|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIV - You've got a friend
Cytat:
Ooo, widzisz ![]() Dziękuje. Ja wszystkiego wypróbuję. Ostatnio na szczęście, jakoś rzadziej "wychodzi" ale wiadomo - PZU, przezorny zawsze ubezpieczony ![]() Dziękuje
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Ok...lecę machnąć kawiszona i mam "Pełną Chatę" zaraz
![]() Uwielbiam małą, złośliwą Steph ![]() A i Olsenki były niczego sobie wówczas
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
przybyłam z kakałem i ciastem czekoladowym
ale leje...
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze w pracy kibluje
![]() moze juz zostane do jutra ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- o tak olejek tamanu jest super na wszytsko chyba, doslownie ![]() jakis wyprysk tez szybko goi i ma fajny maggowy zapach ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Ko, jak piszesz kakało, to mi sie brzydko kojarzy ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- ciekawe ile mi tego 20% wolnego miejsca zostanie ![]() teraz robie defragmentacje dysku ![]() ale jak przyjde do domu, to bede miala obrzydzenie do kompa chyba ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- a w ogole nie kapuje, 33 km do pracy, a juz ponad poltora h, to juz bysmy do Szczecina dojechali i tam łazili ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- dobra gasze powoli, pomyje kubki i moze P. w koncu sie zjawi
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
Ja też miałam na górnej i też mi się plasterki odklejały, więc się wycwaniłam i przecinałam je na pół, tak, że mi nie nachodziły na tą mokrą część wargi, a oprycha była przykryta
Spirytus to drastyczny środek, szczypie jak cholera, ale jak tylko zaczyna mrowić i się potraktuje spirytusem to jest szansa, że dziad w ogóle nie wyjdzie
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;28984538]Ja też miałam na górnej i też mi się plasterki odklejały, więc się wycwaniłam i przecinałam je na pół, tak, że mi nie nachodziły na tą mokrą część wargi, a oprycha była przykryta
Spirytus to drastyczny środek, szczypie jak cholera, ale jak tylko zaczyna mrowić i się potraktuje spirytusem to jest szansa, że dziad w ogóle nie wyjdzie [/QUOTE]Właśnie też tak chciałam robić,ale jakoś mi to przeszło I tak po pewnym czasie przestaję je przyklejać, żeby mi to wyschło Także metodę mam i tak jedną
|
#127 | ||
|
Zakorzenienie
|
opaliło mnie
a jutro jadę na weekend do Gregowej rodziny na działkę ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- 33 ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- szczypawki i pluskwy a ja mam czasem śledziory w łazience ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- kakałko ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- ej, opowiadałam Wam kiedyś, że dwa tampony włożyłam? ![]() znowu to zrobiłam
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, no co Ty Jusia
Carmex to nie na takie rzeczy ![]() A ja jutro jadę z bratem do Krakowa
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez przesady... ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- co to są śledziory? śledzie?
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba se żartujecie,że Was nie ma
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;28970361]Kiedy ja stosuję regularnie to cudowne lekarstwo!
![]() Wieeeem, chciałam być pierwsza w tym roku ![]() Eeeeeeeeejj Właśnie mi moja współlokatorka z Poznania powiedziała, że nam się w mieszkanku zagnieździły pluskwy domowe w Hiszpanii są praktycznie w każdym hotelu, gryzą okropnie, moja koleżanka miała uczulenie więc zaatakowało ją strasznie... dobrze, że mnie nie bylo jak mowiłyście o pająkach zasnęły... Fakt 25 ja jeszcze dzisiaj mam imieninosy, pewnie już nie wejdę Majkuś
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie jakies lux były ![]() A Lusia...dopiero na kalendarz spojrzałam Wszystkiego naj Spełnienia pragnień, marzeń, planów, pogody ducha, zdrówka i miłości ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- http://www.joemonster.org/art/17842/...etu_ze_Szwecji O maj gudnes ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Tap Madl nasza Heja Jula
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
no jakos jestem, choc juz cos przy wlaczaniu mi sie wydawalo
![]() i tylko zerknelam, ze Lu ma dzis im. to wszytskiego co najlepsze Lu życze Ci
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
nie będzie mnie o godzinie 0
jestem padnięta, muszę się położyć...
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
a śledziory jak sie
to rzeczywiscie tylko przepisy na sledzie nawet z groszkiem ![]() ale przez to okeslenie zapomnial jak sie mowi, a to sa chyba rybiki, to o czym Jusia pisala, w sumie tez w nazwie rybno
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
A rybiki to chyba w zeszłym roku się często u mnie w pokoju pokazywały
Mam pokój przy łazience w sumie, ale tam ich nie widywałam |
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, zdążyłam.
