|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trochę tłuszczyku jeszcze mamy, więc za dietkę i cwiczenia znów się zabieramy c
moge wygadać się na klubie??;(
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trochę tłuszczyku jeszcze mamy, więc za dietkę i cwiczenia znów się zabieramy c
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie mam dostępu do klubu
chyba, że mi zaproszenie wyślesz
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
oki opisze to tu...
Mojego przyjaciela zamknęli w wiezieniu. Nie pomyślcie obie, z kim ja się zadaje i w ogóle... To jeden z najlepszych ludzi na swiecie jakigo znam. owszem miał kiedyś za uszami, ale kto go miał wychować?? matka pijaczka?? babcia chora, ojciec ma nowa rodzinke zapomniał chyba, że ma w ogóle jego. kiedyś się nieznaliśmy rozrabiał i w ogóle ale od 4 lat jest spokój. Dlaczego polija zamyka go, mimo, że jest niewinny, tylko dlatego, że ma w kartotece??;( płakać mi się chce. Dowiedziałam się o tym od osób 3 bo nie wiedziały , że go znam.... a były n tej imprezce co on. Laska wbiła facetowi nóż w brzuh, a jego zamknęli bo ma kartoteke?? oki na pewno pili, bo to były andrzejki ale czy przyszłość będzie się ciągła za nim zawsze?? Nie spałam pół nocy.... |
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Maleńka,
oj to strasznie... wiem. Miałam podobne przypadki nawet w rodzinie trochę dalszej... Głupie błędy młodości, za które potem się płaci To strasznie niesprawiedliwe, ale my nie możemy nic z tym zrobić. Dla tej osoby z mojej rodziny to wiązało się z koniecznością wyjazdu za granicę bo tu nawet pracy nie mógł znaleźć.Z pewnością okaże się, że jest niewinny i po przesłuchaniu, wyjaśnieniu sprawy go wypuszczą. I nie martw się tak, tylko spać nie możesz, a przecież i tak nic nie zmienisz...
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Maleńka trzymaj się. Na pewno wszystko się wyjaśni, przecież muszą być jacyś świadkowie zdarzenia, którzy potwierdzą, że jest niewinny.
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co gotujecie na obiad?? |
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczak smażony z cebulką, papryką i sezamem, do tego ryż, pomidory, ogórki i cebulka. |
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Maleńka, Limone ma rację - jeśli jest niewinny i znajdą się osoby do zeznań, to nie będą robić problemów Twojemu koledze, a zatrzymać go musieli ze względu na kartotekę - bo na tym polega równowaga wszechświata, że za błędy, szaleństwa, głupoty prędzej czy później trzeba zapłacić.
w końcu zamiast abs porobiłam normalne brzuszki i skośne wy już o obiedzie, a ja jeszcze drugiego śniadania nie jadłam a na obiad będą roladki z indyka ze szpinakiem + sałata z pomidorem i oliwkami + może trochę kaszy
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że fajnie mieć taką pasje i coś co trzyma Cię przy życiu i napędza, ale coś za coś...troche przez to straciłam i z wielu rzeczy musiałam przez taniec zrezygnować i czasem tego troche żałuje...ale tak jest, że dla miłości człowiek jest poświecić wiele
![]() Cytat:
![]() Maleńka, tak niestety jest na świecie, że zawsze najbardziej podejrzany będzie ten co już ma coś za uszami mimo, że kompletnie jest nie winny tylko znalazł się w nieodpowiednim czasie i miejscu... Mam nadzieje, że to wszystko skończy się pomyślnie dla Twojego przyjaciela. Oby znależli się świadkowie którzy znają prawde całego zajścia... Ja wczoraj nawet dużo nie nagrzeszyłam 2 x mozarella z pomidorem, 2 łyżki sałatki jażynowej, brokuł z sosem jogurtowym z czosnkiem. Mój A. wczoraj miał pierwszy raz spotkanie bliskiego stopnia z moją rodzinką, ale...przeżył
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Yess dobrze że film się podobał. A co ten kolega musiałby zrobić żebyś stwierdziła że się spisał ![]() Asiek ale nam to się chwal ze wszystkiego ![]() Maleńka gdzie kupujesz zaproszenie? i jakie chcecie mieć? ja też jestem na takiej fazie ![]() A co do kolegi to przykra sprawa. No ale tak to już w naszym kraju jest. Daj znać jak to się wszystko zakończyło. Ciesze się ze suknia wam sie podoba ![]() Cytat:
