|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: STYCZEŃ wymiana Yes to cucumber,MUFE,Sephora,Ema nuel Unagro,Lancome i inne !!!
Podobają mi się 4 i 7 od lewej
![]() Czy mogę liczyć na te dwa? Buty Vagabond ,oczywiście nowe sa dośc drogie,więc mam nadzieję ,ze nie prosze o zbyt wiele Podkład 10 ml+ Ungaro + lakierki.Jeśli Ci to odpowiada napisz pv. A od kogo masz te perfumy?---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Moje są niewiele używane i ich stan mogę określić na db+>nidgy nie pisałam ,ze są nowe.Pisałam ,że nowe sa dość drogie ok. 400-600 zł. ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- za godzinke zmierze,ale mają roz. 39 na podeszwie
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2012-01-14 o 16:06 |
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ wymiana Yes to cucumber,MUFE,Sephora,Ema nuel Unagro,Lancome i inne !!!
Odpisałam u siebie
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Fotkę cyknęłam,ale dzieci posiały mi gdzieś kabel do aparatu,jutro znajdę i wstawię zdjęcie oraz wymary.
|
|
|
|
#126 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
To nie wiem co mogłabym Ci dorzucić skoro gratisem - niespodzianką gardzisz
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Kolor maczka to 02 posy (taki brzoskwiniowo-różowy).
Kolor wygląda tak: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1326623360 To ten produkt: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ur.html&next=1 Podoba mi się Krem pod oczy KORRES - jaka jest jego wartość? ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Mogłby mnie zainteresować krem pod oczy Clinique - który masz? ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Jednak zrezygnuję z YTC bo ma słabe opinie. Edytowane przez esterie Czas edycji: 2012-01-16 o 09:18 |
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Nie szukam niczego konkretnego ale zawsze się skuszę na naturalne kosmetyki i też kosmetyki tych firm : Lush, The Body Shop, Mac, Avene, Caudalie... Szukam też zwykłej czarnej marynarki
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Mam problem z dokładnym zmierzeniem wkładki bo buty maja dość wąski nosek ,nie wiem czy centymetr dotarł do końca buta .
Co do mojego stwiedzenia,ze noszę 40 i te też sa na mnie dobre,to musze wyjaśnić ,że ja zawsze kupuję na zimę roz. 40,bo bardzo marzną mi stopy i zakładam 2 pary skarpet,więc buty muszę mieć nieco większe. W te grubszej skarpety już nie założę więc jest to raczej typowe 39.
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz u mnie coś za:
GAP STAY? Interesują mnie głównie perfumki Zapraszam do moich obydwu wątków ![]() |
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() czy znajdziesz coś u mnie za: YES TO CUCUMBER -Krem pod oczy 30 ml Miniatura szminki Make up for ever- testowana raz na dłoni mega trwała, jednak kolor bardziej imprezowy - ale testowałam kiedyś inną i jest nie do zdarcia, więc polecam , kolor 36 rouge artist intense , mocny seksowny róż ![]() ? |
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
a czego właściwie szukasz zapachowo?
bo poza zapachami to mam tylko krem Riche Creme z YR na noc nowy w folii KLIK z zapachów : Shafali YR edt ok 40/60ml - już go niestety nie produkują, piękny zapach Jeśli chodzi o coś wiosennego dość lekkiego i unikalnego, to mogę zaproponować odlewki (flaszki są wielkie ponad 200ml więc oddać mogę tylko odlewki) L`Artisan Ananas Fizz - do 30ml L`Artisan Jatamansi - do 30ml są to zapachy niszowe, już nie produkowane...piękne edit: Neonaturę Cocon 50ml , nową też mogę oddać
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2012-01-17 o 09:52 |
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co ewentualnie by Cię interesowało? mnie interesuje kremik pod oczka Yes to Cucumber sztuk 1 (jaka jest jego pełna nazwa oraz data ważności?) i ta mini pomadka MUFE. piszmy u Ciebie ok?
