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,to ja
![]() Niestety większość z tych kosmetyków,co byłaś zainteresowana, się rozeszła;więc chyba nic z tego nie będzie... Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję za wymiary , jak najbardziej pasują
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
nic za nią nie widzę, podoba mi się tylko ta torebka u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
cos za zegarek
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1314132572
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
sobie odp:P
Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2011-08-29 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
przepraszam ze do tej pory nie podalam ci tych wymiarów ale bylam przekonana, że jesteś zainteresowana czymś innym...
oto one: pas (wyższy) 34cm x 2 (wejda na 3-4cm wiecej) biodra 51cm x 2 dł. 100 cm (bez podwijania) i kurcze, one są zupełnie nowe i drogie były, więc tak się zastanawiam czy mi się to opłaca tylko za torbę...
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
mysle, ze sie wbijesz, ja tez mniej wiecej tyle mam i były dobre
![]()
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
przepraszam, że nie odpisuję na czas, latam tu i tam i mam lekkie zamieszanie z wymianami
![]()
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
skoro jestes w trakcie wymiany, no to oczywiscie ze nie. co do pasków to nie jestem ich wielką miłośniczką, podoba mi sie styl marynarski ale racezj nie szukam juz nic wiecej w paski, za szalik dziękuje, ksiazki tez raczej nie z mojej bajki
![]() ![]()
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
nie wiem, dlaczego miałoby Ci się zrobić głupio. Mam parę rzeczy z Monnari i Solara, ale akurat nie chciałam tych konkretnych- to przecież nic osobistego. Re nie jest moim ulubionym sklepem, ale akurat poszukuję fajnej szmizjerki i tamta mi się spodobała. Więc wolę mieć coś, w czym będę chodzić i tutaj nieważne jest, że to z Reserved. Nie podążam ślepo za markami.
zrozumiałam Twój skrót i to mi chodziło. Na razie nic nie znalazłam, ale gdybyś coś kiedyś jeszcze miała, a torebka nadal będzie w wątku, to daj znać- to właśnie miałam na myśli, więc chyba Ty jakiegoś mojego skrótu nie zrozumiałaś ![]()
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
a ta kurteczka dżinsowa ma misia na całości czy tyllko tam gdzie widac?
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- fajna jest, tylko pytanie czy ja sie dopnę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- dla mnie tez nie ma w intimissimi ale powiinam sie dopiąć z tego co piszesz. no to bylabym chetna na ta kurtke ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
hej Ewa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Uważam że jak byś mi zaproponowała też buty, to by było niekorzystnie dla Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- hej to napiszę tu bo cię widzę..jak mi dasz spodnie i 2 bluzki to super a jak dołożysz stanik to genialnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
mam taką propozycję: dolożę ci wszystkie staniki 70E i 75E jakie mam (a mam 3 sztuki - dwa te na zdjęciu brązowe i jeden którego nie ma na zdjęciu)- bo na mnie są za duże i leżą w domu niepotrzebnie - a tak się zastanawilam komu mogłabym je sprezentować
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- oczywiscie nie są zniszczone, prawie nieużywane
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u Ciebie, że bardzo mi miło i poproszę o adres na prv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
szaliczek jest nowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Jejku przepraszam bardzo , pominełam Cię , przypomnij mi co Ci sie u mnie podobało?
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Niestety nie opłaca mi sie oddawać bokserki za kolczyki. ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Narazie nic więcej nie widzę, będziesz miała jakąś dokładkę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.