Trochę tłuszczyku jeszcze mamy, więc za dietkę i cwiczenia znów się zabieramy cz.6 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-28, 18:56   #121
Limone
Zakorzenienie

Dot.: Trochę tłuszczyku jeszcze mamy, więc za dietkę i cwiczenia znów się zabieramy c

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Maleńka ja też miałam robić zaproszenia ale w sumie potrzebuje ich tylko 25 więc jednak zamówimy. Znalazłam fajne na all (Wzór w02 http://allegro.pl/wyjatkowe-zaprosze...949304832.html) A winietki zrobię już sama. Co do zawieszek to się jeszcze zastanawiam czy w ogóle je mieć.
Widzę że masz teraz pełne ręce roboty
A co do kolegi i sytuacji na policji to mnie wcale nie dziwi. Ja już wiele słyszałam co się tam dzieje. Poza tym nasz znajomy ma kolegę policjanta i nam nieraz opowiada co oni robią. Picie alkoholu i wszczynanie bójek jest na porządku dziennym. No ale też nie wszędzie jest tak samo.

Asiek ja byłam w sierpniu zamawiać salę i byliśmy na wsi (bo chcemy od razu tam gdzie jest sala- można przejść na nóżkach) i w dzień mojego ślubu były już 3 rezerwacje. W szoku byłam. Lepiej idź wcześniej i zaklep sobie termin.

Praan to ja Cie kiedyś też z chęcią wykorzystam ale to za jakiś czas na razie nie mam do tego głowy.

Byliśmy oglądać meble i strasznie tu jest drogo! Zastanawiam się nad kupnem większości rzeczy na all. Co o tym sądzicie. Oczywiście wcześniej sprawdzę w sklepie jak wygląda dany materiał z którego są zrobione meble.
Trochę się boje żeby szajsu nie kupić ale z drugiej strony moja siostra kupowała na all meble do salonu i jest mega zadowolona. W ogóle zastanawiam się skąd ta rozbieżność cen między sklepami a all za niby takie same meble.
kto mi pomoże??
Zaproszenia super Te z fioletem zwłaszcza. A jakie wy bierzecie?
Co do mebli to na pewno szukaj wiarygodnych sprzedawców. A co do ceny. Ludzie sprzedający na allegro nie muszą mieć sklepu, wystarczy magazyn. A czasem są tylko pośrednikami, więc tym bardziej nie muszą mieć dodatkowych kosztów w postaci lokalu. Ja wiele rzeczy kupowałam na allegro i mało kiedy byłam zawiedziona. Ale czy po zakupie mebli będziesz, tego nie wiem. Zależy na kogo trafisz.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
jaka z ciebie kucharka
Ale to jest banalne w wykonaniu Wrzucasz pokrojone piersi z kurczaka i smażysz, dorzucasz cebulę, paprykę i smażysz i sezam i smażysz. Doprawiasz dużą ilością papryki słodkiej i ostrej, dodajesz czosnek, smażysz dalej i gotowe Tłuszczu to wiele nie ma. Ryż do tego, a osobno na talerzyku pomidor pokrojony z cebulką i ogórkiem lub co tam innego chcesz
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 19:00   #122
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Trochę tłuszczyku jeszcze mamy, więc za dietkę i cwiczenia znów się zabieramy c

Cytat:
Napisane przez OkoPani Pokaż wiadomość
Sharp, a z jakiego sklepu meble chcesz? w sensie z jakiegoś konkretnego? jak sklep masz wybrany i jest to sieciówka to sprawdź czy nie mają sklepu internetowego, w necie często tańsze są.
a różnica cen może się brać właśnie z tego, że klient nie ma szansy przyjść, obejrzeć, dotknąć, powąchać + czasami nie dają gwarancji na allegro (bo nie wiadomo co się z meblami stanie w trakcie transportu); do tego chyba właśnie transport trzeba doliczyć, różnica trochę się wyrówna... mi chyba byłoby ciężko się zdecydować na meble z neta, chyba że bym miała możliwość zobaczenia ich w realu - właśnie jak w przypadku sieciówki. idziesz obejrzeć do sklepu, jak pasuje to zamawiasz z internetu i jest trochę taniej, ale przynajmniej wiesz co bierzesz...

