![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: BodyRock.tv
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
To współczuję Zuzce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Śledzę dział fitness od bardzo dawna, ale jakoś nigdy nie miałam specjalnej motywacji, żeby cokolwiek tu napisać. Dziś zdecydowałam, że nastanie ten dzień ![]() BodyRock.tv jest mi naprawdę bardzo bliski - kompletnie zakochałam się w Zuzance, jej cudownym akcencie, cierpliwym tłumaczeniu kolejnych ćwiczeń i całej aurze, jaką wokół siebie tworzy. Robię jej treningi od pół roku codziennie i widzę, jak moje ciało się zmieniło. Poza tym zawsze miałam słomiany zapał, a Zuzana sprawiła, że znalazłam w sobie motywację i siły do codziennego wysiłku i dbania o siebie. Cały czas czeka na mnie mnóstwo starych treningów Zuzany, więc odwiedzam BodyRock regularnie, ale tak jak i Wy, w momencie rozstania Freddiego z Zu, odczułam pewien żal. Starałam się pozytywnie nastawić do Lisy Marie, ale przyznaję, że jest coraz trudniej (biust, włosy, no cóż...) - do tego stopnia, że nie mogę się przełamać i nie jestem w stanie zrobić żadnego z jej treningów. Według mnie brakuje w tym wszystkim pozytywnego akcentu, który wnosiła Zuzana - coffe talks z psami u boku, zwiedzanie domu na Malcie, wszystkie te ciekawe relacje z wycieczek (także do Polski!), no i przede wszystkim cudowny charakter dziewczyny, która zmieniła moje życie... Przepraszam Was za te wypociny, ale chciałam się podzielić tym, co leży mi na sercu w temacie BR.tv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
no właśnie, mam tak samo. Szkoda, że BR.tv nie będzie, już tym samym BR.tv, nie ma Zuzki i jest inaczej. Dobrze, że ma swój kanał na YT, ale też szkoda, że tak rzadko wrzuca treningi.
Kiedyś w internecie znalazłam treningi Zuzki na siłowni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzie widziałaś te treningi pamiętasz może? ciekawi mnie to bo właśnie zastanawiałam się, czy Zuska zawdzięcza swoją muskulature tylko treningom jakie pokazuje w filmikach czy chodzi na siłownie ![]() A co do BodyRock to co jak co ale najnowszy trening gdzie Lisa używa tych ręczniczków jest bardzo ciekawy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Właśnie oglądam ostatni filmik Zuzki. Zastanawia mnie to dlaczego po paru minutach ćwiczeń ma zadyszkę, widać że jest jej ciężko. Jest super umięśniona, kondycja powinna też być bardzo dobra. Wiem że jej treningi nie są dla początkujących, ale trochę mnie dziwi że właśnie w tym ostatnim filmiku widać że się zmęczyła tak szybko..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ona sama w tym filmiku mówi, że trening jest ciężki. Ma zadyszke bo wykonuje ćwiczenia na czas i daje z siebie max ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
hej,zrobilam dzis ZWOD1 ktory teraz jest ZWOW-em. super intensywny trening,robie razem z Zuzka.bede po kolei robic codziennie 5xtyg plus turbo fire.zobaczymy co z tego wyjdzie??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Ja robię jak mnie jakiś zaciekawi, ale ostatnio zaczełam robić własne zestawy, które mi po prostu bardziej odpowiadają bo ćwicze te partie mięśni, na których mi najbardziej zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Ja sobie postanowiłam, że zanim zacznę robić ZWOW-y, najpierw przemielę wszystkie treningi Zuzany z BR.tv. Obawiam się, że może mi to zająć kolejne pół roku, ale ile z tego radości po drodze! Jestem już (?