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Majkolu mój drogi Masz zgrabne nogi Tyłeczek też apetyczny Czym wywołujesz u kobiet pociąg <ciuch ciuch> fizyczny Nibylandki Cię kochają I o Olka MOCNO dbają Wszystko by Ci było dobrze W naszej ciepłej, mokrej norze ![]() Tak więc kończąc ten podły wierszyk Podrzuciłabym Ci jakiś świerszczyk Ale go nie potrzebujesz Bo wciąż z Nibylandkami wariujesz Wariujesz wariujesz ujesz ujesz ![]() 628.jpg809.jpg554.jpg876.jpg695.jpg |
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, co robię, jak mi Ciebie bardzo brakuje? Psikam się Czarną Orchideą albo Balem na Wersalu. Podobno lubiłeś te zapachy. Nawet, jeśli to nieprawda, to i tak już zawsze będą mi się kojarzyły właśnie z Tobą.
Oczywiście po raz kolejny wyszła Twoja przekora i oryginalność- bo Twoje ukochane zapachy to perfumy damskie. Facet musi mieć do siebie mega dystans, by używać damskich zapachów. Ale tak sobie właśnie wyobrażam, że z jednej strony bardzo Cię bolało to, co mówią i piszą na Twój temat a z drugiej strony starałeś się nie zgubić swojego „ja”, nie zgubić siebie. I uporczywe psikanie się damskimi perfumami to właśnie jeden ze sposobów, by po cichu powiedzieć wszystkim oponentom, że masz głęboko w poważaniu, co o Tobie myślą. Nadal nie umiem pozwolić Ci odejść, przepraszam. Może kiedyś, może jak jeszcze trochę czasu upłynie. Wczoraj popatrzyłam w kalendarz i myślę sobie: "Boże, to już rok i dwa miesiące". A po chwili zamarłam, bo uświadomiłam sobie, że to już dwa lata. ![]() Jak ten czas leci... 019.jpg |
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
maly ok.jpg byłeś
MJ6.jpg jesteś z kroliczkiem i papuga.jpg będziesz i to najwazniejsze
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
I mały gratis, co przed chwilą znalazłam
![]() Cytat:
![]() http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIP.../ddhln.01.html Enjoy ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Kfa Anka... 2 lata jaki to jest szmat czasu...a w takich chwilach małych się czasem wydaje jakbyśmy tu od wczoraj siedziały
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
no tylko Anka wcelowala w godzine 0
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Zagłębiam się w lekturę tego, coś wkleiła.
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie czy Mj by tak zrzucil spodni od pizamy
ale najpiekniejsze jest to Cytat:
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Ej u mnie na kompie już było 26! Wizaż jest zacofany
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Pędziłam do domu łamiąc ograniczenia prędkości i zamiatając jęzorem po ziemi...
Gdybym nie zdążyła, to bym się wściekła. Może to dla kogoś obcego i nie zagłębionego w temat będzie śmieszne, ale dla mnie ta comiesięczna chwila dla Niego to jak zapalenie lampki na grobie. |
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Spodnie od piżamy są za✂✂✂iste
![]() Ale czajcie sytuację...ten tu z problemem, się żali...a podły ochroniarz w śmiech Ja to widze oczyma duszy mej
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez odczuwam jak ten czas leci, bo jak co roku mam mamy rocznice i dodam, ze to 8 lat, to za łeb sie idzie wziac
ale nie mam tego czegos co duzo ludzi, ze gdzies mi zycie ucieka, ze gdzies lecimy, tylko po zwierzakach mi szkoda, ze coraz starsze, ale tak ok, z moim zyciem, tylko sie bardziej z wiekiem nerwowa robie, boje sie o wszytskich, zamartwiam, nie umiem zyc tylko dniem dzisiejszym, mysle co bedzie dalej i dalej i jak to bedzie, i jak bylo tak od dawien dawna, to teraz coraz bardziej ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- no u mnie jeszcze bylo 26, a kliklam i patrze 27
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
LA PERRUQUE przyszedł do pokoju MJ'a, ten zrzucił spodnie od pidżamy i zaczął mówić o tej wysypce, pokazywać ją, mówił, że go swędzi itd., a ochroniarz zaczął się śmiać. MJ nie rozumiał dlaczego, przecież on tu ma wysypkę. LA PERRUQUE wyjaśnił mu jak to wygląda. Przychodzi, a MJ zrzuca nagle przed nim spodnie od pidżamy.
![]() Chcę być tym ochroniarzem. ![]() o historii z wystawieniem Blanketa w oknie (chciał tylko pokazać dziecko fanom, którzy o to prosili, choć mogło to wyglądać niezbyt dobrze, czasem MJ robił coś nie myśląc o konsekwencjach, trochę jak dziecko-childlike Cóż, wypada żałować, że MJ nie był na tyle pogięty, by móc przewidzieć, że ktoś może uznać, że chciał wyrzucić własne dziecko przez okno.
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie zdążyłam...
Ale pamiętałam... Na prawdę.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

<bo się zainteresowałam tym niby cudownym olejkiem po obejrzeniu jakiegoś tam filmika z recenzjami na jutubie 

bez przesady... 
Właśnie mi moja współlokatorka z Poznania powiedziała, że nam się w mieszkanku zagnieździły pluskwy domowe
Majkuś 

to rzeczywiscie tylko przepisy na sledzie nawet z groszkiem
Mam pokój przy łazience w sumie, ale tam ich nie widywałam