Tż mi opowiadał, że dziś przywieźli do nich psa, który się zgubił na polowaniu i miał obrożę taką elektryczną i aż do mięsa był pokaleczony biedak
Biedny piesek. Jejku jak mi szkoda takich futrzaków

To nie są sieciówki

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez yessabell Pokaż wiadomość
siemanderro! Ja dzis na obiad miała kaszę gryczaną z sosiwem grzybowym, suróweczką jesienna i piersiątkiem z kurczaczka ładenie, prawda?

Cytat:
aa i Sharp, kolega jest 2 lata młodszy to jest jego główny minus
eh tak szczegółów się czepiasz

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Ale to jest banalne w wykonaniu Wrzucasz pokrojone piersi z kurczaka i smażysz, dorzucasz cebulę, paprykę i smażysz i sezam i smażysz. Doprawiasz dużą ilością papryki słodkiej i ostrej, dodajesz czosnek, smażysz dalej i gotowe Tłuszczu to wiele nie ma. Ryż do tego, a osobno na talerzyku pomidor pokrojony z cebulką i ogórkiem lub co tam innego chcesz
przez was robię się głodna
a już po kolacji jestem
Stary 2011-11-28, 19:09   #123
Malenka321
Zakorzenienie

co on im może skoro ma kartoteke... a potem będą się po nim jeszcze bardziej mścić... widziałam ich w akcji...

Asiu a wolicie domówkę gdzieś wyjść czy jak???

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

my będziemy robić zaproszenia z kalką takie skromniutkie winetki też sami będziemy robić w postaci krzesełek a na wódkę etykiety kupujemy
http://allegro.pl/etykiety-dwustronn...917250493.html

niekoniecznie od tego uzytkownika ale takie oprócz tego na każdym stoliku robimy regulamin wesela

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 19:14   #124
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Maleńka ja też miałam robić zaproszenia ale w sumie potrzebuje ich tylko 25 więc jednak zamówimy. Znalazłam fajne na all (Wzór w02 http://allegro.pl/wyjatkowe-zaprosze...949304832.html) A winietki zrobię już sama. Co do zawieszek to się jeszcze zastanawiam czy w ogóle je mieć.
Widzę że masz teraz pełne ręce roboty
A co do kolegi i sytuacji na policji to mnie wcale nie dziwi. Ja już wiele słyszałam co się tam dzieje. Poza tym nasz znajomy ma kolegę policjanta i nam nieraz opowiada co oni robią. Picie alkoholu i wszczynanie bójek jest na porządku dziennym. No ale też nie wszędzie jest tak samo.

Asiek ja byłam w sierpniu zamawiać salę i byliśmy na wsi (bo chcemy od razu tam gdzie jest sala- można przejść na nóżkach) i w dzień mojego ślubu były już 3 rezerwacje. W szoku byłam. Lepiej idź wcześniej i zaklep sobie termin.

Praan to ja Cie kiedyś też z chęcią wykorzystam ale to za jakiś czas na razie nie mam do tego głowy.

Byliśmy oglądać meble i strasznie tu jest drogo! Zastanawiam się nad kupnem większości rzeczy na all. Co o tym sądzicie. Oczywiście wcześniej sprawdzę w sklepie jak wygląda dany materiał z którego są zrobione meble.
Trochę się boje żeby szajsu nie kupić ale z drugiej strony moja siostra kupowała na all meble do salonu i jest mega zadowolona. W ogóle zastanawiam się skąd ta rozbieżność cen między sklepami a all za niby takie same meble.
kto mi pomoże??
ładne zaproszenia..
my mamy wizję swoich i tą wizję przesłałam koleżance z innego watku i ma mi przesłac próbki tych zaproszeń
no to pójdę do tego księdza tylko nie wiem kurde kiedy

też myślałam wziac ślub tam gdzie jest sala, ale mój proboszcz jest nowy i robi problemy z wydaniem dokumentów idt itp

Cytat:
siemanderro! Ja dzis na obiad miała kaszę gryczaną z sosiwem grzybowym, suróweczką jesienna i piersiątkiem z kurczaczka ładenie, prawda?
Maleńka, widziesz wszystko dobrze sie skonczyło. Niestety na świecie jest wiele niesprawiedliwości, ale jednak doszli do tego kto jest winny.
Honey, witaj moja Piękna to sie wozisz teraz kurna, musze wypatrywać tego wozu na mieście, co byś mnie zabrała ze sobą
ale meczący dzień. <ziewa>
ja sie zabieram za czytanie eseju do licencjatu, jest go aż 2 strony normalnie sie naczytam, że hoho!