![]() ![]() Ech, tak ostatnio się zastanawiam... myślicie, że można osiągnąć takie ciało, jak ma Z? Podobno amerykańskie odżywki są dużo lepsze i potęgują działanie ćwiczeń. No a poza tym, jak patrzę na dietę Zuzki, to jest ona strasznie restrykcyjna - ja nie potrafię aż tak się pilnować i ciężko mi jest zmienić myślenie o posiłkach: jedzenie kurczaka na drugie śniadanie czy podwieczorek jest dla mnie wyzwaniem nie do przeskoczenia ![]() Gdzieś czytałam, że widoczny kaloryfer i w ogóle mocny zarys mięśni pojawia się dopiero przy zejściu do ok. 12-14% BF. Czy normalny śmiertelnik ma jakąkolwiek szansę na taki wynik? Widzę, że moje ciało się zmieniło, ale jestem strasznym niecierpliwcem i chciałabym, żeby było idealne w jak najkrótszym czasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
a nie daje ci nic ze robisz cos wspanialego dla siebie? mi daje sporo satysfakcji, poza tym zauwazylam ze lepiej cwicze, bardziej intesywnie turbo fire. najpierw robie rozgrzewke z TF, potem ZWOW-a, a potem kontynuuje TF. i wydaje mi sie ze mam takie rozgrzane i elastyczne miesnie ze duzo mocniej cwicze TF.
tez szalenie podob mi sie cialo Zuzki, chcialabym miec takie... ale kazdy ma inna budowe, spojrzcie na Lise!calkiem inaczej wyglada,jak chlopak co dopiero co urosl (no oprocz tych napompowanych cyckow i gornej wargi...:/ ) mysle ze cwiczenie razem z Zuzka znacznie przyspiesza nasze zmagania. a co mozliwosci uzyskania takiego ciala to chyba zalezy indywidualnie... troche nie rozumiem w jaki sposob odzywki w stanach mialyby byc lepsze od tego co jest u nas. odzywka ma miec bialko albo bialko/weglowodany. jesli ma duzo chemii to nie jest zbyt dobrze dla naszego organizmu. czy wy wiecie czy Zuzka cwiczy TYLKO te treningi ktore pokazuje?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście, że idzie osiągnąć taką sylwetkę, ale nic nie dzieje się szybko. Ja bardzo wiele tracę pewnie tym, że nie przestrzegam restrykcyjnie diety, niestety to moja noga i za bardzo lubię słodycze i pizze, natomiast już same ćwiczenia w moim przypadku wystarczają na tyle bym widziała rezultaty. Prawdą jest by mięśnie na brzuchu były widoczne trzeba mieć mniej tłuszczu- logiczne a Zuzka ma naprawdę mało, aczkolwiek to kwestia jej budowy ciała. Widać, że ona ma masywniejsze nogi i pupę od brzucha i jej pewnie gdyby tyła najpierw szło w dolne partie ![]() Co do odżywek, to nie wydaje mi się. Od siebie mogę polecić Peak whay delicious czekoladowa ![]() Edytowane przez CryBebe Czas edycji: 2012-06-20 o 23:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Jasne, że daje
![]() ![]() Co do odżywek, to macie chyba rację, ja po prostu słyszałam taką opinię - znajomy osiągnął dużo lepsze/szybsze rezultaty na preparatach z USA. Ale wiadomo, że to wszystko zależy od składu - ja chemią nie planuję się truć, spokojnie ![]() Cytat:
![]() Aha, jeszcze jedno. Wczoraj nieźle się wkurzyłam, bo przeglądałam rano trening, który miałam zrobić wieczorem, no i później weszłam znowu na BR, a tu niemiła niespodzianka - filmu z treningiem już nie ma, Freddy go usunął :\ I kilka kolejnych też, więc pozostaje mi tylko domyślanie się ćwiczeń ze zdjęć. Swojego czasu praktykowałam zapisywanie jutubowych filmików na dysku, ale widzę, że chyba muszę zwiększyć tempo, bo jak tak dalej pójdzie, to Freddy zatrze wszystkie ślady po Zuzanie. Bez sensu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Co ty mówisz? szkoda, że usuwa filmy z zuską bo lubiłam do nich wracać :/ Już od jakiegoś czasu zauważyłam, że kasował komentarze albo je wyłączał pod starszymi filmikami.
aczkolwiek i tak odpowiadają mi bardziej te wykonywane w czasie rzeczywistym przez Zuzannę niż te pocięte na bodyrock. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
mi sie podobaja bardziej te co sa teraz, ZWOW-y. krotko i tresciwie
![]() ja biore sojavit 85 z olimpu po cwiczeniach i jest ok, widze ze moje cialo sie zmienia. staram sie tez trzymac diete ale z tym to wiadomo jak to jest. w sumie to podejrzewam ze jesli osoby ktore sie tu udzielaja cwicza z Zuzana to sa typem ktoremu latwiej przychodzi mobilizacja do cw niz do trzymania diety. ale to chyba jest lepsze bo jak zawalimy diete to zawsze idziemy to wypocic a jak osoba ktora bazuje tylko na diecie ja zawali to juz odpuszcza. tak mi sie wydaje. a jeszcze co do odzywek z usa to wydaje mi sie ze tam wiecej rzeczy jest dopuszczonych do obrotu i ja bym sie bala co NAPRAWDE jest w skladzie takiej odzywki. jakis hormonow bym sie najadla i potem chodzila ja zielony hulk :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny! Ja też ćwiczę z BR już jakiś czas. Fajna sprawa i daje efekty, chociaż przyznam, że ta cała Lisa mnie mocno irytuje, ale z tego co zauważyłam nie jestem w tym sama. Mam takie pytanko... czy któraś z Was skusiła się na Sanbaga z allegro?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
ja swojego czasu cwiczylam z 6l butelka z woda, ale do wszystkich cw sie nie nadawala...
a wczoraj kupilam 8kg kettlebells'a ![]() dzisiaj zakupie jeszcze stanik panache sport (189zl k**** !:/) bo moje duze cycki domagaja sie czego mocniejszego niz nike... dziewczyny piszcie o rezultatach i wogole jak wam idzie! odświeżmy ten watek! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Hej! Ja ćwiczę z bodyrock od lipca zeszłego roku. Niestety źle ćwiczyłam, najpierw 1 h na rowerze, potem bodyrock i w rezultacie małe efekty i spaliłam trochę mięśni zamiast tłuszczu. Jadłam też za mało, ale teraz już jestem na mam nadziej dobrej drodze do lekko umięśnionej sylwetki
![]() Za to mam o wiele lepszą kondycję i samopoczucie. Uwielbiam te ćwiczenia, ale raczej w wersji z Zuzaną. U Lisy dominują głównie ćwiczenia na ramiona i brzuch i zaczyna mnie to nudzić. Nawet tak nie męczą jak Zuzki. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1. Rozkładasz starą ceratę - dosyć duży kawał - na ziemi 2. Bierzesz worek na śmieci i wypełniasz ostrożnie żwirkiem- zawiązujesz worek nie zostawiając w nim powietrza. 3. Zawijasz worek w ceratę i nią nadajesz wstępny kształt. ^^ 4. Obwijasz mocną taśmą zawiniątko- mocno ściskasz, żeby nie było luzu żadnego. ![]() 5. Teraz tak- potrzebujesz pasków (u mnie świetnie sprawdziły się paski od starych toreb wojskowych). Robisz pętle wokół obwodu i długości- jak na rysunku tu-> http://img801.imageshack.us/img801/4999/obraz0344.jpg . i wszystko dokładnie 'zataśmowujesz' tak, by paski trzymały się całości - zostawiasz jedynie w czterech miejscach fragmenty wolne by móc je złapać. ![]() To wszystko. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Odwiedziłam Twojego bloga i świetnie wyglądasz ![]() Czy ćwiczysz tylko workouty w stylu bodyrock czy coś jeszcze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mieszkam w akademiku i moje miejsce na ćwiczenia to tak ok 4m2, idealne na bodyrock ![]() ![]() Skusiłam się na Ewę Ch i po 2 miesiącach efektów zero ![]() Czekam z niecierpliwością na wpis o cellulicie ![]() Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie, na bloga zapraszam! Postaram się pojutrze coś wrzucić, ale zalało mi dziś mieszkanie i mam ograniczone możliwości. oughthghghg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Jak znosiie ćwiczenia w upały? bo ja ciężko, męczę się dwa razy szybciej :/ wczoraj robiłam najnowszy zwow i zrobiłam tylko 3 rundy bo byłam dosłownie zlana potem
![]() Jestem ciekawa czy trening w upale przez to, że się szybciej męczymy daje lepsze efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj po treningu wyglądałam, jakby ktoś mnie wrzucił do jeziora
![]() Masakra! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
tez tak wygladam po cw...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.