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
dokładną nazwę i datę ważności podam jak będę w domu- teraz nie mam pod ręką kremu ( ale na pewno troche, bo niedawno kupowany)
jest kojący i jakiś tam ale tego nie pamiętam dokładnie to z innych rzeczy podoba mi się Guerlain, Les Voilettes Mineral, sypki puder mineralny, odcień 02 Beige Clair, użycie kilkanaście razy, myślę max 5-10% bo poza tym widzę, masz głównie cienie, a ja cieni mam po nos;-) zapas na lata świetlne aaaa masz jakieś wishe za zestaw ? mam tez meski cure gusto barcelona nowy , i for women mam kilka zapachow nieotwieranych ;-)
|
#136 |
|
BAN stały
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie za: yes to tomatoes - butter - masełko do ciała nowe 250 ? Poza tym może chciałabyś Bvlgari za abercombie&fitch? |
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak bedziesz miała chwilkę to napisz jakie masz zapachy... może jednak uda nam sie jakoś sklecić wymiankę ![]() P.S. a za samą mini szminkę nie chciałabyś czegoś? wiem że to mała wymianka ale strasznie podoba mi się kolorek
|
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi się jeszcze torba mango
poza tym za samą pomadkę nie widzę nic niestety ;-(( chyba ze zaproponujesz coś innego spoza , jeśli bardzo Ci zależy z zapachów mam : midnight rose lancome , van cleefa , escada taj sunset , masaki masaki, masaki suu
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście że mało
a jakie zapachy lubisz? paczule, kakao, miodek, czy świeżaki? chyba, że krem byś sobie dobrała?
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Van Cleefa jaki masz zapach? |
|
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
Feerie Rose des Neiges Van Cleef & Arpels (50ml flakonik)
![]() ale nowy zafoliowany z sephory za 299 zł - czy jakoś tak 250 albo 299 musialabym sprawdzic paragon , i najprędzej to oddam masaki jeśli chodzi o perfumy , bo bardziej pdooba mi się Van Cleef a torebkę za co byś oddała ?
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co ja bym Ci mogła za tą mini pomadkę podarować? mam w domu sporo peelingów, np. 3 róże Nuxe, poza tym enzymatyczny Dermiki i jakiś jeszcze. ale pielęgnacji widzę że chyba masz sporo...? |
|
|
|
|
#143 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chyba jest dostępny albo w Sephorach albo w Douglasie, tak przynajmniej pisały wizażanki. Mogłabym coś dorzucić (np. filtr uriage, albo budzik). |
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
14. liner sephora złoty -
Szampon do mycia pędzli ELF - antybakteryjny- użyty raz 21. PALETA do smoky eyes Make up for ever - kosztowała mnie 199 zł , w zestawie z dwoma super pędzelkami ( dla mnie rewela) zuzycie minimalne, cieni jasnych, ogolnie smoky eyes dla mnie za ciemne Cos u mnie w ktoryms z watkow? ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- No to podziękuje, bo za torebki szukam tylko innych ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#145 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Próbce próbce
Mam różne dostępne w kosmetycznym. Zerknij ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- No nie wiem ![]() Podkład lancome w jakim jest odcieniu? edit: Typowy otulacz. Tu masz link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...dp.html&next=1 |
|
|
|
#146 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tutaj więcej opinii: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,20010,bvlgari-omnia-amethyste-edt.html&next=1 A moze chcialabys przygarnac Bvlgari + roz Mac za Coraliste Benefitu + np. masełko Yes to Tomatoes? Albo ewentualnie cos innego zamiast masełka. |
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
hej! pisalas u mnie w watku o moschino. Mam pytanie, jakie masz odcienie freda farrugi?
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, to jeszcze pytanie o to:
10. maska z korresa - info dla zainteresowanych poproszę o info dla zainteresowanych (jak się nazywa, co robi itd) |
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam za britney, pozdrawiam
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

pojemność żelu sprawdzę jak rozpakuję bo w tej chwili wszystko jest w pięknym złotym papierze i celofanie - prosto z Sephory )
na prezent;-)