![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dzidziusia
Cytat:
Ja kupuję Amil albo pre-test ![]() A co do Tżta... hmmm... on jest bardzo rozważny... i twardo stąpa po ziemi... ja to taki lekkoduch ![]() ale jakby sie dowiedział że jestem w ciązy bardzo by się cieszył... bo już raz bardzo się cieszył ale niestety... nie udało się... Napiszę wam dokładnie jak to było jutro bo zaraz wychodzę do pracy... Buziaki ![]()
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#123 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Gratuluję. Właśnie próbuje w taki sposób ułatwić im sprawę:P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
ale że teraz? w tej chwili?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
No właśnie, ja całe nasze wspólne życia nauczona na tabletkach, więc dziwnym mi się wydaje czatować na dorwanie się do chłopa co 2 dzień
![]() Gusia ja Cię rozumiem doskonale, zawsze chciałam być młodą mamą, już w liceum planowałam, że na studiach urodze dziecko, a jak je skończe to akurat bąbel pójdzie do przedszkola a ja będę mogła szukać pracy. No ale niestety. Życie zweryfikowało nam plany, ja studiowałam a TŻt nie mógł długo znaleźć pracy. Później jak praca już była a on rozkręcał własną firmę to też było coś nie tak, albo za mało odłożone, albo musimy wymienić samochód na lepszy, albo trzeba zacząć robić kuchnie, łazienkę itp. Aż w końcu studia skończyłam i zaczęłam szukać stałej pracy. Niestety proponowali mi umowy na czas próbny a po tym jak wykorzystali to siup do widzenia. A po licencjacie niestety nie mogę pracować w swoim zawodzie, dopóki nie zrobię mgr. No ale teraz TŻt ma stałą pracę, własną firmę i stwierdziliśmy że nie ma na co czekać. Dom mamy więc w zasadzie tyle nam do szczęścia brakuje. Uff rozpisałam się, dziewczyny wybaczcie, ale ja jestem taką straszną gadułą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
i ja bardzo chcę mieć dziecko...już od dawna, ale nadal jestem na studiach i nie mam pracy i boję się, że jeśli będę w ciąży to wszyscy ( tzn. rodzina) będą się czepiać, że szkoły jeszcze nie skończyłam i teraz na pewno nie skończę i że pracy nie mam i nie będzie pieniędzy, mam nadzieję, że jednak mimo wszystko będą się cieszyć razem ze mną ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Ja też obawiałam się tego, że póki co nie mam pracy, ale na szczęście wiele osób z mojej rodziny ma swoje firmy i nie będzie problemu żeby mnie zatrudnić, żebym miała te 6 mc macierzyńskiego. Ja od 18stki już mówiłam o tym TŻtowi, ale ciesze się że dopiero teraz się na to zdecydowaliśmy, dawniej myślałam: aaaa .. rodzice pomogą i jakoś sobie damy radę. Ale po mojej przyjaciółce widze jak to wygląda i jaki konfort psychiczny dają własne pieniądze i niezależność. I doceniam że mój T. wstrzymywał się z tym do teraz. Chociaż kuchni jeszcze nie zaczęliśmy robić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jaka jest Wasza upragniona płeć dziecka? ja głosuję za synem!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
córka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Mi jest zupełnie obojętne, niech będzie co chce byleby było zdrowe.
Wiecie co, kurcze zaczełam się zastanawiać czy możemy się teraz starać, skoro od wczoraj biorę antybiotyk po tym wyrwaniu zęba? Na ulotce pisze że nie stwierdzono jednoznacznie negatywnego wpływu ale żeby brać na własną odpowiedzialność w ciąży, a nie wiem jak to jest z momentem zapłodnienia? Mam je brać jeszcze 6 dni, od wczoraj wychodzi że ostatnią tabletke wezmę we wtorek wieczorem. Jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrocilam z miasta, spakowalam sie i zaraz ruszam w droge do Inowrocławia :P jutro z rana zajrze jak TZ bedzie w pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
![]() Ja po pracy ![]() mój Tż w styczniu skończy 23 lata... a ja 24 nie uważam żeby był za młody... wiecie czas leci a ja nie chcę skończyć na jednym dziecku ![]() Zresztą mam małe problemy zdrowotne(torbiele, PCO i endometriozę) i lekarz sam zasugerował żebym zaszła w ciąze bo potem może być za późno... ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Uciekam spaćku Dobranoc kobietki ![]()
#135 |
Zadomowienie
|
Nie mogę spać przez to wstrętne choróbsko ...wrrr... mam dość...
od 3:00 nie śpię aż w końcu pomyślałam, że włącze sobie kompa ![]() zaczyna pobolewać mnie brzuch tak jak przed okresem, chociaż mam nadzieję, że to co innego ![]() femme_89 - to może poczekaj do środy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedna ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry drogie Panie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
ehh nareszcie mogę tu zajrzeć
![]() ![]() ![]() kupiłam test ciążowy ( ten sam) który czeka, aż go użyję ![]() co u Was kochane me kobietki? piszcie coś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja siedze w samotności, ponieważ mój tz wraz z kolega remontuja nam mieszkanie. Juz prawie wszystko gotowe ![]() ![]() ![]() A Wy jak spędzacie dzisiejszy dzień? Zaraz ide się ogarnąć i skoczę na jakieś zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
będziecie mieć nowe fajne mieszkanko z tego co piszesz
![]() ![]() jeśli chodzi o mnie to dzisiaj nie wynurzam się z domku ...ugotuję rosołek, a test zrobię jutro albo we wtorek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
No ja nie należę, bo akurat spodziewam się dziecka, ale gorąco Wam kibicuję...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Czy mogę się przyłączyć??
Postanowiliśmy z TZ, że nareszcie będziemy starać się o dziecko... Chciałam dużo wcześniej, ale musiałam poczekać na TŻ, aż on też poczuje instynkt ojcowski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i wczoraj pojechaliśmy na całego ![]() ![]() Mam PCO, więc nie liczę, że szybko się uda, ale łykam kwas foliowy i oczywiście wszystkie leki na PCO. Trzymam za nas wszystkie kciuki ![]()
#146 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
czesc kobitki, wrocilam juz do domku.. week bez wizazu jakos dziwnie
![]() A Wy jak po weekendzie? spicie jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.