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

aa i Sharp, kolega jest 2 lata młodszy to jest jego główny minus
ładny obiad
mój P też jest ode mnie młodszy

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
co on im może skoro ma kartoteke... a potem będą się po nim jeszcze bardziej mścić... widziałam ich w akcji...

Asiu a wolicie domówkę gdzieś wyjść czy jak???

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

my będziemy robić zaproszenia z kalką takie skromniutkie winetki też sami będziemy robić w postaci krzesełek a na wódkę etykiety kupujemy
http://allegro.pl/etykiety-dwustronn...917250493.html

niekoniecznie od tego uzytkownika ale takie oprócz tego na każdym stoliku robimy regulamin wesela
mi tam wszystko jedno byle z Tobą tylko daj znac czy u nas czy u Was

my etykiety tez zamówimy, gdzieś na all widziałam fajne jak znajdę to Ci podrzucę i o regulaminie też myśleliśmy

a jaką wódkę kupujecie?? mój P mówi o luksusowej ze względu na wygląd butelki taki reprezentatywny

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 19:17   #125
Malenka321
Zakorzenienie

my już mamy wódkę wyborowądo ksiedza idziemy dopiero w styczniu. Mieszkamy na wsi więc może w jeden dzień nawet 3 śluby zrobić

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-11-28, 19:22   #126
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
my już mamy wódkę wyborowądo ksiedza idziemy dopiero w styczniu. Mieszkamy na wsi więc może w jeden dzień nawet 3 śluby zrobić
u nas też robią kilka slubów jednego dnia, ale nie chciałabym żeby mi powiedział, że ta i ta goddzina już jest zajęta więc o 17 albo 18 możemy wziac ślub

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-11-28, 19:28   #127
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
u nas też robią kilka slubów jednego dnia, ale nie chciałabym żeby mi powiedział, że ta i ta goddzina już jest zajęta więc o 17 albo 18 możemy wziac ślub
zalezy jak dużo jest mieszkańców...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-11-28, 19:29   #128
Praan
Wtajemniczenie

Yess,
raz miałam młodszego faceta... nigdy więcej :P

Sharp,
bardzo ładne zaproszenia! Zwłaszcza te z takim tłoczonym niby koronkowym wzorem u góry mi się bardzo podobają

U mnie poćwiczone
I tak dzisiaj:
- musli, mlekołaki czoko, śliwki suszone, kefir;
- kawałek pizzy domowej, surówki (z buraczka, z pora);
- muller mix gruszkowy + garstka mieszanki studenckiej, kawa z mlekiem;
fbw 45' + skakanka 8'
- serek wiejski lekki, kromka pełnoziarnistego.

Muszę jeść więcej warzyw
Stary 2011-11-28, 19:30   #129
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
termin lepiej załatwić już teraz.
Stary 2011-11-28, 19:31   #130
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

u nas sporo jest ludu

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
termin lepiej załatwić już teraz.
nom tylko TŻ jest z innego miasta więc na jego papiery musimy czekac.. w ogóle co jest potrzebne.. ???

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-11-28, 19:34   #131
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
u nas sporo jest ludu

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

nom tylko TŻ jest z innego miasta więc na jego papiery musimy czekac.. w ogóle co jest potrzebne.. ???
papiery może wyjąć dopiero 3 miesiące przed z tego co słyszałam??
- nauki przedmałżeńskie
-skrócony odpis aktu urodzenia,
-poradnia przedmałżenska
ze jest ochrzczony itd chyba
hm.. sama do końca jeszvcze nie wiem. będzie ksiądz po kolędzie to zapytam.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-28, 19:39   #132
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
- nauki przedmałżeńskie
-poradnia przedmałżenska
mi sie wydaje że nauki można później, przynajmniej moi znajomi mieli najpierw datę ustaloną z księdzem a potem nauki.. hmm..

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

idę na twistera

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-11-28, 19:39   #133
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie wydaje że nauki można później, przynajmniej moi znajomi mieli najpierw datę ustaloną z księdzem a potem nauki.. hmm..
aa to tak tak przed ślubem musisz jedynie wszystko dostarczyć

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-11-28, 19:40   #134
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Maleńka jeśli dowiem się czegoś prędzej nt tych papierów to dam znac..

