![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Guerlain, MAC, Clinique, Too Faced, Bobbi Brown, Lady Cup - Górna Półka w Stycz
coś u mnie za Olej z awokado, 60ml
z ZSK, z ubytkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain, MAC, Clinique, Too Faced, Bobbi Brown, Lady Cup - Górna Półka w Stycz
podoba mi sie
Bobbi Brown Creamy Concealer Kit ![]() oraz Mac - Sweet Joy tobie podobało się u mnie LUMIERE Flawless Face FF Light Medium Beige moze cos jeszcze wpadnie ci w oko? Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2012-01-16 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
a co byś za niego chciała?
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Club nie oddaję, bo się na nowo w nim zakochałam i ciągle się nim maluję ![]() ![]()
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
rzeczy do masażu mnie nie interesują..a to drugie mydło jest do twarzy czy do ciała? i pewnie długo je masz, skoro nie pamiętasz nawet jak się nazywa.. a o jakiej ilości skin79 mowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Czy miniaturka meteorków jest jeszcze dostępna?
![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Hej
EL należy do mojej mamy, więc niestety nie wymienię na swoje chciejstwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
U Ciebie podoba mi się znacznie więcej Kochana:
miniatura meteorytów mythic korektor bobbi brown pędzelek edm krem clinique Kolejność nie jest przypadkowa ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Podziękuję w takim razie. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Pytanie na ile wyceniasz swoje poszczególne rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
byłabym zainteresowana w takim razie puszką
![]() a nie dasz rady się jakoś dowiedzieć co to za mydełko? bo nie chciałabym na własnej skórze próbować czegoś, o czym nic nie wiem, a nie chciałabym sobie krzywdy zrobić, bo jednak wielu rzeczy i składników muszę unikać ![]() jeśli chodzi o skin79 to 'rzuciłabym' się na jak największą ilość, jaką tylko by dało radę,w granicach rozsądku oczywiście ![]() Edytowane przez AnnoDomini1991 Czas edycji: 2012-01-17 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za Bobbi Brown - Creamy Concealer Kit
Zestaw korektorów Korygowanie i utrwalanie w jednym poręcznym zestawie. Kremowy korektor od Bobbi łatwo się rozprowadza, aby błyskawicznie ukryć i rozjaśnić cienie pod oczami. Pomaga również utrzymać poziom nawilżenia w skórze, aby zapewnić jej gładki, praktycznie pozbawiony zmarszczek wygląd. Wygodny w użyciu prasowany puder utrwala korektor dla zapewnienia mu dłuższej trwałości. kolor sand, odpowiedni dla jasnej karnacji, dla porównania tego odcienia używają YouTubowe Katosu i Nieesia25 ubytek około 2-3% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
wrzucam zdjęcia szczoty
przepraszam, że taka okurzona, ale trochę sobie poleżała i kurzu nałapała ![]() przed wysyłką na pewno bym ją wyczyściła.. a co z tym mydełkiem? bo za samą puszkę i odlewkę kremu się nie wymienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Jakiś czas temu podobały Ci się u mnie Dsquared i puder Clinique, jesteś nadal zainteresowana?
Bo u Ciebie wstępnie wpadły mi teraz w oko olej z awokado, sample podkladów Lily Lolo, maseczka Iwostin, pędzelek EDM, szminka Myth.
![]() |
#137 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
To może najpierw je powąchaj, ok?
Nie chciałabym tracić, zarówno Twojego jak i mojego czasu na negocjacje, po których okaże się, że perfumy Ci się jednak nie podobają ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Nie wiem co mam Ci zaproponować ![]() Odrzucając krem clinique i pędzelek zostają meteoryty i korektor, czyli to na czym najbardziej mi zależy. Oczywiście mogłabym za to coś jeszcze dorzucić do perfumów. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2012-01-18 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Tylko w tym momencie perfum zostało 18ml (zmierzyłam dokładnie linijką
![]() Nie będę za nie wybredna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
wiem i jak najbardziej rozumiem, pytałaś, co by mnie interesowało, a too faced to jedyna rzecz, która mnie na liście Twej porusza
![]() wersji triple niestety już nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
u Ciebie podobają mi się:
olej z avocado angel pędzel elfa do podkładu kubeczek Nic więcej u mnie nie widzisz? Kredka to ta żelowa i czarna, bez żadnych drobinek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
i jak tam? udało Ci się wykombinować co to za mydełko?
![]() przepraszam, że Cię tak poganiam, ale na TT mam też inną chętną i dziewczyna też czeka na odp.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Z wish nie mam nic...
Mogłabym ew. dokupić takie same kredeczki(na zapas) w zamian za te rzeczy, które mi się u Ciebie podobają |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Olej z awokado, 60ml
z ZSK, z ubytkiem EDM Everyday Minerals pędzel puchaty Dome Blending Eye Brush, idealny do nakładania i blendowania cieni mineralnych oraz nakładania i blendowania korektora. podobny do mac 222 co za to?;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Guerlain - Mythic
miniatura meteorytów, 8g. Dobrze przetrzymywane i niewiele używane. Guerlain - Pink Fresh miniatura meteorytów, 8g. Dobrze przetrzymywane i niewiele używane interesują mnie powyższe, w wątku mam perfumy,może któreś Cię zainteresują-poza wątkiem mam jeszcze Bath & Body Works Black Amethyst, zostało ok. połowy z 50ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Coś za:
Guerlain - Mythic Guerlain - Pink Fresh kubeczek ladycup (jaki rozmiar?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
oj..to na pewno nie byłabym tym mydełkiem zainteresowana..
ale jeśli ma to być puszka+1/4 kremu za szczotkę to chyba podziękuję jednak bo mimo wszystko szczotka jest trochę więcej warta.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
niczego innego nie szukam..
jeśli miałoby to być przynajmniej 1/2 kremu to może bym się wymieniła, a tak to naprawdę nie opłaca się |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
coś za:
EDM Everyday Minerals pędzel puchaty Dome Blending Eye Brush, Olej z awokado, 60ml z ZSK, z ubytkiem-------------odlewkę 20ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.