|
|
#121 |
|
wizażowy robalek
|
Dot.: Wizazowa poezja
Subskrybuję, bo piękne wiersze tutaj czytuję!
Leśny seksik, maminsynki... Ależ śmieszne te nowinki
|
|
|
|
|
#122 |
|
.
|
dziewczyny!!!!!!!!!!!
obijacie sie!!!
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Mnóstwo spraw na głowie mamy
I przez to się obijamy Szef wkurzony nas wyzywa A TŻ w domu fochy odgrywa Tyle problemów, tyle spraw A nie doczekamy się za to braw Do tego wizaż nas potrzebuje Bo bez nas nic się nie rymuje Zatem do dzieła koleżanki Piszmy by inni mieli czytanki I dobrą zabawę z naszych wierszy Zatem czekamy kto będzie pierwszy
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Leśna zniknęła, żadna następna się nie pojawiła-> nie mam inspiracji
Edytowane przez lala2506 Czas edycji: 2011-09-30 o 09:23 |
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Ach mo miły, ach mój drogi!
Zachorowałam, lecz by nie rzucać Ci kłód pod nogi Zerwałam Fakt, nowego, lepszego poznałam Lecz to nie tak, jak myślisz on rozumie mą chorobę ma to samo wcześnie rano,przyszłam do Ciebie wydrukować coś twierdzisz,że poczułeś się jak łoś Za drzwi mnie wyrzuciłeś Wydruku nie dostałam Wiecej nic od Ciebie nie chcialam no może jeszcze byś mnie kochał dalej ![]() byś mi służył,bym Twoim była ideałem Te Twoje złośliwości, docinki jak je zrozumieć? Chłopemś przecie jest! a zachowujesz sie jak kmieć (ważne,że się choć lekko rymuje )Ja rodziców straciłam szczęsliwa nie bylam Więc wara od mych dąsów, fanaberii Mi wolno więcej, ludzie bezczelni! wącior :https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post29715688
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2011-09-30 o 12:54 |
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
proszę o więcej!!!!!
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Autorka nie przyswaja treści
mówi, że jej były jest niewieści Bo koniec związku powinien przyjąć z godnością A nie raczyć biedne dziewczę złośliwością Przecież ona w życiu przez tyle przeszła Przez chorobę prawie ze świata zeszła A były nie chce jej słać wiadomości I stwarzać sytuacji dwuznaczności Wyłożył wszystkie karty na stół Wyrzucił z serca niewiastę na dwór I nie chce już mówić na te tematy Co u dziewczyny nie znajduje aprobaty Ona by chciała giermka wiernego Co by ją kochał do końca życia swego I wielbił dziewczynę miłością wspaniałą Choćby ona w uczuciach była niestałą W końcu znalazła faceta nowego Przystojniejszego, no i cięższego On rozumie jej chorobowe niedogodności Ale czy wie o jej problemach osobowości? Były facet idzie boso do Częstochowy (z dedykacją dla dawidowskiejasi )By podziękować za ten dar wyjątkowy Bo zrozumiał, że ciężar spadł mu z serca Od kiedy dziewczyna mu dziury w brzuchu nie wywierca Że on wiódł żywot rodem z kina Wówczas gdy ktoś autorce skrzydła podcinał On też powinien dostać od życia w kość Bo najważniejsza jest sprawiedliwość Wątek który już doczekał się wiersza przez dawidowskąasię
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Proszę bardzo. Przeczytałam Twoją wypowiedź na tamtym wątku i klecąc wiersz ta pielgrzymka chodziła mi po głowie
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie dziewczyny, że się obijam, ale nie mam weny jakoś ostatnio
|
|
|
|
|
#132 |
|
jestę wieszczę
|
Będę musiała tu coś skrobnąć
. W pisaninie siedzę od gimnazjum . Boski wątek!
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Przykrość spotkała pewną młódkę
że aż musiała kupić komódkę Od pewnego czasu tak u niej bywa że smrodek z szafy się wydobywa Kiedy koleżanka po mieszkaniu dumnie kroczy w nosie kręci, szczypie w oczy Przepocone ciuchy rozrzuca wszędzie Zaraz mnie na wymioty zbierać będzie Przykry zapach jej nie przeszkadza a autorce cały wizaż doradza Pozbądź się tej lokatorki lub ubrania chowaj w worki I zastanawiają się te wszystkie doradczynie Czy to kiedyś tamtej minie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=565356 ujdzie?