bawią mnie zawsze takie sytuacje jak mój TŻ poznawał moją rodzinkę- a jest spora, to miałam niezły ubaw![]() ale do śmiechu już mi nie było jak ja musiałam poznać jego
Edytowane przez sharpnowaja Czas edycji: 2011-11-28 o 14:29 |
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Siema lachonariuuum w nowym wątkuuuu
![]() Moje wpisowe Psiepjasiam, że ostatnio więcej mnie nie ma jak jestem, ale nie wiem gdzie jak i kiedy ten czas leci... Matko zaraz grudzień... Czytałam to co pisałyście w poprzednich wątkach i tutaj... Powiem Wam, że do mnie dociera, że każda z nas ma jakieś zmartwienia, problemy itd... Kiedyś wydawało mi się, że ja to mam najgorzej... a zawsze znajdzie się ktoś, kto jest w podobnej sytuacji, albo gorszej... Yess współczuje, ale nie martw się kochana - obejrzyj sobie Sekret - film, który zmienił moje życie... Maleńka - nie przejmuj się, wyjaśni się wszystko... Paula: biedna wiem co to znaczy, bo sama musiałam zostawić drużynę bo dojazdy do szkoły i powroty uniemożliwiły mi całkowicie uczestnictwo w jakichkolwiek bractwach, kółkach itd nie mówiąc o prowadzeniu czegokolwiek... Sharp - jak Ty jeszcze normalna jesteś przez tą pracę i nie rzucasz wszystkim to podziwiam... ja wracam z pracy, a mój TŻ montuje, wierci, kręci, ustawia... myslę: kiej piorun?! i jak przychodzę zła i zamiast się na nim za całe zło świata wyładowywać to tłukę talerze Dieta przez weekend to lepiej nie mówić... Witam nową koleżankę
Czasem trzeba podpalić cały świat, by w kimś zabłysnął płomień... Edytowane przez honeyasik86 Czas edycji: 2011-11-28 o 14:46 |
|
|
|
#105 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() kiedy będzie Ci pasować? ![]() ![]() też bym ruskich zjadła ale na szczęście nie mam czasu zrobić ![]() Cytat:
za to słodkie czy to nie za Ciebie trzymałam kciuki w sobotę? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() z kolegą przykro mi, ale tak właśnie rzutują złamane przez nas prawa w przeszłości... Cytat:
jedzonko z domu, to jest to Sharp, tiaaa, bo póki to Ty byłaś "oprowadzającą" po rodzince to spoko, ale na odwrót już nie ![]() ja to zawsze jakoś (odpukać ) jestem dobrze odbierana Kasia, ![]() mnie też zawsze wszyscy mówię, że zmieniam ludzi czy to po prostu bliskich znajomych, czy kiedyś TŻ itp UWAGA Kochane: gotuję sobie obiad! ![]() proszę Was, przeczytajcie sobie moje postanowienia, tak, abyście naprawdę ryły beret za to, że czegoś nie zrobiłam... Czy to w temacie wątkowym (w sensie o diete chodzi
Życie nie pyta Cię, czy dasz radę.[/SIZE][/FONT] Edytowane przez Paula_M Czas edycji: 2011-11-28 o 14:47 |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Honey,
widzę, że fajnie masz z TŻ a tak więcej coś, co tam u Ciebie? ![]() ja teraz niemal łudzę się, że P2 przejmie te dzieciaki ode mnie i nie będę musiała im mówić: przykro mi, ale już się więcej nie zobaczymy. A ich rodzicom tłumaczyć co i jak. A w ogóle... No nic, nie da się pstryknąć palcami i naprawić bądź zrobić to, co byśmy chcieli. Szkoda tylko, że tyle tego jest... Idę jeść łobiaderos
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula,
mi najbardziej by pasowały wieczory (tak koło 20) w poniedziałki i środy. A po to będziemy gadać, żeby z Twoim angielskim było coraz lepiej ![]() I rozumiem Cię doskonale, ja też musiałam poświęcić drużynę w podobnej sytuacji. Ale świata nie zbawisz, mam nadzieję, że ktoś do od Ciebie przejmie ![]() Honey! Zdróweczko Z tymi talerzami to tak poważnie? Genialny motyw! hahaha a czasem myślę, że i mi by się taka przydała ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Zamówiłam właśnie prezent dla TŻ na mikołajki. Mam nadzieję, że będzie zadowolony
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoro mówisz poniedziałki i środy 20.00- to poniedziałki i środa godzina 20.00 już ja się dostosuję miałam o tej porze ćwiczyć, ale przerzucę to na późniejszą godzinę, jak do tej pory - będzie to takie odstresowanie po móżdżeniu ![]() Wiecie, że wysiłek fizyczny przed snem zaburza go?