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
aa to tak tak przed ślubem musisz jedynie wszystko dostarczyć
no a mi chodziło o to co jest potrzebne, zeby termin zaklepac

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-11-28, 20:07   #135
Limone
Zakorzenienie

Cytat:

Żeby termin zaklepać nic nie jest potrzebne

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
- nauki przedmałżeńskie
-poradnia przedmałżenska
Chyba tylko to co wymieniłaś. Czasami jeszcze chcą dni skupienia, ale to nie zawsze. No i oczywiście kasa...
Stary 2011-11-28, 20:32   #136
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

mam już stresa a jeszcze tyle czasu

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-11-28, 20:37   #137
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby termin zaklepać nic nie jest potrzebne .
to może ja pomogę tylko to w mój przypadek jest rozpisany, ale Ty też jesteś z innej miejscowości niż TŻ wiec powinnaś mieć tak samo.
1)Kurs przedmałżeński (poradnia rodzinna)
3 miesiące przed ślubem
-załatwić akty urodzenia (waż. 3 m-ce)
- świadectwo bierzmowania
- świadectwo chrztu
- świadectwo z ostatniej klasy religii
- zaświadczenie z USC o braku przeciwwskazań do zawarcia związku małżeńskiego (z miejscowości TŻ'ta)

2) USC ( waż. 3 m-ce) (już u mnie)
- dowód osobisty
- skrócony akt urodzenia
- wybieramy nazwisko dla siebie i dziecka, odbieramy zaświadczenie o braku okoliczności zawarcia związku małżeńskiego
3) Z dokumentami idziemy do księdza
- świadectwa bierzmowania (otrzymacie je w swoich kancelariach parafialnych; dokumenty ważne są przez 3 miesiące)
-świadectwa chrztu (otrzymacie je w swoich kancelariach parafialnych; dokumenty ważne są przez 3 miesiące)zaświadczenie o
-uczestnictwie i ukończeniu kursu przedmałżeńskiego i spotkań w poradni rodzinnej (można donieść w późniejszym terminie)
-dowody osobiste
-spisanie protokołu, zapowiedzi
-zaświadczenie o braku okoliczności wykluczających zawarcie małżeństwa (dokument z USC)
-zaświadczenie o uczestnictwie i ukończeniu kursu przedmałżeńskiego i spotkań w poradni rodzinnej (o ile jeszcze tego nie dostarczyliście)

Ksiądz na podstawie dokumentów sporządzi protokół przedślubny oraz rozpisze zapowiedzi przedślubne. Zapowiedzi zanosimy do księdza swoich parafii po 2 tyg. odbieramy podpisane kartki.
- zanosimy do swojej parafii kartki na zapowiedzi,
- zaświadczenie że możemy mieć ślub w innej parafii
4) Miesiąc przed ślubem:
- pierwsza spowiedź
- Zanosimy księdzu potwierdzenie o odczytaniu zapowiedzi w parafiach narzeczonych
5) Tuż przed ślubem (tydzień):
- druga spowiedź (dzień przed ślubem)
-przynieście do kancelarii zaświadczenia o odbytych spowiedziach przedślubnych
- świadkowie (dowody osobiste)
6) Ślub:
-w dniu ślubu podpiszecie zgodę na skutki cywilno-prawne małżeństwa konkordatowego; stosowne dokumenty podpisują także świadkowie oraz duchowny
7) Po ślubie:
- po 2 tyg. odbiór z USC skróconych aktów małżeństwa.

Edytowane przez sharpnowaja
Czas edycji: 2011-11-28 o 20:38
sharpnowaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 20:39   #138
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
to może ja pomogę tylko to w mój przypadek jest rozpisany, ale Ty też jesteś z innej miejscowości niż TŻ wiec powinnaś mieć tak samo.
1)Kurs przedmałżeński (poradnia rodzinna)
3 miesiące przed ślubem
-załatwić akty urodzenia (waż. 3 m-ce)
- świadectwo bierzmowania
- świadectwo chrztu
- świadectwo z ostatniej klasy religii
- zaświadczenie z USC o braku przeciwwskazań do zawarcia związku małżeńskiego (z miejscowości TŻ'ta)

