![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
czesc kobitki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
rosi kup na 110 co sie bedziesz szczypac
![]() koleggaaaa tratatata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
ola ma jutro 7 miesięcy i nosi ubranka na 74 cm
wszystkie a 10 dni temu ważyła 8200g jak z 10 kg wazy to wez mu na 80/86 max |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
![]() Jak waży 10 kg to myslę tak jak dziewczyny, że 80-86 będzie ok. A jak będzie za duże to poczeka. Tylko nie kupuj czegoś sezonowego, tzn. krótkich spodenek, albo przeciwnie jakiejś futrzastej bluzy bo to już nie poczeka. My dostaliśmy super komplecik letni, ale na Marcelinkę dobry jest dopiero teraz, więc już przepadło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że lepiej się już czujesz ![]() to na pewno nie będzie za małe ![]() Właśnie potraktowałam swoje ciało peelingiem o zapachu czarnej porzeczki i jest mi bosssko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
no moja ma 8,i tydzin i nosi 74 a wazy 8200 Mona fajniutkie meble ![]() Agatak super ze sie wam układa posmylnie a z praca sie nei martw na pewno znajdziesz cos lepszego ![]() wrocilismy z zakupów ![]() ![]() ![]() KAsia usmiejesze sie kupilismy wcale nei te co chcielismy tak nas ten facet nakrecił ze ... wyszlismy z innym ![]() http://easygo.euro-cart.eu/nasze_pro...mochodowe.php# mamy ten galaxy grafitowy ![]() iiii dostała od taty prezent na mikołaja ![]() tadammmmmmmmmmmm http://allegro.pl/hustawka-dla-dziec...921481079.html a tu fotelik
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |||||
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Rosi - a propos tych ubranek chcialam ci tylko dla porownania napisacze Tom ma prawie 11kg-13miesiecy i nosi 80 aj dziekuje dziekuje a juz myslam ze o mnie zapomnialas ale nie Gucia zawsze czuwa ![]() ja tez lubie jak w pracy sie duzo dzieje a nie tylko siedzenie i czekanie do konca dnia pracy-takie pozytywne zmeczenie mnie potem dopada i relaksik wieczorny jest najlepszy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
nie widzielismy wtedy takiego ale jesli gadalisci z szefem-a to jedyny facet tam-to na pewno dobrze wam doradzil-ile kosztowal? prezent fajny!! my tez mamy hustawke i Tomus lubi |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Mam ochote na masaz kamieniami, kto mi zrobi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczał zachwalac ten easy go a caual stał i czeka nie wiem na co i w koncu wzielismy ten easy
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ja dzisiaj na chwilkę ![]() Byłam dzisiaj u pani rehabilitantki, postanowiłam się zająć kolankiem i plecami i biodrem... i wyszło że mam skoliozę, niewielką ale jednak ![]() No i nabawiłam się jej prawdopodobnie w mojej poprzedniej pracy (ale nabawiłam, albo się pogłębiło)... cudnie... gdzie do komputera siedziałam na wprost, a klienci na lewo... i cały czas lewoskręt... ![]() Do tego, co ciekawsze... skolioza mogła się pogłębić, ale rozpocząc w momencie ząlożenia aparatu ortodentycznego takiego na stałe... ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że kobietka będzie dalej tak kompetentna jak się wydała na pierwszym spotkaniu, bo przede mną jakaś półroczna kuracja + ćw. w domu ehhh i znowu kasiora pójdzie... no ale co trzeba teraz się za to zabrać, a nie jak niektórzy czekają i idą jak już tylko operacja wchodzi w grę... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dobrze sie ma ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie jeszcze 7,5 h i do domku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze bardzo dobrze kojarzysz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a taka normalna znajomi wpadają ![]() ![]() a tobie życze dużo czasu i sił ![]() czekaj zaraz wyjdę przed blok nazbieram kilka i cię wymasuje ![]() mówiłam wam już że uwielbiam moją zmywarkę ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
anika fajny ten fotelik
![]() a te fotekili z tym panelem z prziodu to serio nie wiem kto wymyslil, przeciez dzieciaki tego nie znosza. u nas pranie wstaiwone, walsnie pomyslam podlogi. a zuzka po 5 dala koncert spiewu!! ![]() ![]() ![]() ![]() z okazji ukonczenia o 5.40 11 miesiecy nie dala nam pospac, bo po co ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-11-19 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() matka a co ty bedziesz spac jak ja nie spie!!!!! nasza dzis o 1.30 i 6 .30 i o 9 sie obudziła ale tez kiepsko było z usnieciem o 6 30 ![]() ![]() te panele sa fajne ale dla starszych dzieci bo stanowią połeczke do zabawy ale nei dla takiego szkraba co jeszcze nie kuma poza tym....na nie za tym zebys kupili kiddy było jakies nasze wbite w głowe przeswiadczenie ze dzieko musi byc w pasach a w kiddym nie zapina sie dziecka pasami...... pasami zapina sie ten panel a z drugiej strony kiddy jako jedyna firma gaje gwarancje ze w przypadku jakiegokolwiek zderzenia oni przez CALY czas uzytkowania fotelika po przesłaniu notki policyjnej wymieniają fotelik na najnowszy model....
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() 12 godzin snu.... zregenerowałam się ![]() Zabcia jak to 2 grudnia, przecież miałaś mieć wizytę tak jak ja 7 grudnia ![]() Ana ja też mam skoliozę, chyba połowa osób ją ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nie mam pomysłu co dzis na obiad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() Cytat:
![]() a Zu spi ci dwa razu dziennie czy wiecej? czesc ja mam tak zawolone zatoki ze dychac nie moge ![]() bylam wlasnie w aptece i kolejne 40zl poszlo na same krople do nosa dla mnie i dla Toma gryyy dzis na obiad do mamy bo tz w pracy a jutro na obiad do tesciow-jak ja lubie takie weekendy ![]() mielismy plan jutro jechac do kina na listy do m ale dupa-moja mama jedzie do teatru wiec nianki brak-no coz innym razem kupilismy mikrofalowke taka - jestem bardzo zadowolona http://www.zelmer.pl/sprzet_kuchenny...falowe/29z010/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Obudziłam się pół godziny temu... nie wiem jak to sie mogło stać
![]() ![]() Teraz sprzątanie i relax! Martucha ja też uwielbiam moją zmywarkę. To była miłość od pierwszego wejrzenia! ![]() India ja dzisiaj robię skrzydełka w miodzie i do tego micha sałatki. Ja będę miała na dzisiaj a mężowi zapakuję jutro do pracy ![]() Rossi czy to już jest uzależnienie? ![]() ![]() Ana mam nadzieje, że uporasz się z tą skoliozą, kolanem i biodrem! Życzę powodzenia! Scio masaż kamieniami też mi się marzy... to musi być mega przyjemne ![]() Byłyście może na "Listy do M"? Bo chcę w przyszłym tygodniu męża wyciągnąć. Czytałam recenzje i są na prawdę dobre. Na filmwebie dostał 8/10.
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam zelamera, nawet ciut podoba i tez jestem zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś na obiad spagetii mężl gotuje
![]() i okresu dostałam bleee Moje dziecko bojkotuje mleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Katunia aż się uśmiechnęłam jak przeczytałam, że wybieracie się na "listy do M" widzę myślimy o tym samym!
No i mm nadzieje, że krople coś pomogą!
#148 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na List do M chętnie pójdę, tylko męża muszę przekonać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Czesc slonca
![]() Wczoraj przylecial moj mezus, bylam go odebrac wieczorem z lotniska... cudownie miec go w domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buziolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.