![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
nie drażni was podryw starszych panów?
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ekspert od Dupy Strony
|
#124 |
Raczkowanie
|
za to u mnie jest tak że dziewczyny z klasy maturalnej przesiadują w tym kiblu i gadają. Jak się wejdzie to one od razu mierzą wzrokiem, tak jakby chciały mnie nim przewiercić i przerywają rozmowe. Nawet nie mozecie sobe wyobrazić jakie to jest niezręczne. Myje sobie ręce i widze na sobie spojrzenie 4 wytapetowanych lasek którym najwidoczniej przeszkadzam
![]()
#125 |
Zakorzenienie
|
Zdziwiła mnie dziś dziewczyna, która odebrała telefon i stanęła na środku schodów, żeby porozmawiać...jakby nie mogła iść i mówić jednocześnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
lokalna gwiazda
|
Ja z kolei nie mogę rozmawiać przez telefon siedząc - nosi mnie po całym mieszkaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I rowerzyści,dziś jeden prawie na mnie wjechał,bo zejść z roweru w sytuacji,gdy na chodniku jest tłum jest za trudne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze uwieszenie się na kasowniku/przycisku do otwierania drzwi.
![]()
#132 |
Zakorzenienie
|
Albo jak w sklepie jest ruch i kazdy robiac zakupy zostawia duzy pchany wozek gdzie popadnie i oglada sobie musztardy...
![]() ![]() My juz z Tzem chamsko te wozki odsuwamy ![]() Kiedyz ci wszyscy durni ludzie sie naucza?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzeniona
|
Dziwi mnie zachowanie niektórych osób na studiach. Czy to wstyd przyznać się, że się zrobiło to, co było do zrobienia w domu albo że się nauczyło? Po co mówić: "no co Ty nic nie zrobiłem/no co Ty, nie uczyłem się", skoro potem na zajęciach się błyszczy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Taka wyprawa do supermarketu to test cierpliwosci czasem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Strasznie mnie irytuje, gdy kilka osób (przeważnie grupka dziewczyn) idzie chodnikiem w jednym rzędzie, tak że nie ma już miejsca dla nikogo innego, oczywiście głośno dyskutując i żeby je wyprzedzić trzeba wejść na ulicę albo drzeć się "przepraszam!", bo zaaferowane rozmową nie słyszą co dzieje się dookoła.
![]() Albo dwie matki staną sobie z wózkami na środku chodnika i urządzają pogadanki mając gdzieś, że inni nie mogą przejść. |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo tacy, co wezmą paragon, popatrzą, rzucą przy kasie i sobie idą. A ja mam się gimnatyskować i go zabierać i wyrzucać...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzeniona
|
W temacie chamskich klientów - byłam raz w H&M, w którym przymierzalnia jest tuż obok działu z bielizną. Stoję sobie w kolejce do tej właśnie przymierzalni, a przede mną dwie babki - eleganckie, w średnim wieku. Tuż obok nas był stolik, obok niego wieszaki i w razie czego pani pracująca tam do pomocy. A nagle jedna z tych babek do drugich: "Wiesz, ja chyba nie wezmę tej sukienki", cofnęła się lekko i bach tą kieckę na kosz z bielizną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet jak sie spiesze, to zawsze "odwoze" wozek na miejsce. Komu ja to zostawiam na srodku ![]() ![]() Zeby kazdy myslal tak jak ja, Tesco nie musialoby zatrudniac ludzi, do zwozenia wszystkich wozkow w jedno miejsce itp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio, zatrudnieni nadal by byli, bo np w galeriach trzeba przewieź wózki z miejsc na nie przy parkingach. ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np mówiłam prosto z mostu, że czegoś nie zrobiłam. I szczerze? Na 1 roku byłam takim leniem , że przeczytałam góra 30 % lektur które były do przeczytania. Uczyłam się jak już z tego co było na wykładach czy jakieś streszczenia. I ja się z tym nie kryję. U mnie sa osoby na studiach, które mówią, że nie umieją, a potem błyszczą. Ale niektórzy normalnie mówią, że nie umieją i potem faktycznie nie umieją. Różnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
a propos zwożenia i nie zwożenia wózkow w jedno miejsce, to nie tylko klienci sklepów nie grzeszą rozumem. We Wrocławiu przy jednym z Praktiketów (na Krakowskiej) pan który zwozi te wózki do jednej budki zawsze robi z nich taki długi "pociąg" że kilkanaście wózków wystaje z tej budki i ta alejką w której jest ta wózkownia nie da się po prostu przejechać, nie mówiąc już o zaparkowaniu w miejscu na przeciwko tych wózków. Nie wiem jak źle trzeba mieć w głowie żeby robić parking nieprzejezdnym, tam i tak ludzie wyczyniają rózne rzeczy zeby przejechać to jeszcze ktoś z kiepskim pojęciem porządku zastawia wózkami...
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Mialam bardzo podobny przypadek.
Stalam na poczcie w kolejce. Fakt, ze nie byla ona mala. Za mna stala babcia. Nie pachniala za ladnie, w dodatku wydawalo mi sie, ze non stop cos dziwnie zuje. Ale dalo sie wytrzymac. Problem w tym, ze non stop sie do mnie przysuwala. Nienawidze kiedy ktos obcy mnie dotyka, zwlaszcza jesli tak brzydko pachnie. Co ja zrobilam kroczek do przodu zeby sie odsunac. Ona zaraz mnie dotykala. Zaczelam wrecz robic "zygzaki", a ona caly czas od tylu napierala na mnie. Kiedy kolejka sie skonczyla, miala byc juz moja kolej do okienka (przede mna pustka) ona dalej napierala! Krok w lewo, krok w prawo - caly czas mnie dotykala ![]() Nie jestem dobra w rozmowach ze starszymi, glupio mi bylo powiedziec zeby sie odsunela, widzi sie te babcie w autobusach z cietym jezykiem, kolejka byla spora, nie chcialam narobic sobie wstydu, ale ile sie nastresowalam ![]() Skad sie biora tacy napieracze? ![]()
#148 |
BAN stały
|
Ostatnio stałam w kolejce w osiedlowym sklepie i jakiś facet za mną wciąż stękał, a potem zagadał babkę za nim, że mieszka tu od kilku dni i że ma rozwalone dziąsło. Babka zakłopotana, ale dzielnie podtrzymuje rozmowę. A potem:
-ale wie pani, ja sobie samrozwaliłem to dziąsło ona się serdecznie zaśmiała, takie hehe a on na to: -to nie jest śmieszne, nie wiem z czego pani tak się śmieje ona zakłopotana -no skoro sam sobie pan to zrobił -ale to nadal nie jest śmieszne, jest pani chamówa i tyle ... |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Co za luj!
![]() ![]() Kiedys to bylam potulna i sie w srodku kotlowalam ![]() ![]() Co do tej stekajacej babci- ja bym sie od niej odsunela i gdyby za mna przydreptala spojrzalabym na nia z gory do dolu i znowu sie odsunela. Naprawde ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.