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
.
|
Cytat:
dobre
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() klask i:Edytowane przez velara Czas edycji: 2011-10-11 o 21:29 |
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
czekam na nową poezję wizażową
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
padłam ze śmiechu dziewczyny jesteście genialne
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny genialny wątek! Padłam ze śmiechu!
![]() a tutaj coś, co powinno pasować do wątków typu "czy jestem w ciąży" Erotyk ciążowy
Wpadła tu tylko na chwilę Bo nie wie sama czy wpadła Już wiele takich tu panien było Co im się dziecię straszne przyśniło. Teraz krwi pragną jak wampirzyce Bo się seksiły wczorajsze dziewice W namiętnej rozkoszy się zatracały Ze szczęścia płakały, głośno krzyczały Leciały łaszki i gumy… strzelały! Teraz te fanki ezoteryki Wróżki szukają – Ramony, Henryki A niech i będzie wróżbita Wiesio Jeśli im powie, że w ciąży nie są!
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#143 |
|
.
|
up
![]() gdzie sie podziewaja nasze poetki?!
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Cudowne wierszyki
miejmy nadzieję, że i mnie jakaś wena chwyci
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
na wizażu każdy dzień
klikam sobie kiedy chcę przyjaciółki zawsze są i mi humor poprawią ![]() codzień rano i wieczorem piszę, klikam i bazgrolę ![]() nie mam weny jakoś haha, ale uwielbiam ten wątek! ;D https://wizaz.pl/akcje/eucerin/dermopuryfier/index.php?uid=597999&k=p mogę prosić o kliki z okazji wizazowego wierszyka ?
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście GENIALNE
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Ogarniać, szafeczka, pudełeczko, karteczka,
koleżaneczka, książeczka, kremik, a nawet słoneczka dupeczka janeczka, głowka tomeczka, zaraz skończysz swój żywot za te słoweczka. ![]() ![]() mój debiut, ze względu na wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532594&page=29 Edytowane przez wiefiulecka Czas edycji: 2011-12-03 o 19:00 |
|
|
|
|
#148 |
|
jestę wieszczę
|
Gdy wizaż włączam każdego wieczora,
widzę wypowiedź mego mentora, on nas oświeca swą męską duszą, a wszystkie panie zgodzić się muszą. On jeden poznał kobiet tajniki i to od mózgu, aż po jajniki! On jeden światły, wśród ciemnej zgrai! Pod nickiem eos50 się czai. Eos wie o nas wszystko, kobiety, on zna dusz naszych głębokie sekrety, Wie nawet lepiej od KAŻDEJ kobiety, jakie jej facet ma w życiu podniety. Kimże ten Eos? Któż to jest, kto? Teorii i wierzeń jest chyba ze 100! Ja zaś wyrażę wierszem dobitnym, że Rzymianinem jest starożytnym, Tam pokutował ten pogląd, o nieba! Chłop wie najlepiej co drugiemu trzeba! Tak więc pan piękny, chociaż miał żonę, z drugim facetem chodził na stronę! Skoro więc nadal panie nie wiedzą, jakie potrzeby w męskich głowach siedzą, tedy pozwólcie byśmy wrócili, do czasów dawno sprawdzonych, mili. niech piękne panie nadal dzieci rodzą, a ich mężczyźni własną drogą chodzą, lecz niechaj piewca tej teorii wybaczy i sam konsekwentny do końca być raczy, i najeżdżając stale na kobiety, niechaj mężczyzny szuka dla podniety ![]() Pisane dla eosa50 - stałego bywalca forum, kreującego się na guru
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#149 |
|
Kniaginia
|
Bananalama, piękne!!!
|
|
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=578799
samotny chlopak zalozyl wątek nowy aby problem płacenia mieć w końcu z głowy poznał dziewczę w internecie co wymyslil? - nie zgadniecie.. chcial się spotkać z damą ową na to wszystko nie gotową więc się wizazanek pyta: "jak z kolacji ma wyjść syta? przecież placic nie zamierzam toż to skandal toż to kpina jam jest student - student biedny jak to student żyje w nędzy kiedy laska za mnie placi nie zdejmuje za to gaci lecz gdy za nią płace ja nagle sponsora miano mam" cóż więc poczac w takiej chwili? kawy nie będziecie pili.. więc zakonczymy już ten wątek - 4zł nie majątek lecz dla tego oto pana to sponsoring jak ta lala nie poradzisz na to nic a on w domu będzie gnić..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

klask i: