![]() |
#121 |
:)
|
Dot.: Jesiennie - kosmetyki we wrześniu :)
witaj cos u mnie za crystal aura? oddam duzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
hej jestem już
może sama zaproponuj ja napisałam co mnie interesuje ![]() napewno nie oddam drewexu i srebrnej branzoletki poniewaz za to szukam czegos innego , z resztą można kombinować ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
hej
a tej już nie masz avon Diamonts bo pisałas że masz ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za
Roletka perfumowana Little White Dress, 9ml Avon, Nowa Roziskrzony cień do powiek w kulce, 3g, Avon, złoty, nieużywany ?? ![]()
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
16. Puder mineralny Ivory, 6g, Avon, Nowy 6. Glicerynowy krem do rąk z silikonem, 125ml Avon, Nowy 29. Krem do rąk cytrynowy Dr. Grehe, 100ml, Nowy 31. Aloesowy krem do rąk Dr. Grehe, 100ml, Nowy
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Pończochy na paskach, raczej S, nowe
buty lakierki NOWE, rozm 42 ale na 41 ok czy 41,5 ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- a moge liczyć na wiecej zdjeć i wymiary(tzn na ile cm sie rozciągają)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
cześć, moze coś u mnie za
- Avon Pur Blanca Blush, 50ml, ubytek o 5-7 ml - Oriflame Delight, 30ml, ubytek ok 6-8ml Roletka perfumowana Little White Dress, 9ml Avon, Nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
niestety nic dziękuję
![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
bardzso chętnie za
![]() . Energizujący skrub do stóp z solą morską, Avon, 75ml, Nowy 18. Mus do ciała "Tajski kwiat lotosu" 200ml Avon, Nowy
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Witaj nie znalazłabyś czegoś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597433 pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
nic niestety
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() dziękuję, ale nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
:)
|
kochana biało różowy stanik moge oddać za crystal aure jak byś była zainteresowana to oczywiście malo byś sobie coś dobrała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
2. Balsam do ciała Migdał i Mleko Avon, 125 ml, ubytek ok 20ml 3. Pachnąca mgiełka do ciała "Soczysta Malina", Avon, 125ml, ubytek ok 10% 6. Glicerynowy krem do rąk z silikonem, 125ml Avon, Nowy 7. Nawilżający krem do rąk z gliceryną i witaminą E, 125ml Avon, Nowy 8. Rozjaśniający krem do rąk z przebarwieniami, 125ml Avon, Nowy 10. Nawilżający balsam do ciała Himalajskie Jagody Goji, 150ml Avon, Nowy 18. Mus do ciała "Tajski kwiat lotosu" 200ml Avon, Nowy 20. Jedwabisty mus do ciała Prowansalska Lawenda i Jaśmin, 200ml Avon, Nowy 21. Płyn do kapieli Wanilia i Brzoskwinia 500ml, Avon, Nowy 27. Zmiękczający krem do pięt, 75ml, Avon, Nowy 29. Krem do rąk cytrynowy Dr. Grehe, 100ml, Nowy 30. Rumiankowy krem do rąk z gliceryną i prowitaminą B5, 100ml, Nowy 31. Aloesowy krem do rąk Dr. Grehe, 100ml, Nowy 37. Żel pod prysznic Dove Ogórkowy, miniwersja, Nowy 38. Ogórkowy krem do ciała Oriflame, 200ml, zyżycie ok 5% ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za
- Avon Pur Blanca Blush, 50ml, ubytek o 5-7 ml - Oriflame Delight, 30ml, ubytek ok 6-8ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Coś u mnie? Odpisz u mnie, link w podpisie.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-03-27 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
hej coś za
kosmetyki z planet spa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
16, 18 i 39 za spodnie bym widziala
![]()
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
coś za oba musy do ciała avon?
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
coś u mnie za: 10. Nawilżający balsam do ciała Himalajskie Jagody Goji, 150ml Avon, Nowy 38. Ogórkowy krem do ciała Oriflame, 200ml, zyżycie ok 5% i jakiś krem do rąk ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Cześć Skierko
![]() Kiedyś podobały Ci się u mnie chusta, kieliszki i nowe kapciuszki. Ale wymianę przerwał nam mój poród. ![]() Zerknij proszę do mnie, czy tym razem coś nie wpadłoby Ci w oko. Tym razem jednak nie chciałabym od Ciebie wyciągać perfum, a przydałby mi się pielęgnacja: mydło, jakiś żel do mycia, balsam .... (na pewno ogórek i melon i himalajskie jagody ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez zioła Czas edycji: 2012-04-11 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chłopcy są cudowni, bo o 20. 00 już wykąpani śpią w łóżeczkach i dzięki temu mam chwilę dla siebie ![]() Co do ciuszków, to mój młodszy ma kolegę za ścianą, urodzonego 1,5 mięciąca po nim i ciuszki wydaję na bieżąco jego mamie. Ale mam jeszcze 2 bluzy-ładne i cieplutkie! i jeden kaftanik cieplejszy, to mogę się podzielić ![]() Jeśli uda mi się zrobić zdjęcia jutro, to załączę u Ciebie w wątku. Jeśli nie, to max w niedzielę wieczorem ![]() A to Tobie też powinnam gratulować ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
te dwie rzeczy
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1330448547 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1330449138 są koleżanki i ona nic u ciebie nie znalazła a ja chętnie wymienię się za Balsam osłabiający odrastające po depilacji włoski Energizujący skrub do stóp z solą morską, Avon, 75ml, Nowy Glicerynowy krem do rąk z silikonem Puder mineralny Ivory, 6g, Avon, Nowy Krwistoczerwony lakier do paznokci Bell, zużycie ok 10% Mus do ciała "Tajski kwiat lotosu" 200ml Avon, Nowy Mascara Ultra Volume - Luminelle, tusz pogrubiający do rzęs, kolor brązowy Zmiękczający krem do pięt Balsam brązujący do ciała Nivea Żel pod prysznic Dove Ogórkowy i wiele innych ![]() Jeśli będziesz miała ochotę na naprawdę dużą wymianę to mam mnóstwo ciuszków dziecięcych poza wątkiem, mogę też zrobić biżuterię na zamówienie
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
1 mothercare - bluzeczka błękitna z podszewką bawełnianą w paseczki 56
2 chyba też mothercare - zieloniutka z owieczką, podszewka w paseczki 62 3 Lupilu - nowa z metką 62/68 Edytowane przez zioła Czas edycji: 2012-04-14 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
w jakim wieku masz dziecko?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.