2) USC ( waż. 3 m-ce) (już u mnie)
- dowód osobisty
- skrócony akt urodzenia
- wybieramy nazwisko dla siebie i dziecka, odbieramy zaświadczenie o braku okoliczności zawarcia związku małżeńskiego
3) Z dokumentami idziemy do księdza
- świadectwa bierzmowania (otrzymacie je w swoich kancelariach parafialnych; dokumenty ważne są przez 3 miesiące)
-świadectwa chrztu (otrzymacie je w swoich kancelariach parafialnych; dokumenty ważne są przez 3 miesiące)zaświadczenie o
-uczestnictwie i ukończeniu kursu przedmałżeńskiego i spotkań w poradni rodzinnej (można donieść w późniejszym terminie)
-dowody osobiste
-spisanie protokołu, zapowiedzi
-zaświadczenie o braku okoliczności wykluczających zawarcie małżeństwa (dokument z USC)
-zaświadczenie o uczestnictwie i ukończeniu kursu przedmałżeńskiego i spotkań w poradni rodzinnej (o ile jeszcze tego nie dostarczyliście)

Ksiądz na podstawie dokumentów sporządzi protokół przedślubny oraz rozpisze zapowiedzi przedślubne. Zapowiedzi zanosimy do księdza swoich parafii po 2 tyg. odbieramy podpisane kartki.
- zanosimy do swojej parafii kartki na zapowiedzi,
- zaświadczenie że możemy mieć ślub w innej parafii
4) Miesiąc przed ślubem:
- pierwsza spowiedź
- Zanosimy księdzu potwierdzenie o odczytaniu zapowiedzi w parafiach narzeczonych
5) Tuż przed ślubem (tydzień):
- druga spowiedź (dzień przed ślubem)
-przynieście do kancelarii zaświadczenia o odbytych spowiedziach przedślubnych
- świadkowie (dowody osobiste)
6) Ślub:
-w dniu ślubu podpiszecie zgodę na skutki cywilno-prawne małżeństwa konkordatowego; stosowne dokumenty podpisują także świadkowie oraz duchowny
7) Po ślubie:
- po 2 tyg. odbiór z USC skróconych aktów małżeństwa.

łoo matko muszę to sobie wydrukowac !!

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-11-28, 20:42   #139
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
my już mamy wódkę wyborową
ja też będę taką mieć. Wydaje mi się że jest najlepsza

Cytat:
ja mam na 16 i ksiądz twierdził że to późno i chciał mnie wcisnąć na 12

Cytat:
łoo matko muszę to sobie wydrukowac !!
no ja się z tym wszystkim tak motałam że mam zapisane z datami co i kiedy

ja się denerwowałam wcześniej, na razie im bliżej wesela tym się mniej denerwuje może dlatego że za dużo mam teraz na głowie.

Zmykam spać. Wpadłam tylko na chwilę.
Miłej nocki.

Paula, Myss do spania!!!! nie uczcie się tyle!

Maleńka bardzo fajne te etykiety. Pierwszy raz takie widzę.

Edytowane przez sharpnowaja
Czas edycji: 2011-11-28 o 20:45
sharpnowaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-28, 21:09   #140
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
ja też będę taką mieć. Wydaje mi się że jest najlepsza

ja mam na 16 i ksiądz twierdził że to późno i chciał mnie wcisnąć na 12

no ja się z tym wszystkim tak motałam że mam zapisane z datami co i kiedy

ja się denerwowałam wcześniej, na razie im bliżej wesela tym się mniej denerwuje może dlatego że za dużo mam teraz na głowie.

Zmykam spać. Wpadłam tylko na chwilę.
Miłej nocki.

Paula, Myss do spania!!!! nie uczcie się tyle!

Maleńka bardzo fajne te etykiety. Pierwszy raz takie widzę.
ja się na wódce kompletnie nie znam bo nie piję
my nie wiem na którą myślałam o 15-16, ale mamuśka mi mówi, że może 17 bo skoro to lipiec to mogą byc upały i ludzie będa padnięci szybko, a tak będą wyspani, dłuzej się pobawią itd, ale ja bardziej ku 16 się skłaniam..

