![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: GRUDNIOWY wątek wymiankowy cashmeree....zapraszam!!!
Jak najbardziem mi pasuje. A farby Matrix czemu nie chcesz? Przecież to też czerwień. No chyba że taki odcień Ci nie pasuje. A za pryzmy nic u mnie nie znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Nie pisałam bo 2 stycznia urodziłam synka i dopiero wrocilam ze szpitala. Czy nadal interesuje Cię: BURBERRY London Week End oraz produkty Dove z mojego wątku? Ja jestem zainteresowana : La Roche Posay, Effaclar M Sebo-Regulating Mattifing Moisturizer (Nawilżający krem matujący) Vichy, Lipidiose, Odżywczy peeling pod prysznic Vichy, Lipidiose, Kremowy żel pod prysznic Iwostin, Woda termalna 150ml 11.2013 1szt Czekam na odzew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przypominam się ![]() przy
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
przeprszam musiałam przeoczyć, z tego wolne mam tylko clinique resztę w negocjacjach, co bys oddała za maczka?
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
niestety lakier gabriella zarezerwowany do jutra
![]() za iwostin krem do stóp, i roll on pod oczy iwostin oraz tigi mogę oddać białą czekoladkę i Loreala oraz lakiery ![]() co ty na to?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
To mi wpadło w oko
![]() - Iwostin, ELIXINE multiaktywne napinające serum na szyję i dekolt SPF15 40ml - Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień, SPF15, 50ml - Vichy, Lipidiose, Odżywczy peeling pod prysznic - Vichy, Lipidiose, Kremowy żel pod prysznic Z czerwonych mam jeszcze: * Matrix SoColor 7RR średni blond intensywnie czerwony 90 ml NOWE * Matrix SoRed SR-R czerwień wzmacniacz koloru lub rozjaśniacz do pasemek 60 ml NOWY * Inebrya 8.66 jasny blond intensywna czerwień połowa tubki + oksydant 6% wystarczy na zafarbowanie średniej długości włosów Co proponujesz? ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Zarówno do Vitality's jak i do Matrixa musisz dokupić oksydant. Nie muszą być tej samej firmy. Ja co prawda mam na zbyciu oksydant Vitalitys 6% oraz 9% ale te butelki mają po 1000 ml więc wysłanie sporo by mnie kosztowało. A za Vichy nie chciałabyś odżywki CeCe i Golldwell do czerwonych włosów? Albo szampon Alverde? Bo z chęcią bym się ich pozbyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
mój jest raczej neutralnym średnim beżem -nie za jasnym nie za ciemnym, fotkę w świetle dziennym będę mogła zrobić dopiero we czwartek , chyba że w swietle sztucznym to w każdej chwili
![]() (niestety wychodzę do pracy jak jest ciemno i wracam jak jest ciemno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
Uf nareszcie dokładnie ustaliłyśmy
![]() Czyli do mie idzie: - Lancaster Sunlight Makeup Infinite Bronze Blush Variations Natural - Iwostin, ELIXINE multiaktywne napinające serum na szyję i dekolt SPF15 40ml - Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień, SPF15, 50ml - Vichy, Lipidiose, Odżywczy peeling pod prysznic - Vichy, Lipidiose, Kremowy żel pod prysznic - Dermedic Age Vital krem - Dermedic Angio Expert tonik A do Ciebie: - Marion regenerująca maska ożywiająca kolor włosów farbowanych w odcieniu czerwieni saszetka 40 ml x2 - Goldwell Deep Reflects odżywka do włosów ciepła czerwień 200 ml NOWA - Vichy Pure Thermale 3w1 preparat do demakijażu twarzy i oczu 100 ml NOWY - Matrix SoColor 7RR średni blond intensywnie czerwony 90 ml NOWE - Matrix SoRed SR-R czerwień wzmacniacz koloru lub rozjaśniacz do pasemek 60 ml NOWY - Inebrya 8.66 jasny blond intensywna czerwień połowa tubki + oksydant 6% wystarczy na zafarbowanie średniej długości włosów - Joanna szamponetka 05 porzeczkowa czerwień 35 g - Vitality's 7.64 intensywna czerwień 100 ml NOWE - La Rich'e Directions toner kolor Coral Red 88 ml NOWY - La Rich'e Directions toner kolor Poppy Red 88 ml NOWY - T.Mugler Angel EDP zostało nie więcej niż 5/15 ml Zgadza się? Zaraz podam adres. Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2012-01-10 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
przypominam się
![]() Jeżeli już nie jesteś zainteresowana, to bardzo Cię proszę daj znać, to nie będę tracić czasu na czytanie wątku i szukanie odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Gothic przepraszam byłam pewna że już nie jesteś zainteresowana mo milczałaś fakt krem juz wymieniony tonik mam jeszcze jeden
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie milczałam, to Ty mi nie odpisałaś
![]() Na tego posta nigdy nie otrzymałam odpowiedzi: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=106 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś jeszcze zainteresowana szamponami i tnikiem?
