![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymianki wymianki
ok mnie się podoba opik, puder prasowany avon, a koleżance spodobały sie cienie, wiec mozemy sie jakos dogadac...
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- on jest translucent, czyli taki dopasowujacy sie do cery ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- i jak?> bo caly czas mowie innym, ze to i tamto jest w rezerwacji, a moze sie okazac, ze zrezygnujesz... ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- ok, muszę wyjsc, jak cos napisz i odpiszę po powrocie...
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
jak cos to tak. ale pharmaceris wlasnie wymienilam...zalezy mi na szybkiej wymianie, dlatego nie czekam w nieskonczonosc...daj znac co i jak i konkretnie sie umowimy
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- i jak? ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
jest wszystko odznaczone, czekam do dzisiaj ...
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- i jak? poszukasz? ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- wszystko oprocz afifinitone mogę Ci podarowac ![]() eyeliner złoty to avon a granat to visions oriflame ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- ponieważ waham się, czy go sobie nie zostawic...bo w sumie konczy mi sie puder... ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- zuzycie granatowego moze dwa razy, srebrnego tez znikome ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- opi, avon puder i cienie revlon ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- złoty tez jest malo co uzywany ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- byłam wczoraj na zakupach i kupiłam podobne ![]() ale nie chce az 3 lakierów ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- więc jak robimy? bo rozmawiamy 3 dzień i ciągle jesteśmy w punkcie wyjscia ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- ok, ja około 22 będę musiała zmykać...a mam dać znać drugiej wizażance co z wkładami Inglota... czekam na info ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- z tuszy mam wolne avon Super trend zafoliowany czarny, pogrubiający, miss sporty i Vollare taki a`a lash architect z l`oreal ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- ale na co? bo juz sama nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- bo nie nadązam czasami ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- ok, co robimy, bo kolejna osoba pyta o Inglot ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- hm...to teraz mnie się to nie opłaca ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- z róży mogę dać vollare, hean lub wibo ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- ale to nie jest na szybko...my juz rozmawiamy 3 dzień i ciągle cos nie tak ![]() moze byc Vipera. nie ma sprawy ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- ok, nie obrazajmy się tylko dogadajmy i tyle ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- bo chcę Ci coś dać spoza wątku ! czy to źle? ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- cashmere veil wielofunkcyjny ze złotym blaskiem - jest zdarty napis z tyłu od noszenia w kosmetyczce, tak mi powiedziała wizażanka, od ktorej go mam. ale tak nie jest wogole zuzyty ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- róż wibo https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=125106 róż vollare (pomyliłam nazwy) https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=122830 i one są tutaj w wątku ![]() spokojnie już się nie denerwuję ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- tyle jest ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- zalezy, czy listek 85 go wezmie ( to jest taki łosos), ale to by bylo tak samo jak puder brązujący ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- no wlasnie ten ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- ale zobacz dostaniesz ode mnie puder yardley, dwa cienie inglot, dwa eyelinery, puder brązujący...przeciez to juz jest równe z Twoim... ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- o i jeszcze lakier golden rose... ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- tak...nie mam rzeczy po terminie...zreszta sama tu kiedys dostalam takie i nie chcialabym sie poczuc drugi raz tak samo, wiec sama rozumiesz... ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- więc napiszę prosto DATY SĄ OK ! NIE OSZUKUJĘ ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- tak ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- pasuje, to moze wypiszmy u siebie w watkach co i za co ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- ok, czyli wymieniamy się Ty mnie dajesz 3. Lakier O.P.I - Kolor: It's totally fort worth it - Użyty raz 9. Avon Ideal Shade puder prasowany -Kolor: light medium - Tylko sprawdzony kolor 7. Cienie revlon, tylko sprawdzony kolor Ja Tobie dwa eyelinery - złoty i granat Lakier golden rose czerwony puder brązujący Vipera puder Yardley dwa cienie inglot ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- halooo
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
ten niebieski
![]() a puder nie jest yasmin tylko yardley ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- i mam nadzieję, ze nie masz mi za złe poganiania ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- te mogą byc - Zielony 263 - Miętowy 158 ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- ja juz zakreslilam w wątku rzeczy, które są dla Ciebie jako wymienione ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymianki wymianki LUTY
Nie, dziękuję
![]()
![]() |
#129 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
hej, paletki chcialabym wymienic najchetniej za inne palety lub cienie, u ciebie nie widze takiego asortymentu
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
cześć, niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Niestety nie widzę u Ciebie nic dla siebie
![]()
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
hej, przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, niestety cienia już nie mam, ale jeżeli byłabyś zainteresowana dalej olejkiem amla to u Ciebie podoba mi się Manhattan Soft Mat Lipcream kolor 56k, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
wystawimy przekupki?
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() pozdrawiam.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
nie, tylko co w wątku, z resztą jakoś nie mam serca się jeszcze rozstać ;p no trudno, powodzenia przy wymianie
![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
niestety,nic
Chwilowo nie wiem czego dokładnie szukam, będę pisała niedługo swoją wishlistę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.