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

dobranoc

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-11-28, 22:09   #141
Paula_M
Zakorzenienie

padam

chciałam doczytać to, co napisałyście i Wam odpowiedzieć, ale z ręką na sercu - padam... więc przepraszam, ale ograniczę się tylko do spowiedzi:

to tak po kolei:

JADŁOSPIS:
- woda z octem jabłkowym, placek ziemniaczany, owsianka z jabłkiem, żurawiną na jogurcie naturalnym
- zielona, duże jabłucho, pół pomarańczy (jakaś taka niedobra była)
- marchew, potem: ziemniaki, jajko sadzone, ogórek kwaszony
- serek wiejski
1250kcal

W miedzy czasie dzbanek zielonej i woda. Dziś bez kawy, dalej nie mam mleka, P też nie miał, a stwierdziłam, żeby nie szedł do sklepu.

Zjadłam, tzn. wypiłam cytrynę przed treningiem.
dziś 45min stacjonarnego

poszłam na spacer z psem, jakoś tak 20-25min
wysmarowałam się jak należy
dziś z angielskiego - zrobiłam maturę, spisałam z niej słówka, których nie rozumiałam i je powtórzyłam
polski - uczyłam się o baroku, niestety nie nauczyłam się (na jutro) tak, jak chciałam trudno...

wygląda na to, ze chyba wszystko, a teraz pakuję się i idą pod kołdrę

Śpijcie dobrze! Życzę udanego dnia jutro

Edytowane przez Paula_M
Czas edycji: 2011-11-28 o 22:11
Paula_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 07:51   #142
Praan
Wtajemniczenie

Paula,
bardzo ładny dzień! Nie zawsze można nauczyć się wszystkiego, ale jak ja Ciebie znam to i tak umiesz tylko nie na blachę
Też muszę pamiętać o regularnym smarowaniu się

Ja po porannym bieganiu, rozciąganiu i brzuszkach
Tylko muszę kupić lepsze spodnie bo w tych tyłek mi marznie na mrozie

A teraz do wanny i później śniadanko.

Miłego dnia panienkom!
Stary 2011-11-29, 08:22   #143
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Praan Pokaż wiadomość
Paula,
bardzo ładny dzień! Nie zawsze można nauczyć się wszystkiego, ale jak ja Ciebie znam to i tak umiesz tylko nie na blachę
Też muszę pamiętać o regularnym smarowaniu się

Ja po porannym bieganiu, rozciąganiu i brzuszkach
Tylko muszę kupić lepsze spodnie bo w tych tyłek mi marznie na mrozie
no aż mi wstyd ja to nie ćwiczę od piątku, ale to przez @.
Może dziś poćwiczę
dla was. Oby tak dalej

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
ja się na wódce kompletnie nie znam bo nie piję
my nie wiem na którą myślałam o 15-16, ale mamuśka mi mówi, że może 17 bo skoro to lipiec to mogą byc upały i ludzie będa padnięci szybko, a tak będą wyspani, dłuzej się pobawią itd, ale ja bardziej ku 16 się skłaniam..
no mój brat najbardziej lubi luksusową. Mam też dużo znajomych co przepadają za wódką stock. Wiem że to dziwne ale np inaczej smakuje wódka tej samej marki jak kupujemy tutaj niż jak kupujemy u mnie. Nie wiem czemu tak jest.
Stary 2011-11-29, 08:54   #144
heroine86
Zakorzenienie

Siema
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 09:09   #145
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Siema
Stary 2011-11-29, 09:14   #146
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę, że nowy wąteczek więc a co, z rana też może być tęsknił ktoś za mną?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2011-11-29, 09:15   #147
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę, że nowy wąteczek więc a co, z rana też może być tęsknił ktoś za mną?
ja! ja! ja!
ja pije kawusie
Stary 2011-11-29, 09:21   #148
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ja! ja! ja!
ja pije kawusie

ja właśnie skończyłam pić kawusię
muszę ogarnąć chałupę trochę i wykombinować coś na obiad dla mężusia tylko co?
Stary 2011-11-29, 09:22   #149
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:

ja właśnie skończyłam pić kawusię
muszę ogarnąć chałupę trochę i wykombinować coś na obiad dla mężusia tylko co?
ja rozmroziłam resztki z kiedyś filet z brokułem w cieście sobie ugotuje ryż, TŻ'towi ziemniaki i będzie
Stary 2011-11-29, 09:40   #150
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ja rozmroziłam resztki z kiedyś filet z brokułem w cieście sobie ugotuje ryż, TŻ'towi ziemniaki i będzie
mniam!
całkiem zrezygnowałaś z ziemniaków?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości