![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dot.: październikowy, uporządkowany wątek czyli wymiana u Bambino :D WIELE NOWOŚCI :)
Zakochałam się ostatnio w minispódniczkach i bardzo spodobała mi się mini Big Stara
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1318098416 ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:44 ---------- Za butki niczego już więcej nie widzę;( Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-20 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Dot.: październikowy, uporządkowany wątek czyli wymiana u Bambino :D WIELE NOWOŚCI :)
Cześć
![]() Byłabym tylko wdzięczna gdybyś dla pewności podesłała mi wymiary tej kurteczki. Z góry dzięki. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Wiem, wiem,że się, machnęłam,ale już poprawiłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Ok, nie ma problemu, a jaka jest szerokość między paszkami? Wiesz co, podeślę Ci jeszcze zaraz zdjęcie, ponieważ z tyłu w miejscu gdzie są gumeczki są one jakby luźniejsze wzdłuż krawędzi, sukienka tak ma od nowości i wydaje mi się,że specjalnie tak zrobili, bo jak się ja założy to tego nie widać, ale wolę to uwidocznić ![]() Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-21 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Przeczytaj jeszcze raz tą zawiłą wypowiedź, bo "zjadłam" najistotniejsze słowa
![]() Obawiałam się,ze będzie za duża,ale myślę,że będzie jak najbardziej ok ![]() P.S. podesłałam jeszcze jedno zdjęcie, bo to chyba jest wyraźniejsze Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-21 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
To cudownie, bo na prawdę bardzo mi się podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
podooba mi sie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1318163364 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
BAN stały
|
Przypominam się, bo nie odpisałaś mi co do tmatych rzeczy.
![]() pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
A.
|
cos za 2 pierwsze z lewej: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1318101784
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie fioletowy stanik i 2 ksiazki o barbie ( dla chrzesnicy
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- duze pierscionki wisiory kolczyki bizuteria typu H&M Opia czy ta z hurtownii katherine
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
niee no bez przesady
![]() ![]()
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
wolalabym jednak wymienic ja za jedna porzadnai niezbedna rzecz niz za bizuterie
![]() ![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
narazie niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
hallo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
A.
|
a moze bedziesz cos dodawac? z mojej wish listy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
A.
|
to szkoda.. bo mi na nich najbardziej zalezalo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.