![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: sklepy LiDL
A TO, ZE CHLEBEK NA KONCU SKLEPU--> TO CHYAB DOBRZE NA RUCH WPLYWA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
ja lubie zele pod prysznic z lidla 1.89 i plyny do kapieli litrowe niecale 3 z,lote za 1 litr...
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
wspomniana czekolada z migdałami jest jedną z najlepszych jakie jadłąm kiedykolwiek
![]() ![]() ![]() A z kosmetyków polecam: sól do kąpieli, produkowana zresztą przez Bingo. Świetne ma zapachy! Żel pod prysznic właśnie ten Pool. Te w przezroczystych opakowaniach niemiłosiernie wysuszają skórę. Kiedyś używałam też jakiegoś szamponu z Lidla. Nie był zły ![]() ![]() Za to nie polecam zmywacza do paznokci... Smród taki zostawia ze dom trzeba wietrzyć przez godzinę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
ja miałam okazje wypróbować jak narazie tylko żelki uwielbiam żelki z lidla bo jest ich dużo są tanie i pyszne ale budują koło mojego domu lidla właśnie więc częściej będę robić zakupy i wypróbuje rzeczy, które są przez Was polecane
![]()
#126 | |
zielony stworek
|
Lidl:
zapas mydła w płynie 1l za 2,49zł ![]() płatki kosmetyczne seria W5-chemia chusteczki higieniczne czekolada ![]() lody podróba magnum ![]() mleko uht Pilos Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Jest w moim mieście LiDL już kilkanaście miesięcy, ale nigdy jeszcze w nim nie byłam
![]()
#128 |
Rozeznanie
|
pierprz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pychotka
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Lidlu jeszcze nie byłam. A narobiłyście mi smaka na te wszystkie słodycze i czekoladowy żel pod prysznic ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Nie lubię Lidla.Byłam tam raz i więcej raczej nie pójdę.Już nieraz "przejechałam"się na nie markowych produktach,teraz omijam je szerokim łukiem.
#133 |
Zakorzenienie
|
Owszem zdarza mi sie kupowac od czasu do czasu jakieś produkty w LIDL-u np mega paczke żelków o smaku kwaśnego jabłka lub kwaśnych owoców (aż buzie skreca
![]() Ale sam wygląd sklepu nieco mnie przeraża, zwłaszcza stoiska (metalowe kosze) z ciuchami, zabawkami, sprzętem agd itd, które czesto są zmieszane z jedzeniem, komuś w drodze do kasy mleczko się wrzuciło czy słoiczek dżemu ![]() Czasem opakowanie towaru jest zniszczone i nie pozwala na jego zakup, chyba, ze ktoś lubi dawac dziecku samochodzik w rozerwanym pudełku a autko dodatkowo straciło jakis element. ![]() Takie szczegoły odpychają mnie do większych zakupów. ![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
uwazajcie na te batoniki kiedys znalazlam w jednym kawalek szkla......(chyba w sliwkowym)
#135 |
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ lubi zakupy w LIDL-u, ale ja nie przepadam za nimi. Co nie znaczy że nie wypróbowałam kilkunastu artykułów
![]() Czekoladowy żel pod prysznic miałam i jedynie cena była w nim zachwycająca. W ogóle się nie pienił, czekoladą śmierdział a nie pachniał, z daleka ok, ale jak cała siedziałam w tym żelu to mi się niedobrze robiło. Jakiś tam żel do mycia twarzy kupiłam, oczywiście też bosko tanio, to myślałam że mi skóra zlezie z twarzy, tak mnie piekło! Makarony to sama mąka z wodą. TŻ kupił kiedyś ciepłe lody w takim dużym podłużnym opakowaniu. Pianka wewnątrz takiego loda to sam cukier, zero smaku tych prawdziwych ciepłych lodów, polane gorzką ohydną czekoladą. Plus jaki mają tego typu markety, to tanie markowe produkty. W tym wypadku w LIDL-u taniej kupię szampon DOVE, kremy NIVEA, kaszki dla mojej córki (pieluszki jednorazowe dla dzieci miałam z LIDL-a raz - wyrzuciłam całe opakowanie po zurzyciu dwóch, momentalnie odparzona pupa). Więc ja kupuję tylko rzeczy robione nie-dla-Lidl Polska ![]() A z takich robionych dla Lidl Polska to tylko toleruję wina, ale one są rozlewane w regionach winnych i troszkę bardziej im ufam niż niemieckim fabrykom naszpicowanym samą chemią. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Połączyłam wątki z Plotkowego i Mojego Gotowania