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie w poniedziałki o 20 to i ja ćwiczę, więc można by to troszkę przesunąć na później, środy też jeśli bardziej by Ci to pasowało. Dla mnie o dowolnej porze w te dni pomiędzy 20, a 22 skombinuj słuchawki i mikrofon i wtedy dogadamy się na pewno ![]() Kupiłam grę na ps3, o której papla już jakiś czas więc chce ją, tylko teraz pytanie czy będzie taka fajna jak on myśli
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa, zapomniałabym
napisałam w postanowieniach, że codziennie 15min spacer z psem więc zaraz muszę się zbierać, zanim ciemno się zrobi przeczytam tylko raz notatki szkoda, że nie mam iPoda... ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- będzie w takim razie zadowolony z samego faktu ![]() ok, to co do godziny się dogadamy, słuchawki z mikro moge mieć w domu, bo brat ma więc będe od niego użyczać (póki nie wyjdzie)., a potem kolega już się zaoferował a na dłuższą metę poproszę o kupno ![]() OK, ja Skarby mam sporo nauki. Prócz postanowień, to muszę jeszcze nauczyć się 8 str a4 z pc o baroku
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paula jeszcze nie zajrzałam na Twoje "plany". Nie mam kiedy ![]() I muszę się pochwalić. Dostaliśmy to mieszkanie tylko jest mały problem- mamy je już od grudnia więc pewnie przez dwa miesiące będziemy płacić dwa czynsze. No i jakiś kredyt musimy skombinować i wyremontować całe mieszkanie. Eh a z kasą u nas coraz gorzej |
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberooos
Ja tylko na chwilkę, na dłużej zajrzę wieeczorem późnym ![]() Malenka , przytulaam mam nadzieję i trzymam za to kciuki żeby wszystko się wyjaśniło jak najszybciej Praan, serio mówisz że ze mną też byś mogłą pogadać? jeśli tak to jak tylko skombinuję słuchawki i zainstaluję skypaa to się na to piszę Kasia, no niee, jak Ci powiedzą że się zmienił - meegaa miłe aa miałam napisać z historii mam 58 % czyli w sumie jestem zadowolona zmykaam się uczyć buziooolki
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
wypuścili go. tylko wiecie co?? lali go tam pałami. Za to, żeby się przyznał albo ewentualnie na zaś.... dziewczyna już w pierdlu zostanie na długo. dzięki za wsparcie;*
Sharp my sami będziemy robić zaproszenia ślubne;* winetki też. jednego łabądka już skończyliśmy teraz składam na drugiego. ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
sharp, super, że mieszkanko dostaliście
![]() ja nie wiem co się ze mną dzieje, na spacer nie poszłam bo się zbierało na deszcz, a teraz jest już ciemno całkiem. do tego po obiedzie zjadłam nadprogramowe 4 kawałki (!) brownie, garść czipsów i przed chwilą 2 tosty. pękam, ale wiem, że jak coś jeszcze mi przyjdzie do głowy to nie będę się umiała powstrzymać ;(
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
ja do dietkoewych też nie naleze...
|
|
|
|
#116 |
|
Żona Idealna :)
|
Paula miałyście trzymac kciuki za salę
prawdopodobnie w czwartek pojedziemy umowę podpisac, jutro tylko muszę do tej babki zadzwonic i umówic nas na konkretną godzinę. Mamuśka chce, zebyśmy do księdza skoczyli, ale mi sie wydaje, ze to za wcześnie, w styczniu albo lutym chyba wystarczy ![]() Malenka daj znac co z Sylwkiem, my oboje mamy wolne więc wiesz a chcę Cię w końcu poznac w realu ![]() Sharp gratuluję mieszkania ![]() dziś średnio jeśli chodzi o jedzenie, cwiczeń brak z racji @, ale wskoczę na twistera chociaż i może coś jeszcze lekkiego zrobię ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- od dziś równe 600 dni do naszego ślubu
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Oko,
4 kawałki brownie...? a masz a ty ty! Tyle wepchać, a nawet na spacer nie pójść? ![]() ![]() Ostatni m to raz! Mys, pewnie, że poważnie Tylko musicie się z Paulą podzielić moim czasem Oferuję Wam poniedziałki od 20,30 do 22 i środy od 20,00 do 21,30. Z chęcią pomogę ![]() Maleńka, jak to lali go pałami?! Jak to?! Niech ich pozwie, niech idzie a obdukcję! Komuna się tu skończyła ponad 20 lat temu i tego się tu już ot tak, na wszelki wypadek nie robi! Ja skończyłam zajęcia, zaraz biorę się za ćwiczenia, a potem się trochę pouczę.
