![]() |
#122 |
BAN stały
|
Dot.: Styczniowo...
Witaj, czy znajdziesz coś za Bobbi Brown Nectar?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=596645 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
przepraszam,miałam Ci odp. i z głowy mi wyleciało,skleroza.
Ja jednak podziękuję za wymiankę i jeszcze raz przepraszam za zawracanie głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nic. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
niestety nic, dziękuję
![]() edit: ja po prostu tak długo grzebałam, wcale się nie ociągałam ![]()
Ooh, look at the little-dittle-wittle kitty-poo! Edytowane przez jassjass Czas edycji: 2012-02-27 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;31898862].
Silver Aura Mineralize Sheersheen Powder - delikatnie rozswietlajacy puder, ubytek to max 5%. - MAC Mineralize Blush Miss Behave (kolekcja Quite Cute) - testowany. To raczej rozswietlacz nic roz jednak. - Korektor Mint EDM - testowany. .[/QUOTE] Coś w zamian u mnie w zamian za poszczególne rzeczy lub komplet? odpisz proszę w moim wątku kosmetycznym
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
- lakier Orly - Mirror Mirror - uzyty dwa razy - Daisy M. Jacobsa - refill, 15 ml, nowy. - Escada Ocean Lounge (sezonowka 2009) - 30 ml, ubytek 2 psikow. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czarny lakier Orly. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Are you talking to me?!
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;32709434]Poprosze o Armaniego
![]() edit: i moze chlopskiego bb creama jeszcze ![]() To może MACzek: Silver Aura Mineralize Sheersheen Powder - delikatnie rozswietlajacy puder, ubytek to max 5%? ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;32711117]Dobrze. A co jeszcze? Bo MAC to za malo ![]() Sam MAC w zupełności wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Pewnie, że chcę paintpota ![]() Armaniak jest Twój, BB też i leżą już schowane i gotowe do wysyłki ![]()
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, cieni na razie mam po dostatkiem (chyba, że wreszcie sobie "uzbieram" idealną paletkę MACa) tak przeglądam ten Twój wątek i jednak sporo dla siebie widzę
![]() - Bobbi Brown Shimmer Brick - odcien Nectar, testowany. - Givenchy Prisme Sun Mango - lato 2009, ubytek 5 %. - MAC Greasepaint stick, kolekcja DSquared - czarny, ubytek testowy Wydaje mi się też, że wspominałaś coś na wątku o promocjach w S i D, że masz serum z mącznicy John Masters Organics, ale że Ci nie służy - dobrze pamiętam? U mnie poza bombką coś jeszcze Ci się podoba? ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Tak myślałam ![]() A powiedz mi, co z tym serum z mącznicy? Dałabyś się namówić na zrobienie dla mnie jakiejś odlewki? ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- I pewnie nie masz już ani jednej próbki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dwojki nie sa nowe. Liner i brazowy cien testowane a jasny cien uzyty raz. Jest pacynka i pedzele z kompletu. Mam tez ten plastik ochronny. Opakowanie ma drobne ryski od integracji z innymi cieniami. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-03-07 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie widze
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
może znalazłabyś coś u mnie za rozświetlacz BB?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
- Guerlain Meteorites Illuminating Perfecting Pressed Powder, kolor 02 - "pryszczowy puder", ubytek testowy.
- Nuxe - olejek z drobinkami, 50 ml, ubytek 5%. coś u mnie? (jeśli wymieniasz się też na ubrania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
Nic, dziekuje.
Nic, dziekuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
i wzajemnie
wiesz, ja sama nie wiem na co chce te rzeczy wymienić, bo potrzeb nie mam, oprócz kolczyków z nowej kolekcji Swarovskiego ![]() chyba tak z przyzwyczajenia mam ten wątek ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- ja lubię tylko bardzo duże, dyndające ![]() róży uzbierałam aż nadto ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Ech szkoda
![]() A czego ewentualnie byś szukała za serum? Mam trochę zbiorów poza wątkiem, ale niestety nic z Twojej listy. Głownie lakiery China i OPI, ale może akurat coś by się znalazło, bo strasznie mnie naszło na to serum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;32789202]Moze byc
![]() Dwojki nie sa nowe. Liner i brazowy cien testowane a jasny cien uzyty raz. Jest pacynka i pedzele z kompletu. Mam tez ten plastik ochronny. Opakowanie ma drobne ryski od integracji z innymi cieniami.[/QUOTE] Hmm hmm ![]() ![]()
![]() |
#150 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-03-08 o 13:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.