![]()
#137 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=aniielica;3909083]wspomniana czekolada z migdałami jest jedną z najlepszych jakie jadłąm kiedykolwiek
![]() Ooo a ja myślałam zawsze, że te żelki to pewnie niedobre. Uwielbiam żelki, więc będę musiała jednak kupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
zielony stworek
|
Polecam żel do włosów Lervia ultra strong(zielony)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
ojj lidl, uwielbiam wafle ryzowe z chinka
![]() ciasta pakowane, np. babeczka straciatella ![]() Woda Aquarel Jodła serek biały z chrzanem bułki z dynią słodycze ![]()
#140 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nabiał z Lidla :)
Nie przepadam za Lidlem
Oprócz słodyczy ma on produkty słabej jakości. |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
ewisek
|
Nie odwiedzam Lidla, ponieważ jest na końcu miasta.A zresztą oprócz żelu do włosów nie ma w nim nic ciekawego- ale to jest tylko moje zdanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Miuoshowa
|
A ja Lidla bardzo lubie
![]() ![]()
#143 |
Rozeznanie
|
a ja lubie serkiw iejskie tej linni linalea czy jakos tak...
maja tez chipsy i galaretki light.... no i całuski light.....
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
w lidlu napewno sa najlepsze slodycze,
wprawdzie w tym niemieckim jest duzo wiekszy wybor, ale u nas tez nie jest zle. Polecam: -czekolade białą truskawkową- w takiej większej tabliczce - czekolady każda kostka osobno- nie pamietam jak sie nazywaja - ciasteczka kruche maślane - masło choco duo - dobre są też herbatki w kartonach w stylu ice tea póki co nic więcej sobie nie przypomniam Produkty napewno sa lepsze jakościowo niż np tez z leader price czy biedronki Edytowane przez olilina Czas edycji: 2007-05-30 o 23:04 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Hej, ja do Lidla pieszo mam dosłownie minutkę, wybudowali go tuż przy moim bloku
![]() - produkty z tej nowej serii light: + joguty do picia w dużej buteleczce (trafiłam na promocję, gdy kosztowały około 1,70 ![]() ![]() + ketchup bez cukru!!! ![]() - małe joguty pakowane po 4 szt. w cenie około 1,50 - żele pod prysznic FA - świetne zapachy - małe, ciemne bułeczki ![]() Niestety nie ma w Lidlu (przynajmniej do mojego nie sprowadzają): golarek, pumeksów, szczoteczek takich do paznokci ![]()
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
bułki z dynią
wafle ryżowe z chinką słodycze ![]()
#147 |
Zadomowienie
|
*ja uwielbiam białą czekoladę z chrupkami ryżowymi i taką mleczno (białą)-kawową
![]() ![]() *oprócz tego masło czekoladowe Choco Duo. I niech się Nutella schowa! *a dzisiaj najnowszy zakup, jogurt naturalny light Pilos za całe 0.39zł!! ![]() ![]() *a i chrupkie pieczywo, 12 kromeczek (100g) za 0.89zł! nie jest to Wasa, wiadomo, ale smakuje podobnie do Wasy Crisp Light czy jakoś (taka fioletowa)
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też uwielbiam tą czekoladę biała z chrupkami, jest jeszcze taka truskawkowa, którą też bardzo lubię, nie mówiac już o maśle choco duo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
nie dawno odkryłam pyszne orzeszki choco hopper
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
KWC
|
Umm, w Lidlu zawsze kupuję suszone sliwki kalifornijskie. Za 150g płacę 1.80. Jest to cena rewelacyjna jak na taki produkt, a jakie to pyszne
![]() ![]() Moja siostra kupuje tam dzieciakowi czekoladowe jajka z niespodzianką. Jakieś takie minizoo. 3 szt. za niecałe 4 zeta. A dzisiaj kupiłam tam sobie podpaski Frotto. Są zupełnie jak alwaysy, tylko kosztują 2,60 ![]() Lidl jest fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.