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Maleńka ja też miałam robić zaproszenia ale w sumie potrzebuje ich tylko 25 więc jednak zamówimy. Znalazłam fajne na all (Wzór w02 http://allegro.pl/wyjatkowe-zaprosze...949304832.html) A winietki zrobię już sama. Co do zawieszek to się jeszcze zastanawiam czy w ogóle je mieć.
Widzę że masz teraz pełne ręce roboty ![]() A co do kolegi i sytuacji na policji to mnie wcale nie dziwi. Ja już wiele słyszałam co się tam dzieje. Poza tym nasz znajomy ma kolegę policjanta i nam nieraz opowiada co oni robią. Picie alkoholu i wszczynanie bójek jest na porządku dziennym. No ale też nie wszędzie jest tak samo. Asiek ja byłam w sierpniu zamawiać salę i byliśmy na wsi (bo chcemy od razu tam gdzie jest sala- można przejść na nóżkach) i w dzień mojego ślubu były już 3 rezerwacje. W szoku byłam. Lepiej idź wcześniej i zaklep sobie termin. Praan to ja Cie kiedyś też z chęcią wykorzystam ale to za jakiś czas na razie nie mam do tego głowy.Byliśmy oglądać meble i strasznie tu jest drogo! Zastanawiam się nad kupnem większości rzeczy na all. Co o tym sądzicie. Oczywiście wcześniej sprawdzę w sklepie jak wygląda dany materiał z którego są zrobione meble. Trochę się boje żeby szajsu nie kupić ale z drugiej strony moja siostra kupowała na all meble do salonu i jest mega zadowolona. W ogóle zastanawiam się skąd ta rozbieżność cen między sklepami a all za niby takie same meble. kto mi pomoże??
Edytowane przez sharpnowaja Czas edycji: 2011-11-28 o 19:42 |
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Praan, całe szczęście na tostach się skończyło; muszę chyba nad sobą popracować
![]() Sharp, a z jakiego sklepu meble chcesz? w sensie z jakiegoś konkretnego? jak sklep masz wybrany i jest to sieciówka to sprawdź czy nie mają sklepu internetowego, w necie często tańsze są. a różnica cen może się brać właśnie z tego, że klient nie ma szansy przyjść, obejrzeć, dotknąć, powąchać + czasami nie dają gwarancji na allegro (bo nie wiadomo co się z meblami stanie w trakcie transportu); do tego chyba właśnie transport trzeba doliczyć, różnica trochę się wyrówna... mi chyba byłoby ciężko się zdecydować na meble z neta, chyba że bym miała możliwość zobaczenia ich w realu - właśnie jak w przypadku sieciówki. idziesz obejrzeć do sklepu, jak pasuje to zamawiasz z internetu i jest trochę taniej, ale przynajmniej wiesz co bierzesz... Tż mi opowiadał, że dziś przywieźli do nich psa, który się zgubił na polowaniu i miał obrożę taką elektryczną i aż do mięsa był pokaleczony biedak
64....61.5.....53kg Edytowane przez OkoPani Czas edycji: 2011-11-28 o 19:45 |
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
siemanderro! Ja dzis na obiad miała kaszę gryczaną z sosiwem grzybowym, suróweczką jesienna i piersiątkiem z kurczaczka
ładenie, prawda? ![]() Maleńka, widziesz wszystko dobrze sie skonczyło. Niestety na świecie jest wiele niesprawiedliwości, ale jednak doszli do tego kto jest winny. Honey, witaj moja Piękna to sie wozisz teraz kurna, musze wypatrywać tego wozu na mieście, co byś mnie zabrała ze sobą ![]() ale meczący dzień. <ziewa> ja sie zabieram za czytanie eseju do licencjatu, jest go aż 2 strony ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- aa i Sharp, kolega jest 2 lata młodszy to jest jego główny minus
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

<3

chyba, że mi zaproszenie wyślesz

wy już o obiedzie, a ja jeszcze drugiego śniadania nie jadłam
Ja chcę na kolejną imprezę z nimi
2 x mozarella z pomidorem, 2 łyżki sałatki jażynowej, brokuł z sosem jogurtowym z czosnkiem. 

Czytałam to co pisałyście w poprzednich wątkach i tutaj... Powiem Wam, że do mnie dociera, że każda z nas ma jakieś zmartwienia, problemy itd... Kiedyś wydawało mi się, że ja to mam najgorzej... a zawsze znajdzie się ktoś, kto jest w podobnej sytuacji, albo gorszej... Yess współczuje, ale nie martw się kochana - obejrzyj sobie Sekret - film, który zmienił moje życie... Maleńka - nie przejmuj się, wyjaśni się wszystko... Paula: biedna
ale na szczęście nie mam czasu zrobić 
za to słodkie 

a masz a ty ty! Tyle wepchać, a nawet na spacer nie pójść?