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
to może za te trzy rzeczy ten kremik vichy?
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
W sumie jeszcze mogłabym przygarnąć:
Iwostin, Oftalin, Łagodzący płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu 06.2013 Iwostin, Woda termalna 150ml 11.2013 - jedną albo dwie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
cashmeree, byłabym zainteresowana:
1. Dermena, Szampon zapobiegający wypadaniu włosów 2. Dermedic Angio Expert Tonik łagodząco nawilżający 200 ml do cery naczynkowej 3. Iwostin, Woda termalna 150ml za zestaw kosmetyków z wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post31509954
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
hej,
dziękuję ![]() Tak najbardziej zależało mi na kremie Effaclar M choć też się waham bo pisałaś że nie widać daty ważności... Oprócz tego jestem chętna na Vichy, Lipidiose, Odżywczy peeling pod prysznic Vichy, Lipidiose, Kremowy żel pod prysznic Iwostin, Woda termalna 150ml 11.2013 1szt a Ty chciałaś ode mnie Dove Repair Therapy|Szampon Silk&Sleek - 250ml, 08.2013 BURBERRY London Week End EDP Dove|Silk&Sleek.Szampon do włosów niesfornych. 250ml. NOWY Dove|Silk Glow. Odżywczy żel pod prysznic. 250ml. NOWY Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Chodzi o to, by było fifty - fifty.
![]() Z tego, co widzę, Hypnose jest chyba mniej niż połowa z 50 ml, czyli za moje nowe, pełne, okartonikowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Może tym razem nam się uda?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
podsyłam fotkę true match
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||||
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY NIE WIEM CZY KAŻDA PRZECZYTAŁA PIERWSZY POST ALE WOLĘ PRZYPOMNIEĆ ŻE WYSYŁKA Z MOJEJ STRONY NASTĄPI DOPIERO Z POCZĄTKIEM LUTEGO, JEŚLI KOMUŚ TO NIE ODPOWIADA BARDZO PROSZĘ O INFO OD RAZU
![]() Ja też ja też ![]() Cytat:
Cytat:
jakiej poj. masz Lole? i jakie kody ma Lola i Max Mara? i czemu nie masz kodu EL? Cytat:
![]() Cytat:
oddaj Drama to jeszcze cos dorzucę do pryzm ![]() ![]() oj za jasne będzie ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
ok, nie ma problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Więc wygląda to tak:
iwostin krem do stóp, i roll on pod oczy iwostin oraz tigi za: białą czekoladkę róż oraz lakiery - tylko co z gabrielą? i ew. czy cos jeszcze byś dobrała za te lakiery: od lewej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325713600 - 2 i 4 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1325713600 - 2 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1325713600 - 1,2,5,
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2012-01-12 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Kochana muszę Cię przeprosić ale nailtwinsów już nie mam..ale jesli Ci zależy na tej serii to mam śliczny zgaszony chaber i jasny szary (romeo i chuck) poza watkiem, tylko przetestowane
![]() z lakierów które Ci się podobają mam bell niebieski i ten różowy ![]() ![]() jak cos to powiedz jakie lakiery Cię jeszcze interesują bo ja bym chętnie jeszcze przygarnęła tonik dermedic i ew wode termalną Iwostin.. Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2012-01-12 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.